• Käyttäjätunnuksia kaapattu - Myy lahjakortteja

    Noin 20-30 TechBBS-käyttäjätunnusta on tunnistettu, että ne on kaapattu kirjautumalla ja vaihtamalla sähköpostiosoite uuteen. Tunnuksilla on yritetty kaupata foorumin kauppa-alueella Steamin ja Verkkokauppa.comin lahjakortteja ja maksutavaksi on ilmoitettu kryptovaluutat BTC, Eth ja LTC. Lue lisää

Kingston on aloittanut ylikellotettavien DDR5-muistien validoinnin

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
20 613


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
DDR5-muistit tulevat kuluttajamarkkinoille näillä näkymin ensimmäisenä Intelin Alder Lake -prosessoreiden mukana. Ensimmäiset valmistajat ovatkin jo ehtineet esittelemään joitain JEDECin standardinopeuksia tukevia DDR5-muisteja, mutta ylikellotusta tukevien muistien osalta on ollut hiljaisempaa.

Nyt Kingston on ilmoittanut aloittaneensa ylikellotettavien DDR5-muistien validoinnin emolevyvalmistajilla. Yhtiön muistit on varustettu vielä tässä vaiheessa tarkentamattomalla XMP-profiililla, jonka lisäksi se sallii muistiin integroidun virransyötön säätämisen yli DDR5-standardin määräämän 1,1 voltin käyttöjännitteen.

Kingstonin mukaan se odottaa saavansa ylikellotusta tukevat DDR5-muistinsa markkinoille vuoden kolmannen vuosineljänneksen aikana. Viimeisimpien tietojen mukaan DDR5-standardia tullaan tukemaan Alder Lake -prosessoreissa vain Z690-piirisarjaan perustuvilla emolevyillä, kun muissa emolevyissä olisi tuettuina vain DDR4-muistit.

Lähde: Kingston

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
216 887
Viestejä
3 851 363
Jäsenet
66 402
Uusin jäsen
maunoasd

Hinta.fi

Ylös Bottom