Kerro miksi tänään vituttaa! :(

Kuulostaa vähän siltä, että kyllä :/ Ei taloyhtiön tiloissa mitää ylimääräisiä maleksijoita pitäisi olla. Muuttoa kyl kans suosittelen, jos noinkaan pieniä asioita ei hoideta. Esim. sisäpuolelta lukittava lukko tms. saunatiloihin.

e: mulla mun saunavuorolle yritti aikanaan virolainen miesporukka. Meni saunafiilikset, ku ovea väkisin yritettiin aukaista. Ulkona sit (kesken jääneen saunomisen) aika äkäisesti tyypeille sanoin, tyyliin "mitä perkelettä". Oli kuulema heidän vuoro, no ei ollut. Ens viikolla olivat aikaisemmalla vuorolla ja vielä saunomassa ku ite tulin. Onneksi silloinen likka ei ruukannu saunassa käydä. Kaikkea idioottia tässä maailmassa on.
Sisäpuolelta ovet tosiaan pitäisi saada lukkoon aikalukosta huolimatta, mutta ongelma tosiaan siinä, että nuo on rikottu.
Miten noi on päässeet saunatiloihin ja muihin taloyhtiön tiloihin ? Ovethan luulisi olevan lukossa. Vai ovatko talon väkeä ? Jos ulkopuolisia, ja heillä avain jostain syystä niin sitten lukkojen uudelleen sarjoitus.
Joku talon asukas päästää muut sisälle. Olettaisin, että pari tyyppiä noista ei ainakaan ole, jotka olen ennenkin nähny kurvailevan näille nurkille sähköskoottereilla, kuten ei myöskään se tyyppi, joka paukutti kellarin ovea merkiksi muille, että haluaa sisälle.
 
Sisäpuolelta ovet tosiaan pitäisi saada lukkoon aikalukosta huolimatta, mutta ongelma tosiaan siinä, että nuo on rikottu.

Joku talon asukas päästää muut sisälle. Olettaisin, että pari tyyppiä noista ei ainakaan ole, jotka olen ennenkin nähny kurvailevan näille nurkille sähköskoottereilla, kuten ei myöskään se tyyppi, joka paukutti kellarin ovea merkiksi muille, että haluaa sisälle.
Muuta pois. Et sinä tuota ratkaise.
 
20240928_171727.jpg


Se tunne, kun saunassa käynti alkaa tuntua extreme lajilta. Tässä on liki vuoden ajan käyny kutsumattomia vieraita talon saunatiloissa ja jättänyt paikat siivottomaan kuntoon ja mm. ovien lukot on rikottu, joita ei korjata. Nyt tässä muutamien viikkojen aikana meno alkaa menemään röyhkeämmäksi, kun pilvenpolttajat ovat vallanneet saunatilat ja alkavat maleksimaan siellä myös toisten saunavuoroilla.

Tänään saunaan mennessä tuttu pilven haju taas ilmoilla ja porukkaa saunatiloissa ja olivat vieläpä leikkelemässä hiuksia. Nyt nämä uhkaavat jo väkivallalla kun hätistelee niitä pois OMALLA saunavuorolla. Siirtyivät siitä sitten kuntosali/varaston puolelle, jossa sama meno jatkui ja siinä saunoessa kuuntelin kun sinne meni lisää porukkaa. Ei siinä hirveästi päässy rentoutumaan saunassa, vaan tuli aika ripeästi tällä kertaa tehtyä vaan ns. pakolliset toimet. Turvallisuuden tunne oli aika kaukana, kun juuri oli uhattu väkivallalla ja tämä porukka parin oven takana ja oveakaan ei saanut lukkoon.

Vartiointiliikkeelle soitettu tänään ja muutama päivä aiemmin samasta porukasta, mutta sitä en tiedä kävivätkö siellä. Pitääkö tässä kohta soittaa poliisi paikalle turvaamaan omaa saunavuoroa. Taloyhtiö ei saa ovia korjatuksi ja isännöitsijä toteaa rettelöitsijöistä, ettei voi tehdä mitään. Jääkö tässä kohta enää muuta vaihtoehtoa, kuin muuttaa pois, kun tämän talon toiminta on vajonnut vuosi vuodelta alemmaksi. Taitaa tääkin kylä olla kohta yhtä ghettoa.
Meillä oli taloyhtiössä oli, tai varmaan siellä vieläkin vähän saman tyyppinen ongelma. Narkki ja sen kaverit. Pyöriä varastellaan, sauna ja kylpytilat välillä sotkettu ja häkkivarastossa outoa porukkaa jne. Kovaa jumputus musaa öisin. Tälle ei vaan tehdä mitään. Isännöitsijän mukaan hänen asunnossa ei asu ketään koska ei ole tehty sisää muutto ilmotusta ja asunnon omistaja niin sanoo?!?Kämpän omistaja luultavasti tämän isä/joku sukulainen joka pokkana väittää hallitukselle min että kämppä tyhjänä. Eli koska asunossa "ei asu ketään" ei voi häätää ketään... Poliisilakin tuo asunto tiedossa, pienimuotoista huumekauppaa sen kautta harjoitetaan myös. Ihan käsittämätöntä että tollanne saa pyöriä vuosia. Tiedän ainakin kaksi taloutta jotka muutti tuon takia poissa ja mekin vaihdettiin maisemaa, vaikkei nyt tuon takia. Onhan tuo mukavaa kun saanut tuollaisen ihmisiroskan poissa omasta elinympäristöstä. Vituttaa nyt kun miettii edes tuota kaveria ja kaikkea mitä joutunu kokemaa tuon takia.
 

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
254 208
Viestejä
4 423 816
Jäsenet
73 301
Uusin jäsen
joosimol

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom