1. TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

  Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

  Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

  Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Keskustelua Suomen maahanmuutosta, maahanmuuttopolitiikasta ja niihin liittyvistä ilmiöistä (KR 2.0)

Viestiketju alueella 'Politiikka ja yhteiskunta' , aloittaja Sampsa, 08.01.2019.

 1. Zacksa

  Zacksa

  Viestejä:
  1 299
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  rane58 tykkää tästä.
 2. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  2 960
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eipä lapsivaimo jaksanut vajaata 3kk pidempää katsella miestään. Aika hövelisti noita passeja jaetaan väärällä iällä, että saisivat ottaa hammasnäytteen kautta todellisen iän passiin.
  Kait siellä nyt voisi kulttuuri-kortilla saada lievennyksiä syytteisiin.

  Lapsivaimosta epäilty sai kovat syytteet Turussa
   
  Viimeksi muokattu: 02.05.2019
  neko, rane58, DJEzko ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 3. Eramaankettu

  Eramaankettu Lost and Forgotten Premium-jäsen Team H2O

  Viestejä:
  1 439
  Rekisteröitynyt:
  03.01.2017
  Sai kovat syytteet. Syyttäjä latelee syytteet ja paijaajat pehmentää nimikkeet. Kaipa tässäkin on niin monta asiaa kuten "kulttuurierot, ei tiennyt, että on väärin hakata oikein alaikäistä vaimoa, tapauksen saama julkisuus sekä tietenkin suojaväri ja tai monikulttuurisuus sekä shariatuomioistuimen vapauttava päätös, josta päästään lopputulemaan, ensin käräjillä, sitten hovissa ja lopulta korkeimmassa oikeudessa syytetty vapautetaan kaikista syytteistä ja maksetaan korvauksia lopunelämää . "
   
  Kan Dee Dokata, techchicken, Protikka ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 4. jokumuu

  jokumuu

  Viestejä:
  136
  Rekisteröitynyt:
  02.06.2017
  Näen tässä oikeusmurhan mahdollisuuden aika isona, ei varmasti oikeudelle helppo tapaus. Tosiasia (uutisten perusteella) on, että tapauksessa ainoa tähän mennessä (todennäköisesti) todennettu huijaaja on kyseinen tyttö (eli siis todennäköisesti suku tai joku ihmiskauppias).

  Tapaus voi siis vallan hyvin liittyä elintasoturismiin ja huoltokiusaukseen ihmiskaupan ja väkivallan sijaan.
   
  Eramaankettu tykkää tästä.
 5. ?..

  ?..

  Viestejä:
  837
  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
  SJW kulttuuri ja kansanmurha.

  Persecution of Christians is modern-day 'genocide' says report as Foreign Secretary blames failure to confront the oppression of world's most targeted faith group on 'political correctness'

  Persecution of Christians is modern-day 'genocide' says report | Daily Mail Online

  ...
  Foreign Secretary Jeremy Hunt last night blamed 'political correctness' for a failure to confront the oppression of Christians, which he called the 'forgotten persecution'.


  Mr Hunt said he would use Britain's diplomatic influence to defend Christians where they were under attack for their faith, and admitted the problem was sometimes neglected due to 'misplaced worry' that confronting it would be interpreted as 'colonialist'.

  The bishop said the study found Christians are 'harassed' in more countries than any other religious group, and especially in predominantly Muslim countries in the Middle East and North Africa. His report found 245million Christians now suffer 'high levels of persecution' in 50 countries, a rise of 30million year on year.

  ..
   
 6. zapper

  zapper

  Viestejä:
  1 376
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
 7. vonDarling

  vonDarling

  Viestejä:
  460
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tällaista ei toki voisi järjestelmällisesti hyväksikäyttää, vaikkapa sopimalla kotimaassa että tämä kristityksi kääntyminen on tietysti ihan paskapuhetta, mutta kyllä typerät länkkärit sen uskovat ja sehän riittää. :kahvi:

  Alkaa vanhojen päivien taistolaiset ja muut kommunistit vaikuttaa fiksulta verrattuna maamme nykyiseen ns. eliittiin joka näitä nerokkaita päätöksiä laatii.
   
  Taker, Kan Dee Dokata, sl4yer94 ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 8. Zezekärppänen

  Zezekärppänen

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  08.04.2017
  Tuohon olis helppo keskiaikainen menetelmä todentamaan uskoa. Pitäis vaan oikeudessa suudella ristiä ja sylkeä koraanin päälle.
   
  Taker, neko, kusiainen ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 9. kekkeruusi

  kekkeruusi

  Viestejä:
  5 464
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Ei. Katso: Taqiya - Wikipedia
   
  Taker ja kusiainen tykkäävät tästä.
 10. arzib

  arzib

  Viestejä:
  151
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Taker, neko, ovastu02 ja 12 muuta tykkäävät tästä.
 11. Bladekill

  Bladekill

  Viestejä:
  1 191
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ja vaikka ei olisikaan paskapuhetta niin ei sillä ole mitään merkitystä kun tuo äkillinen uskonnon vaihtaminen on kuitenkin aivan selvästi tehty vain ja ainoastaan suomalaisen systeemin kusettamisen takia.

  Turvapaikkasysteemi tarvitsee aivan maksimaalisen tiukat "kerrasta poikki"-ehdot. Esim. Jos turvapaikkaa hakee niin heti ensimmäisenä ehtona edes prosessin alulle hakija allekirjoittaa sopimuksen jossa suostuu siihen että minkä tahansa rikoksen tekemisestä, uskonnon vaihtamisesta, kotimaassa lomailusta yms. kikkailuista ja perseilyistä turvapaikkahakemus perutaan välittömästi ja kyseinen henkilö asetetaan loppuelämäksi karenssiin hakea turvapaikkaa tai mitään muutakaan Suomesta.
  Tämän lisäksi vielä suotuu antamaan DNA-näytteen, sormenjäljet yms. Suomen valtion tietokantaan jotta sama tyyppi ei seilaa takaisin uudenlaisella kampauksella ja parralla "passi kadonneena" parin vuoden päästä uudestaan. Luonnollisesti myös karkoitus alkaa aivan välittömästi ehtojen rikkomisen jälkeen riippumatta kotimaan tilanteesta. Jos kotimaassa on aivan 100% teurastussota menossa niin sitten voidaan ehkä muutama vuosi pitää vangittuna Suomessa ennen takaisin passitusta, mutta se että "kotimaassa saattaa olla ilkeää porukkaa" tai muu BS ei riitä syyksi olla palauttamatta.
   
  Juustokupu, Mestaritonttu, Kan Dee Dokata ja 13 muuta tykkäävät tästä.
 12. zapper

  zapper

  Viestejä:
  1 376
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Ihan järkevä pääkirjoitus Iltalehden Mika Koskiselta.

  "On erikoista, ettei KHO kyseenalaistanut valittajan kertomuksen vilpittömyyttä, vaikka kertomus muuttui koko ajan. Moni arkijärjellä varustettu kansalainen saattaa jäädä miettimään, onko kyse ymmärtämättömyydestä vai suorastaan taustatuen antamisesta sille, että kristityksi kääntyminen on hyvä turvapaikan peruste.

  KHO:n ennakkopäätökset ohjaavat suomalaista hallinto- ja oikeuskäytäntöä. Nyt KHO:n päätöksestä syntyy kuva, jonka mukaan se antaa ohjeita myös turvapaikanhakijoille.

  Turvapaikanhakijoiden kertomusten kritiikitön uskominen yhdistettynä alhaiseen näyttökynnykseen ja näyttövelvollisuuden siirtämiseen viranomaisille murentaa suomalaisen turvapaikkapolitiikan uskottavuutta. Suomi ei tarvitse ylimääräisiä houkutustekijöitä."


  Pääkirjoitus: KHO:n ennakkopäätös kristityksi kääntyneen turvapaikanhakijan asiassa herättää kysymyksiä
   
  O.J., Mestaritonttu, Riihitonttu ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 13. living_death

  living_death ★ Still alive ™

  Viestejä:
  2 671
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Siis hetkinen!

  Ensin lonnitaan koko päivä syömättä ja tekemättä mitään, ja sitten ei jakseta itse tehdä illalla ruokaa. Täytyy olla melkoisen paksu lompakko jos se kestää noutoruoan tilaamisen koko ramadanin ajan.

  Artikkelissa myös mainittu Itäkeskus (Lähi-itäkeskus), burkini-uima-asut, suomalaisten herääminen muslimikuluttajiin.

  Ramadanin päätösjuhlaan on tapana ostaa uudet vaatteet, joten niin sanottua modest fashionia myyvä suomalainen nettikauppa avaa pop up -myymälän Helsinkiin. Ramadan vaikuttaa myös ruoan ja lelujen myyntiin.
   
  ovastu02, Riihitonttu, rane58 ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 14. living_death

  living_death ★ Still alive ™

  Viestejä:
  2 671
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Elokuva nähdään Yle TV2-kanavalla ja Yle Areenassa 28. toukokuuta.

  Tästä on kohistu jo pidemmän aikaa, mutta kuin niin yllättävää, erikoislähetyksen tarkemmasta sisällöstä tiedotetaan myöhemmin.

  Kohutusta dokumentista päästiin lopulta ratkaisuun: Yle esittää Seinäjoen arabikevät -dokumentin Docventuresissa

  Juontajana kyseessä Riku Rantala, joten mitään kovin mullistavaa katsottavaa tai keskustelevaa tuskin tulee nähtäväksi.
  Yle hyllytti turvapaikkadokumentin, ohjaaja kertoo, miten tilanne ajautui umpikujaan: ”Ylen edustaja kertoi, että minulla olisi nyt kaksi vaihtoehtoa”
   
  neko, rane58, Eramaankettu ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 15. IhmeellinenJuttu

  IhmeellinenJuttu

  Viestejä:
  563
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eiköhän se dokkari laiteta näiden "voimakkaiden" mielipiteiden kohdalla poikki ja väliin joku suvaitsevainenjaloputonymmärtäjä kertomaan, kuinka sairaita ja sekaisin tuollaiset natsit ovat. Näin saadaan "tasapainoa" kuitenkaan varsinaisesti sensuroimatta mitään.
   
  Riihitonttu, techchicken, Gozer ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 16. Bladekill

  Bladekill

  Viestejä:
  1 191
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Huoh. Toivottavasti sentään edes filmin jälkeen ettei tuota paskajarinaa tarvitse kuunnella kesken elokuvan.

  Onpa hyvä että Suomen päivystävät kommunistit ja radikaalivasemmistolaiset ovat päässeet tuomaan "kiihkottomuutta" keskusteluun. Saisiko vielä Palefacen ja sen vitun anarkisti-eukon pitämään huolta "tasapainosta" ja "objektiivisuudesta"? :rofl:
   
  Viimeksi muokattu: 06.05.2019
  neko, Kan Dee Dokata, Riihitonttu ja 13 muuta tykkäävät tästä.
 17. living_death

  living_death ★ Still alive ™

  Viestejä:
  2 671
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Keskustelijoina varmaan Paleface (Karri Miettinen), Aino Pennanen ja Jani Toivola jos saa ilmaisen taksimatkan ja rahaa paikalle tulemisesta.
   
  Taker, neko, Riihitonttu ja 11 muuta tykkäävät tästä.
 18. jipsu

  jipsu BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 452
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kaarnavene Rantalan kiihkottomia, omaperäisiä ja syvällisiä pohdintoja ja "keloja" odotellessa :rofl:
   
  Riihitonttu, techchicken, Gozer ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 19. zapper

  zapper

  Viestejä:
  1 376
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Aino Pennanen muuten sai 40 päiväsakkoa lentokoneseisoskelustaan.

  ”Ymmärrän juristina tekoni lainvastaisuuden ja on selvää, että kannan sen seuraukset. Olen myös alusta asti tuonut esiin syyt, miksi toimin niin kuin toimin. Totta kai itsekin toivon, etten olisi joutunut turvautumaan kansalaistottelemattomuuteen, että meillä olisi turvapaikkajärjestelmä, jonka voisi luottaa takaavan hakijoiden oikeudet ja sen, että ketään ei lähetetä hengenvaaraan”, hän kirjoittaa.

  Kohuprotestista sakkotuomion saaneen Aino Pennasen ulostulo: ”Kyse on aivan oikeusvaltiomme ytimestä - En olisi voinut toimia toisin”
   
  techchicken tykkää tästä.
 20. raven0ak

  raven0ak

  Viestejä:
  1 155
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  eli täsäs ministeri ihan suoraa kehottaa kansalaistottelemattomuuteen ja säännöistä piittaamattomuuteen
   
  Taker, Riihitonttu, techchicken ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 21. rane58

  rane58

  Viestejä:
  834
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Nehän ovat omasta mielestään lain yläpuolella.... :facepalm:
   
  Taker, ovastu02, Riihitonttu ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 22. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  8 971
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Kuka tässä on ministeri?
   
  taxman tykkää tästä.
 23. Eramaankettu

  Eramaankettu Lost and Forgotten Premium-jäsen Team H2O

  Viestejä:
  1 439
  Rekisteröitynyt:
  03.01.2017
  Yle TV1 juontaja tenttaa sari essayahia kd:sta ilmastoasioista sekä maahanmuutosta, "sähän puhut kuin perussuomalaiset". Ylltäätvän hyvä haastattelu.

  e. Kristillisdemokraatit haluaa EU:sta enemmän irti, ja maataloustuista näpit irti – katso Sari Essayahin vaalitentti
  Puhelimella, en jaksanut linkkiä kaivaa.

  "– Hyvin herkästi käy niin, että tehdään äärimmäisen kunnianhimoista ja kireää ilmastopolitiikkaa, jolla aiheutetaan niin sanottua hiilivuotoa, eli ajetaan puhdas teollisuus Euroopasta Kiinaan ja Intiaan, joissa kaikki ympäristö- ja sosiaaliset kriteerit ovat heikommat.

  Hänen mukaansa tällaisen politiikan seurauksena Eurooppa menettää työpaikkoja, mutta tänne tuodaan laivalasteittain tavaraa, jonka tuottaminen on aiheuttanut enemmän päästöjä ja ympäristöongelmia."

  Positiivinen haastis ja kuva välillä tästäkin edustajasta.. ja jos koko videota ei jaksa katsoa niin 14:00 min kieppeiltä pari minuuttia kommentoituun perussuomalaisuus kommenntiin.

  Pidän ihan idioottimaisena vertauksia politiikassa toiseen puolueeseen eikä asiaan.. Eikö tuolla nimen omaan koiteta siirtää keskustelu pois asiasta puhumisesta ja vääntää se "natsikortilla" kielletylle alueelle. Miten tämä taas liittyy mamutukseen, niin siitäkin on haastattelussa asiaa hiukan ennen..
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2019
  rane58, techchicken, Gozer ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 24. Cereal killah

  Cereal killah

  Viestejä:
  3 042
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Varmaan YLE:llä kaikki järkeen tai logiikkaan pohjautuvat kommentit aiheuttaa välittömän persu-vertauksen.
   
  Taker, neko, rane58 ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 25. raven0ak

  raven0ak

  Viestejä:
  1 155
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  ylenanto nyt muutenkin on niin äärivasemmalla kuin vaan voi olla, vois ainakin omasta puolesta lopetta ihan täysin verovaroin tukemisen
   
  Taker, neko, rane58 ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 26. FireFly Renaissance

  FireFly Renaissance

  Viestejä:
  3 605
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Kovat syytteet tarkoittaa Suomessa, että saattaa saada jopa tuomarilta nuhteet.

  Tämä on sellainen asia, mistä Suomi voisi jopa hieman rikastaa kulttuuriaan ulkomailta.
   
  rane58, Zacksa ja raven0ak tykkäävät tästä.
 27. ATE

  ATE

  Viestejä:
  6 270
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ei helvetti.

  "Erityisen ongelmallisia olivat kohtaukset, joissa entiset maahanmuuttajataustaiset muslimit kertovat omista kokemuksistaan islamista.Nämäkin asiat on käsikirjoituksessa kuitenkin mainittu. Tämän vuoksi YLEn kantaa on ollut vaikea käsittää. Ilmeisesti kyse on poliittisista näkemyksistä, Reinikka sanoo."


  Ongelmallista siis on että entiset muslimit kertovat suoraan totuudenmukaisesti ja kokemusperäisesti islamista. :facepalm: :facepalm: :facepalm:
   
  neko, rane58, Mestaritonttu ja 28 muuta tykkäävät tästä.
 28. elmo

  elmo

  Viestejä:
  671
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Se on maan tapa ollut jo tovin.

  [​IMG]
   
  neko, rane58, taxman ja 11 muuta tykkäävät tästä.
 29. Griffin

  Griffin

  Viestejä:
  4 211
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Sen on surullista ja valitettavaa, että olemme niin täysin umpityperiä, että jopa koululaitos on täysin vapaaehtoisesti pistetty islamin leviämistä edistävään tilaan, vaikka ko (mm. keskiaikainen, teograattinen ja muita syrjivä) yhteiskuntajärjestelmä ei sitä missään nimessä ansaitse.

  Toinen ikävä puoli, että jo nykyisen typeryyden tuloksia joudutaan paikkaamaan todella pitkään ja kalliisti, sekä rahalla, että verellä (mm. koska terrorismi) mitattuna.
   
  Taker, neko, rane58 ja 11 muuta tykkäävät tästä.
 30. sniperfin

  sniperfin

  Viestejä:
  1 453
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Sinänsä hauskaa kun ajatellaan että joku dokkari jostain entisestä uusnatsista, hihhulilahkon edustajasta tai vaikkapa ihan kotimaisesta lestadiolaisuuden/jehovantodistajuuden
  jättäneestä henkilöstä ei tuota ollenkaan minkäänlaista ongelmaa esittämisen suhteen vaikka niissä kaikissa sitä entistä aatemaailmaa kritisoidaan varsin kovin sanoin, jopa tehdään naurun alaiseksi.

  Eihän tämä kyllä eroa mitenkää siitä miten diktatuurien media on toiminut kautta aikain suojellessaan asioita jotka se on halunnut nähtävän vain sillä yhdellä oikealla tavalla.
  Hyvänä puolena toki on se, että ihmisten ei itse tarvitse vaivautua ajattelemaan mikä on heille sopivaa nähtävää/kuultavaa kun on joku joka tekee sen heidän puolestaan.
   
  Taker, neko, rane58 ja 14 muuta tykkäävät tästä.
 31. -SD-

  -SD-

  Viestejä:
  2 006
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ainakin yhtä kohtaa kyseisellä sivulla on näköjään muokattu.

  Alkuperäinen (2011): Edu.fi - Suvaitsevaisuus, rasismi ja sorto - Wayback Machine
  Nykyinen: Miina, Ville ja kulttuurin arvoitus - Suvaitsevaisuus, rasismi ja sorto - Opetushallitus
  Juuri tuonlainen terveen ihmisluonnon vastainen toiminta osaltaan mahdollisti muun muassa Rotherhamissa tapahtuneen muslimien tekemän tuhansien lasten raiskaamiset ja hyväksikäyttämiset vuosikausien ajan, ilman virkavallan sekaantumista asiaan.

  Tässä tuntuu, että Suomen hallinto- ja päätäntäjärjestelmälle pitäisi tehdä format c: ja asentaa tilalle täysin uudenlainen, terveellä järjellä varustettu järjestelmä.
   
  Viimeksi muokattu: 08.05.2019
  neko, rane58, Melchor ja 13 muuta tykkäävät tästä.
 32. Cereal killah

  Cereal killah

  Viestejä:
  3 042
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Minua ei toki yhtään haittaa jos "myönteisestä kehityksestä" tehdään uutisia tai muuta promoamista, mutta näissäkin on yleensä aina se sama ongelma että suvakkitädeillä ja toimittajilla ei ole mitään ymmärrystä eri kansalaisuuksista ja kulttuureista ja asioiden suhteista. Yleensähän nämä on sitä että hehkutetaan jotain iranilaista shia-muslimia tai sri lankalaista tai nepalilaista eikä ymmärretä että se ei liity oikeastaan mitenkään siihen että suomi täytetään sunni-muslimeilla.

  Toki ne jutut mitä saadaan aikaiseksi näistä ihan relevanteista tyypeistä eli irakilaisista tai afganistanilaisista miehistä niin onkin aika pitkällä parodiahorisontissa kun hehkutetaan jotain jamppoja jotka löytyy vuotta myöhemmin Alibista tai jotain 30+ vuotiasta "alaikäistä afgaanipoikaa" joka asuu Tertun ja cuck-miehen kodissa.
   
  Taker, rane58 ja Bladekill tykkäävät tästä.
 33. Bladekill

  Bladekill

  Viestejä:
  1 191
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Noh pitäähän Tertunkin saada jotenkin sitä paalua, sillä veikkaan ettei se kikhernesoossia imevä design-toimiston miesfeministi saa hommaa hoidettua. Toisaalta kun tietää missä painoluokassa nuo Tertut kulkevat niin ei voi kyllä syyttää...
   
  Taker, rane58 ja raven0ak tykkäävät tästä.
 34. Cereal killah

  Cereal killah

  Viestejä:
  3 042
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Lisäksi kuvioon kuuluu "sattumalta" usein pari teini-ikäistä tytärtä, ja tarinoita olisi varmaan enemmänkin kuin lehtien sivuilla kerrotaan, mutta niillä tarinoilla ei sitten voikaan korostaa omaa erinomaisuuttaan.
   
 35. hodoor

  hodoor

  Viestejä:
  89
  Rekisteröitynyt:
  31.03.2017
  Viimeksi muokattu: 08.05.2019
 36. jipsu

  jipsu BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 452
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  kekkeruusi tykkää tästä.
 37. kekkeruusi

  kekkeruusi

  Viestejä:
  5 464
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Juu, arvailut on parasta jättää postaamatta ja poistaa, jos on sellaisen jo postannut.
   
 38. hodoor

  hodoor

  Viestejä:
  89
  Rekisteröitynyt:
  31.03.2017
  No korjattu sopivampaan suuntaan? Aika propagandamaiseksi / autoritääriseksi on mennyt tämä sensuuri bbs.iossa.

  Mietteitä tästä: KRP tutki jo Hussein al-Taeen kirjoitukset - ei epäillä rikosta
   
  rane58, techchicken ja jipsu tykkäävät tästä.
 39. -SD-

  -SD-

  Viestejä:
  2 006
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  [OHI AIHEEN]
  Kyllä. Sellaista "joka perkeleen asiaan puuttumista" on ollut ylläpidon meno jo jonkun aikaa.

  Tällä palstalla monista asioista keskustelu onkin kaukana hyvänlaisesta. Tarkoittaen, että sellainen hieno, rento meno loistaa poissaolollaan kun pitää koko ajan varoa mitä ja vieläpä miten kirjoittaa, ettei vaan ylläpidon kukkahattutäti tule antamaan varoitusta tai käyttökieltoa, tai muuten vain ulisemaan.

  Sitten päälle vielä punavasemmiston Suomen lakiin ujuttamat sanan- ja ilmaisunvapautta rajoittavat lait, vihapuhepoliisit jne. paska. Kyllä aikuisten ihmisten tulee voida keskustella ja ilmaista itseään juuri niin kuin haluavat, ilman alituista pelkoa seuraamuksista.

  [/OHI AIHEEN]
   
  neko, rane58, Melchor ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 40. living_death

  living_death ★ Still alive ™

  Viestejä:
  2 671
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Ei jumalauta mitä paskaa.

  rkp.PNG
   
  neko, rane58, Mestaritonttu ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 41. kekkeruusi

  kekkeruusi

  Viestejä:
  5 464
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  [​IMG]
  Tämä täti on kyllä lahja, joka vaan jaksaa riemastuttaa.
   
  Taker, rane58, Melchor ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 42. Toiota

  Toiota

  Viestejä:
  352
  Rekisteröitynyt:
  05.03.2017
  Ai että ihan ratkaisu! No sepä hyvä, asia onkin sitten hyvässä hoidossa. Onneksi meillä on fiksuja ihmisiä jotka ratkaisee ongelmat. Ihan vaan kysyn, kuka tuon lystin muuten maksaa?
  Onko tulijoiden taustat tällä kertaa tiedossa, ettei tuu raiskureita, kuten viimekerralla?
   
  rane58 tykkää tästä.
 43. DJEzko

  DJEzko

  Viestejä:
  292
  Rekisteröitynyt:
  01.04.2018
  Italian toimet ovat purreet -> Italiaan ei tule enää meriteitse juurikaan Libyasta ihmisiä, joskin hulluja yrittäjiä hukkuu läpipäässeisiin nähden prosentuaalisesti enemmän -> sen sijaan, että vastaavan tyyppistä toimintaa alettaisiin vaatimaan muillakin kulkureiteillä -> RKP:n puheenjohtaja vaatii, että kaikille tarvitseville myönnetään viisumi. (Ja tästä looginen päätös, että jatkot sitten ilmateitse, koska silloin ei ole hukkumisesta vaaraa. ([SARKASMI] Ehkä myös pari risteilyalusta voisi parkkeerata libyan rannikon tuntumaan ja kuskata raukat turvaan ihan perille asti, sitten kun hytit on täynnä.[/SARKASMI])
   
  rane58, Melchor, raven0ak ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 44. Zezekärppänen

  Zezekärppänen

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  08.04.2017
  Suomen puollustusvoimat voisi mennä kantamaan tavaroita ja palvelemaan kunniakansalaisia rasittavalla matkalla ja nuoret tytöt pitämään seuraa ja viihdyttämään.
   
  rane58, DJEzko, Melchor ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 45. Aku79

  Aku79 BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 040
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Se on kuitenkin lopulta todella hyvä asia että maailmassa on suuri joukko liberaaleja, muuten me oltais käytännössä koko ajan sodassa, viha ruokkisi vaan vihaa ja äärioikeastolaiset taistelisi lopulta vaikka keskenään jos muita ei löytyisi.
   
 46. living_death

  living_death ★ Still alive ™

  Viestejä:
  2 671
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Helsingin Jakomäki viime joulun aatonaattona.

  Kyseessä siis virolainen 25 vuotias Irwin Antton Heike.

  Virolaismiehen jouluaattona kuoliaaksi puukottaneelle elinkautinen – löi pitkän veitsen pahoinpitelemänsä miehen kurkusta läpi
   
  rane58 tykkää tästä.
 47. The Grenadier

  The Grenadier

  Viestejä:
  205
  Rekisteröitynyt:
  26.10.2016
  Seiska: Kohu Hussein al-Taeen ympärillä syvenee - ex-vaimo pakeni turvakotiin

  Seiska: Kohu Hussein al-Taeen ympärillä syvenee - ex-vaimo pakeni turvakotiin
  Tänään klo 8:07
  Seiska on julkaissut uusia tietoja kohukansanedustaja Hussein al-Taeesta.

  Hussein al-Taee piti 29.4.2019 tiedotustilaisuuden eduskuntatalon Valtiosalissa.
  SDP:n kansanedustaja Hussein al-Taee on jälleen kohun silmässä. Seiska on julkaissut tietoja al-Taeen myrskyisästä yksityiselämästä.

  Seiska on saanut käräjäoikeudesta papereita, joista selviää, että al-Taee avioitui kymmenisen vuotta sitten nuoren irakilaisnaisen kanssa.

  Nainen oli tullut raskaaksi ollessaan 18-19-vuotiaana. Nainen ilmoitti haluavansa eron keväällä 2010.

  – Tilanne kriisiytyi pahaksi riidaksi, jossa oli mukana myös kiista parin 3-vuotiaasta lapsesta, Seiska kirjoittaa.


  Käräjäoikeuden papereiden mukaan molemmat vaativat lapsen yhteishuoltajuutta. Kesken huoltajuuskäsittelyn ex-vaimo muutti turvakotiin, koska koki al-Taeen ja tämän sukulaisten käytöksen uhkaavana ja väkivaltaisena.

  Hussein al-Taee puolestaan teki vaimostaan rikosilmoituksen, sillä hän sanoi pelkäävänsä, että vaimo kidnappaa lapsen Irakiin.

  Käräjäoikeuden mukaan kummankaan väitteiden todenperäisyyttä ei voitu todentaa.

  Hussein al-Taee on toistaiseksi pois eduskuntatyöstä sairauden takia. Hänen paluustaan töihin ei ole tietoa.
   
  Taker, Riihitonttu, techchicken ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 48. Korppikuningas

  Korppikuningas

  Viestejä:
  1 915
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Vähän niinkuin lähi-idässä.
   
  Taker, Riihitonttu, Dr.Nick ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 49. zapper

  zapper

  Viestejä:
  1 376
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  rane58 ja Eramaankettu tykkäävät tästä.
 50. living_death

  living_death ★ Still alive ™

  Viestejä:
  2 671
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Aina vaan ihmettelen miten saa stondiksen pysymään päällä toisen osapuolen vastusteluista huolimatta (ehkä tämäkin on kulttuurillinen eroavaisuus, jota emme me pottunokat tai alkuasukkaat hallitse).
   
  Taker, Melbac, Dr.Nick ja 3 muuta tykkäävät tästä.