• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Keskustelua muualla kuin Suomessa tapahtuvasta maahanmuutosta ja sen ilmiöistä

Liittynyt
05.11.2016
Viestejä
1 166
Ai kun Suomessa toimittaisiin samoin. Ja yleensäkin Euroopassa. Sivistys takaisin.

Vaan ei.
Unohdat nyt kansainväliset sopimukset ja sen massiivisen mainehaitan mikä siitä seuraa, jos perseilijät potkittaisiin sinne mistä ovat tänne tulleetkaan. Japani varmaan joutuu nyt valtioiden paarialuokkaan, kun rikkoivat kansainvälisiä ja ehdottomia sopimuksia. Mitäköhän muut maat nyt ajattelevat Japanista ja mistä he saavat kansainväliset huippuosaajat jatkossa??

Plus ei vain toimi Suomessa, meillä se on eri. ;)
 
Liittynyt
26.10.2016
Viestejä
1 932

tätä on pakko saada tännekin, työllistävä vaikutus ja pelihetket saavat uuden merkityksen.

----------------------------------------
"Ruotsin jengiväkivalta saa yhä käsittämättömämpiä piirteitä.
Farstassa väki oli liikkeellä illansuussa, koska oli kaunis ja lämmin vapaapäivä. Koulujen kevätjuhlat olisivat tiistaina ja lapset pääsisivät nauttimaan kaivatusta lomasta.
Farstan lasten loma sai surureunan, kun automaattiaseen laukaukset alkoivat sinkoilla metroaseman sisäänkäynnin läheisyydessä. Laukauksia oli yli 20.
Tivoliin matkalla ollut 15-vuotias poika kuoli rikospaikalle, 45-vuotias mies tänään aamupäivällä. Hoidossa on yhä 15-vuotias poika. 63-vuotias nainen sai osuman polveensa ilmeisesti seinästä kimmonneesta ammuksesta.
Ruotsin radion haastattelussa nainen kertoo, että oli tulossa metrosta ja irrottamassa polkupyöräänsä kun kuuli 5-6 laukausta. Hän huomasi polvensa vuotavan verta, mutta pystyi hakeutumaan suojaan nurkan taakse.
Myöhemmin sairaalassa selvisi, että hän oli selvinnyt tilanteeseen nähden vähin vammoin. Dagens Nyheterille nainen kertoo tärisseensä stressistä kotiin päästyään. Radiohaastattelussa hän kertoo, ettei ampumavälikohtaus ollut hänen lähiympäristössään ensimmäinen, sillä aiemmin hänen asuntonsa lähellä nuorukainen ampui toista päähän.
Farstan joukkoampumisen uhreille tuotiin jo sunnuntaina kynttilöitä ja kukkia.

Avaa kuvien katselu
Farstan joukkoampumisen uhreille tuotiin jo sunnuntaina kynttilöitä ja kukkia. Kuva: Jessica Gow / EPA
Poliisi otti pian ampumisten jälkeen kiinni autojahdin lopputuloksena kaksi parikymppistä miestä, jotka ovat poliisin vanhoja tuttuja, mutta eivät näin vakavista rikoksista. Sunnuntaina heidät pidätettiin murhista epäiltyinä.
Poliisilla ei ole mitään tietoa ampumisten motiivista. Ei myöskään siitä, oliko joku uhreista maalitaulu. Kaikki uhrit tuskin kuitenkaan olivat automaattiaseen käyttäjän tappolistalla.
Nyt jengiväkivalta on yltynyt sellaisiin mittoihin, että kuka tahansa metroonmenijä saattaa joutua tahtomattaan tulilinjalle. Nuoret ampujat eivät joko tajua tekojensa seurauksia tai eivät välitä niistä. Siitä todistaa ammuskelu metroaseman vilkkaalla suulla.
Poliisiylijohtaja Anders Thornborg sanoo Aftonbladetille, että jengit rekrytoivat kolme uutta jäsentä päivässä eli tuhat vuodessa. Tukholmassa on parhaillaan poliisiylijohtajan mukaan meneillään 10 jengin välienselvittelyjä, mutta ampumisia on ympäri maata. Hänen arvionsa mukaan aseellisiin jengeihin kuuluu noin 30 000 jäsentä.
Ruotsin hallituksen ministerit vakuuttavat kiristävänsä otetta jengeistä, mutta se vie aikansa. Tavallisten ruotsalaisten kärsivällisyys on kuitenkin kovalla koetuksella, sillä pelkästään jouluaatosta lähtien Tukholman seudulla on Dagens Nyheterin mukaan ollut 77 vakavaa väkivaltatapausta, joista 49 ampumisia tai puukotuksia, 25 räjäytystä ja kaksi tulipaloa."
RuotsiJengiväkivaltaUlkomaat

----------------
 
Liittynyt
19.07.2017
Viestejä
679
Samaan aikaan toisaalla. Päivän hyvänmielen video. Japanissa vielä osataan.

TwitterLinkki

”You-tuber Johnny Somali who was harassing and targeting women in Japan finally met and tested personally traditional Japanese hospitality at Police station.
Officials said he will be deported back to America.”

Edit: Hieman epäselvää on onko kyseessä ym. Tweetissä mainittu henkilö (jonka typeriä videoita en suosittele katsomaan), vai joku muu Japanista poistettava ongelmatapaus.
Jos nuo poliisin jutustelut on käännetty oikein, niin pakko suorastaan ihailla herrojen touhuilua. Asiallisen rauhallista puhetta, sekaan hieman lempeää vittuilua vaikka samanaikaisesti tuli toisinaan tarve hieman vääntää ukkoa enemmän nippuun. Ja siihen perään taas hieman rauhoittelevaa vittuilua, ilman ylimääräistä provosoitumista. Kerrankos taisi korottaa ääntä, vai onko vain leikattu sopivasti. Joka tapauksessa, hyvää toimintaa.
 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
888
Jos nuo poliisin jutustelut on käännetty oikein, niin pakko suorastaan ihailla herrojen touhuilua. Asiallisen rauhallista puhetta, sekaan hieman lempeää vittuilua vaikka samanaikaisesti tuli toisinaan tarve hieman vääntää ukkoa enemmän nippuun. Ja siihen perään taas hieman rauhoittelevaa vittuilua, ilman ylimääräistä provosoitumista. Kerrankos taisi korottaa ääntä, vai onko vain leikattu sopivasti. Joka tapauksessa, hyvää toimintaa.
Olikohan siellä paikalliset Aino Pennaset öykkäröimässä ja estämässä palautusta laittomin keinoin?
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
2 150
Minne Islam Saapuu, Sieltä Suvaitsevaisuus Lähtee

Hieno esimerkki ennaltaehkäisyn tärkeydestä. Tanskalla on ilmeisesti aina ollut huomattavasti paremmat lähtökohdat verrattuna Ruotsiin, yhteisöllisyys ja kansallismielisyys yhteen kietoutuneena. Itselleni oli uutta että Tanska aloitti maahanmuuttopolitiikan kiristykset jo heti 9/11- iskun jälkimainingeissa. Täällä puhuttiin varmaankin vain siitä että Al-Qaida ei edusta kaikkia muslimeja.

Suomessa taas mitkään toimenpiteet eivät ole hyväksyttävissä ellei isoveli tee niitä ensin, ja päättäjiä vaivaavat korruptio sekä ahneus. Ministereitä houkuttelevat rahakkaat pestit Brysselissä joiden vuoksi kannattaa myydä jopa turvallisuus, ja noudattaa Suomelle epäedullisiä suosituksia pilkulleen ja vetää vähän ylikin varmuuden vuoksi. Suomeen ei uskota, suomalaisuutta hävetään eurooppalaisten edessä.
 
Viimeksi muokattu:

neko

ᓚᘏᗢ
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 751
Liian vähän, koska homma jatkuu. Tiedetään että Euroopalaiset ovat munattomia ja hyväksyvät näiden (joidenkin heistä, ei tietenkään kaikkien herran jestas sentään) harjoittamat ikävät asiat (Huom, en määritellyt mitään). Eurooppa on niin mennyttä.

Joskus sitä kyllä ihmettelee, että me annamme tämän tapahtua. Kai se on ne kansainväliset sopimukset.
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
2 223
Kauhistelua Ruotsin tilanteesta.
Professori: Ruotsi on menettänyt jengirikollisuuden hallinnan – ”Kauhuskenaario”
Kolme pohjoismaalaista kriminologia kauhistelee Ruotsin väkivalta-aaltoa.

Neljä ihmistä loukkaantui ammuskelussa Etelä-Tukholmassa 10. kesäkuuta. AOP
Tekijän kuva
Timo Nurila

timo.nurila@iltalehti.fi
Tänään klo 1:57
Kolme kriminologia kuvailee Ruotsin jengirikollisuutta samalla sanalla: ”kauhuskenaario”.
– Ruotsi on menettänyt hallinnan, mutta kriisi voidaan kääntää, sanoo norjalainen kriminologian professori Paul Larsson Svenska Dagbladetille.

Lehden mukaan Ruotsin jengirikollisuus ja aseväkivalta ovat saaneet tutkijoilta voimakkaita reaktioita Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.
– Se on täydellistä rappeutumista. Norjassa Ruotsi nähdään hirveänä esimerkkinä. Maana, jonka tilannetta ei todellakaan halua, Larsson sanoo.
Larsson ei säästele lehdelle sanojaan. Hän korostaa maiden välisen kontrastin olevan jyrkkä. Viime vuonna Norjassa tapahtui neljä kuolemaan johtanutta ammuskelua, kun Ruotsissa niitä oli 63. Tänä vuonna Norjassa ei ole vielä kuollut ketään jengiin liittyvässä väkivallassa, kun taas Ruotsissa on ammuttu 20 ihmistä.
– Hullua! Tilanne on kärjistynyt ja Ruotsi näyttää nyt menettäneen hallinnan – jos se nyt ikinä on ollutkaan hallinnassa.
Hän uskoo, että ihmiset ovat heränneet myöhään.
– Kyse on polarisoituneista konflikteista huumeiden kanssa, valtataisteluista, henkilökohtaisista kostoista ja järjestäytyneestä rikollisuudesta.
– Joillekin jengirikollisuudesta tulee eräänlainen ura. Se tuo rahaa, asemaa ja identiteettiä. Muutaman vuoden vankilassa olo nähdään osana tätä uraa ja se usein vahvistaa tätä ongelmaa, Larsson kuvailee.
Larssonin mielestä epäonnistunut kotouttamispolitiikka voi olla yksi jengirikollisuuden syistä, mutta hän toteaa syiden olevan monimutkaisia. Hän myös mainitsee, että maahanmuutosta on ollut Ruotsille myös suurta taloudellista hyötyä.
LUE MYÖS
Ammuskelu Tukholmassa – Yksi kuollut, kolme sairaalaan
LUE MYÖS
"Isä, Elias on kuollut" – Tukholma itkee ja raivoaa 15-vuotiaan ampumista, epäillyiltä löytyi sotilaallinen automaattiase


Tanskan näkökulma
Myös tanskalaiset ovat lehden mukaan järkyttyneitä Ruotsin törkeästä väkivallasta.
– Pelkäämme jengirikollisuuden leviävän Tanskaan, jossa ongelmat liittyvät pääasiassa huumerikollisuuteen, Tanskalainen kriminologi David Sausal sanoo.
– Jengirikollisuudesta on tullut elämäntapa, jota palvotaan tietyissä piireissä ja jota mainostetaan sosiaalisessa mediassa.
Sausal uskoo, että Ruotsin poliisin tulisi toimia toimintakykyisemmin ja toimia nopeammin väkivallan sattuessa.
Hän sanoo, että tanskalaiset haluavat välttää ruotsalaisen jengirikollisuuden leviämisen rajan yli.
– Tanska ei ole paratiisi, mutta tanskalaisten tilanne on normaali.
Suomessa ei suuria ongelmia
– Suomessa ei ole suuria ongelmia vakavan väkivallan suhteen, sanoo kriminologi Maria Normann ruotsalaislehdelle.
Normannin mukaan kukaan ei puhu jengien välisistä sodista tai kilpailevien alueiden jakamisesta.
– Suomalaisten silmissä Ruotsin ampumatapaukset ja jengirikollisuus ovat hiuksia nostattavia, hän sanoo.
Normannin mukaan Ruotsin väkivalta-aalto johtuu siitä, että integraatio on ”täysin epäonnistunut”. Hän uskoo, että korjausliikkeeseen tarvitaan poliisi- ja sosiaalisia toimenpiteitä, eikä ainoastaan kovempia rangaistuksia.
 

Raaka

Tukijäsen
Liittynyt
01.01.2018
Viestejä
639
Kauhistelua Ruotsin tilanteesta.
Professori: Ruotsi on menettänyt jengirikollisuuden hallinnan – ”Kauhuskenaario”
Kolme pohjoismaalaista kriminologia kauhistelee Ruotsin väkivalta-aaltoa.

Neljä ihmistä loukkaantui ammuskelussa Etelä-Tukholmassa 10. kesäkuuta. AOP
Tekijän kuva
Timo Nurila

timo.nurila@iltalehti.fi
Tänään klo 1:57
Kolme kriminologia kuvailee Ruotsin jengirikollisuutta samalla sanalla: ”kauhuskenaario”.
– Ruotsi on menettänyt hallinnan, mutta kriisi voidaan kääntää, sanoo norjalainen kriminologian professori Paul Larsson Svenska Dagbladetille.

Lehden mukaan Ruotsin jengirikollisuus ja aseväkivalta ovat saaneet tutkijoilta voimakkaita reaktioita Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.
– Se on täydellistä rappeutumista. Norjassa Ruotsi nähdään hirveänä esimerkkinä. Maana, jonka tilannetta ei todellakaan halua, Larsson sanoo.
Larsson ei säästele lehdelle sanojaan. Hän korostaa maiden välisen kontrastin olevan jyrkkä. Viime vuonna Norjassa tapahtui neljä kuolemaan johtanutta ammuskelua, kun Ruotsissa niitä oli 63. Tänä vuonna Norjassa ei ole vielä kuollut ketään jengiin liittyvässä väkivallassa, kun taas Ruotsissa on ammuttu 20 ihmistä.
– Hullua! Tilanne on kärjistynyt ja Ruotsi näyttää nyt menettäneen hallinnan – jos se nyt ikinä on ollutkaan hallinnassa.
Hän uskoo, että ihmiset ovat heränneet myöhään.
– Kyse on polarisoituneista konflikteista huumeiden kanssa, valtataisteluista, henkilökohtaisista kostoista ja järjestäytyneestä rikollisuudesta.
– Joillekin jengirikollisuudesta tulee eräänlainen ura. Se tuo rahaa, asemaa ja identiteettiä. Muutaman vuoden vankilassa olo nähdään osana tätä uraa ja se usein vahvistaa tätä ongelmaa, Larsson kuvailee.
Larssonin mielestä epäonnistunut kotouttamispolitiikka voi olla yksi jengirikollisuuden syistä, mutta hän toteaa syiden olevan monimutkaisia. Hän myös mainitsee, että maahanmuutosta on ollut Ruotsille myös suurta taloudellista hyötyä.
LUE MYÖS
Ammuskelu Tukholmassa – Yksi kuollut, kolme sairaalaan
LUE MYÖS
"Isä, Elias on kuollut" – Tukholma itkee ja raivoaa 15-vuotiaan ampumista, epäillyiltä löytyi sotilaallinen automaattiase


Tanskan näkökulma
Myös tanskalaiset ovat lehden mukaan järkyttyneitä Ruotsin törkeästä väkivallasta.
– Pelkäämme jengirikollisuuden leviävän Tanskaan, jossa ongelmat liittyvät pääasiassa huumerikollisuuteen, Tanskalainen kriminologi David Sausal sanoo.
– Jengirikollisuudesta on tullut elämäntapa, jota palvotaan tietyissä piireissä ja jota mainostetaan sosiaalisessa mediassa.
Sausal uskoo, että Ruotsin poliisin tulisi toimia toimintakykyisemmin ja toimia nopeammin väkivallan sattuessa.
Hän sanoo, että tanskalaiset haluavat välttää ruotsalaisen jengirikollisuuden leviämisen rajan yli.
– Tanska ei ole paratiisi, mutta tanskalaisten tilanne on normaali.
Suomessa ei suuria ongelmia
– Suomessa ei ole suuria ongelmia vakavan väkivallan suhteen, sanoo kriminologi Maria Normann ruotsalaislehdelle.
Normannin mukaan kukaan ei puhu jengien välisistä sodista tai kilpailevien alueiden jakamisesta.
– Suomalaisten silmissä Ruotsin ampumatapaukset ja jengirikollisuus ovat hiuksia nostattavia, hän sanoo.
Normannin mukaan Ruotsin väkivalta-aalto johtuu siitä, että integraatio on ”täysin epäonnistunut”. Hän uskoo, että korjausliikkeeseen tarvitaan poliisi- ja sosiaalisia toimenpiteitä, eikä ainoastaan kovempia rangaistuksia.
Muistan kun kauan kauan sitten puhuttiin liiallisen maahanmuuton ongelmista. Kaikki tämä kuitattiin aina rasismiksi ja äärioikeiston höpötyksiksi.

Se kun aate ajaa järjen edelle, niin lopputulos on tämä.

Omassa lähipiirissä parastahan tässä on, että muutamat suvaitsevaiset maailmanpelastajat alkavat kummasti kiemurtelemaan ja menemään vaikeaksi, kun sukulaistapaamisissa Ruotsin tilanne nousee puheenaiheeksi.
 
Liittynyt
14.07.2019
Viestejä
2 938
Aah, Ranska :love:
Monikulttuurisuus on tälläkin videoklipillä kosketeltavissa, saattaa jopa vähän koskeakin.

Oisko silleen paha jos näitä rikoksia toista kohtaan rankaistais vaikka hieman kovemmin? Tostakin varmaan saa korkeintaan sakkoa jota hän ei tule ikinä maksamaan.
Miten ois jos vaikka suoraan suoraan linnaan joka on oikeasti pieni koppi tms. Ei mikään hotelli missä voi verkostoitua ja panna perseeseen kaveriaan.
Vaan ihan oikeasti rankaista rikoksesta jos kohteena on toinen ihminen.
 

Griffin

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
12 136
Oisko silleen paha jos näitä rikoksia toista kohtaan rankaistais vaikka hieman kovemmin? Tostakin varmaan saa korkeintaan sakkoa jota hän ei tule ikinä maksamaan.
Miten ois jos vaikka suoraan suoraan linnaan joka on oikeasti pieni koppi tms. Ei mikään hotelli missä voi verkostoitua ja panna perseeseen kaveriaan.
Vaan ihan oikeasti rankaista rikoksesta jos kohteena on toinen ihminen.
Noihin tepsisi, jos käytettäisiin lähi-idän rangaistuksia, joihin nuo on tottuneet. Eli esim raippoja, varkaalta käsi poikki jne.. Halpaa ja tehokasta.
 
Liittynyt
14.07.2019
Viestejä
2 938
Noihin tepsisi, jos käytettäisiin lähi-idän rangaistuksia, joihin nuo on tottuneet. Eli esim raippoja, varkaalta käsi poikki jne.. Halpaa ja tehokasta.
Veikkaan että ihan oikea koppihoitokin auttais. Siis täysin putkameininki. patja ja pönttö. Safka tulee ja siinä on sun ihmiskontaktit. Sitä kun jatkaa sen pari vuotta niin voi olla suht erilainen maailmankatsomus siitä vapaudesta ja mitä sen pitäminen vaatii.
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
960
Välimeressä alkaa olla aikamoinen kasa ruumiita. Ja aina vain yrittäjiä riittää.
" Vain 104 ihmistä on löydetty elävänä onnettomuuden jälkeen. Heistä kaikki ovat miehiä. "
Tarkennettuna muslimimiehiä. Mahdolliset kristityt heivattiin laidan yli heti alkumatkasta?
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
936
Välimeressä alkaa olla aikamoinen kasa ruumiita. Ja aina vain yrittäjiä riittää.
Näihin ei voi sanoa muuta kuin "mitäs läksit". Kyseisten matkojen riskit on hyvin kaikkien tiedossa, eli veneiden huono kunto, ylikuormittaminen ja ohjaajien heikot taidot. Tiedossa on myös miten eräät tahot haluavat ennaltaehkäistä tälläisiä tapauksia: tarjoamalla ilmaista valtiollista kuljetuspalvelua Välimeren yli kaikille sitä haluaville. Ja mieluiten vielä niin että turvapaikkahakemus täytetään jo matkan aikana, ja perillä odottaa hymyilevä virkailija joka ojentaa käteen lentoliput loppusijoitusmaahan ja huolettomaan ilmaiseen loppuelämään.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 249
Näissäkin on tietyt kulttuurierot kun nimenomaan halutaan tunkea naiset ja lapset sinne Titanicin kolmosluokkaan jotta miehet voi pelastua (jos osaa uida).
Tulee ihan flashbackejä jostain vuoden 2015 typerimmistä suvakkitarinoista miten miehet on laitettu tekemään "rankkaa ja vaarallista interrail-matkaa Euroopassa" mitä naiset ei voi tehdä. Todellisuudessa naiset dumpattu elämään Irakissa miten elelee ja miehet tulee diskoilemaan Eurooppaan :smoke:
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
2 223
Ruotsiin palautuskeskus kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille. Milloin saamme Suomeen saman?
Ruotsiin tulee palautuskeskus kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille – ”Ei tarkoittaa ei”
Keskus on tarkoitettu kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille henkilöille.

Asiasta kertoi Ruotsin maahanmuuttoministeri Maria Malmer Stenergard torstaina. Kuvituskuva. EPA/AOP
Tekijän kuva
Marikki Nykänen

Tänään klo 12:00
Ruotsin hallitus ja ruotsidemokraatit ovat antaneet maan maahanmuuttovirastolle määräyksen perustaa palautuskeskus, joka on tarkoitettu kielteisen päätöksen saaneille turvapaikanhakijoille. Asiasta kertoi Ruotsin maahanmuuttoministeri Maria Malmer Stenergard torstaina lehdistötilaisuudessa ruotsalaismedian mukaan.

Palautuskeskuksen tarkoituksena on kerätä kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet henkilöt yhteen paikkaan. Tällä viestitettäisiin Stenergardin mukaan turvapaikkahakuprosessin päättymistä.
Tiedostustilaisuudessa olivat Ruotsin maltillista kokoomusta edustavan Stenergardin lisäksi ruotsidemokraattien Ludvig Aspling, kristillisdemokraattien Ingemar Kihlström ja liberaalien Amir Jawad.

– Tämä on tärkeä osa sen varmistamisessa, että useampi henkilö lähtee maasta, Aspling sanoi ruotsalaislehti Expressenin mukaan.
Asplingin mukaan Ruotsin tulee voida kestävässä maahanmuuttopolitiikassa keskittyä niihin henkilöihin, joilla on oikeus olla maassa, ja siten tulee tehostaa myös palautuksia.
Viime vuonna noin 74 prosenttia turvapaikanhakijoista sai Ruotsin viranomaisten mukaan kielteisen päätöksen, ja heistä vain 39 prosenttia lähti maasta itsenäisesti, kertoo SVT.
– Tämä on täysin riittämätöntä. On korkea aika todeta, että ei tarkoittaa oikeasti ei, jos halutaan ylläpitää järjestäytynyttä maahanmuuttoa, Malmer Stenergard sanoi.
Kihlströmin mukaan palautuskeskuksiin tulee myös henkilöitä, joiden paluumatkaa ei ole vielä varattu. Paras paikka palautuskeskukselle olisi Kihlströmin mukaan lähellä lentokenttää.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 249
Ihan kiva mutta herättää myös kysymyksiä... en jaksa uskoa että siellä kenenkään on pakko olla paikan päällä, jolloin merkitys on nimellinen. Riippunee siitä katkeaako oikeasti kaikki muu rahanjako yhteiskunnalta tuossa kohtaa. Suomessa tietty piikki on auki loputtomiin.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
2 150
Ruotsiin palautuskeskus kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille. Milloin saamme Suomeen saman?
Ruotsiin tulee palautuskeskus kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille – ”Ei tarkoittaa ei”
Keskus on tarkoitettu kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille henkilöille.

Asiasta kertoi Ruotsin maahanmuuttoministeri Maria Malmer Stenergard torstaina. Kuvituskuva. EPA/AOP
Tekijän kuva
Marikki Nykänen

Tänään klo 12:00
Ruotsin hallitus ja ruotsidemokraatit ovat antaneet maan maahanmuuttovirastolle määräyksen perustaa palautuskeskus, joka on tarkoitettu kielteisen päätöksen saaneille turvapaikanhakijoille. Asiasta kertoi Ruotsin maahanmuuttoministeri Maria Malmer Stenergard torstaina lehdistötilaisuudessa ruotsalaismedian mukaan.

Palautuskeskuksen tarkoituksena on kerätä kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet henkilöt yhteen paikkaan. Tällä viestitettäisiin Stenergardin mukaan turvapaikkahakuprosessin päättymistä.
Tiedostustilaisuudessa olivat Ruotsin maltillista kokoomusta edustavan Stenergardin lisäksi ruotsidemokraattien Ludvig Aspling, kristillisdemokraattien Ingemar Kihlström ja liberaalien Amir Jawad.

– Tämä on tärkeä osa sen varmistamisessa, että useampi henkilö lähtee maasta, Aspling sanoi ruotsalaislehti Expressenin mukaan.
Asplingin mukaan Ruotsin tulee voida kestävässä maahanmuuttopolitiikassa keskittyä niihin henkilöihin, joilla on oikeus olla maassa, ja siten tulee tehostaa myös palautuksia.
Viime vuonna noin 74 prosenttia turvapaikanhakijoista sai Ruotsin viranomaisten mukaan kielteisen päätöksen, ja heistä vain 39 prosenttia lähti maasta itsenäisesti, kertoo SVT.
– Tämä on täysin riittämätöntä. On korkea aika todeta, että ei tarkoittaa oikeasti ei, jos halutaan ylläpitää järjestäytynyttä maahanmuuttoa, Malmer Stenergard sanoi.
Kihlströmin mukaan palautuskeskuksiin tulee myös henkilöitä, joiden paluumatkaa ei ole vielä varattu. Paras paikka palautuskeskukselle olisi Kihlströmin mukaan lähellä lentokenttää.
Saamme ehkä sitten kun Suomen ghettoutuminen on samaa tasoa kuten Ruotsilla nyt. Silloin punikit eivät voi enää teeskennellä että Ruotsin ongelmat eivät koske Suomea, mutta voivat toki nuivistua nimellisesti koska tavoite eli kehitysmaalaistaminen on ottanut ison, peruuttamattoman harppauksen eteenpäin.
 

Griffin

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
12 136
Saamme ehkä sitten kun Suomen ghettoutuminen on samaa tasoa kuten Ruotsilla nyt. Silloin punikit eivät voi enää teeskennellä että Ruotsin ongelmat eivät koske Suomea, mutta voivat toki nuivistua nimellisesti koska tavoite eli kehitysmaalaistaminen on ottanut ison, peruuttamattoman harppauksen eteenpäin.
Niimpä- Suomi on hieman jäljessä paskan iskeytymisessä tuulettimeen, mutta kaikille on täysin selvää, että sama tapahtuu täälläkin, niinkuin muuallakin. Haittamaahanmuutto, eli varsinkin Islamin kannattajat tulisi blokata. Seuraavaksi sitten kaikki selkeät elintasopakolaiset.

Toinen vaihtoehto olisi, että kotoutettaisiin ja vaadittaisiin edistymistä siinä. Jos vaikuttaa kehnolta, niin parin vuoden jälkeen peruuttamattomasti ulos. Toki vaatimuksia ei pitäisi lopettaa pariin vuoteen vaan vasta sitten, kun maahahnmuuttaja pystyy toimimaan MEIDÄN yhteiskunnassamme MEIDÄN säännöillämme, eikä aiheuta ongelmia.
 
Liittynyt
26.10.2016
Viestejä
1 932
Niimpä- Suomi on hieman jäljessä paskan iskeytymisessä tuulettimeen, mutta kaikille on täysin selvää, että sama tapahtuu täälläkin, niinkuin muuallakin. Haittamaahanmuutto, eli varsinkin Islamin kannattajat tulisi blokata. Seuraavaksi sitten kaikki selkeät elintasopakolaiset.

Toinen vaihtoehto olisi, että kotoutettaisiin ja vaadittaisiin edistymistä siinä. Jos vaikuttaa kehnolta, niin parin vuoden jälkeen peruuttamattomasti ulos. Toki vaatimuksia ei pitäisi lopettaa pariin vuoteen vaan vasta sitten, kun maahahnmuuttaja pystyy toimimaan MEIDÄN yhteiskunnassamme MEIDÄN säännöillämme, eikä aiheuta ongelmia.
Ja jatella, tälläisen edellyttäminen on osan porukan mielestä väärin.
 
Liittynyt
18.08.2021
Viestejä
2 303
Ruotsiin palautuskeskus kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille. Milloin saamme Suomeen saman?
Ruotsiin tulee palautuskeskus kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille – ”Ei tarkoittaa ei”
Keskus on tarkoitettu kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille henkilöille.

Asiasta kertoi Ruotsin maahanmuuttoministeri Maria Malmer Stenergard torstaina. Kuvituskuva. EPA/AOP
Tekijän kuva
Marikki Nykänen

Tänään klo 12:00
Ruotsin hallitus ja ruotsidemokraatit ovat antaneet maan maahanmuuttovirastolle määräyksen perustaa palautuskeskus, joka on tarkoitettu kielteisen päätöksen saaneille turvapaikanhakijoille. Asiasta kertoi Ruotsin maahanmuuttoministeri Maria Malmer Stenergard torstaina lehdistötilaisuudessa ruotsalaismedian mukaan.

Palautuskeskuksen tarkoituksena on kerätä kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet henkilöt yhteen paikkaan. Tällä viestitettäisiin Stenergardin mukaan turvapaikkahakuprosessin päättymistä.
Tiedostustilaisuudessa olivat Ruotsin maltillista kokoomusta edustavan Stenergardin lisäksi ruotsidemokraattien Ludvig Aspling, kristillisdemokraattien Ingemar Kihlström ja liberaalien Amir Jawad.

– Tämä on tärkeä osa sen varmistamisessa, että useampi henkilö lähtee maasta, Aspling sanoi ruotsalaislehti Expressenin mukaan.
Asplingin mukaan Ruotsin tulee voida kestävässä maahanmuuttopolitiikassa keskittyä niihin henkilöihin, joilla on oikeus olla maassa, ja siten tulee tehostaa myös palautuksia.
Viime vuonna noin 74 prosenttia turvapaikanhakijoista sai Ruotsin viranomaisten mukaan kielteisen päätöksen, ja heistä vain 39 prosenttia lähti maasta itsenäisesti, kertoo SVT.
– Tämä on täysin riittämätöntä. On korkea aika todeta, että ei tarkoittaa oikeasti ei, jos halutaan ylläpitää järjestäytynyttä maahanmuuttoa, Malmer Stenergard sanoi.
Kihlströmin mukaan palautuskeskuksiin tulee myös henkilöitä, joiden paluumatkaa ei ole vielä varattu. Paras paikka palautuskeskukselle olisi Kihlströmin mukaan lähellä lentokenttää.
Noinhan se nimenomaan pitää hoitaa, muuten on vaarana, että kielteisen päätöksen saaneet jäävät laittomasti maahan rötöstelemään ja muutenkin luomaan varjoyhteiskuntaa.

Tosin vielä parempi olisi ns. Australian malli:

1688108389979.png


Eli saman tien takaisin kaikki veneilijät.

Kaikkien Välimereen hukkuneiden lasten veri on 100% kiihkovasemmiston "humanitäärien" käsissä. Uhkapelureita riittäää niin kauan kun on olemassa edes 0.01% mahdollisuus, että lähtemällä Välimeren Suureen Kaljakelluntaan, saat potentiaalisesti tuhatkertaistettua oman ja perheesi elintason loppuelämäksi.

Ainoa tapa pysäyttää homma on pistää kategorisesti stoppi koko touhulle ja automaattisesti ja ehdoitta roudata kaikki takaisin välittömästi. Ainoa reitti humanitääriselle maahanmuutolle on kriisialueilla sijaitsevat käsittelykeskukset, joista tuodaan hallitusti maahan ainoastaan aidosti hädänalaiset. Piste.

Ei ole kenenkään etu, että humanitääriseen apuun tarkoitettua systeemiä käytetään ohituskaistana pääosin taloudelliseen siirtolaisuuteen. Pelkkä köyhyys ei yksinkertaisesti voi olla peruste turvapaikalle, koska muuten merkittävä osa planeetan väetöstä on "turvapaikan" tarpeessa ja jos yritämme pelastaa kaikki, tulemme hukkumaan itsekin.
 
Viimeksi muokattu:

3me

Liittynyt
10.12.2016
Viestejä
413
Sitä odotellessa Suomi voisi lähettää omat palautettavat tuonne Ruotsin palautuskeskukseen.
Kai Suomessakin on noita säilöönottokeskuksia? Ainakin Helsingin Metsälässä on sellainen ollut jo viisi vuotta, en tiedä löytyykö muualtakin.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
11 209
Samaan aikaan toisaalla. Päivän hyvänmielen video. Japanissa vielä osataan.

TwitterLinkki

”You-tuber Johnny Somali who was harassing and targeting women in Japan finally met and tested personally traditional Japanese hospitality at Police station.
Officials said he will be deported back to America.”

Edit: Hieman epäselvää on onko kyseessä ym. Tweetissä mainittu henkilö (jonka typeriä videoita en suosittele katsomaan), vai joku muu Japanista poistettava ongelmatapaus.
Tämä taisi muuten sittenkin olla ankka ja feikki, ainakin poliittisesti korrektin palveluntarjoajan varman totuuden perusteella. Ilmeisesti vanha video jonkun turvapaikanhakijan palautuksesta, ei tuon kyseisen häiriköivän turistitubettajan. Twiittiin lisätty tieto kertoo, että pätkä on leikattu vähän vähemmän asiallisesta viranomaistoiminnasta. Ainakaan käytös ja puheet eivät mitenkään täsmää Johnnyyn, eikä viranomaisten toiminta ja palautusmatka siihen, miten turistin perseilyä käsiteltäisiin.

Todellista tapausta en tunne eikä kiinnosta selvittää, joten en ota kantaa yksittäistapaukseen. :smoke: Ei ihan jokainen kurpitsavankkuritarina ole totta, vaikka toisaalta Aasiassa on sitä ihan oikeaa rasistista kohtelua jota vihervasemmisto näkee joka puolella Suomessa. Tuskin Japani sillä paranee, vaikka sinne vastaanotettavan somalin tarina olisikin totta.
 

Griffin

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
12 136
Ruotsissa aiotaan puuttua jengien toimintaan (Mallia otettu Italiasta):
Ruotsin uusi yritys nujertaa jengirikollisuus: Sama metodi käyttöön kuin Italian mafian kanssa (iltalehti.fi)

Pelkän epäilyn perusteella voidaan pistää jäljitin jalkaan vuodeksi ja kieltää tietyillä alueilla oleskelu. Jos ei tottele, niin voi jopa joutua vuodeksi selliin.

Ovat tutkineet, etta ihmisoikeusräpellykset eivät ole ongelma tuon suhteen.

Tämä voidaan tehdä 15 vuotialle ja vanhemmille huligaaneille.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
757
Ruotsissa tapahtuu ullattavia asioita. Kaupat eivät enää uskalla ladata liha-altaita täyteen, sillä muussa tapauksessa ryöstäjät tulevat urheilusäkkien kanssa ja tyhjentävät liha-altaat. Ongelma on korostunut erityisesti suurissa kaupungeissa. Liha myydään pimeillä markkinoilla, suurimmaksi osaksi ravintoloihin.

ICA-kauppias Cecilia Stanell Västeråsista kertoo, että kaupat ovat alkaneet sijoittaa kalleimpia lihoja pelkästään palvelutiskien taakse. "Jos laittaisin lihat nyt hyllyihin, ne varastettaisiin iltaan mennessä, ja hyllyt olisivat tyhjinä"
Kohta ruotsissakin


Luodinkestävän lasin takaa annetaan vähänkin arvokkaampi tavara karusellin kautta.
 
Liittynyt
21.10.2020
Viestejä
4 658
Liittynyt
19.07.2017
Viestejä
679
Modernia kiristystä: maksa tai lähetämme pakolaiset teille.
Eikö tuohon ole mitään muuta konstia kuin maksaa lunnaat? Voisimmeko vaikka keksiä sellaisen käsitteen kuten "valtion rajat", joita ei saa ylittää?
Onhan tuohon konsti, jota hiljaittain Kreikka käyttikin. Noin muuten, koska meri välissä, ei laillisia keinoja ole kovinkaan paljoa ja esimerkiksi kuuluisa ”merihätä” menee jotakuinkin kaikkien pykälien yli.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
11 209
Onhan tuohon konsti, jota hiljaittain Kreikka käyttikin. Noin muuten, koska meri välissä, ei laillisia keinoja ole kovinkaan paljoa ja esimerkiksi kuuluisa ”merihätä” menee jotakuinkin kaikkien pykälien yli.
Helppo keinohan olisi hoitaa eettiset toimijat paikalle. Afrikan puolella rantaan veneensä upottaneet voidaan viedä turvaan Afrikkaan siihen kilometrin päähän sen sijaan, että laittomasti tuodaan heidät satoja kilometrejä Eurooppaan. Tämä vaatii meritaksiaktivistien toiminnan estämistä vaatimalla jotain alkeellista lakien noudattamista ja ehkä pientä byrokratiaa. Ei pitäisi olla kompostitarkastajien maailmassa mikään temppu.
 
Liittynyt
24.09.2020
Viestejä
1 244
Vaikea keksiä kuuluuko tämä parhaiten tänne vai johonkin muualle, mutta Rauhan Uskonto (tm) taas edustaa upeasti. Liberaali ja suvaitsevaisuuden suurvalta on pahassa tilanteessa että nöyrtyykö Islamin ylivallan edessä ja alkaa kumartelemaan näitä Rauhan Lähettiläitä, vai pitävätkö maansa liberaalina joka ei aavikkokulttilaisten vaatimuksista välitä pätkääkään. Suomessahan laki suojelee Kulttien paperisuttuja, ainakin toistaiseksi. Saa nähdä päästäänkö tällä vuosikymmenellä vielä eteenpäin, tuskimpa koska KD ja vasemmiston pyllistely.


RUOTSIN ja Irakin suhteet ovat jännitteiset. Torstain vastaisena yönä sadat irakilaiset mielenosoittajat tunkeutuivat Ruotsin Bagdadin-suurlähetystöön ja sytyttivät siellä ainakin yhden tulipalon.

Tunkeutumisen syynä oli muslimien tyrmistys Tukholmaan torstaiksi kaavaillusta mielenosoituksesta, jossa on tarkoitus polttaa Koraani. Ruotsin viranomaiset myönsivät mielenosoitukselle luvan keskiviikkona.
Toivoisin että rohkeita kansalaisia ympäri eurooppaa ryhtyisi tuumasta toimeen ja alkaisi esim. viikottain polttamaan koraanin. Katsoa kauan kestää ennen kuin asia normalisoituu. Suomessa tietysti ikävää koska väkivaltakoneisto suojelee kirjoja ja suomessa ei kirjoja saa polttaa. Naurettavaa ja surullista.

Edit: alkoipas iljettämään hesarin kommentit, todella paljon näistä Islamistien hännysteliöitä. Surullista.
 
Liittynyt
30.10.2016
Viestejä
1 687Nyt on tainnut hyvinvointi mennä jo yli mittarin. Sinänsä hupaisaa että tuo ylimmäinen artikkeli on vasta toukokuussa julkaistu.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
757
Kävelylenkki vuoden takaa göteborgista. Jos kerran väestönvaihtoa ei tapahdu, niin missäs sitten Åke ja Anders luuraa.Olen vaan tyhmä insinööri, joka ei ymmärrä uuden tyylin laskuoppia, jota mediassa sanotaan, ettei väestönvaihtoa voi tapahtua, mutta jos on kaksi viivaa koordinaatistossa, joista toisen kulmakerroin on suurempi, niin alkuperäisillä numeroarvoilla ei ole mitään merkitystä, jossain vaiheessa nopeammin kasvava viiva ohittaa hitaammin kasvavan. Vaatii vaan aikaa. Ruotsalaiset jäävät omassa maassaan vähemmistöksi, meni siihen sitten 100 vuotta tai 300, ei sillä ole mitään väliä. Takaisinpäin ei enää sitten voi kelloja kääntää. Tukholmassa ja Göteborgissa tämä tapahtuu huomattavasti nopeammin. Voikin kysyä, onko Ruotsi enää Ruotsi, mikäli oman valtion pääkaupungissa ovat vähemmistönä.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
27.10.2018
Viestejä
229
Kuusikymppinen mies soluttautui ruotsalaiseen rikollisjengiin

Ihan hullua toimintaa mutta on kaverilla kyllä enemmän pokkaa kun monilla poliiseilla. Sai myös enemmän aikaan kun poliisit varmaan vuodessa.
Kertoo kyllä siitä että poliisit tuolla ei tee mitään millekkään asialle kun joku ryhtyy tuollaiseen. Eiköhän tuo kaveri ole varmaan ensin ollu yhteydessä poliisiin ja sanonu että tuolla on noi huumekauppiaat tekemässä avointa huumekauppaa.
Myös noi huumekauppiaat eivät taida paljoa välittää poliiseista kun ovat ottaneet tuon kaverin lähetiksi.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
14.02.2017
Viestejä
1 366
Itse en näe (tai oleta) että ruotsalainen on se Åke ja Anders vaan ruotsalainen on Muhammed tai Muhammad. Tämähän taisi jo näkyä suomessakin rikollistilastoissa, ruotsalaiset tekevät huomattavasti enemmän rikollisuutta kuin kantaväestö (suomalaiset). Samaa saa lukea muualtakin maailmaa kun ruotsalaisia otettu kiinni Espanjassa huumekaupoista yms. Ei tarvitse paljoa arvailla mikä on ruotsalaisten ihonväri nykyään. Toki täysin sama juttu alkaa vahvistumaan suomalaisissa ja se suomalaisten ihonväri alkaa tummua hyvää vauhtia ja suomen kulttuuri ei ole sama mitä se oli 20-30v takas, vaan nykyään suomalainen kulttuuri voi tarkoittaa myös viidakkorumpuja.

Onneksi on vielä maita joissa voi olla 100% varma että sen maan kansalainen edustaa 100% myös sen maan kulttuuria, kuten Baltit (esim Afrikkalaiset/Lähi-idästä tulijat eivät voi saada LVA/LTU/EST kansalaisuutta). Jotenkin turvallisempi tunne asua tälläisissä maissa kun tietää että kukaan ei tule vaatteita ryöstämään sinulta kesken kauppareissun.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
21.10.2020
Viestejä
4 658
Miksi Ruotsissa ei puhuta terrorismista kun ihmiset hyökkäävät poliiseja ja yhteiskuntaa vastaan? 2020 tasa-arvoa? Voisi minusta tehdä maahantuloselvityksissä myös kyselyjä uskonnollisesta extremismistä, oletko valmis hyökkäämään yhteiskuntaa ja sen toimijoita vastaan uskontosi nimessä? Toivoisin kyllä näkeväni sen Suomessakin.
 
Liittynyt
20.06.2017
Viestejä
1 874
Tukholman alueella järjestetään Eritrean kulttuurifestivaalit. Tapahtuma on ilmeisesti liiankin inklusiivinen, sillä noin tuhat mielenosoittajaa saapui esittämään mielipiteenään festivaalin olevan uskollinen Eritrean diktaattorille. Lopputulosta Expressenin toimittaja kuvailee "näyttää sota-alueelta".

Ei näitä voi ymmärtää, jos kotimaasta on paettava turvaan niin mikseivät elä turvallisen maan tapojen mukaan. Samoin jos toinen puoli tukee diktaattoriaan niin palaisivat kotiin tukemaan.
Kuva IL:n linkkaamasta Dagens Nyheterin jutusta.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 964
Viestejä
4 190 425
Jäsenet
70 835
Uusin jäsen
Mnblade78

Hinta.fi

Ylös Bottom