Kerro miksi tänään vituttaa! :(

Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
3 425
Jooh, ok. Useat asiantuntijat, Naton edustajat ja jopa Biden on sitä mieltä että kyllä hyökkää, mutta uskossa on mukava elää.
Varman tuomiopäivän paasaaminen vituttaa.

E. Tarkennettu. Mutta asiaa sivuten, tunnen pari aidosti äärinegatiivista henkilöä. Pessimisti pettyy kahdesti.

No jaa, on venäläiset ennenkin osanneet hallita vallattuja maita vaikka Afganistanissa ei onnistunutkaan. Eihän siihen tarvitse kuin kyydittää baltit/puolalaiset/suomalaiset gulageille Siperiaan ja asuttaa vallatut maat venäläisillä. Ja näin varmaan käy Suomenkin kohdalla jos ei Natoon ehditä ennen kuin on rähinä päällä Suomessakin.
Heikosti menee kun lähtivät Venäjälle tyypilliseen tapaan soitellen sotaan, mutta nyt otetaankin sitten julmemmat keinot käyttöön. Oma veikkaus on että Ukraina antautuu ehdoitta parin viikon sisään pysäyttääkseen siviilien joukkoteurastuksen. Ei noin ylivoimaiselle viholliselle pärjää vaikka alku menikin hyvin.

Mutta mitä tapahtuu sen jälkeen? Alkaako maan miehitys, venäläistäminen ja ukrainalaisten siirtäminen tuhoamisleireille Siperiaan? Aika hyytävää pohdintaa Suomenkin kohtalon kannalta, ja Suomihan on seuraava kohde. En usko Naton väliintuloon koska siitä seuraisi maailmansota, jonka toisena osapuolena on hullu ydinaseilla varustettu diktaattori jolla ei muutenkaan liene elinvuosia montaa jäljellä. Macron taisi ehdottaa ukrainalle suomettumista vaihtoehdoksi, olisiko se lopulta parempi vaihtoehto kuin kokonaisen kansakunnan tuho? Putin ei ole ikuinen ja seuraaja saattaa jopa olla järjissään, niin tiedä vaikka rähmällään olo olisikin pitkällä tähtäimellä parempi vaihtoehto.

Voit vaihtaa myös Ukraina-sanan tilalle sanan Suomi jos innostaa pohtimaan. Mut varmaan leimataan venäjämieliseksi kun mietin muitakin vaihtoehtoja kuin sotimista tai Natoon hakemista. Erona vaan taitaa tällä kertaa olla että Hitler sentään oli mahdollista pysäyttää voimakeinoin, kun Natseilla ei ollut ydinaseita. Putinin Venäjällä sen sijaan on, ja kynnys käyttää niitä varmasti madaltuu mitä enemmän diktaattoria ajetaan selkä seinää vasten, joten voimakeinoin häntä ei vallasta saada ellei Venäjän armeija itse nouse häntä vastaan. Putinhan ei ihmishengistä tai Venäjän kansasta välitä pätkääkään, vaan ainoa millä on merkitystä on, että hän itse pysyy vallassa tänään ja huomenna. Ei liene tavatonta että diktaattori alkaa näkemään että hän itse=hallitsemansa valtio. Jossain haastattelussa Putin loihe lausumaan tyyliin että ydinsota olisi tragedia, mutta maailma ilman Venäjää on sama kuin ei olisi maailmaa ollenkaan. Jos Putin näkee itsensä olevan yhtäkuin se fanittamansa keisarillinen Venäjä josta viikko sitten luennoi, niin mikä estää painamasta punaista nappia siinä vaiheessa kun on selvää ettei hän tule näkemään unelmansa toteutuvan? Venäjän kenraalikunta, toivottavasti, mutta ajatus siitä että maailmanpalo on vain venäläisten kenraalien estettävissä on kerrassaan hyytävä.

Onko tavallisella ihmisellä missään maassa (muualla kuin Venäjällä) mitään tehtävissä? Voiko maailmanlaajuisesta ydinsodasta ja ydintalvesta edes selvitä hengissä, ja jos voi niin millaista on elämä sen jälkeen?
Siellähän todennäköisesti laitetaan liikekannallepano kohta käyntiin, niin kyllä sitten vielä tämän vuoden aikana riittää ukkoa ja rautaa Suomenkin rajalle, ja sen yli. Suomella kuitenkin kestää arvioiden mukaan vähintään kuukausia tai jopa vuosi ennen kuin Nato-jäsenyys astuu voimaan, niin hyvin on Venäjällä aikaa estää jäsenyys ja lohkaista itselleen lääniä Suomesta ennen sitä. Ei meillä mitään turvatakuita ole ennen kuin ollaan Naton täysjäseniä, nuo brittien puheet sun muut mistä iltalehdet ovat vetäneet aivan ylioptimistiset tulkinnat ovat pelkkää sanahelinää.

Ai että Naton sotilaita on tälläkin hetkellä Suomessa harjoituksissa eikä Venäjä siksi uskalla hyökätä tänne? Oli Ukrainassakin jenkkejä vielä juuri ennen sodan syttymistä kouluttamassa ukrainalaisia, ne lähti sieltä äkkiä lipettiin kun oli selvää että vanja oli tulossa rajan yli.
Ihailtavaa kyllä miten osa porukasta on jo maljaa kohottamassa pelkästään sille että hakemus lähtee. Itse korkkaan skumppapullon vasta sitten jos Suomi on virallisesti Naton jäsen. Mistä ihmeestä moinen optimismi ammennetaan, etenkin kun Turkin diktaattori on juuri sanonut ettei tule hyväksymään Suomen jäsenyyttä?
Laitanpa tähän oman ennustukseni miten tämän asian kanssa lopulta käy:

Turkki jatkaa neliraajajarrutusta niin kauan että Trump valitaan uudelleen pressaksi. Oranssi mies myy Suomen Putinille, ja Venäjä hyökkää ennen kuin ensimmäistäkään F35:ta saadaan Suomeen (taisi olla 2025 vuodelle sovittu eka erä jos oikein muistan). Euroopasta ja jenkeistä lähetetään about samanlaista apua kuin Ukrainakin on saanut, ehkä muutama panssarivaunu enemmän saadaan kun ollaanhan sentään EU:ssa ja mallioppilas vielä, mutta mitään lentokieltoaluetta tai joukkoja tänne ei tule muutamia vapaaehtoisia lukuunottamatta. Suomi taistelee vastaan aikansa, ehkä väliltä muutama kuukausi - reilu vuosi, mutta lopulta Venäjän ylivoima pakottaa Suomen antautumaan. Niitä eloonjääneitä joita ei ristiinnaulita tai polteta elävältä huvin vuoksi odottaa gulagit Siperiassa.

Vaihtoehtoisessa skenaariossa Ukrainan onnistuu pitää pintansa kauemmin ja Venäjä ei ehdikään koota sotavoimiaan Suomea vastaan ennen kuin uudet hävittäjät saadaan. Niiden avulla onnistutaan ehkä tappelemaan vastaan hieman kauemmin, mutta lopputulos pysyy samana.
 

Kissabussi

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
11.01.2018
Viestejä
446
Varman tuomiopäivän paasaaminen vituttaa.

E. Tarkennettu. Mutta asiaa sivuten, tunnen pari aidosti äärinegatiivista henkilöä. Pessimisti pettyy kahdesti.

Onneks ei ole nuo uhkakuvat toteutuneet, ainakaan vielä. En tiiä, tuntuu vaan siltä että Trumpin toinen tuleminen johtaa kauheuksiin, enkä ole tätä keksinyt omasta päästäni vaan ihan viime aikojen uutisointia seuraamalla. Pelottaa. Vituttais vähemmän jos ei pelottais.
 
Liittynyt
14.03.2022
Viestejä
204
Vituttaa että on syntynyt mieheksi Suomeen ja sitäkin enemmän vituttaa että olen tehnyt elämässä vääriä valintoja joiden johdosta olen vieläkin täällä. Haluaisin muuttaa kauas Venäjästä, perustaa perheen (ei pakollinen kun yksinkin pärjään) ja elää rauhallista elämää töitä tehden ja välillä kitaraa soitellen. Nyt olen edelleen siinä tilanteessa että omalla koulutuksella, työkokemuksella ja sosiaalisilla taidoilla ja olemattomilla verkostoilla tuskin on ulkomaille asiaa, ja 3-10 vuoden päästä ollaan jo sodassa Venäjää vastaan joten on myöhäistä tehdä asialle mitään. Siitä sitten lähemmäs tai yli nelikymppisenä pyssy kouraan ja rintamalle ottamaan örkkilaumaa vastaan, mikäli en kuole stressiperäiseen sydänkohtaukseen jo hyökkäyksen alkaessa. Jos käy hyvä tuuri niin kuolema on nopea, huonolla tuurilla jään vangiksi ja multa leikataan munat irti ja silmät päästä. Ja sama kohtalo se on kaikilla muillakin onnettomilla ketkä täällä vielä ovat kun sota syttyy, kun ennemmin tai myöhemmin ryssät etenee niin että rintamalinja vakiintuu johonkin Turku-Oulu-Kilpisjärvi -akselille. Sitä odotellessa mamut keppostelee kotirintamalla ja pitää suominaisista huolta heille ominaisella tavallaan. Ja tämä kaikki voitaisiin estää jos vaan eurooppalaisia poliitikkoja kiinnostaisi, vaan ei kiinnosta.

On lottovoitto syntyä Suomeen, ja eurojaskavoitto hankkia täällä ilmainen koulutus ja muuttaa johonkin sivistysmaahan missä ei tarvitse pelätä henkisesti keskiajalle jämähtänyttä murhanhimoista naapurimaata. Vitun vittu.
Jos se helpottaa niin ei täällä ole mitään puolustettavaa jos nuo yrittää edes piirun verran tälle puolelle ja nato puuttuu asiaan. Mutta vielä vähemmän on sillä puolella. Elele ihan rauhassa. Itsekkin olen harmitellut ihan tässä lähiaikoina etten ole tajunnut ajoissa lähteä tästä maasta. Tosin sen kirjoittamisen jälkeen olen tajunnut miksi oikeasti en ole lähtenyt ja miten helppoa ja halpaa se on jos sitä oikeasti haluaa lähteä.
 

Kissabussi

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
11.01.2018
Viestejä
446
Jos se helpottaa niin ei täällä ole mitään puolustettavaa jos nuo yrittää edes piirun verran tälle puolelle ja nato puuttuu asiaan. Mutta vielä vähemmän on sillä puolella. Elele ihan rauhassa. Itsekkin olen harmitellut ihan tässä lähiaikoina etten ole tajunnut ajoissa lähteä tästä maasta. Tosin sen kirjoittamisen jälkeen olen tajunnut miksi oikeasti en ole lähtenyt ja miten helppoa ja halpaa se on jos sitä oikeasti haluaa lähteä.
En ihan hahmottanut viestin ensimmäistä osaa, mutta miten helppoa ja halpaa täältä sitten on lähteä? Oikeasti kiinnostaa.
 
Liittynyt
14.03.2022
Viestejä
204
En ihan hahmottanut viestin ensimmäistä osaa, mutta miten helppoa ja halpaa täältä sitten on lähteä? Oikeasti kiinnostaa.
Noh asian ydin ei siis lauennut ensimmäisestä mutta ei se mitään.

Täältä on todella helppo oikeasti lähteä. Jalan ja pyörällä pääsee ilmaiseksi norjan ja tanskan välimaastoon jossa joutunee uimaan hieman jos ei halua lautasta maksaa. En tiedä saako ruotsin puolelta öresundbruta kulkea jalan tai pyörällä tai maksaako se näillä tavoin jotain. Alle 3,5tn autollakin se lienee vain muutaman kympin kunhan tekee etukäteen hieman tutkimustyötä netissä. Eikä tarvitse muuta kuin henkilökortin, sillä pääsee mihin vaan EU maahan, passia tarvitaan vasta EU:n ulkopuolelle mentäessä ja maasta riipuen viisumia. Ajokortti ei nykyään enää tunnistukseen riitä mutta jos haluat oikeasti kauas, niin passi oli viimeksi katsoessa kympin kalliimpi kuin henkilökortti.

Eli ilman henkilökorttia lähteminen maksaisi sen henkilökortin verran eurooppaan, onko se 50-60 euroa nykyään? Kauemmas sitten enemmän, ei mitään tietoa viranomaismaksuista euroopan ulkopuolelle lähtiessä. Loput on susta itsestä kiinni.

Muokkaus; Jos et nyt kuitenkaan lähde niin sanotusti soitellen sotaan vaan jos haluat pois tästä maasta niin vahvasti suosittelen valitsemaan kohdemaan, ottamaan selvää paikallisista tavoista kuin hintatasosta ja opettelemaan muutaman sanan paikallista kieltä. Kieliopin kuulemma saa sitten perillä.

Vielä yksi muokkaus; Vituttaa tämä sää. Kevät oli myöhässä ja syksy jäi niin lyhyeksi että isoon osaa puista jäi lehdet jäätymään. Nättiä toki mutta on pakko sanoa että elämäni lyhyin kesä. Toisaalta jos ennakomerkit pitää paikkansa niin kevät sentään tulisi ajallaan mutta pitkä talvi tästä silti tuli...
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
14.03.2022
Viestejä
204
Ei pääse siltaa pitkin jalan tai pyörällä. Mutta siltaa kulkevaan junaan voi ottaa pyörän mukaan. Eli pohjoismaista ei pääse ilmaiseksi muualle Eurooppaan kovinkaan helpolla.
Tämä hyvää tietoa. Kiitos.

Uimaan siis joutuu jos erityisen halvalla haluaa päästä, yhtä suositeltavaa kuin etelämmässäkin mutta teoriassa mahdollista :tongue: Suomihan on euroopan metsäisin maa, tekee vähän kookkaamman kaarnalautan? No jos mä nyt lopettaisin...

@Kissabussi Ei tuo nostane hintaa vieläkään mahdottomuuksiin ja kuten näet, kysymällä saa tietoa kysymättäkin :thumbsup:
 
Liittynyt
30.10.2016
Viestejä
2 168
Kyllä vituttaa hampit torissa jotka huijaa. Ostin siis vahvistimen, no 100e meni ja tavaraa ei näy. Näistä perseistä ei vaikuta edes tehdä isompia ilmoituksia, kun ei niiltä saada koskaan perittyä takas mitään.

Jospa kuolee hitaasti syöpään kyseinen kauppias.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
842
Kyllä vituttaa hampit torissa jotka huijaa. Ostin siis vahvistimen, no 100e meni ja tavaraa ei näy. Näistä perseistä ei vaikuta edes tehdä isompia ilmoituksia, kun ei niiltä saada koskaan perittyä takas mitään.

Jospa kuolee hitaasti syöpään kyseinen kauppias.
Tunnen tuskasi. Tämä on niin paskaa.
Itsekin torissa menetin muutama vuosi sitten 460€ hampin elämäntavan ylläpitoon. Kaveri vaikutti legitiltä ja oli jopa iotechilla tili voimassa.
Koskaan ei voi olla liian varovainen.
 
Liittynyt
30.10.2016
Viestejä
2 168
Tunnen tuskasi. Tämä on niin paskaa.
Itsekin torissa menetin muutama vuosi sitten 460€ hampin elämäntavan ylläpitoon. Kaveri vaikutti legitiltä ja oli jopa iotechilla tili voimassa.
Koskaan ei voi olla liian varovainen.
Yep, en isompia ostoksia tee ku noudolla tai sit täältä. Nyt ois sit vahvistin yhä ostamatta ja entisestä toinen kanava pimeä :/
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
127
Harmittaa kun hajosi yhden kuukauden aikana Kuivausrumpu, PC ja mettäkärryn hydrauliikkasta aisan kääntö.
Toi viimeisin on se kallein homma..... Kuivausrumpu saatin elekrtoniikka kortin vaihdolla kuntoon, lasku tulee perästä. PC tuli powerin uusimisella kuntoon. Mettäkärry on menossa pajalle ja lasku tulee kun tulee ....
 
Liittynyt
06.02.2023
Viestejä
1 215
Eipä taida rekrykonsultista kuulua enää tänäänkään. Vituttaa, etten varmaankaan ole sitten jatkossa, mutta viikonlopun yli kestävä epävarmuus asiasta vasta vituttaakin :dead:
Ja vieläkään ei ilmoitusta. Vituttaa rekrytointiprosessien hitaus. "Olemme yhteydessä lähiaikoina" voi todellisuudessa tarkoittaa mitä tahansa päivän ja kolmen kuukauden välillä. Tai ettei kuulu ikinä. Vaikka voinkin jo päätellä joutuneeni hylkypinoon, niin kyllä sen lopullisen varmuuden haluaisi saada heti kun siellä hylkypinossa on eikä vasta sitten, kun on haastattelut jo menossa tai jopa käyty.
 
Liittynyt
13.04.2018
Viestejä
417
Ei tosiaan mikään erityisen suuri asia. Olis tehny mieli käydä mäiskimässä vähän GTA V yksinpeliä trainerin kanssa. Steam väkisin päivittää pelin jolloin scripthook V ei enää toimi. Ihan ihme touhua nykyään kun ei voi pelata yksinpelejä cheateilla, kaikki päivitetään kysymättä. Sit taas odotellaan kunnes päivitetään toi scripthook
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
312
Onnistuin tekemään talvikenkään kuvanmukaisen hitonmoisen vekin mikä suurenee pikku hiljaa. Odotan innolla kun suutari sanookin huollon hinnaksi uudenveroisten kenkien hinnan.
 

Liitteet

Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
18
Kuunteleeko kukaan (selaimella) mitään nettiradiota, joka nykyään kuuluu vain Radioplayn kautta? Kyllä raivostuttaa tuo palvelu. Jotta saat aamulla töihin tullessa joutuu 1-3 kertaa sulkemaan jonkun rekisteröitymissivun, ennen kuin play-nappi suostuu käynnistämään radion soiton. Ja minä kun en sinne rekisteröidy, periaatteestakaan.

Tuossa on vielä sellainenkin vika tai ominaisuus, että radio ei soi 7:ää tuntia pitempään, vaan alkaa jotenkin pätkimään. Sivun joutuu päivittämään ja tappelemaan rekisteröintisivun kanssa taas uudelleen, jos haluaa vielä työpäivän lopullakin radiota kuunnella. Kyllä oli ennen helppoa, kun nuo streamit sai kuulumaan esim. VLC PLayer:llä.
 

living_death

★ Still alive ™
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
6 881
Kuunteleeko kukaan (selaimella) mitään nettiradiota, joka nykyään kuuluu vain Radioplayn kautta? Kyllä raivostuttaa tuo palvelu. Jotta saat aamulla töihin tullessa joutuu 1-3 kertaa sulkemaan jonkun rekisteröitymissivun, ennen kuin play-nappi suostuu käynnistämään radion soiton. Ja minä kun en sinne rekisteröidy, periaatteestakaan.

Tuossa on vielä sellainenkin vika tai ominaisuus, että radio ei soi 7:ää tuntia pitempään, vaan alkaa jotenkin pätkimään. Sivun joutuu päivittämään ja tappelemaan rekisteröintisivun kanssa taas uudelleen, jos haluaa vielä työpäivän lopullakin radiota kuunnella. Kyllä oli ennen helppoa, kun nuo streamit sai kuulumaan esim. VLC PLayer:llä.
Tätä olet siis varmaan käyttänyt?

Tässä kanssa hauska vaihtoehto:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 395
Tätä olet siis varmaan käyttänyt?

Tässä kanssa hauska vaihtoehto:
Tuo että noita radiostriimejä piilotellaan ja vaihdellaan koko ajan (ja pakotetaan johonkin paskaan äppiin tai rekisteröintiä vinkuvaan selainplayeriin) alkaa kyllä ärsyttämään, nykyään kuuntelenkin ennemmin jotain ulkomaisia striimejä jotka soi millä tahansa sriimejä soittavalla sovelluksella / laitteella. Kännykällä kuuntelen TuneIn-sovelluksella (taitaa löytyä sovellus windowsillekin), löytyy striimejä ympäri maailmaa ja jopa joitakin kotimaisiakin radiokanavia.
 

living_death

★ Still alive ™
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
6 881
Tuo että noita radiostriimejä piilotellaan ja vaihdellaan koko ajan (ja pakotetaan johonkin paskaan äppiin tai rekisteröintiä vinkuvaan selainplayeriin) alkaa kyllä ärsyttämään, nykyään kuuntelenkin ennemmin jotain ulkomaisia striimejä jotka soi millä tahansa sriimejä soittavalla sovelluksella / laitteella. Kännykällä kuuntelen TuneIn-sovelluksella (taitaa löytyä sovellus windowsillekin), löytyy striimejä ympäri maailmaa ja jopa joitakin kotimaisiakin radiokanavia.
Ennen käytin RadioSure sovellusta vuosia, mutta käyttö piti lopettaa kun kotimaiset radiokanavat muuttivat toimintatapaa.
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
527
Lukeeko tuo muutakin kuin ECUn koodit eli ne mitkä saa noilla ELM327 palikoilla?
ELM327 palikoilla saa enemmänkin aikaiseksi jos osaa käyttää niitä enemmän kuin kijroittelemalla 0100, 0101, 0102 jne komentoja.

Joitain valmis sovelluksia on eri autoille jotka käyttää ELM327 laitteita syvällisemmin kuin joku yleinen Torque.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
780
Dna ei enää välitä kaapelissa mainosrahoitteisia radioita, mitään ilmoitusta tästä ei tietenkään tullut.
 
Liittynyt
07.11.2016
Viestejä
2 311
Vitutus alkoi jo eilen aamulla teinin takia, sitten tuli vastaan juttuja mitkä kasvatti vitutusta pitkin päivää niin paljon että tänään heti aamusta oli pientä vitutusta. Kunnes taas teini laittoi vitutuskäyrän jyrkkään nousuun. Siihen lisäksi seuraavat päälle,
emolevyn kanssa ongelmia pitemmän aikaa ja kun tänään suurin piirtein sain varmistettu vian suuntaa niin eikö, prkl, Firecuda 530 nvme-levy päättänyt tehdä katoamistempun kun kävin kaupassa. Tietenkin mahdollinen varmuuskopio on tullut tehtyä joskus vuosi sitten.
Kalkkunat kärähti ja uuniperunat meninliian kuiviksi kun selvittelin tuota nvme-aseman katoamista.
Kissa pitäisi madottaa mutta mahdotonta antaa pillerinä/pastana, räjäytellyt persettään vajaan viikon verran, helvetin hauskaa putsailla jälkiä. Käy myös kusemassa pentukissan hiekkalaatikon tukkoon (koulutettu käyttämään pyttyä mitä nyt ei halua käyttää)
Pentukissa ei anna leikata kynsiä ja on sen verran tyhmä (tai viisas) että ei mene koulutukset perille.
Pitäisi järjestellä pyykit kaappeihin ja sen lisäksi imuroida. Tekisi mieli juoda kaljaa tai viinaa mutta sitten huomena vituttaisi makailla koko päivä krapulassa.
Päätäkin alkoi särkemään.
 
Liittynyt
14.07.2019
Viestejä
2 938
Vitutus alkoi jo eilen aamulla teinin takia, sitten tuli vastaan juttuja mitkä kasvatti vitutusta pitkin päivää niin paljon että tänään heti aamusta oli pientä vitutusta. Kunnes taas teini laittoi vitutuskäyrän jyrkkään nousuun. Siihen lisäksi seuraavat päälle,
emolevyn kanssa ongelmia pitemmän aikaa ja kun tänään suurin piirtein sain varmistettu vian suuntaa niin eikö, prkl, Firecuda 530 nvme-levy päättänyt tehdä katoamistempun kun kävin kaupassa. Tietenkin mahdollinen varmuuskopio on tullut tehtyä joskus vuosi sitten.
Kalkkunat kärähti ja uuniperunat meninliian kuiviksi kun selvittelin tuota nvme-aseman katoamista.
Kissa pitäisi madottaa mutta mahdotonta antaa pillerinä/pastana, räjäytellyt persettään vajaan viikon verran, helvetin hauskaa putsailla jälkiä. Käy myös kusemassa pentukissan hiekkalaatikon tukkoon (koulutettu käyttämään pyttyä mitä nyt ei halua käyttää)
Pentukissa ei anna leikata kynsiä ja on sen verran tyhmä (tai viisas) että ei mene koulutukset perille.
Pitäisi järjestellä pyykit kaappeihin ja sen lisäksi imuroida. Tekisi mieli juoda kaljaa tai viinaa mutta sitten huomena vituttaisi makailla koko päivä krapulassa.
Päätäkin alkoi särkemään.
Luuletko että se darra paljoa tossa vituttais?
 
Liittynyt
07.11.2016
Viestejä
2 311
Ei sinänsä se darra vituttaisi vaan se että ei saisi koko päivänä mitään aikaiseksi.
 

Eräilves

Turrien turri
Tukijäsen
Liittynyt
18.01.2019
Viestejä
2 077
Ihmettelin mitä tuo UPS piippaa tuolla yläkerrassa kun käväisi sähköt pois n. sekunnin ajan. Sen ei pitäisi hälytellä..

Jotain erroria se näytti, ja otin sen sitten pois päältä. Kokeilin jos sillä tokenisi, ja uusiksi. Mutta ei, ei sitten ruvennut toimimaan. Ei anna enään virtaa, eikä erroriakaan.

Ja kun otin siihen kytketyt laitteet irti, niin taisi räpsähtää käsillekin kun kihelmöi kättä ja kummallinen olo..
 
Liittynyt
15.09.2020
Viestejä
372
Vitutus alkoi jo eilen aamulla teinin takia, sitten tuli vastaan juttuja mitkä kasvatti vitutusta pitkin päivää niin paljon että tänään heti aamusta oli pientä vitutusta. Kunnes taas teini laittoi vitutuskäyrän jyrkkään nousuun. Siihen lisäksi seuraavat päälle,
emolevyn kanssa ongelmia pitemmän aikaa ja kun tänään suurin piirtein sain varmistettu vian suuntaa niin eikö, prkl, Firecuda 530 nvme-levy päättänyt tehdä katoamistempun kun kävin kaupassa. Tietenkin mahdollinen varmuuskopio on tullut tehtyä joskus vuosi sitten.
Kalkkunat kärähti ja uuniperunat meninliian kuiviksi kun selvittelin tuota nvme-aseman katoamista.
Kissa pitäisi madottaa mutta mahdotonta antaa pillerinä/pastana, räjäytellyt persettään vajaan viikon verran, helvetin hauskaa putsailla jälkiä. Käy myös kusemassa pentukissan hiekkalaatikon tukkoon (koulutettu käyttämään pyttyä mitä nyt ei halua käyttää)
Pentukissa ei anna leikata kynsiä ja on sen verran tyhmä (tai viisas) että ei mene koulutukset perille.
Pitäisi järjestellä pyykit kaappeihin ja sen lisäksi imuroida. Tekisi mieli juoda kaljaa tai viinaa mutta sitten huomena vituttaisi makailla koko päivä krapulassa.
Päätäkin alkoi särkemään.
Piti katsoa että kirjoitinko tämän ite ja unohdin. Täällä myös hajosi Firecuda-NVMe juuri viime viikolla. Ärsyttävää hommaa RMA:t ja säätö. Olin onneksi myös kopioinut kaiken tärkeän pois pari viikkoa sitten, ja jätin tuon pelkästään pelien asennuksille. Ne onneksi lataa ja asentaa nopeasti takaisin.
 
Liittynyt
21.12.2016
Viestejä
2 373
Nyt on kyllä niin omituinen asia että en tiiä mihin ketjuun pitäis postata. Yläkerrassa asuu joku tyyppi joka on ihan täysin hiljaa viikolla mutta viikonloppuisin vetää viinaa ja joskus kahdelta aamulla huutaa puhelimeen ja soittaa musiikkia ja kävelee ympäri kämppää.

Ekaks vitutti mutta sit laitoin yhtenä yönä korvatulpat ja nukuin parhaat yöunet miesmuistiin. En oikein tykkää käyttää korvatulppia mutta jostain syystä ehdollistin itseni yläkerran mesoamiseen ja korvatulppien kanssa viikonloppuisin nukkumiseen. Jotenkin vaan levollinen olo kun saa blokattua ulkoiset häiriötekijät pois.

Yhtenä viikonloppuna vissiin hänen yläkerran naapurille riitti mesoaminen ja ensin hakkasi jotain vasaraa lattiaan ja sen jälkeen meni varmaan ovelle kun kaikki äänet hävisi saman tien. Sen jälkeen ei ole kuulunut enää kuukauteen mitään ääniä viikonloppuisin.

Nyt kun ei ole mitään ääniä niin ei ole syytä käyttää korvatulppia ja koska oon ehdollistanut itseni tähän tiettyyn tilanteeseen, niin en enää saa lauantaisin niin levollisia unia. Vois toi naapuri vetästä taas tiukat kännit ja huutaa kavereilleen tai muijalleen tai kuka onkaan, puhelimessa ja soittaa paskaa musaa aamuyöstä.

Tietenkin parempi ettei mekkaloi koska häiritsee kaikkia, mutta vähän pitää itselleen naureskella kun on näin pervoon tilanteeseen ittensä saanut.
 

living_death

★ Still alive ™
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
6 881
@Tatuks
 
Liittynyt
15.02.2017
Viestejä
498
Korjasin koiran paskat pois niin joku vanha herrasmies tuli nillittämään kun jätin jonkun matkan päässä olevat paskat korjaamatta. Kun ilmoitin että kyseiset ulosteet eivät kuulu koiralleni niin herra ilmoitti että samallahan ne menisivät kun sinulla on tuo pussirullakin mukana.
Ymmärrän että koiran paskat vituttavat, mutta sitä en, että minulle tullaan aina tuosta russuttamaan koska oman elikkoni jätökset kyllä keräilen. Ja valittamaan tullaan vielä yleensä juuri silloin kun olen niitä keräämässä. Ja nyt pitäisi ruveta muidenkin paskoja roudailemaan roskikseen "kun ne ovat niin ruman näköisiä".
Onneksi minulla on sentään uros koira nykyään niin paikallinen "NÄIN KUN SE KYYRISTYI EIKÄ NOSTANUT JALKAA!"-mies on jättänyt minut rauhaan.

Tästä tuli mieleeni. Tällä alueella vaikuttanut cocktail-lipuilla ja neonvärisellä spray-maalilla korjaamatta jätettyjä jätöksiä merkkaava alue-aktiivi on kadonnut. Pitäisiköhän huolestua?
 
Liittynyt
18.08.2017
Viestejä
520
Aivan jäätävä hammassärky iski eilen illalla. Hölmönä suomalaisena miehenä totesin, että kyllä se tuosta pian ohi menee. No ei mennyt. Pelkkää panadolia kaapissa, joka ei tuohon auttanut. Nyt pirun raivon vallassa töissä odottelemassa, että joku apteekki aukeaisi niin pääsee hakemaan ibumaxia. Seuraavaksi odotellaan että hammaspäivystys aukeaa, josko vielä tänään pääsisi vastaanotolle.
Sekös tässä vielä, jos tarvii hammasta alkaa poistamaan ja jouluherkkuja tupa täynnä :lonely:
 
Liittynyt
15.02.2017
Viestejä
498
Oma hammaslääkäri neuvoi ottamaan panadolia ja buranaa yhdessä. Eipä tuo tosin sinun tilanteessasi auta.
 

Emmätiiä

Siks kysyinki
Tukijäsen
Liittynyt
19.01.2020
Viestejä
138
Hommasin kesällä uuden samsungin qd oled uw näytön ja sehän levis heti parin viikon sisällä. Eikun rma:ta kehiin ja samsungille soittelemaan ja lopulta sainkin sen huoltoon, josta meni doa vaihtoon. No uusi tuli sitten tilalle ja taas paskana. Huoltoon, mutta eivät löytäneet vikaa ja varmuudenvuoksi löivät uuden emon sisään ja näyttö takas. Noh sittenpä alkoi ongelmia vasta ilmetä, tekstit hyppii edes takaisin, ihme viiva näytön alareunassa vaakasuoraan sivuja selatessa, kuvaruutu jäätyy peleissä dp kaapelilla jne jne. Ja taas pitäisi viedä tätä paskaa tonne korjattavaks jo kolmatta kertaa puoleen vuoteen... parilla tonnilla yhtä hyvin toimiva näyttö kuten alle satasella antiikki esine :rage:
 

demu

Conducător & Geniul din Carpați
Tukijäsen
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
4 398
Aivan jäätävä hammassärky iski eilen illalla. Hölmönä suomalaisena miehenä totesin, että kyllä se tuosta pian ohi menee. No ei mennyt. Pelkkää panadolia kaapissa, joka ei tuohon auttanut. Nyt pirun raivon vallassa töissä odottelemassa, että joku apteekki aukeaisi niin pääsee hakemaan ibumaxia. Seuraavaksi odotellaan että hammaspäivystys aukeaa, josko vielä tänään pääsisi vastaanotolle.
Sekös tässä vielä, jos tarvii hammasta alkaa poistamaan ja jouluherkkuja tupa täynnä :lonely:
Mene hammaslääkäriin. Tulehdus voi pahimmillaan levitä verenmyrkytykseksi.
Työkaverin sisko kuoli hammastulehduksesta levinneeseen verenmyrkytykseen.
 

neg0t

Tukijäsen
Team Ryzen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
539
kannattaa yrittää päästä särkypäivystykseen, itsellä pääsi eräiden komplikaatioiden takia tulehdus niin pahaksi että viereisetkin hampaat jouduttiin poistaa ja 11 tikkiä alaikeneen.
 
Liittynyt
15.02.2017
Viestejä
498
Espoolaisille vinkkaan että sen uuden Espoon sairaalan hammaslääkäri päivystys on fantastinen. Itse olen aina inhonnut/pelännyt hammaslääkäriä, mutta tuonne voi mennä mielellään. Käyttävät Hurricainea ennen oikeaa puudutusta ja osaavat todella myös käsitellä pelko-potilaita. Todella hyvä kunnalliseksi.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
319
Espoolaisille vinkkaan että sen uuden Espoon sairaalan hammaslääkäri päivystys on fantastinen. Itse olen aina inhonnut/pelännyt hammaslääkäriä, mutta tuonne voi mennä mielellään. Käyttävät Hurricainea ennen oikeaa puudutusta ja osaavat todella myös käsitellä pelko-potilaita. Todella hyvä kunnalliseksi.
Ainaki täällä päin kunnallinen on yksityistä miellyttävämpi käynti kokemus.
 
Liittynyt
14.03.2022
Viestejä
204
Ei tosiaan mikään erityisen suuri asia. Olis tehny mieli käydä mäiskimässä vähän GTA V yksinpeliä trainerin kanssa. Steam väkisin päivittää pelin jolloin scripthook V ei enää toimi. Ihan ihme touhua nykyään kun ei voi pelata yksinpelejä cheateilla, kaikki päivitetään kysymättä. Sit taas odotellaan kunnes päivitetään toi scripthook
Jos levytila ei ole kortilla niin tähän ongelmaan on yksinkertainen ratkaisu. Kopsaa peli samaan alikansioon ja nimeä se toisin minkä jälkeen vaihtelet niitä.
Eli mulla on steamin kansiossa GTA V ja GTA V - Modded. Kun haluan pelata modattua, vaihdan kansion nimiä GTA V -> GTA V - Clean ja GTA V - Modded -> GTA V. Sitten pelin jälkeen taas takaisin.

Steam kun hakee GTA V kansiosta pelin käynnistyksen, mutta ei itse steamin käynnistyksen jälkeisen päivitystarkastuksen jälkeen tee päivitystarkastusta ainakaan ihan heti. Joskus on tehnyt kesken pelin mutta sitten olen vaihtanut taas kansioiden nimet ja antanut steamin koittaa päivittää sen puhtaan version, eikä ole tarvinnut scripthookin kanssa enää tapella. Tämänhän pystyy puoliautomatisoimaan .bat filulla vaikka suoraan työpöydältä.

Rockstarin pas.. eiku launcheri kannattaa myös antaa päivittyä ensin puhtaalla versiolla, käytät pelin päällä, lopetat, vaihdat kansion nimet ja taas mentiin.
Tällä tavalla mulla tuo modattu GTA V pyörii nyt joku kesän versio. En jaksa sitä päivitellä kun ei sinne yksinpelin puolelle mitään uutta ole tullut kai vuosiin.

Muitakin tapoja tähän on mutta pääpiirteittäin pidän tätä tapaa itselleni helpoimpana.

E: Jokunen virheenkorjaus. Ja lisätään vielä etten ole kokeillut, enkä lukenut, toimiiko tämä tapa muilla alustoilla.
 
Viimeksi muokattu:

GGoljatti

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.03.2022
Viestejä
1 639
Korjasin koiran paskat pois niin joku vanha herrasmies tuli nillittämään kun jätin jonkun matkan päässä olevat paskat korjaamatta. Kun ilmoitin että kyseiset ulosteet eivät kuulu koiralleni niin herra ilmoitti että samallahan ne menisivät kun sinulla on tuo pussirullakin mukana.
Ymmärrän että koiran paskat vituttavat, mutta sitä en, että minulle tullaan aina tuosta russuttamaan koska oman elikkoni jätökset kyllä keräilen. Ja valittamaan tullaan vielä yleensä juuri silloin kun olen niitä keräämässä. Ja nyt pitäisi ruveta muidenkin paskoja roudailemaan roskikseen "kun ne ovat niin ruman näköisiä".
Onneksi minulla on sentään uros koira nykyään niin paikallinen "NÄIN KUN SE KYYRISTYI EIKÄ NOSTANUT JALKAA!"-mies on jättänyt minut rauhaan.

Tästä tuli mieleeni. Tällä alueella vaikuttanut cocktail-lipuilla ja neonvärisellä spray-maalilla korjaamatta jätettyjä jätöksiä merkkaava alue-aktiivi on kadonnut. Pitäisiköhän huolestua?
Joskus harvoin voi myös sanoa että "haista vittu ja huolehdi omista asioista". Nimimerkillä koira herätti äsken kun massu kipeä. Annoin lääkettä ja käytiin puolen tunnin lenkillä. Onneksi huomenna vapaa nii ei ihan äärimmäisen vitutus.
 
Liittynyt
07.10.2020
Viestejä
325
Eilen illasta oli taloyhtiön yhtiökokous ja alkoi kyllä vituttamaan kun vanhat pierut ei yhtään kuuntele, seuraa tai ymmärrä mitä kokouksessa tapahtuu. Kaikkea vastustetaan vaikka hallituksen esittämä muutos olisi osakeyhtiölle hyväksi tai pakollista tehdä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 807
Eilen illasta oli taloyhtiön yhtiökokous ja alkoi kyllä vituttamaan kun vanhat pierut ei yhtään kuuntele, seuraa tai ymmärrä mitä kokouksessa tapahtuu. Kaikkea vastustetaan vaikka hallituksen esittämä muutos olisi osakeyhtiölle hyväksi tai pakollista tehdä.
Mutta kun pihalle pitää uusia kukkaistuksia tai leikkitelineitä niin kyllä sitten käsiä nousee. Kuidusta tai katosta niin väliä.
 
Liittynyt
07.10.2020
Viestejä
325
Mutta kun pihalle pitää uusia kukkaistuksia tai leikkitelineitä niin kyllä sitten käsiä nousee. Kuidusta tai katosta niin väliä.
Juurikin näin. Kukkaistutukset ja leikkipaikan kunnostus tehtiin muutama vuosi takaperin ja kaikki oli tyytyväisiä :lol:

Viime vuonna muutamalla osakkaalla oli kiinnostusta lavakaulus istutuslaatikoihin joissa olisi voinut viljellä juureksia ja salaattia. Taloyhtiöllä on iso tontti niin ne olisi voinut sijoittaa jonnekin tontin reunalle pois silmistä. Yhtiölle se ei olisi maksanut mitään kun jokainen olisi hoitanut viljelmänsä kulut itse. Ajatus kuitenkin tyrmättiin yhden eläkeläisen toimesta.

Nyt eilisessä kokouksessa päätettiin pyörävaraston maalauksesta. Eräs yrittäjä oli laskuttanut taloyhtiötä viime vuonna tehdystä korjauksesta liikaa ja hyvityksenä olisi maalannut ILMAISEKSI pyörävaraston. Jo kokouksen esityslistan käsittelyn aikana takarivin seniili huutaa vastalauseen :facepalm:

Melkein pitäisi saada joku valvoja noille iäkkäämmille ihmisille.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 807
Juurikin näin. Kukkaistutukset ja leikkipaikan kunnostus tehtiin muutama vuosi takaperin ja kaikki oli tyytyväisiä :lol:

Viime vuonna muutamalla osakkaalla oli kiinnostusta lavakaulus istutuslaatikoihin joissa olisi voinut viljellä juureksia ja salaattia. Taloyhtiöllä on iso tontti niin ne olisi voinut sijoittaa jonnekin tontin reunalle pois silmistä. Yhtiölle se ei olisi maksanut mitään kun jokainen olisi hoitanut viljelmänsä kulut itse. Ajatus kuitenkin tyrmättiin yhden eläkeläisen toimesta.

Nyt eilisessä kokouksessa päätettiin pyörävaraston maalauksesta. Eräs yrittäjä oli laskuttanut taloyhtiötä viime vuonna tehdystä korjauksesta liikaa ja hyvityksenä olisi maalannut ILMAISEKSI pyörävaraston. Jo kokouksen esityslistan käsittelyn aikana takarivin seniili huutaa vastalauseen :facepalm:

Melkein pitäisi saada joku valvoja noille iäkkäämmille ihmisille.
Kannattaa lukasta tää kirja. Tässä on aika osuvasti kuvattu mm. taloyhtiöiden yhtiökokouksia :D
 
Liittynyt
08.04.2018
Viestejä
1 221
Mutta kun pihalle pitää uusia kukkaistuksia tai leikkitelineitä niin kyllä sitten käsiä nousee. Kuidusta tai katosta niin väliä.
Muistan kyllä markka-ajalta myös toisenlaisen tapauksen. Isossa yhtiössa tuli ikkuna- ja julkisivuremontin aika. Tarjoukset olivat suunnilleen 5, 10 ja 15 miljoonaa. Hallitus oli liikuttavan yksimielinen siitä, että halvalla ei saa hyvää ja kallein tarjous valittiin. Sitten asialistalla oli pihan huonokuntoisten ruusupuskien ym. istutusten uusinta, hinta 5000 mk. Ei mennyt läpi sitten millään. Eli 15 miljoonaa oli niin iso raha ettei sitä kukaan enää ymmärtänyt. Mutta 5000 mk oli mummon minimieläkkeen suuruinen summa.
 

Rantakemisti

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 266
Yhtiökokoukset ovat välillä yksi perkele noiden periaatteesta vastustavien henkilöiden takia. Olen toiminut meidän taloyhtiössä puheenjohtajana kuusi vuotta ja joskus viisi vuotta sitten lähden selvittämään mahdollisuutta valokuidulle.

Elisan tarjous oli kytkennän osalta 6 900 euroa ja kuukausikulut osakasta kohtaan 5.80 € (sis. kaapeli-TV ja perustason netti). Telia ei antanut edes kunnollista tarjousta kun kytkentä olisi maksanut vähintään 10 000€. DNA ilmoitti vetävän kaapelin tuplasti kauempaa kuin Telia ja tekevänsä kaiken ilmaiseksi. Ensimmäiset puoli vuotta tulisivat ilmaiseksi ja sen jälkeen hinta olisi 5.40 per osakas. Kyseisellä hetkellä maksettiin pelkästä kaapeli-TV:stä päälle 5.50 per osakas.

Muistan kun sain pitchata tätä tarjousta yhtiökokouksessa lähes vartin ennen kuin meni läpi. Vaikka minun mielestäni tuollaisilla hinnoilla tarjous oli aivan nobrainer niin eräs eläkeläinen vastusti tätä omien sanoen mukaan "ihan periaatteesta". Jäi vähän epäselväksi, että mitä tuollainen periaatteesta vastustaminen tarkalleen on mutta tuollainen turha vänkääminen monien asioiden kohdalla pitkittää yhtiökokouksia ja saattaa tuoda yhtiölle ylimääräisiä kuluja useita satasia kun kokoukset venyy.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 395
Yhtiökokoukset ovat välillä yksi perkele noiden periaatteesta vastustavien henkilöiden takia. Olen meidän taloyhtiössä toiminut puheenjohtajana kuusi vuotta ja joskus viisi vuotta sitten lähden selvittämään mahdollisuutta valokuidulle.

Elisan tarjous oli kytkennän osalta 6 900 euroa ja kuukausikulut osakasta kohtaan 5.80 € (sis. kaapeli-TV ja perustason netti). Telia ei antanut edes kunnollista tarjousta kun kytkentä olisi maksanut vähintään 10 000€. DNA ilmoitti vetävän kaapelin tuplasti kauempaa kuin Telia ja tekevänsä kaiken ilmaiseksi. Ensimmäiset puoli vuotta tulisivat ilmaiseksi ja sen jälkeen hinta olisi 5.40 per osakas. Kyseisellä hetkellä maksettiin pelkästä kaapeli-TV:stä päälle 5.50 per osakas.

Muistan kun sain pitchata tätä tarjousta yhtiökokouksessa lähes vartin ennen kuin meni läpi. Vaikka minun mielestäni tuollaisilla hinnoilla tarjous oli aivan nobrainer niin eräs eläkeläinen vastusti tätä omien sanoen mukaan "ihan periaatteesta". Jäi vähän epäselväksi, että mitä tuollainen periaatteesta vastustaminen tarkalleen on mutta tuollainen turha vänkääminen monien asioiden kohdalla pitkittää yhtiökokouksia ja saattaa tuoda yhtiölle ylimääräisiä kuluja useita satasia kun kokoukset venyy.
Juu, meilläkin on aina taloyhtiökokouksessa yksi joka aina vastustaa ihan kaikkea, vaikka joskus hänelle itsellekin olisi hyötyä tulossa jostakin päätöksestä. Käytännössä vastustaa kaikkea mikä muuttaa hänen elämässään mitä tahansa vaikka asioista tulisi helpompia tai helvempia hänen kannaltaan. Ei oikein voi ymmärtää...
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 545
Viestejä
4 194 396
Jäsenet
70 749
Uusin jäsen
Amaattimies

Hinta.fi

Ylös Bottom