Kerro miksi tänään vituttaa! :(

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja perusmuro, 17.10.2016.

 1. muppelo

  muppelo

  Viestejä:
  1 079
  Rekisteröitynyt:
  25.11.2016
  Melkeinpä joudun olemaan tavoitettavissa. Tokikin mulla on korvaavaa vapaata aina listoilla säännöllisesti juurikin tämän takia, mutta katkaisee se nyt nörtteilyn aina välillä :)
   
 2. KoessiKenguru

  KoessiKenguru

  Viestejä:
  715
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Jos ei ole ns. puhelinvastuuta ja se ei näy palkassa, niin puhelin kiinni vaan. Työaika on työaikaa, vapaa-ajalla ei tehdä töitä.

  EDIT: Ehditkin ylle jo vastata, tietysti jos pitää olla tavoitettavissa niin sitten vähän hankalampaa :)
   
 3. King Im Jo

  King Im Jo

  Viestejä:
  331
  Rekisteröitynyt:
  14.07.2019
  Ihan kiva että naapurilla on harrastus. Ja ihan hyvin soittaa kitaraa. Laulusta en ole samaa mieltä.
  Mutta vois nyt vittu vaihtaa biisiä välillä. Onneks ei soita/laula kun pari tuntia päivässä ja senkin tekee päivällä ettei nyt sentään yöllä möykkää ja pidä naapureita hereillä kun tässä talossa on varmaan käytetty kananpaskaa ja pahvia seinämateriaalina.
  Ostaskohan haitarin tai säkkipillin. Joku kolmas naapuri vois vaikka rummut ostaa niin on vittu bändi pystyssä.
   
  (⊙_☉) ja VeGe- tykkäävät tästä.
 4. aild

  aild

  Viestejä:
  558
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  En nyt tiedä vituttaako niinkään mutta ärsytys on kova, 1.12 tilasin cdon:lta hiirimaton hyvästä alesta, tänään näytti aina vaan että käsittelyssä, selvi siinä sitten omilta sivuilta että toimittaja ei olekkaan cdon, vaan maxgaming nimimen pulju, sinne yhteyttä että missä mun matto, juuri tuli vastaus että teknisen ongelman vuoksi yhteys cdonin ja heidän välillä ollut poikki eikä heillä ole enää mattoja ollenkaan joten tilaus peruuntuu, perkele! Hieno ensimmäinen kokemus puljusta, jäi ensimmäiseksi ja viimeiseksi.
   
 5. joku

  joku

  Viestejä:
  998
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Mulla oli jokin aikaa sitten laulava tyttö seinänaapurissa. Tajusi vaihtaa yhteydenoton jälkeen lauluharjoitukset kauempaan huoneeseen. Ei ainakaan enää kuulunut.
   
 6. Lumimies

  Lumimies

  Viestejä:
  972
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Ei helvetti sentään (anteeksi kirosanat). Tuli lähete reilu kolme kuukautta sitten keskussairaalaan ja keskelle päivää. No meinasin että ollaan sitten koko päivä pois ja teen sisään myöhemmin. Meikä ukko sitten ajalee ensin 40min että pääsee sinnne sairaalaan, venaan 40min että pääsee sisään. Lekuri vilkaisee kättä noin 3min ja toteaa jotain tyyliin että se oli siinä. Olin kyllä vähän että "Häh?????????????, tässäkö tämä oli?" "Joo". Ei siis Perkele, ihan samat teki jo se terkkari-lekuri, olisi lukenut sen ja kirjoittanut jatkolähetteen sen pohjalta. Sitten takaisin ajalua kotiin 40min vittuuntuneena. Tietenkin siihen seuraavaan tukimukseen ehkä pääsee joskus 2030, prkl

  Vähän kun tuo lekuri soittaisi että paskapytty tukossa, tuletko katsomaan. Menen paikalle, vilkaisen että "Juu-u, tukossa on" ja sitten totean "Ilmoitan myöhemmin rassaamisajan"
   
  Memory ja Kaitzschu tykkäävät tästä.
 7. outonaapuri

  outonaapuri Pro Tukijäsen

  Viestejä:
  1 815
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ne tekee noita esh-puolella ihan sen takia, kun sillon tällön se terkkari-lekurin lähete on kasa paskaa ja ollaankin että hups, eihän tällä mitään tällästä vikaa/tarvetta olekkaan ja sitten on vielä vihasempi potilas kun on kusetettu.
   
  perato tykkää tästä.
 8. svk

  svk Apua, avatarini on sormi!

  Viestejä:
  2 769
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Poskiontelotulehdus kera, onneksi kivuttoman, korvatulehduksen. Ihan hyvin, viimeeksi sain vain flunssan tuliaiseksi kotinurkilla käydessä.
   
 9. Vihreä Sankari

  Vihreä Sankari

  Viestejä:
  40
  Rekisteröitynyt:
  18.01.2019
  Haaviston epäoikeudenmukainen kohtelu keltaisessa lehdistössä (ja vähän muissakin) vituttaa tänään. Ei ole oikeutta selkärankaan tai omaantuntoon tässä maassa! :grumpy:
   
 10. rth

  rth

  Viestejä:
  435
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Haavistollako on selkäranka? o_O
   
  hsalonen, The Oath, omegasupreme ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 11. ?..

  ?..

  Viestejä:
  1 128
  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
  Valehtelijalla selkäranka?
   
  hsalonen, The Oath, omegasupreme ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 12. Junaski

  Junaski

  Viestejä:
  998
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Vituttaa kun selasin eilisen illan ja tämän aamun Ford Focuksen ohjekirjaa, ja löysin mielestäni ratkaisun käynnistysongelmaan, niin eipä sitten koko kipossa ole varusteena virtalukkoa. No onneksi ei ole oma auto, vituttaisi vielä enemmän kaikki turha työ. Mitenkä edes voidaan myydä autoja joissa ei ole mitään varajärjestelmää kaynnistämiseen?, kiva jos jättää jonnekin korpitaipaleelle sen takia että käynnistysnappi ei reagoi auton järjestelmien kanssa.
   
 13. Freeze

  Freeze Elitisti Team Ryzen Team NVIDIA

  Viestejä:
  1 081
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  @Junaski Etuistuimien välisessä, taaemmassa kannellisessa tavarakotelossa on pohjalla tila, jossa avain tunnistuu vaikka sen patterit olisivat lopussa.
   
  (⊙_☉) ja Kaitzschu tykkäävät tästä.
 14. munse

  munse

  Viestejä:
  629
  Rekisteröitynyt:
  09.10.2018
  iPhonen oletussoittoääni. Ärsyttävä xylofonikilkatus. Vaihtakaa se pois, hyvä ihmiset. En tiedä kumpi on pahempi, tämä vai Nokia Tune. :wtf:

   
  rth tykkää tästä.
 15. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  3 423
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Naapurin koirat. Jumalauta saatana että muutan tänne pöndelle omakotitaloon omaan rauhaan ni eiköhän vittu naapurissa ole kaks jotain vitun pulloharjaa jotka viskataan joka päivä pihalle ja ne alkaa sen vitun tauottoman räksytyksen jota kestää niin kauan kun ne siinä pihalla on. Vittu soikoon. Onneks ne on muuttamassa ku joku vaan ostais ton tönön pois. Mutta miten helvetissä ne jaksaa ite kuunnella sitä ku mä asun sentää naapurissa ja mulla on jo hermot ihan riekaleina.
   
 16. joku

  joku

  Viestejä:
  998
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tuossa vastapäätä olevassa asunnossa on myös koira. Aina kun ne lähtee sitä ulkoiluttamaan, koira haukkuu ja vinkuu niin, että rappukäytävä soi. Pihalta myös kuuluu sama. Ja takasin tullessa. Ihanaa kerrostaloelämää.
   
 17. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  3 423
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ottasin ton koska vaan sen sijaan että tossa aidan takana räksyttää kaks pulloharjaa kolmatta tuntia putkeen.
   
 18. pinppi

  pinppi

  Viestejä:
  206
  Rekisteröitynyt:
  16.05.2017
  Porukoiden naapurissa on ollut tuollaiset samanlaiset paskakasakoirat niin kauan kuin muistan. Pari vuotta sitten yksi koirista ja nimenomaan se pahin räksyttäjä kuoli, mutta sitä iloa ei kauan kestänyt kun naapurin nuijat menivät ja hommasivat uuden samanlaisen tilalle. Tässä kun jo +5v tullut asusteltua yksin ihan toisella paikkakunnalla niin aina kun palaa kotiseudulle käymään niin sitä jotenkin havahtuu siihen, että miten helvetissä porukat kestävät ja itse on aikoinaan jaksanut kuunnella sitä tauotonta haukuntaa :confused:.

  Suurin vikahan noissa tapauksissa on yleensä omistajissa. Saatana kun tuollaiset nuijat saisi vastuuseen.
   
  joku tykkää tästä.
 19. Johan_V

  Johan_V

  Viestejä:
  650
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tuo on niin tyypillistä omakotitaloelämää. Koirat viskataan päiväksi pihalle kun ei viitsitä ulkoiluttaa ja sitten ne haukkuvat tylsyyttään kun ei ole mitään muuta tekemistä.
   
 20. maaco

  maaco

  Viestejä:
  113
  Rekisteröitynyt:
  10.10.2017
  Huomasin eilen, että mun asunnon yhteydessä olevassa varastossa on joku käynyt omine lupineen. Tuon varaston oven lukko on rikki, ja useista mun tekemistä korjauspyynnöistä huolimatta sille ei oo tehty mitään..
  Olen siis jättänyt säilyttämättä siellä mitään arvokasta. Mutta vituttaa se silti, että joku kokee oikeudekseen mennä penkomaan sitä. Oon säilyttänyt siellä syksyllä tehdyn remontin takia erinäisiä myyntipakkauksia atk-kamalle ja viihde-elektroniikalle, kun tykkään pitää ne jossain kuitenkin säilössä. Niin joku idiootti on käynyt repimässä näytönohjaimen laatikon auki, vienyt mennessään emolevyn sekä kolmen ssd-levyn laatikot. Toivottavasti on hyvä mieli, kun sai saaliikseen yhen sata-kaapelin ja yhden kotelotuulettimien haaroittimen sekä kasan pahvia.. Vittu näitä liimanhaistelijoita..
   
  Kermus, The Oath, Memory ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 21. Zacksa

  Zacksa

  Viestejä:
  1 373
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Ylipäätään koko soittoäänen päällä pitäminen muualla kuin kotona. Puhelimissa on värinähälytys ihan syystä.
   
  maaco tykkää tästä.
 22. Zacksa

  Zacksa

  Viestejä:
  1 373
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Ainakaan meillä ei lidlin viivakoodeja paineta mitenkään erikoisesti. Eron täytyy olla lukijassa.
   
 23. joku

  joku

  Viestejä:
  998
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Yläkerrassa tehdään jotain remppaa ja nyt kuullostaa, kuin sirkkelillä vedettäisiin.
   
 24. Junaski

  Junaski

  Viestejä:
  998
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Fordin huollosta väittivät että ei ole, no suoraansanottuna vitun väliä, kun vika korjaantui uudella akulla. :rofl:
   
 25. Freeze

  Freeze Elitisti Team Ryzen Team NVIDIA

  Viestejä:
  1 081
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mk3 ja Mk4:ssä on ihan ohjekirjankin mukaan, mutta eipä se ole ensimmäinen kerta kun huolto tai myyjä on kuutamolla.
   
  Jyhny tykkää tästä.
 26. maaco

  maaco

  Viestejä:
  113
  Rekisteröitynyt:
  10.10.2017
  Tämä. Mulla on puhelin lähes aina äänettömällä ja kyllä jopa tuo iphone8 värisee niin, että sen huomaa. Töissä ja usein lenkilläkin toki myös bt-napit korvilla..
   
 27. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  3 423
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  GOG. Jumalauta saatana mitä sontaa toi softa on. Kadottelee pelejä, ei mee onlineen tai sitten menee onlineen mutta kaverit ei näy ja joskus ei voi lähettää kutsua ja joskus voi lähettää kutsun mutta kaveri ei sitä saa ja joskus kutsun voi vastaanottaa van saadakseen viestin että kaveri on offlinessa. Saatana soikoon että on vaikeeta tehdä edes jotenkuten toimiva softa.
   
 28. Meik

  Meik

  Viestejä:
  374
  Rekisteröitynyt:
  23.12.2016
  Jo joku aika sitten kirjoittelin yläkerran yh-mammasta. Parisen kertaa olen käynyt ilmoittamassa asiasta että alakerrassa asuu/asui ihan työssä käyvä ihminen ja jopa kolmessa vuorossa. Tosin kerta oli vkl pippalot ja akka ite ei ollut edes kotona vaan alkkis kaverit halus soittaa poppia. Toisella kertaa oli jopa kotosalla ja asiallisesti käytiin keskustelua. Koittaa sitä ja tätä. Eikä ollut ekasta kerrasta kuulemma edes tiennyt. No, olen jo toisen asunnon löytänyt ja tätä omaani välillä käynyt peruskorjaamassa ja siistimässä myynti- tai vuokrakuntoon. Mutta eihän tätä saa liikahtamaan mihinkään jos valehtelematta 3-6 tuntia kuuluu jatkuvaa ravausta, pomppimista, tavaroiden heittelyä muksun toimesta. Siis sama kuin heittelisi puntteja lattiaan tai heittelee keilapalloja. Uskomaton pauke. Tykkään kuulokkeet päässä olla mutta sekään ei auta. Ei nuo normaalia elämisen ääniä ole kirveelläkkään vaikka lapsi sen aiheuttaa. Onko tosiaan niin että kun on muksu, vapautuu äänimelusta jos "välillä" vähän "tykkää leikkiä heh heh"?!? Vuokraisäntä ei paljoa mitään sanonut mutta isännöitsijän kanssa vielä on palaveri tulossa.
   
 29. bimbobob

  bimbobob

  Viestejä:
  237
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  IMG_20191216_142550.jpg
   
 30. rth

  rth

  Viestejä:
  435
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Naapuri soittaa kitaraa päivin ja öin. Kyllä sitä osaakin vihata yhtä perkeleen instrumenttia. Isännöitsijälle on myös ilmoitettu.
   
  joku tykkää tästä.
 31. Alceste

  Alceste

  Viestejä:
  160
  Rekisteröitynyt:
  19.01.2017
  Upouudet Valcot lakkasivat toimimasta eikä vieressä oleva pakettiautomaatti ota lähetyksiä että saisin palautettua. Täytyy mennä postiin, kuin joku plebi.
   
 32. Kurgan

  Kurgan

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Kiinteät, ei enää niin kiinteät portaat lähti tänään alta ensimmäisellä askeleella. Pudotusta kapeaan tilaan betonilattialla nafti pari metriä. Ei siinä mitään, kissamaisen notkeasti muumimaisella massallani läjähdin alas.

  Hetken hiljaisuutta, lopulta äänekästä kiroilua ja varovaista kokeilua mikä hajosi. Sattui niin perkeleesti, käsi veressä ja toinen ranne solmussa. Odoteltuani hetken ja todettua ettei ketään joko kiinnosta tai ei siellä vain ole ketään nousin varovasti ylös. Haava oli melko pieni joten siitä stressiä sen enempää, rannekkin alkoi pyörimään vaikka rutisi. Soitin sihteerille ja kerroin että nyt kävi näin, kirjaa ylös jos kuolen kotona.

  Oletin selvinneeni naarmuilla sun muilla. Juu ei. Ensimmäisenä en ole osunut lattiaan/rappujen raadon päälle vaan perse on lyönyt siihen lattian reunaan. On muuten kivat mustelmat ja kimmoilee kuin Käyräsaar...kipeä on.

  Huomenna keskustelemaan kuka pirulauta on rakentanut ne portaan hyväkkäät. Näyttivät olleen parilla naulalla kiinni yläpäästään. Ehtinyt kirota niiden liian tiheää askelväliä useamman kerran vuosien saatossa. Johtavat tasolle jolta pääsee huoltamaan kylmäkoneikkoja, ei siellä usein käydä mutta käydään nyt kuitenkin.
   
  Memory, joku ja Kaitzschu tykkäävät tästä.
 33. Damathacus

  Damathacus

  Viestejä:
  607
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Siis töissä tuollaset rappuset? Käy nyt ihmeessä lääkärissä jos sattuukin olemaan jotain vakavampaa piilossa. Kannattaa myös sen takia käydä näyttämässä ne vammat että saa todistuksen niistä jos pitää jotain korvauksia lähtee hakemaan.
   
 34. Technocrat

  Technocrat

  Viestejä:
  213
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jep, juuri näin, eli lääkäriin mars!
   
 35. Kurgan

  Kurgan

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Syyllinenkin löydettiin. Raput on asiakasyrityksen tiloissa, tunarina oman firman putkimies. Oli halunnut päästä kys. lavan alle viemäriä vetämään. Sahannut siististi rappujen yläpään kiinnityksenä olleet ruuvit irti. Tehnyt viemärinsä ja TADAA laittanut ne raput takaisin paikalleen. Ilman uutta kiinnitysta, ilman mitään varoitusta.

  Ihailtavaa kylmähermoisuutta tai saatanan sietämätöntä idiotismia. Tai jotain mikä ei ole korjattavissa.

  Lopputulemana selvisin ilman suurempia vammoja. Takapuolikaan ei ole enää kipeä. Työterveydessä kävin kääntymässä varoiksi, vääntelivät ja ihailivat mustelmaa takapuolessa mutta muuten ok.

  Palautekeskustelu tekijämiehen kanssa vielä edessä. Loppufirma tietää jo kun kävin toimistolla mesoamassa (ja näyttämässä persettä).
   
  emviiex, The Oath, Dääm ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 36. perato

  perato

  Viestejä:
  3 499
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  "olemme lähettäneet tilauksesi, seuraa sitä tästä!"
  4pv myöhemmin linkin takana "odottelemme pakettia" jossa lukee, että kuljetus tilattu kaksi päivää sitten. Tokihan on oletettavaa, ettei viikonloppuna tapahdu mitään, mut silti kannattaako laittaa lauantaiaamuna viestiä, että pakettisi on matkalla. Eipä tällä mitään kiirettä tulkoot kun tullee, mut tämmöset epäselvyydet/kusetukset tympäsee.

  Muista laittaa fedora päähän nii ei tuu sekaannuksen riskiä.
   
  Alceste tykkää tästä.
 37. MJay

  MJay

  Viestejä:
  213
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Muutaman viikon käytössä olleet Creative Outlier Air -nappikuulokkeet tippuneet todennäköisesti takin taskusta johonkin (tai mahdollisesti nyysitty). Ehdin näihin jo ihan tykästyä eikä nyt heti raaskisi uusia tilata. :mad: Miksei Androidissa voi olla ominaisuutta, että Bluetooth-laitteiden osalta näkee ajan milloin on viimeksi ollut yhdistettynä, niin osaisi hieman rajata mahdollisia paikkoja missä nuo voisivat olla?
   
 38. Myrkky

  Myrkky

  Viestejä:
  4 998
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jostain just luin jostain että tuollaiset, tai vastaavat tippuu herkästi pois korvasta ja voi astua vaikka päälle, ja sittenhän se on rikki. Yksittäin ei tietenkään myydä, vaan koko setti pitää ostaa uudestaan. Varmaan ihan näppärät käytössä kunnes jotain yllättävän kallista käy vs. piuhalliset mitä on hankalampi hukata.
   
 39. MJay

  MJay

  Viestejä:
  213
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Jep kätevät olivat niin kauan kuin onnistuin hävittämään. Hyvin mahdollista että on luiskahtanut taskusta jossakin pois kun oli vetoketju auki. Täysin omaa tyhmyyttä siis. Yksi vaihtoehtoinen paikka on missä nuo on voitu taskusta viedäkin naulakosta, mutta en tätä epäile suuremmin. Varmasti muistan kuulokkeita käyttäneeni maanantaina mutta tämän jälkeen ei täyttä varmuutta ole. Laitoin muutamaan paikkaan kyselyä missä nuo olisi voineet tippua mutta en liiemmin usko kyllä löytymiseen.
   
 40. Myrkky

  Myrkky

  Viestejä:
  4 998
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jos joku paikka on, niin eikös siinä ole jonkinlainen mahdollisuus että kantamalla sattuisi löytymään, jos joku siis pöllinyt.

  Ja mikäpä itseä vituttaa, kun jaksaa sataa ja sataa. Pimeää ja märkää, tosin en lunta tai pakkastakaan kaipaa.

  Tähän nyt kelpais joku Aku Ankka kuva missä sade huuhtelee kaiken paskan pois, saa toimittaa...
   
 41. Haukka81

  Haukka81

  Viestejä:
  753
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Äkillinen syöpä vei Isän 63 vuotiaana kesällä. Kesäkuun alussa löyty ja kuolema tuli jo heinäkuun lopussa. Täysin terve ja työssä käyvä mies viedään kesken kaiken. Äireen kans oisivat just pääseet eläkkeelle tän vuoden lopussa niin ei saatana. Kauhea katsoa äidin surua täs viel lisäksi, 40 vuotta olleet yhdessä.

  Ja miksi nyt kirjoitan, no oltu aina tiivis perhe niin etenkin Joulunaika tuo metallin maun suuhun, tuska ja ikävä on älytön.

  Vituttaa kun en huomannu mitään merkkejä vuosia sitten jolloin ois jotain edes voitu tehdä.

  Vituttaa että paras juttu ja metsästys kaveri on poissa (kyllä, isän kans oltiin myös todella hyviä kavereita, jotenkin onnistunut lapsuus ja vielä aikuisuudessa muodostunut tiivis ystävyys lisää tuskaa)

  En ole koskaan hätkähtäny kuolemista, ukit tai mummot. Mutta helvetti että oman isän äkillinen menetys voi pistellä, tuska on jotain ihan uskomatonta. Masennus ja muu vaivasi koko syksyn, nyt jäljellä ikävä ja katkeruus ja viha syöpää kohtaan.

  Tänään aamusta töihin ajaessa suru ja tuska tulvi autoon, juuri kun luullut että alkaa olla asiasta yli jotenkin päässy.

  Vituttaa kun on tunttee, vituttaa kun on ollut hyvä lapsuus ja tiivis perhesuhde aina tähän asti, ois helpompi jos ois ollu paskat ja etäiset välit, vittu !
   
  Viimeksi muokattu: 20.12.2019
  skirne tykkää tästä.
 42. Focus0

  Focus0 System Specialist Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 733
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  Elämä on epäreilua! :sori:

  Ei tähän voi oikeen muuta sanoa kuin otan osaa.
   
 43. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  3 423
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tää on kyllä varmasti kurjaa. Otan syvästi osaa.
  Saanko sen verran udella että minkälainen syöpä oli kyseessä ja millaisia oireita (mistä toi huomattiin) oli kun noin nopeasti saappaat jalassa vei?
   
 44. Haukka81

  Haukka81

  Viestejä:
  753
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Paksusuolen syöpä, toukokuun lopussa oli kovia mahakipuja. Sit tutkittiin ja huomattiin et on levinny keuhkoihin, aortan jne ympärille ja about joka paikkaan.
  Pari vuotta takaperin oli saanu astma diagnoosin (ei kuvattu vittu ei) niin totes syöpälääkäri et sen astma lääkkeen avulla oli vointi pysyny sellaisena et sai rauhassa keuhkoissa levitä. (oli sillo keuhkoissa ollu menossa, ei ollu astmaa)


  Laiha lohtu on et isä joutu olee sairaalssa about viikon enne ku tuli sit kotilomalle ja kuoli. Mun ja muiden sisarusten ja äidin läsnäollessa meidän kotipaikan keittiiöön.

  Selkeästi isä sinnitteli et pääsi kotia ja siinä sit vaan anto periksi. Vitsaili ja rauhoitteli vaan meitä muita. Lähtö oli nätti ku nukku vaan pois. 2h ehti kotona olla, kuoli just ku kahvia juotiin, huomasin veljen kans et isä ei enää hengitä (Oli väsy ni torkku tuolissa keittiössä ja siinä sit lähtikin)


  Hurjaa ku toukokuussa viel suunniteltiin metästysjuttuja ja isä valmistautu töihin (metsuri ku on) Mut kesäkuun ihan alussa alko helvetti ku tuo löyty :(
   
  Memory ja Kaitzschu tykkäävät tästä.
 45. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  3 423
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  On se kyllä kumma miten nopeesti voi lähtö tulla. Saisivat kyllä vähän paremmin diagnosoida noita juttuja ettei jäis tämmösiä muhimaan kroppaan jos on pienikin epäilys että vois olla jotain muuta kuin perus astmaa tai köhää.
  Ei varmaan paljon lohduta mutta niinkuin itsekkin sanoit niin ainakin lähtö oli nätti.

  Mä en pappaani muista kun se kuoli kun olin 2 vuotias. Faija vaan jutteli että pappa aina sano sille että "hän ei kyllä ens joulua enää nää". Jokusen vuoden se tota vissiin hoki. Kunnes sitten lopulta kuoli vuonna -81. Joulukuun 23 pvä..
   
 46. Myrkky

  Myrkky

  Viestejä:
  4 998
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  ^Osannotto ylläolevasta.

  Itseähän nyt vituttaa kun naapuri sai talonsa myytyä, hyvä hänelle toki koska elämäntilanteet muuttuu.

  Kauhunsekaisella jännityksellä odotan minkälaista porukkaa siihen muuttaa. Näyttöpäivänä viimeksi spottasin tila-auton, lapsiperhettä odottaessa:facepalm:
  Muutenkin asiat stressaa ja tekisi mieli laittaa puhelin kiinni, valot pois, verhot eteen ja olla vaan:dead:
   
 47. perato

  perato

  Viestejä:
  3 499
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Vähän kevyemmällä murheella, 4 yövuoroa -> kotiin, yritys nukkua se 3h että pääsis sit illalla ajoissa nukkuun ja kääntää rytmiä kaatu jalkakramppeihin. Uus yritys klo 12, herääminen sit kello 19 ku kaverit soittelee oven takana et päästäiskö sisään. Mihin lie se herätyskello sit soinut/jäänyt tms. Nyt onki sit vielä perseemmällä unirytmi, onneks on aikaa kääntää kolme päivää ennen seuraavia töitä, mut yhtä kaikki olo on tällä hetkellä ku kello olis jotain 18 iltapäivällä.
   
 48. rusina666

  rusina666

  Viestejä:
  342
  Rekisteröitynyt:
  10.11.2016
  Mulla on kanssa yövuoro-putki päällä ja kerrostalon ympärillä tehdään aamusta päivään hyvin äänekästä työtä, mikä pitää hereillä. Tässä alkaa pikkuhiljaa tottumaan univajeesta johtuvaan päänsärkyyn..
   
  Viimeksi muokattu: 21.12.2019
 49. maaco

  maaco

  Viestejä:
  113
  Rekisteröitynyt:
  10.10.2017
  Iso osanotto sinulle, vaikka nämä sanat eivät varmasti tuntemattoman suusta yhtään lohdutakaan. Oma isoisäni menehtyi noin puolentoista vuoden syöpätaistelun jälkeen noin 5kk sitten, tuntui tosi pahalle kun oli yksi kasvattajista lapsena ja läheinen myös aikuisena, tietysti eri tavalla kuin mitä isä on. Voin vain kuvitella miten rankkaa sulla on ollut kun vielä paljon läheisempi henkilö menehtyy. Syöpä on niin salakavala paskatauti, että se ei paljon varoittele ennenkuin on liian myöhäistä. Isoisälläni se taisi alkaa selän jäykkyydestä ja kipuilusta 2018 keväällä, pian sain vanhemmiltani jo kuullakin että suolistosyöpä on kyseessä ja lääkärit eivät voi tehdä mitään. Mitään ennustetta ei annettu, arveltiin että ei silloin tulevaa joulua näe. Pärjäsi aika ok joulun yli, kunnes lopputalvesta asti oli sairaalassa jonne sitten nukkui pois. Ilmeisesti varsinaisia syöpäkipuja ei ehtinyt koskaan tulla, vain voimat katosivat asteittain. Surullista nähdä miten elämänhaluinen ja kaikkien pitämä ihminen vaan hiipuu pois.
   
 50. Copper

  Copper

  Viestejä:
  227
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2018
  Elisa siirtänyt webhotelli-palvelut pieneltä puhelinosuuskunnalta toiselle toimittajalle, joka ei vastaa puhelimeen. Asia nyt ei muuten olisi niin kriittinen, mutta myös ftp osoitteet on muutettu. Ei pääse päivittämään tietoja/hintoja + muutoksesta tuli info että siirtyy firmalle x.