- Liittynyt
- 21.10.2016
- Viestejä
- 4 705
Pääasiallinen haaste tässä on, että hapotettua vahvaa simaa ei kyllä vapuksi ehdi tehdä. Tollasen siman käyminen kestää kuitenkin n. viikon tai pidempäänkin, mikäli pelkkää sokeria hiivan ravintona tarjolla ja sitten se hiiva olisi kiva saada sieltä seasta pois, joten vaatii joko huoneenlämmössä karkeasti viikon venailun käymisen loputtua tai sitten ns "cold crashin" eli vuorokaudeksi koko satsi jääkaappilämpöön tai jopa lähelle 0 astetta. Jos tässä ei ole ehdotonta tarvetta saada simaa vapuksi vaan kiinnostaa enemmän saada hyvä ja juomakelpoinen sima, niin sitten vaan rauhassa puuhastelemaan esitettyjen vinkkien avulla. Jos haluat simaa vapuksi tällä aikataululla, niin valitettavasti sanoisin, että perinteiseen "alkoholittomaan" simaan on tyytyminen.