Keskustelua jouluaiheisista leffoista/tv-sarja jaksoista, joulukalentereista ja joulupyhien klassikoista

Liittynyt
13.12.2020
Viestejä
19
Holiday, Rakkautta vain, Yksin kotona 2 ja This Christmas omia katselluimpia joululeffoja
 
Liittynyt
28.10.2018
Viestejä
39
Tänään The Nightmare Before Christmas. Ei perinteinen jouluelokuva, mutta piristävä poikkeus jos tällaisesta sattuu tykkäämään.
 

namlepo

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.06.2018
Viestejä
4 604
No Joulupuu on kärvennetty. Ei tule oikea joulu ilman tuota elokuvaa. Aikoinaan 90 luvulla tuli se vhsllä kopioitua. Luulin jo dvd hommattuani että jouluni on pelastettu. Ne eikös se vaan erossa jäänyt exällä. Kerran pyysin sitä netflixissä ja sinnehän ne sen lisäsi. Kerran katoin tuubesta ja koneella on ihan pahimpaan pulaan joku huonoresoinen versio. Tän joulun pelastaa viaplay :)
 
Liittynyt
07.11.2018
Viestejä
958
Love Actually (Rakkautta vain), Joulubileet ja Ihmeellinen on elämä ovat ensimmäiset mieleen tulevat hyvät joululeffat. Miksei myös tuo The Nightmare Before Christmas. Mutta kyllähän suurin osa joululeffoista(kin) on melkoista paskaa. Ja jotkut ovat jo lähtökohtaisesti pilalla näyttelijävalintojen puolesta, esim. mikä tahansa missä on Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker, Will Ferrell tai Macaulay Culkin. Tai kotimaisista Sami Hedberg (kai tuokin on jo johonkin joulujuttuun tungettu?).
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 283
Tuli taas aloitettua tämän vuoden jouluaiheisten elokuvien katsominen Applen TV+ palvelusta löytyvällä Spirited -elokuvalla.



Elokuva on musikaali ja liittyy Charles Dickensin Christmas Carol novelliin, josta on jo monta muutakin elokuvaa/tarinaa kopioitu (Saiturin Joulu, Haamujen Kosto). Elokuva ei kerro samaa "saiturin" tarinaa uudelleen vaan on jonkinlainen henkinen jatko-osa sille ja sijoittuu nykyaikaan. Itselle leffa kolahti hyvin ja vitsit upposi, melkein koko elokuvan ajan oli hymy huulilla eli voi sanoa sellaiseksi hyvän tuulen elokuvaksi. Musikaalit yleensä ei ole sitä genreä mitä katson, mutta Greatest Showmanin jälkeen on niillekkin tullut annettua enemmän tilaisuuksia ja tämä kyllä oli musikaaliksi hyvä elokuva.

Jos Apple TV+:saa ei ennestään löydy niin sen saa 2.12 asti 2kk ilmaiseksi oheisesta linkistä: Apple
 

Asmola

Molander
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 204
Katsottiin emännän kanssa eilen tuo Spirited kun kauniimpi osapuoli sai valita leffan ja perhana, upposi kyllä itsellekin, kuten mikkelson totesi, melkein koko leffan ajan oli hymy huulilla. En ole elämässäni pitänyt yhdestäkään musikaalista (kai tätä siksi voi osittain kutsua?), mutta tämä upposi, hieman aloin jo leffan tiimellyksessä miettimään omaa miehuuttani. :rofl: Suosittelen lämpimästi katsomaan, ei niin puhdas joululeffa, mutta joulu liittyy silti olennaisesti. HDR ja Atmos iski tässäkin kivasti. :thumbsup:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 283
Tuli katsottua tällä viikolla kaksi uutta jouluun liittyvää netflix-elokuvaa, The Noel Diary (2022) - IMDb ja Falling for Christmas (2022) - IMDb

Ensimmäinen oli hyvin keskinkertainen, paikoitellen ihan ok, muuten aika huono (tylsä). Seuraava oli taas niin huono (juoni ja näyttelijät), että lopetin ennen puolta väliä ja annoin vaimon katsoa sen yksin loppuun.

Netflixiin näyttäisi olevan vielä joulukuun aikana tulossa muutama jouluelokuva/-sarja, toivottavasti taso paranisi. Edellisvuosien Christmas Chronicles -elokuvat olivat ihan kelvollisia ja kestävät uudelleen katseluakin. Tuntuu vain ettei Netflix enää panosta laatuun vaan määrään.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 655
Viestejä
4 187 504
Jäsenet
70 776
Uusin jäsen
Fancy

Hinta.fi

Ylös Bottom