• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Keskustelua Suomen maahanmuutosta, maahanmuuttopolitiikasta ja niihin liittyvistä ilmiöistä (KR 2.0)

Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
11 893
Niinpitkään, kun Suomessakin annetaan vihakoulutuskeskusten pyöriä vapaasti ilman valvontaa, ei tarvitse ihmetellä väkivaltaa ym perseilyä kantasuomalaisia kohtaan.

Se on sitten valitettava tosiasia, että vaikka noilla mamulapsilla on ihan yhtähyvät lähtökohdat, kun muillakin, mutta vihakoulutus huolehtii siitä, että hyvin suuresta osasta tulee täysin kelvottomia kansalaisia ja ongelmienlähteitä aikuisena ja sitten asiaa ei voida enää korjata, mässytettiimpä mitenpaljon tahansa.. Ja tämä kehitys ei ole kellekkään terveet aivot omaavalle yksilölle minkäänlainen yllätys.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 931
Meinaan sitä että asiassa tartutaan täysin vääriin epäkohtiin, sen sijaan että myönnettäisiin että mamunuorten osuus tällaisten rikosten tekijöinä kasvaa vuosi vuodelta ulistaan "rasismista" tai paheksutaan että "ei oo oikein fiksua tämmösten videoiden jakelu pitkin nettiä". Kommenttiosiossa haukkuminen mainitaan niin kuin se olisi jotenkin iso juttu (tervetuloa internettiin), rikastajanuorison käsittelyn saanut junan lattialla verilammikossa taju kankaalla makaavaa mies ei kiinnosta ketään. Kantasuomalaisten välisiä kähinöitä siellä on myös seassa mutta osallisena on useammin kuin harvoin myös mamuja joiden maissa ja kulttuurissa on ihan normaalia ratkoa asioita väkivallalla ja sotimalla, kun mamujen osuus isojen kaupunkien nuorisosta alkaa kasvamaan on tuollainen pian arkipäivää kun se alkaa leviämään kantanuortenkin keskuuteen eli opitaan että tuollainen lähestyminen asioihin on ainoa vaihtoehto kun toinen osapuoli ei oikeasti ymmärrä muuta kieltä kuin nyrkkiä.

Täällä nyt moni pyrkii toistelemaan tuota väitettä, että kyseessä olisi aivan määritelmällisesti tällainen rikollisuus jossa maahanmuuttajataustaiset ovat tekijöinä. Tämä on tietysti monille tässä ketjussa vaikuttaville mieluinen kehystys, mutta voi olla täysin valheellinenkin.

Poliisi on puolestaan todennut että näitä levitetään myös rasistisen agendan varjolla, videot ovat usein vanhoja ja poliisilla on niistä jo tutkinta käynnissä/tekijät tunnistettu: Somessa jaetaan tarkoitushakuisesti nuorten väkivaltaisia pahoinpitelyvideoita – poliisi: Omaa agendaa ajetaan uhrien kustannuksella

Tuollaisia lähteitä seuraaville tietysti tarkoituksella luodaan kuvailemani vaikutelma. YLE kyllä tuossa jutussaan käsitteli sitä väkivaltaa enemmän kuin näitä rasistisia kommentteja että sikäli jeesustelu vakavampien rikosten huomiotta jättämisestä on turhaa, ongelmahan Ylen raportoinnissa on joidenkin mielestä vaan tämä toinen asia.
 
Liittynyt
20.07.2019
Viestejä
2 490
Perusopetuksen oppilas pahoinpiteli koulun vahtimestarin koska tämä ei päästänyt yo-kirjoitusten takia rajatulle alueelle. Ei voi olla olematta S2-poika. Jos osoittautuu ettei kuulukaan tänne lupaan ilmoittaa asiasta muokkaamalla viestiä.

Ylilaudalla näkyy olevan Vihreiden, Kokoomuksen, Demarien ja Vasemmistoliiton mainosvideo.
 
Viimeksi muokattu:

gintonic45

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
14.08.2023
Viestejä
694
Täällä nyt moni pyrkii toistelemaan tuota väitettä, että kyseessä olisi aivan määritelmällisesti tällainen rikollisuus jossa maahanmuuttajataustaiset ovat tekijöinä.
Koska kyseessä on täysin yksiselitteisesti arabia/afrikka-taustaisten maahanmuuttajien aiheuttama ilmiö. Sen lisäksi tuolla on täysin suora yhteys katujengikulttuuriin. Kyseessä on täysin saman asian ilmentyminen.

Tämä on tietysti monille tässä ketjussa vaikuttaville mieluinen kehystys, mutta voi olla täysin valheellinenkin.
Mieluinen kehys on se että nuo karkoitetaan Suomesta pysyvästi. Tottakai mikä tahansa asia "voi olla valheellinen". Vähän niin se että Suomi olisi Ruotsin tiellä:


Poliisi on puolestaan todennut että näitä levitetään myös rasistisen agendan varjolla
Ei totea. Tämä oli sinun oma lisäyksesi. Ei sillä että jonkin tilanteesta täysin pihalla olevan pulla/viineri-mediarauhottelijan höpinöillä olisi muutenkaan mitään arvoa. PolPo ei ole esim. vieläkään irtisanonut Taposta vaikka mies on syyllistynyt toistuvasti kansalaisten poliittiseen häirintään, rikollisuuden peittelyyn ja valehteluun.

videot ovat usein vanhoja ja poliisilla on niistä jo tutkinta käynnissä/tekijät tunnistettu:
Mitä sitten? Se on yksityinen keskusteluryhmä ja siellä saa jakaa mitä haluaa. Ei se kuulu paskaakaan YLE:lle tai poliisille onko ne videot kuvattu tässä vai viime kuussa. Puhumattakaan siitä onko niistä tutkinta menossa vai ei. Miten helvetissä tämä on edes keskustelun aiheena? :lol:

YLE kyllä tuossa jutussaan käsitteli sitä väkivaltaa enemmän kuin näitä rasistisia kommentteja
Pakko melkein antaa hatun nosto näinkin luovasta spinnauksesta. YLE:n horinat rasismista ja "väkivallan käsittely" on kokonaiskuvan kannalta täysiä epäolennaisuuksia ja parhaimmillaan sivuseikkoja. Se että edes puhuu "rasismista" hyökkääjiä/rikollisia kohtaan ilman sarkasmia tällaisessa yhteydessä on aivan äärimmäisen törkeää vakavan asian ja uhrien halveksuntaa. Väkivallan käsittely taas on sitä samaa tyhjää neutraalia diibadaabaa jonka jokainen on lukenut iltasanomista jo kuukausia sitten "uhrit laitetaan polville, kenkää suuhun" jne. Tässä ei missään käsitellä sitä että kyseessä on käytännössä lähes yksinoikeudella maahanmuuttajanuorten aiheuttaa ilmiö ja että tapauksissa on nimenomaisesti rasismi suomalaista kantaväestöä kohtaan.

YLE siis vain kertoi sen minkä suuri yleisö tiesi, ylikorosti sitä että jonkun videon yhteydessä joku on sanonut joskus "neekeri" kuitenkin jättäen kaikista olennaisimman käsittelemättä.

Jos YLE ei olisi tällainen äärivasemmistolainen valemedia missä:
- Maailman vähiten rasistisimmassa maassa yritetään väkipakolla saada jokaikisessä asiassa survottua olematonta rasismia yhteiskunnan suurimmaksi puheenaiheeksi
- Jatkuvasti juoksee antifa-, SKP-, vasemmisto- taustaiset "tutkijat" selittämättä salaliittoteorioita ilman että heidän näkökulmiaan haastetaan tai poliittisia taustojaan paljastetaan
- Missä kaikki maahanmuuttajien rikokset ja aiheuttamat ongelmat toistuvasti jätetään joko uutisoimatta tai julkaistaan etusivun ulkopuolella pikku-uutisena ettei niitä kukaan lukisi
- yms.

...niin ehkä tällaisia kansalaisjournalistisia Telegram-kanavia ja muita keskusteluryhmiä ei tarvittaisi. Huvittavaa poliisin kanssa lähtä autistisesti "faktatarkastamaan" sitä milloin joku video on kuvattu ilman että kukaan edes väittäisi niiden olleen tuoreita tapahtumia samalla kun YLE ja HS voi vapaasti valehdella ja levittää väärää tietoa 90% uutisoinnistaan liittyen hallituksen politiikkaan, perussuomalaisiin, kokoomukseen, maahanmuuttopolitiikkaan, rikollisuuteen, ydinvoimaan, USA:n tapahtumiin, sukupuoliin, talouteen yms.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
19.07.2017
Viestejä
648

Ah kuinka ihanaa. Kortteli tulee rikastumaan, vaan ei nykyisten asukkaiden kohdalla - taisi uutisen myötä puolittua asuntojen arvo. Toisaalta voihan se olla, että nyt asia ei etenekään kuten suunniteltiin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 160
On tuo niin säälittävää miten nuo tahot koittaa teeskennellä että kyse on ihan vaan "ukrainalaisista lapsiperheistä" mikä nyt todennäköisesti ei noita nimbyilijöitä edes pahemmin haittaisi. Ehkä näille on varattu myös tuo arabiaksi ohjeistettu röökipaikkakin :D Varmaan itse kukin kuitenkin aavistaa että miltä se meno todellisuudessa näyttää ennen pitkää. Lähimpään diskoon saattaa tosin olla matkaa, mutta ainakin saa veronmaksajien rahalla palvelua siitä miten pitäisi täyttää kahdeksas turvapaikkahakemus jotta se tällä kertaa menisi läpi.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
01.01.2018
Viestejä
631
Toikin on vähän hauskaa kun porukka äänestää haittamaahanmuuton puolesta ja sitten vasta heräävät todellisuuteen kun homma osuu omaan nilkkaan. Vastaanottokeskuksethan on ihan jees, kunhan ei vaan ole mun naapurissa. :rofl2:
Itse päästiin aikoinaan nauttimaan asumisesta lähellä vastaanottokeskusta. Ikinä nähnyt täällä päin niin paljoa poliisiautoja mitä silloin oli, jos jotain positiivista pitää hakea.
Partioautoja pörräsi jatkuvasti ristiin rastiin, kun meinasi vähän niitä nega...tai siis sopeutumisvaikeuksia olla.
 

gintonic45

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
14.08.2023
Viestejä
694
Toikin on vähän hauskaa kun porukka äänestää haittamaahanmuuton puolesta ja sitten vasta heräävät todellisuuteen kun homma osuu omaan nilkkaan. Vastaanottokeskuksethan on ihan jees, kunhan ei vaan ole mun naapurissa. :rofl2:
Jep.

"Sivistysporvarin" elämänsykli asetettuna n. viikon skaalalle:
- 'Johan "Kermaperse" Lindström' äänestää sunnuntaina vaaleissa taas demareita, vihreitä, Kokoomusta tai RKP:tä.
- Johan huutaa maanantaina netissä kuinka "persunatsit" on idiootteja pitäessään sitä ongelmana että kaikki pakolaiset on +30v äijiä.
- Keskiviikkona kuulet että talosi viereen on avattu vastaanottokeskus.
- Torstaina et uskalla enää antaa tyttäresi mennä yksin koulumatkaa.
- Perjantaina asuntosi arvo on puolittunut.
- Lauantaina muutat pois uudelle valkoiselle alueelle.
- Sunnuntaina huudat taas netissä kuinka monikulttuurisuus on rikkaus ja mitään ongelmia ei ole.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 931
Ei totea. Tämä oli sinun oma lisäyksesi. Ei sillä että jonkin tilanteesta täysin pihalla olevan pulla/viineri-mediarauhottelijan höpinöillä olisi muutenkaan mitään arvoa. PolPo ei ole esim. vieläkään irtisanonut Taposta vaikka mies on syyllistynyt toistuvasti kansalaisten poliittiseen häirintään, rikollisuuden peittelyyn ja valehteluun.
Suorat lainaukset jutusta:
– Videot ovat lähtöisin yksittäisestä henkilöstä. Kyseinen henkilö on kirjoitustensa ja mielipiteidensä perusteella profiloitunut äärioikeistolaiseksi ja erittäin maahanmuuttajavastaiseksi. Se sävyttää hänen toimintaansa sosiaalisessa mediassa, Vepsäläinen sanoo.
...
Vepsäläisen mukaan kyseessä on laajempi kokonaisuus. Videoita on jaettu myös Redditissä, Facebookissa sekä Telegram-ryhmissä. Videoiden yhteydessä on esitetty poliittisia näkemyksiä maahanmuutosta, mutta myös avointa rasismia.
...
– Videoissa saattaa tulla esiin sellaista materiaalia, jota uhri ei välttämättä haluaisi levitettävän. On valitettavaa, että käytetään uhrien hädänalaista tilaa oman agendan ajamiseen ja vastakkainasettelun lisäämiseen.
Jokainen voi tietysti koittaa tulkita taas vaikka miten vääristellen tuota, mutta ehkä voidaan jättää siihen että sitaatit artikkelista puhuu puolestaan ja kaikki voi itse päättää toteaako vai ei. Toki asenteesi poliisia kohtaan aika selkeä taas tässä omassa kommentissasi ja antaa ymmärtää että ihan sama mitä se poliisi sanoo niin oma versiosi todellisuudesta on totta.

Mitä sitten? Se on yksityinen keskusteluryhmä ja siellä saa jakaa mitä haluaa. Ei se kuulu paskaakaan YLE:lle tai poliisille onko ne videot kuvattu tässä vai viime kuussa. Puhumattakaan siitä onko niistä tutkinta menossa vai ei. Miten helvetissä tämä on edes keskustelun aiheena? :lol:
Ei olisi uskonut että tätäkin pitää alkaa oletettavasti aikuisille ihmisille kädestä pitäen selittää, mutta asialla on tietenkin merkitystä siksi, että vanhoja videoita levitellään yhä uudelleen ja uudelleen valheellisen agendan ajamiseksi. Yhdestä videosta voidaankin helposti tehdä kymmenen postausta ja teeskennellä näiden kaikkien olevan uusia omaa agendaa tukevia tapauksia. Ei tässä nyt mitään uutta ole, ihan samalla tavalla vaikkapa Venäjän hyökkäyssotaa kannattavat propagandistit on lukuisia kertoja saatu kiinni siitä että väittävät jotain tapahtuneen, mutta kun kuvamateriaalia tarkastellaan niin kyse on jostain vuosia sitten vanhasta jutusta.

Siitä millainen Lügenpresse YLE muka on voisi paremmin varmaan jatkaa sille omistetussa ketjussa.
 

hyvää_päivää

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
09.06.2023
Viestejä
780
Inhottavalla tavalla kyllä paistaa se, että halutaan vedota uhreihin ja sen varjolla estää tuomasta päivänvaloon maahanmuuttajien rikoksia.
Vähättely ja hyssyttely, siinäpä vihervasurien ainoa anti maailmalle. Tässäpä idea vihervasureille: muuttakaa pois näin rasistisesta maasta sinne missä on ihania kokkailuhetkiä ja rikasta kulttuuria. Problem solved. Turha tänne on mamuja roudata kun voi itse muuttaa minne haluaa. Eipä ole sitten kauhiaa rassismusta joka kulman takana eikä varsinkaan pesukarhuja.
 

OscarK

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
10.05.2023
Viestejä
1 796
Vähättely ja hyssyttely, siinäpä vihervasurien ainoa anti maailmalle. Tässäpä idea vihervasureille: muuttakaa pois näin rasistisesta maasta sinne missä on ihania kokkailuhetkiä ja rikasta kulttuuria. Problem solved. Turha tänne on mamuja roudata kun voi itse muuttaa minne haluaa. Eipä ole sitten kauhiaa rassismusta joka kulman takana eikä varsinkaan pesukarhuja.
Tätä olen sanonut ihan livenäkin ihmisille vuosikaudet. Ne, jotka haluavat sitä etnistä värinää ja kulttuurin rikkautta, sekä saavat orgasmeja siitä että ympärillä pyörii muslimeita, niin voisivat ihan itse joka ikinen muuttaa näihin ihannoimiinsa muslimimaihin ja antaisivat meidän tavallisten ihmisten olla rauhassa. Fakta on kuitenkin se, että mitä suomalaisempana Suomi pysyy, sitä parempi maa tämä on kaikille. Mikään maa ei ole muuttunut paremmaksi sillä, että sinne on roudattu lisää väkeä ulkomailta.
 
Liittynyt
12.06.2022
Viestejä
1 369
Tätä olen sanonut ihan livenäkin ihmisille vuosikaudet. Ne, jotka haluavat sitä etnistä värinää ja kulttuurin rikkautta, sekä saavat orgasmeja siitä että ympärillä pyörii muslimeita, niin voisivat ihan itse joka ikinen muuttaa näihin ihannoimiinsa muslimimaihin ja antaisivat meidän tavallisten ihmisten olla rauhassa. Fakta on kuitenkin se, että mitä suomalaisempana Suomi pysyy, sitä parempi maa tämä on kaikille. Mikään maa ei ole muuttunut paremmaksi sillä, että sinne on roudattu lisää väkeä ulkomailta.
Sano toi sama kunnon punaniskajenkeille.
 

living_death

★ Still alive ™
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
6 797
Tunnen erään henkilön, joka työskentelee sosiaalitoimistossa ja hän kertoi, että parhaimmillaan perhe on saanut 9000€/kk käteen.

Työmarkkinatuki, asumistuki, toimeentulotuki, lapsilisä, lapsikorotukset sekä sosiaalitoimiston harkinnanvarainen + kotihoidontuki.

Moni suomalainen pottunokka ei näe koko työuransa aikana tuollaista määrää rahaa töissä kuukausipalkalla.
 

hyvää_päivää

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
09.06.2023
Viestejä
780
Tunnen erään henkilön, joka työskentelee sosiaalitoimistossa ja hän kertoi, että parhaimmillaan perhe on saanut 9000€/kk käteen.

Työmarkkinatuki, asumistuki, toimeentulotuki, lapsilisä, lapsikorotukset sekä sosiaalitoimiston harkinnanvarainen + kotihoidontuki.

Moni suomalainen pottunokka ei näe koko työuransa aikana tuollaista määrää rahaa töissä kuukausipalkalla.
Selvähän se on että rahaa palaa jos pitää vieraille hankkia asunnot, kalusteet, puhelimet, telkkarit, läppärit, autot, ajokortit yms. yms. Kun eihän nämä nyt muuten pärjää.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
196
Selvähän se on että rahaa palaa jos pitää vieraille hankkia asunnot, kalusteet, puhelimet, telkkarit, läppärit, autot, ajokortit yms. yms. Kun eihän nämä nyt muuten pärjää.
Fillareita, lastenrattaita harkinnan varaisena sossusta ja sitten myyntiin. Ja uudet vaaditaan taas hetken päästä sossusta. Ja kukaan ei uskalla sanoa EI, koska muuten voi asiakas haukkua rasistiksi.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 931
Vai on ketjussa oikein orastavaa fanfictionia aloiteltu porukalla perustuen johonkin isin kummin kaimalta kuultuihin juttuihin. Eihän siinä, luova kirjoittaminen on kivaa mutta kuuluu ehkä toisaalle kuin ainakin teoriassa on kai tarkoitus käydä faktapohjaista keskustelua. Eli olisiko näiden tueksi jotain ihan lähteitäkin?
 

hyvää_päivää

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
09.06.2023
Viestejä
780
Vai on ketjussa oikein orastavaa fanfictionia aloiteltu porukalla perustuen johonkin isin kummin kaimalta kuultuihin juttuihin. Eihän siinä, luova kirjoittaminen on kivaa mutta kuuluu ehkä toisaalle kuin ainakin teoriassa on kai tarkoitus käydä faktapohjaista keskustelua. Eli olisiko näiden tueksi jotain ihan lähteitäkin?
Kerro mikä hiertää, niin keskustellaan faktapohjaisesti.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 931
Kerro mikä hiertää, niin keskustellaan faktapohjaisesti.
Ei mikään sinänsä hierrä, mutta siis tuossahan useampi yläpuolinen viesti meni kuvaamaani kategoriaan, jatkettiin aloitettua mukavaa tarinaa. Ehkä jos olisi jotain kättä pidempää antaa näille joka tukisi väitteitä kuten vaikka tilastoa sosiaalietuuksien jakautumisesta tms. niin päästäisiin sinne fantasioiden sijaan tosiasioista puhumiseen.
 

OscarK

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
10.05.2023
Viestejä
1 796
Ei mikään sinänsä hierrä, mutta siis tuossahan useampi yläpuolinen viesti meni kuvaamaani kategoriaan, jatkettiin aloitettua mukavaa tarinaa. Ehkä jos olisi jotain kättä pidempää antaa näille joka tukisi väitteitä kuten vaikka tilastoa sosiaalietuuksien jakautumisesta tms. niin päästäisiin sinne fantasioiden sijaan tosiasioista puhumiseen.
No eikö faktaksi riitä se, että esim. Helsingissä jo yli puolet sosiaalietuuksista menee maahanmuuttajille, vaikka maahanmuuttajia on huomattavasti vähemmän kuin kantaväestöä? Ja tämän lisäksi täytyy muistaa, että kansalaisuuden saaneet maahanmuuttajat ovat tuossakin tilastossa suomalaisia, joten tilanne on vieläkin pahempi.
 

hyvää_päivää

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
09.06.2023
Viestejä
780
Ei mikään sinänsä hierrä, mutta siis tuossahan useampi yläpuolinen viesti meni kuvaamaani kategoriaan, jatkettiin aloitettua mukavaa tarinaa. Ehkä jos olisi jotain kättä pidempää antaa näille joka tukisi väitteitä kuten vaikka tilastoa sosiaalietuuksien jakautumisesta tms. niin päästäisiin sinne fantasioiden sijaan tosiasioista puhumiseen.
Faktaa tai tilastoa löytyy aika vähän näistä mamujen saamista sosiaalietuuksista. Kun näistä ei haluta avoimesti puhua ja vihervasemmisto ei edes halua että tilastoja näistä olisi missään näkyvillä. Kun sehän on rasismia.
Totuus on se että varsinkin pakolaisille kustannetaan kaikki vaatteista asumiseen ja liikkumiseen. Suomalaiset taas joutuu ihan itse hankkimaan asuntonsa, vaatteensa, kalusteensa, elektroniikkansa, autonsa, ajokorttinsa yms.

Onko sulla mitään faktaa esittää siitä että 5 henkinen somaliperhe saisi täysin saman rahan kuin suomalainen perhe? Typerin tukihan on harkinnanvarainen tuki joka on ihan täysin naamakertoimesta ja sossutantasta kiinni että mitä kaikkea saa hankkia sossun piikkiin. Siinä voi vuositasolla tulla saatananmoinen ero kun joku saa 5 henkisen perheen kaikki kalusteet ja vaatteet ostettua muiden piikkiin ja toiset ei.
 
Liittynyt
14.05.2021
Viestejä
267
No ainakin silloin 2015 invaasion aikaan nuo "hädänalaiset vainoa pakenevat alaikäiset" kävi ihan jatkuvalla syötöllä paikallisesta gigantista ostamassa sossun maksusitoumuksella uusia puhelimia, telkkareita ja tabletteja. Ja toki sama homma jatkuu vieläkin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 931
No eikö faktaksi riitä se, että esim. Helsingissä jo yli puolet sosiaalietuuksista menee maahanmuuttajille, vaikka maahanmuuttajia on huomattavasti vähemmän kuin kantaväestöä? Ja tämän lisäksi täytyy muistaa, että kansalaisuuden saaneet maahanmuuttajat ovat tuossakin tilastossa suomalaisia, joten tilanne on vieläkin pahempi.
No ei se nyt kyllä oikein alakaan riittää jos tarinat on luokkaa että jaossa on yhdelle lähemmäs kymppitonni kuussa, että lisätuloja tähän saadaan ostamalla sossun piikkiin samaa kallista tavaraa uudelleen ja uudelleen jne jne.

Toki se voi olla alkupiste jollekin edes todellisuudessa hieman enemmän kiinni olevalle keskustelulle jos sille vaikka saisi lähteen ja paljon muuta faktaa kontekstiksi.

Onko sulla mitään faktaa esittää siitä että 5 henkinen somaliperhe saisi täysin saman rahan kuin suomalainen perhe? Typerin tukihan on harkinnanvarainen tuki joka on ihan täysin naamakertoimesta ja sossutantasta kiinni että mitä kaikkea saa hankkia sossun piikkiin. Siinä voi vuositasolla tulla saatananmoinen ero kun joku saa 5 henkisen perheen kaikki kalusteet ja vaatteet ostettua muiden piikkiin ja toiset ei.
Ei se nyt niin mene että väitteitä voi vaan heitellä ilman perusteluja ja jonkun muun pitäisi ne kumota. Todistustaakka on positiivisen väitteen esittäjällä.
 
Liittynyt
05.01.2021
Viestejä
2 163
Mulla on ainakin sellainen röntgenkatse, että jos näen kadulla somalioletetulla 200 euron lenkkarit, niin tämä kaveri hyvinkin kiskoo kymppitonnin tukia sossulta. Lähteitä ei tosin ole, koska vihervasenmisto aktiivisesti niitä pimittää holvissa.
 
Liittynyt
26.04.2017
Viestejä
895
Kun nämä on niitä hys-hys asioita joita sossutoimisto ei halua kertoa. Yleensäkin kaikki mamuttamisen todelliset kustannutkset halutaan salata.
Niistä todisteista, netissä on aina ajoittain kiertänyt kuitteja ja tiliotteita mamuperheiden tuloista, mutta tällaista materiaalia ei tietenkään saisi jakaa.
Vai millä rahoilla työttömät somput ovat kantaneet isoja telkkuja ja viihde-elektroniikkaa koteihinsa? Kun ensimmäiset somalit tulivat tänne pakolaisina, niin jo silloin ihmeteltiin miksi pihassa käy kokoajan Mustan-Pörssin paku tuomassa tavaraa.

Juteltiin äskettäin leikkipuistossa afrikkalaisen perheen kanssa kun meidän muksut leikkivät yhdessä. Kohtuu yltäkylläinen elämä, talo täynnä leikkejä, fillareita, jne. Varmasti kiva lapsille, ei siinä mitään. Siinä yhdessä välissä paljastivat etteivät ole ostaneet itse yhtään mitään, eivät kuulemma ole edes vaippoja kertaakaan elämässään ostaneet kun sossu tarjoaa kaiken mitä pyytää.
 

hyvää_päivää

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
09.06.2023
Viestejä
780
Mulla on ainakin sellainen röntgenkatse, että jos näen kadulla somalioletetulla 200 euron lenkkarit, niin tämä kaveri hyvinkin kiskoo kymppitonnin tukia sossulta. Lähteitä ei tosin ole, koska vihervasenmisto aktiivisesti niitä pimittää holvissa.
Ei kun se somali myy 5€ pitsoja ja ostelee sitten 200 euron lenkkareita. Täällä huudettiin keskustelun perään ja sitten vaan paskotaan keskustelua. Päättäkää nyt mitä haluatte.
 

OscarK

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
10.05.2023
Viestejä
1 796
No ei se nyt kyllä oikein alakaan riittää jos tarinat on luokkaa että jaossa on yhdelle lähemmäs kymppitonni kuussa
Se voi olla yksittäisen kuukauden potti. Ei kukaan väittänyt että se olisi jatkuvasti joka kuukausi sama rahasumma.

Mutta oli miten oli, niin 9000 euroa kuussa on liikaa vaikka se olisi vain yksittäinen ainutkertainen tapahtuma. Meidän pitää lopettaa ulkomaalaisten elättäminen herroiksi.

Ainoa oikea tapa on asuttaa kaikki ulkomaalaiset jotka eivät itse pysty kustantamaan elämistään, joihinkin leiri- tai parakkiolosuhteisiin.
 
Liittynyt
09.01.2017
Viestejä
900
Ainoa oikea tapa on asuttaa kaikki ulkomaalaiset jotka eivät itse pysty kustantamaan elämistään, joihinkin leiri- tai parakkiolosuhteisiin.
Eli ajatko siis olennaista eroa sosiaaliturvaan kansalaisen ja ei-kansalaisen, pelkän oleskeluluvan varassa olevan välille? Se saattaa olla OK, mutta kansalaisten välille ei voida kyllä kovin helpolla asettaa isoja eroja tukiin, sillä olemme jo nähneet millaista parkua on aiheuttanut Orpon hallituksen malli, jossa työmarkkinatukeen tehdään kielilisä (jos et osaa kotimaista kieltä, et saa lisää eli saat vähemmän tukea kuin valtaosa suomalaisista).

Itseäni kiinnostaa maahanmuuttajien sosiaalituissa se, kuinka ahkeraa ja stimuloivaa on heidän kohdallaan (erityisesti maahanmuuttajanaisten eli monien kotiäitien kohdalla) työhön patistelu (työhönosoitukset, kurssitukset, palkkatukityötarjoukset) sekä ennen kaikkea se, kuinka ahkerasti pyritään opettamaan heille kotimaista kieltä ja ohjaamaan ammattikoulutukseen tai korkeakoulutukseen.

Oma epäilykseni on se, että stimulointi niin työmarkkinoille kuin koulutusmarkkinoille on heikohkoa, eli liian helpolla pääsee Niinistön kuvailemaan "oleskeluyhteiskuntaan".

Maahanmuuttajanaiset ovat siis työllisyysasteeltaan selkeästi heikommassa jamassa kuin miehet, vaikka miestenkin puolella olisi petrattavaa. Asiaa on syytä katsoa luupilla, koska esim. Pikku-Huopalahden murhassa mies omasi sellaisia konservatiivisia arvoja, ettei naisen pitäisi pyrkiä työelämään tai koulutukseen, vaan pysyä visusti kotona.
 
Liittynyt
25.02.2021
Viestejä
1 309
Ainoa oikea tapa on asuttaa kaikki ulkomaalaiset jotka eivät itse pysty kustantamaan elämistään, joihinkin leiri- tai parakkiolosuhteisiin.
Ehdottomasti näin. Myös sairaat, vammaiset, rikolliset, vanhukset, työttömät ja kuntavaaliehdokkaana olevat perussuomalaiset aseita tulostavat oikeistoterroristit samaan leiriin.

Oma vika, kun eivät kustanna omaa elämistään.
 

hyvää_päivää

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
09.06.2023
Viestejä
780
Ehdottomasti näin. Myös sairaat, vammaiset, rikolliset, vanhukset, työttömät ja kuntavaaliehdokkaana olevat perussuomalaiset aseita tulostavat oikeistoterroristit samaan leiriin.

Oma vika, kun eivät kustanna omaa elämistään.
Pieni ero toki oman maan kansalaisilla ja muiden maiden kansalaisilla. Vaikeeta varmaan ymmärtää, mutta suomalaisten verovarat ei riitä koko Zimbabwen ylläpitoon.
 
Liittynyt
25.02.2021
Viestejä
1 309
Pieni ero toki oman maan kansalaisilla ja muiden maiden kansalaisilla. Vaikeeta varmaan ymmärtää, mutta suomalaisten verovarat ei riitä koko Zimbabwen ylläpitoon.
Miksi suomalaista työtöntä maksakirroosissa olevaa loista pitäisi rahallisesti tukea? Eikai ne verorahat katso sitä mitä kieltä niiden käyttäjä pulisee.

Vähemmän veroja se ulkomaalainen työtön elämänsä aikana vie veroja pois kotimaiseen verrattuna.
 

hyvää_päivää

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
09.06.2023
Viestejä
780
Miksi suomalaista työtöntä maksakirroosissa olevaa loista pitäisi rahallisesti tukea? Eikai ne verorahat katso sitä mitä kieltä niiden käyttäjä pulisee.

Vähemmän veroja se ulkomaalainen työtön elämänsä aikana vie veroja pois kotimaiseen verrattuna.
Mun puolesta saa olla tukemattakin. Sulla nyt tuntuu vaan olevan elämän realiteetit täysin hukassa. Kansalaisella ja ei-kansalaisella on ihan hyvistä syistä eri oikeudet. Kyllä se siitä vielä selkiytyy kun ikää tulee enemmän että miksi näin.
 

OscarK

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
10.05.2023
Viestejä
1 796
Eli ajatko siis olennaista eroa sosiaaliturvaan kansalaisen ja ei-kansalaisen, pelkän oleskeluluvan varassa olevan välille? Se saattaa olla OK, mutta kansalaisten välille ei voida kyllä kovin helpolla asettaa isoja eroja tukiin, sillä olemme jo nähneet millaista parkua on aiheuttanut Orpon hallituksen malli, jossa työmarkkinatukeen tehdään kielilisä (jos et osaa kotimaista kieltä, et saa lisää eli saat vähemmän tukea kuin valtaosa suomalaisista).
Juurikin näin. Ja lisäksi kansalaisuuden saamisen ehtoja pitäisi kiristää tuntuvasti. Pitäisi olla vähintään vaatimus, että viimeiset 10 vuotta on pystynyt elättämään itsensä ilman että on nostanut senttiäkään sosiaalitukia.

Lisäksi, tosin epätodennäköistä että sellaista lakimuutosta saadaan koskaan tehtyä, olisi että jo myönnettyjä kansalaisuuksia voitaisiin perua niiltä jotka eivät täytä kriteerejä. Lisäksi maahanmuuttajien lapset eivät perisi Suomen kansalaisuutta, vaikka syntyisivätkin Suomessa, vaan heillä pitäisi olla sama kriteeri, että 10 vuotta pitää elää ilman tukia ennenkuin kansalaisuutta voi hakea.

Suomesta pitäisi tehdä mahdollisimman luotaantyöntävä maa kaikille niille, jotka eivät ole tulossa tänne töihin, siten ettei kukaan ihminen maailmassa haluaisi esim. hakea turvapaikkaa Suomesta.
 

OscarK

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
10.05.2023
Viestejä
1 796
Mun puolesta saa olla tukemattakin. Sulla nyt tuntuu vaan olevan elämän realiteetit täysin hukassa. Kansalaisella ja ei-kansalaisella on ihan hyvistä syistä eri oikeudet. Kyllä se siitä vielä selkiytyy kun ikää tulee enemmän että miksi näin.
Toisaalta nuo heitot olivat hyvää esimerkkiä siitä, kun omaa agendaa ajetaan pelkkä ideologia edellä, eikä edes itsellä ole mitään järkeviä argumentteja asiansa tueksi, niin yritetään sitten vetää keskustelu täysin läskiksi itse keksimillä täysin absurdeilla esimerkeillä :) Ironista kyllä, vaikka tarkoitus onkin häiritä keskustelua, niin huomaamattaan tulevat vain kommenteillaan todistaneeksi meikäläisten pointit :)
 
Liittynyt
26.04.2017
Viestejä
895
Vähiin alkaa käydä tämän mokutuksen puolustelu eikä tälläkään foorumilla moni vasemmistolainen jaksa enää tätä ketjua varmaan edes avata kun tosiasiat pelottaa.

Vai vieläkö joku jaksa puhua yksittäistapuksista, tai siitä että tulijoiden taustat tiedetään? Öyhötys siitä kuinka nämä tulee paikkaamaan työvoimapulaa ja kaikki ovat korkeastikoulutettuja ammattilaisia, koneinsinöörejä ja lääkäreitä? Sitten hirmuinen ulina jos joku sarjaraiskaaja karkotetaan ja vihervasemmisto sponsoroi kansanedustajan sakot jos menee riehumaan palautuslennolle estäen sitä.

Ruotsin tilanne on täysi kaaos, kuten myös Keski-Eurooppa. Suomi on nyt siinä vaiheessa kun tilanne alkaa riistäytyä hallinnasta ja muutama vuosi lisää ja meilläkin on ihan normaalia että lähiöissä räjähtelee joka yö.

Fiksummat osasivat tämän ennustaa jo jotain 50 vuotta sitten kun ekat afrikkalaiset tänne tulivat pakolaisina ja perseily alkoi. Vai vaatiiko tuo lainkaan edes aivoja tajuta, että tiettyjen ihmisten kotiuttaminen ei ole onnistunut ikinä eikä missään, joten miksi Suomi olisi aina poikkeus ja se täällä onnistuisi? Ehkä enemmänkin toisinpäin, eli tätä unelmaa tukevat ovat siellä ÄO:n gaussin käyrällä äärivasemmalla.
 
Liittynyt
25.02.2021
Viestejä
1 309
Mun puolesta saa olla tukemattakin. Sulla nyt tuntuu vaan olevan elämän realiteetit täysin hukassa. Kansalaisella ja ei-kansalaisella on ihan hyvistä syistä eri oikeudet. Kyllä se siitä vielä selkiytyy kun ikää tulee enemmän että miksi näin.
Kelan sivuilla sanotaan näin: "Lähtökohta on, että myös ulkomaalainen on ensisijaisesti itse velvollinen huolehtimaan omasta toimeentulostaan. Vakinaisesti Suomessa oleskelevalla ulkomaalaisella on oikeus perustoimeentulotukeen samoilla edellytyksillä kuin muillakin Suomessa vakinaisesti oleskelevilla."

Noh, oppia ikä kaikki.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 931
Vähiin alkaa käydä tämän mokutuksen puolustelu eikä tälläkään foorumilla moni vasemmistolainen jaksa enää tätä ketjua varmaan edes avata kun tosiasiat pelottaa.

Vai vieläkö joku jaksa puhua yksittäistapuksista, tai siitä että tulijoiden taustat tiedetään? Öyhötys siitä kuinka nämä tulee paikkaamaan työvoimapulaa ja kaikki ovat korkeastikoulutettuja ammattilaisia, koneinsinöörejä ja lääkäreitä? Sitten hirmuinen ulina jos joku sarjaraiskaaja karkotetaan ja vihervasemmisto sponsoroi kansanedustajan sakot jos menee riehumaan palautuslennolle estäen sitä.

Ruotsin tilanne on täysi kaaos, kuten myös Keski-Eurooppa. Suomi on nyt siinä vaiheessa kun tilanne alkaa riistäytyä hallinnasta ja muutama vuosi lisää ja meilläkin on ihan normaalia että lähiöissä räjähtelee joka yö.

Fiksummat osasivat tämän ennustaa jo jotain 50 vuotta sitten kun ekat afrikkalaiset tänne tulivat pakolaisina ja perseily alkoi. Vai vaatiiko tuo lainkaan edes aivoja tajuta, että tiettyjen ihmisten kotiuttaminen ei ole onnistunut ikinä eikä missään, joten miksi Suomi olisi aina poikkeus ja se täällä onnistuisi? Ehkä enemmänkin toisinpäin, eli tätä unelmaa tukevat ovat siellä ÄO:n gaussin käyrällä äärivasemmalla.
No johan hyvän vitsin lohkaisit. Vähän tossa itsekin osin huvittuneisuuttani koitin vähän oikoa jonnekin järkisuuntaan ketjun keskustelua, mutta tosiasioita täällä ei kyllä juuri näy vaan ketjua voisi lähinnä samaan tyyliin luonnehtia täysin faktavapaaksi laitaoikeiston rinkirunkkaukseksi, jossa toinen toisensa jälkeen kauhistellaan sitä ja tätä keksittyä asiaa ja taputellaan toisiaan selkään että olipa hyvä stoori. Ei siinä mitään, "vasemmistoa tosiasiat pelottaa" on kyllä ihan hyvä jatko-osa tuohon täällä vallitsevaan fiktioon sekin.

Se substanssin totaalinen puute on kuitenkin se oikea syy jonka takia täällä ei kovin moni jolle tuo ei tuota samalla tavalla mielihyvää jaksa käydä paljoa kommentoimassa.
 

hyvää_päivää

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
09.06.2023
Viestejä
780
Kelan sivuilla sanotaan näin: "Lähtökohta on, että myös ulkomaalainen on ensisijaisesti itse velvollinen huolehtimaan omasta toimeentulostaan. Vakinaisesti Suomessa oleskelevalla ulkomaalaisella on oikeus perustoimeentulotukeen samoilla edellytyksillä kuin muillakin Suomessa vakinaisesti oleskelevilla."

Noh, oppia ikä kaikki.
Puhuin kylläkin ihan yleisesti oikeuksista. Esimerkiksi ei-kansalainen ei saa äänestää yms.

Ollaan me kyllä vitun tyhmää sakkia kun iloisesti maksetaan muiden eläminen. Noh, oppia ikä kaikki.

Ihme kun ei suomalainen voi vaan hilata persettään vaikka Saudi Arabiaan ja oleskella siellä öljyrahoilla. Ihme ja kumma kun nämä rikkaat maat eivät sitä katsoisi sekuntiakaan. Mutta ei, meidän tulisi elättää kaiken maailman onnen onkijoita.
 
Liittynyt
23.02.2020
Viestejä
766
Heh, suvakkien suvaitseminen loppuu yllättävän nopeasti kun vastapuolen mielipide ei miellytä ja sitten menee rinkirunkkaamiseksi ja muuksi haukkumiseksi. Mutta tää on niin tätä, suvaitaan kaikkea muuta kuin eriävää mielipidettä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 931
Heh, suvakkien suvaitseminen loppuu yllättävän nopeasti kun vastapuolen mielipide ei miellytä ja sitten menee rinkirunkkaamiseksi ja muuksi haukkumiseksi. Mutta tää on niin tätä, suvaitaan kaikkea muuta kuin eriävää mielipidettä.
Kuka täällä nyt ei ole suvainnut ja ketä? Itse ainakin kommentoin vain keskustelun luokatonta tasoa jolla ei tietääkseni ole mitään tekemistä suvaitsemisen kanssa. Omakin kommenttisi toki tästä esimerkki kun keksitään tyhjästä jokin olkiukko josta kitistä.
 

hyvää_päivää

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
09.06.2023
Viestejä
780
Kuka täällä nyt ei ole suvainnut ja ketä? Itse ainakin kommentoin vain keskustelun luokatonta tasoa jolla ei tietääkseni ole mitään tekemistä suvaitsemisen kanssa. Omakin kommenttisi toki tästä esimerkki kun keksitään jokin olkiukko josta kitistä.
Onneksi sun valitusvirsi keskustelun laadusta nostaa keskustelun tasoa huomattavasti. :thumbsup:
 

UPC

Liittynyt
10.08.2020
Viestejä
244
Näitten musujen piti olla voimavara ja jokainen sijoitettu euro tuplaantuu. Mites nyt näin kävi että nämä ovat käytänössä melkein kaikki kelagoldilla eläviä.

Hyvä puheenvuoro Pauniolta, vasemmiston milestä tilastojen kertominen rasismia, ja äärioikeistolaista politiikkaa

Paunion puheenvuoro alkaa 2.21.43

 
Liittynyt
12.06.2022
Viestejä
1 369
Tunnen erään henkilön, joka työskentelee sosiaalitoimistossa ja hän kertoi, että parhaimmillaan perhe on saanut 9000€/kk käteen.

Työmarkkinatuki, asumistuki, toimeentulotuki, lapsilisä, lapsikorotukset sekä sosiaalitoimiston harkinnanvarainen + kotihoidontuki.

Moni suomalainen pottunokka ei näe koko työuransa aikana tuollaista määrää rahaa töissä kuukausipalkalla.
Itsekin tunnen joulupukin ja uudestisyntyneen jeesuksen, molemmat sanoo ihan samaa ja on kanssa sossussa töissä.

Ton tasoiset paskaviestit vaatisi aina vähän kovempaa faktaa kuin ”kuulin kaverilta”.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
233 575
Viestejä
4 108 512
Jäsenet
69 789
Uusin jäsen
piqulee

Hinta.fi

Ylös Bottom