Kingston muistikortinlukija katkeilee Win10 kanssa

DinocideFIN

aka. qnixsuomi
Tukijäsen
Liittynyt
13.05.2022
Viestejä
1 149
Kingston MobileLite G3 Muistikortinlukija toimii normaalisti koneessa X jossa on Windows 10 mutta:


Gigabyten B550i emolla varustetussa Windows 10 koneessa yhteys katkeaa sekunnin välein. Koitettu nollata BIOS, päivittää BIOS, päivittää AMD Chipset drivers, poistaa Legacy USB support biosista. Millään näistä ei ole ollut mitään vaikutusta. Kone tunnistaa kortinlukijan ja sitten samantien se katoaa ja ilmestyy sitten uudelleen sekunnin päästä. Koitin myös laskea Infinity Fabric tajuuttaa ja nostaa IOD / CCD / Vcore SOC jännitteitä, ei mitään vaikutusta. Sama ongelma suoraan emon USB liitännöistä ja NR200P kotelon USB porteista.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
40
Ootko testannut irrottaa verkkovirran ja usb-laitteet joksikin aikaa? En tiedä kuinka kauan on sopiva, ehkä vartti tjs.

Mulla alkoi uudenkarheassa Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac:ssä katkomaan bluetoothia sekunnin välein. Ei auttanut boottaaminen. Se on M.2 Wifi-kortilta usbilla kytketty ja voisi siten olla vastaava häröily kuin tuo. Verkkovirrasta irrottaminen hetkeksi auttoi.

Vinkki löytyi Redditistä ja tuntuu tapahtuvan kaikenmerkkisillä Itx-emoilla.
 

DinocideFIN

aka. qnixsuomi
Tukijäsen
Liittynyt
13.05.2022
Viestejä
1 149
Ei auta vaikka kone olisi virrattomana. Koitin myös juuri Global C-Staten disabloida BIOSista, koitin eri virranhallinta profiileja Windowsissa ja koitin virranhallinta profiilista disabloida "USB selective suspend setting" asetuksen. Koitin myös yksitellen uninstalloida kaikki USB portit Laitehallinnasta ja väliin reboottia jotta kone löytää ehjät ajurit tilalle, ei vaikutusta. Muilla Windows 10 koneilla sama muistikortinlukija toimii ihan normaalisti. Ja sen huomasin että näppäimistössä olevan USB portin jakajan kautta tuo toimii tässä nirsossakin koneessa, olisi vaan kiva selvittää syy miksei se suoraan toimi tässä missään USB portissa ja onko "ongelma" korjattavissa? Samalla koneella kuitenkin esim. Valve Index VR lasit toimii samoista porteista, ettei pitäisi virransaannin kanssa olla ongelmaa. Myöskään Hardware and Devices Troubleshooter ei huomaa mitään vikaa missään.
 

DinocideFIN

aka. qnixsuomi
Tukijäsen
Liittynyt
13.05.2022
Viestejä
1 149
Koitin asentaa Windows 11 tähän ongelma koneeseen ja tiputin PCIe nopeuden gen 4 to 3 mutta sama ongelma siinäkin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
3 815
Prosessori voi olla rikki, näitä on AMD:lla ollut aika runsaasti. Jos saat lainaan jostain toisen AM4 prossun niin kannattaa kokeilla.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
240 442
Viestejä
4 199 556
Jäsenet
70 906
Uusin jäsen
Zawaro

Hinta.fi

Ylös Bottom