- Liittynyt
- 17.10.2016
- Viestejä
- 14 862
Nykyajan appelsiinit. Joko niissä on niin ohut kuori että se lähtee kynnen kokoisina paloina, tai sitten siinä on niin perkeleen paksu kuori joka sekään ei lähde kuin paloina ja silti aplarin pintaan jää sentin paksuinen nilakerros jota ei saa millään pois. Mene koko helvetin ruokatunti ähistellessä yhden appelsiinin kanssa.
Jotenkin muistelen että kun olin pieni niin appelsiinin pystyi kuorimaan yhtenä kuorena. Meillä oli jopa sellainen appelsiinin kuorintaveitsi jolla tehtiin viillot ja kuoret irtosivat neljänneappelsiinin kokoisena.
Puuh.
Jotenkin muistelen että kun olin pieni niin appelsiinin pystyi kuorimaan yhtenä kuorena. Meillä oli jopa sellainen appelsiinin kuorintaveitsi jolla tehtiin viillot ja kuoret irtosivat neljänneappelsiinin kokoisena.
Puuh.