- Liittynyt
- 17.10.2016
- Viestejä
- 14 858
Ensinnäkään perunan kypsyyttä ei saisi kokeilla haarukalla vaan hammastikulla koska haarukka hajoittaa perunan herkemmin.Välillä ottaa kauhan tai lusikan ja haarukalla maistaa onko jo kypsää. Perunoihin vähän sama homma, jossain kohtaa tökkää haarukalla että meneekö keskelle, jos ei niin sitten lisää keittämistä. Munakkaaseen en ota kantaa kun se menee itseltä edes jotenkin. Makaronilaattioa en ole ikinä oppinut tekemään vaan lopputulos muistuttaa sementtiä. Olen siis kanssa ihan paska kokki, eikä keittiöhommat kiinnosta muutenkaan mitä ruoan laittoon tulee.
Mutta kokeili millä tahansa niin onnistun aina alikeittämää tai ylikeittämään tai sitten niin että kuoret ja pinta on ihan puuroa ja palasina ja silti sisältä raaka. En tiiä miten mä siinä aina onnistun sössimään mutta on se näemmä mahdollista. Eri lajikkeita kokeillu ja tietenkin samankokoisia perunat jne mutta ei niin ei.