Kokemuksia Razer Leviathan soundbarista?

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja kodinkoneet' , aloittaja TaSManiaC, 01.10.2018.

 1. TaSManiaC

  TaSManiaC

  Viestejä:
  38
  Rekisteröitynyt:
  02.07.2017
  Tekis mieli otsikon mukanen soundbari ostaa veronpalautuksilla myöhemmin tänä vuonna, siks ajattelinki kysellä vähän kokemuksia väeltä.. youtubesta tieten jotain arvosteluja näkis, mutta onko ke sit kuinka maksettuja mielipiteitä, nobody knows
   
 2. cman

  cman

  Viestejä:
  316
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mihin käyttöön tämä tulee? Jos PC käyttöön niin miksei, varmaan on ihan ok. Mutta TV+leffa käyttöön taitaa olla parempiakin. Tässä ei ole DTS dekoodausta jne jne. TV käyttöön osta esim joku Yamaha tms.
   
 3. TaSManiaC

  TaSManiaC

  Viestejä:
  38
  Rekisteröitynyt:
  02.07.2017
  Töllössä on lg:n 2.1 soundbari, mietin tosiaan ihan pc käyttöön levisthania, kannattaisko kuinka iso etäisyys soundbarista olla? Mietin vaan että se ei kovin kaukana näytön alla olis
   
 4. cman

  cman

  Viestejä:
  316
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mä oletan, että koska tuo Razer on juuri suunniteltu PC käyttöön, joten sen olettaisi olevan parhaimmillaan juuri lähikentässä. Eli ei sen ainakaan kaukana tarvi olla.
   
 5. V84

  V84

  Viestejä:
  57
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Täältä löytyy ko. setti. PC-käyttöön ihan ok laite. Subwoofer on yllättävän potkukas kokoisekseen ja itse soundbarin äänenlaatu on varsin siedettävä. Itse kaipailin 5.1-ääniä, hankin kunnon kotiteatterin ja oma on tällä hetkellä käyttämättömänä. Mahdollisesti myös menee myyntiin.

  Itselläni soundbar oli n. 40cm päässä pöydän etureunasta ja vallan hyvin ajoi asiansa siltä etäisyydeltä näytön alla, joskin vähän kallistamalla enemmän yläviistoon olisi ääni kohdistunut vielä paremmin. Paketissa tulee kahdet jalat eri kallistuksilla, mutta jyrkemmätkään eivät kauhean paljoa sitä suuntaa ylöspäin. Volumea paketista saa enemmän kuin riittävästi.