Kerro miksi tänään vituttaa! :(

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja perusmuro, 17.10.2016.

 1. ttjm

  ttjm

  Viestejä:
  5 031
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ne piipittävät on kai niitä poikasia. Näyttää jo ihan täyskasvuisilta, mutta ruokinnassa vielä. Itellä on pari sellasta tossa takapihan parkkiksella. Pahinta on ne kirkuvat emot kun tulee paikalle.
   
 2. Nutjob

  Nutjob

  Viestejä:
  124
  Rekisteröitynyt:
  15.02.2017
  Tiedättekö sen tunteen kun teillä on joku todella epä-suosittu mielipide, mutta ette halua halua ottaa sitä puheeksi koska se ei ole oikeasti mitään niin tärkeää että siitä jaksaisi alkaa vääntämään, joten jos aihe tulee puheeksi niin vain myhäilette ja koetatte olla osallistumatta keskusteluun?
  No minun epäsuosittu mielipiteeni on se, että pidän Beatlesia todella geneerisenä ja tylsänä. Se ei herätä minussa mitään tunteita. Vähän kuin hissi-musiikkia.
  No kaverini (beatlesia fanittava) poikaystävä on todella hermostunut tästä, yrittää jatkuvasti saada jotain riitaa aikaiseksi asiasta. Tänään rupesi kuittailemaan kun laitoin musiikkia kovemmalle kun olivat meillä syömässä ja radiosta tuli Queenia. En kuulemma saisi kuunnella sitäkään kun en arvosta Beatlesiä. Pitäisi kuunnella kuulemma Justin Bieberiä ja räppiä.
  Tämä mies on neljäkymppinen.
   
  Poppamies, hsalonen, Tarnado ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 3. Raaka

  Raaka

  Viestejä:
  252
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2018
  Tälläisten tapausten kanssa varmaan heittäisin vaan lisää vettä kiukaalle, jos homma vaan jatkuu. Nokkiinsa ottaminen toisten makuasioista on hölmöläisten hommaa.

  "Soittavatkohan tässä livevedossa itse, kun yllättävän hyvin pysyvät tahdissa."
  "Ei mikään ihme, että Lennonkin ammuttiin ku teki niin huonoja kappaleita"
   
  GadnenMulkoSilmä, Tinke-80 ja Tarnado tykkäävät tästä.
 4. Kurgan

  Kurgan

  Viestejä:
  42
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Pari viikkoa pitäisi lomaa pidellä huomisen jälkeen. Koiranpentua haetaan huomenna joten sille seurapoikana olemista + mukulat jne. Nyt pitäisi harkita vakavasti loman siirtämistä kun on niiiin paljon hommia. Hommia mitkä asiakkaat olisi voineet tilailla vähän aiemmin kuin kesän alussa. Toki ne on oikeassa ja homma ikävä kun koneet loppu tukkurilta.

  Niitä jäähdyttymiä pitäisi asennella. Ei nyt oikein inspiroidu kun on tullut väännettyä tehdaskohteen jäähyjä reippaat pari kuukautta käytännössä yksin (apua oli, ei varsinaisesti kaverit omalla alallaan. Vika viikko yksin) iltaysiin asti lauantaisinkin. Luvattiin palkita oikein jos siirtelisi. Viimeksi oli "palkittu" saanut firman logolla varustetun mukin.

  Vähän toki himottaisi.

  Työkaveri lomaili heinäkuun. Palaa ma hommiin. Ehkä ei niin hootsita se oletettu muki.
   
 5. nestori

  nestori

  Viestejä:
  137
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Muista vanha viisaus: kukaan ei ole korvaamaton eikä rahoja saa hautaan mukaan.
   
  neko tykkää tästä.
 6. ZoooRiin2.0

  ZoooRiin2.0

  Viestejä:
  286
  Rekisteröitynyt:
  25.11.2016
  Muijja päätti sitten lyödä kämpän sisutuksen uusiksi. Plussaa siinä se, et saan siirrettyä etätyöpisteeni olkkariin. Pitkää miinusta tulee huomisestua Ikean reissusta ja ”Oho pitikö tosta kääntyä” -kommenteista koko 2h matkan ajan. Ihan kun ei olis tarpeeksi jo menoerää, ku joudun laittaa duunithinkpadin huoltoon omaan piikkiin
   
 7. Zerrod

  Zerrod

  Viestejä:
  1 024
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Vittuko pitäis kaikkia auttaa mutta mitään ei heru omaan suuntaan, jos ois edes jonkulaiset tulot niin muuttaisin helvettiin täältä ja haistattaisin paskat kaikille tutuille.
   
  Oravamedian käpy tykkää tästä.
 8. Leo_Greta

  Leo_Greta

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  14.03.2019
  En IT-alan hommissa. Mielenkiinto vaan ollu kaikkeen nollissa...
   
 9. ttjm

  ttjm

  Viestejä:
  5 031
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Sanat "perheenisä" ja "perheenäiti". Käyttääkö näitä iltapaskojen kohutoimittajien lisäksi joku muu?
   
 10. Damathacus

  Damathacus

  Viestejä:
  480
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Miten oikein onnistuit säätämään niin että duunikoneen huolto menee omasta pussista? Itse nähnyt tapauksia missä vaikka kaataa kahvia koneen päälle niin firma huoltaa.
   
  ttjm tykkää tästä.
 11. Mr X

  Mr X

  Viestejä:
  157
  Rekisteröitynyt:
  19.12.2018
  Naapurin mamma sanoi mulle ainakin, että siinäpä vasta oikein kunnon perheenisä, kun oli selvinnyt, että ukolla oli toinen perhe Latviassa. Työn ohella siellä duunannut lapsen toisen mummon kanssa ja sujuvasti surffasi aika ajoin tänne puolelle.:)
   
 12. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  2 776
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Se tuo statusta viesteihin.
  "Sinkkumies Toni järkyttyi rannalla näkemästään "miesjunasta""" ei kuullosta ihan samalta kuin perheenisä joka järkyttyy.
   
  Nutjob ja ttjm tykkäävät tästä.
 13. Taika-Jim

  Taika-Jim

  Viestejä:
  918
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  Parturien hinnat vs. siellä kulutettu aika. 20e ois ihan ok, jos ja kun se homma hoituisi kymmenessä minuutissa. Mutta ei, pitää puoli tuntia istua siinä ja jutustella niitä näitä. Ymmärrän toki, että käsityö ja alan ammattilainen, mutta kun nimenomaan toivoo silleen jurona ja tyypillisenä miehenä, että hoida homma äkkiä, tässä rahat ja adios. :rofl:
   
  neko, Leo_Greta ja Oravamedian käpy tykkäävät tästä.
 14. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  2 776
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Siis jokuko juttelee parturissa? Ite en oo käyny parturissa kymmeneen vuoteen, mutta kun kävin ni se oli. sisään, "Moi", "Siili", Seiska käteen ja vartin päästä kassalle maksu ja "Moikka" ja ulos. Ei siitä pidä tehdä tekemällä vaikeaa :D
   
  Leo_Greta, Kaitzschu ja Taika-Jim tykkäävät tästä.
 15. Taika-Jim

  Taika-Jim

  Viestejä:
  918
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  Einiin, kerrot toiveen, sivuilta lyhyt ja päältä vähän pois, niin silti menee se ilmeisesti lakisääteinen 20-30min. Siilin osaan itekki ajella :D
   
 16. oestrus taurus

  oestrus taurus

  Viestejä:
  2 123
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Katso, onko valikoimassa halvempi "koneajo", jossa saksia ja vahaa ei käytetä eikä pulisonkien haluamisia kysytä. Koneajossa sanoo millit, mitkä haluaa sivulle ja päälle.

  Näin ainakin omassa parturissa lasku lähes puolittui sekä aika nopeutui merkittävästi, vaikka tulos oli aika sama. Ehkä vähän karheampi, kuin "parturipaketti", mutta ajaa asiansa.
   
 17. Centteri

  Centteri

  Viestejä:
  963
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eräs iso ketju tarjoaa eri hintaisia parturiaikoja, alkaen 13,90 aina 29,90 asti. Halvin hinta on muistaakseni arkisin 8.30-10 ja siitä asteittain nousee. Itse kävin eilen Jumbossa normi leikkaus+pesu 19,90eur ja aika oli 9.20.
   
 18. Taika-Jim

  Taika-Jim

  Viestejä:
  918
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  "Katso, onko valikoimassa halvempi "koneajo", jossa saksia ja vahaa ei käytetä eikä pulisonkien haluamisia kysytä. Koneajossa sanoo millit, mitkä haluaa sivulle ja päälle."

  Juujuu, mutta kun en halua mitään hipsteriä, vaan perus sivut siistiksi ja päältä vähän pois, vaikka viikatteella tai ruohonleikkurilla. Pointti oli parturoitsijan ajan ja oman ajan minimoimisessa.

  menen ajamaan partaa, ihan ilmaiseksi
   
  Viimeksi muokattu: 26.07.2019
 19. Kurgan

  Kurgan

  Viestejä:
  42
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Varsinkaan minä en ole. Tusinaan mahtuu parikymmentä ja nekin on innokkaampia saati osaavampia. Kuhan heiluttelen käsiäni ja välttelen herroja.

  En siirtänyt lomaa.

  Haettiin koiranpentu joka nukkui automatkan. 3-vuotias koira vähän ihmeissään tulokkaasta mutta tuntuu hyväksyvän muutoksen elämässään.

  Viskipullon, laphroaigia antoivat kun olin niin kuulemma vääntänyt ylkkää. Mustaa Larsenia mesosin joskus toimistolla juovani mutta käy se tämäkin. Enkä kyllä ole maistanutkaan sitä mustaa vielä, kuhan soitin suutani. Se muki jäi nyt saamatta mistä tuota juoda...
   
  Tarnado tykkää tästä.
 20. oestrus taurus

  oestrus taurus

  Viestejä:
  2 123
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Parturi-kampaamon tuotteella ei tässä tapauksessa pulisonkeja lukuunottamatta ollut parran kanssa mitään tekemistä.
  Olen kyllä ihmetellyt aikoinaan tuotakin.
  Copy pastaan tähän:

  "
  Miksi kampaamo- ja parturihinnoissa on yhä eroa? – näin asiaa selittävät yrittäjät
  HIUKSET Asiakas ei voi määritellä leikkaamiseen käytettävää aikaa, sanoo yrittäjä.

  Parturi-kampaaja Jenna Vierimaa leikkasi Minna Railon lyhyet hiukset parturityönä Salon Klipsissä kauppakeskus Jumbossa. Railon hiukset tarvitsivat vain nopeaa siistimistä.

  Armi Suojanen
  Sukupuoleen perustuva hinnoittelu on ollut tasa-arvolain mukaan kiellettyä tasan 30 vuotta. Silti lyhyttukkaiset naiset maksavat hiustensa leikkaamisesta useimmiten 10–20 euroa enemmän kuin miehet.

  Parturi-kampaamot eivät saisi hinnoitella erikseen naisten ja miesten hiustenleikkauksia. Nykyinen tapa onkin määritellä leikkaukset parturityöksi ja kampaamotyöksi.

  Töiden välistä hintaeroa selitetään työhön kuluvalla ajalla ja erilaisilla leikkaustekniikoilla. Tähän on jo totuttu.

  Miksi kampaamo- ja parturihinnoissa on yhä eroa? – näin asiaa selittävät yrittäjät
  "
  Siksi tuo parturipaketti näissä eriskummallisesti näemmä liikkuu.

  *********
  Koneajo ei kumminkaan ole automaattisesti täysin buliksi vetämistä, vaan leikkaus vain toteutetaan liki kokonaan koneella, asiakkaan tahdon mukaan.

  Vinkkauksen tähän koneajoon sain eräältä ystävälliseltä parturilta, jolla olin käynnytkin säännöllisesti.

  *********
  Jos taas sanot, "leikkaa tuokkaa sivusta niin ja päältä näin", niin sehän leikkaa automaattisesti, niin kuin yrityksen etuna laskuttaa sopii. Eli saksia, ruiskua, kampaa yms. käyttäen.
  Sana koneajo vähentää sitten tuota prosessien määrää.
   
 21. Taika-Jim

  Taika-Jim

  Viestejä:
  918
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  Juuh okidoki, muistan seuraavalla kerralla :D
   
 22. Gwilherm

  Gwilherm

  Viestejä:
  417
  Rekisteröitynyt:
  30.11.2017
  Taitaa toi sun lehti pelastaa juttelulta :D itse kanssa meen sisään ja sanon mitä haluan, mutta koskaan en selviydy juttelematta. Kai ne parturit kokee että asiakkaan mielestä kiusallista olla vaan hiljaa ja tuijotella peiliin, joten ne alottaa keskustelun.
   
 23. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  2 800
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  "Sisäsiittolassa" multa kysyi random kerrostalomummeli, että "Kenes poikia sitä ollaan?"
   
 24. atomi

  atomi tieteen hypoteesi

  Viestejä:
  1 014
  Rekisteröitynyt:
  11.07.2017
  netti pätkii 5min välein dns katoo. ei voi pelata nettipelei
   
 25. Lumimies

  Lumimies

  Viestejä:
  852
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Pitäsi kaikkee tehdä mitä on jättänyt "kesälomalle tehtäväksi" mutta ei millään huvittaisi varsinkin kun on kuuma. Kaiken lisäksi joku jumi painaa vasemmassa olkapäässä/kainalon seudulla sillein että kämmensyrjässä/pikkurillissä lievää tunnottomuutta. Painoakin on tullut 3kk:ssa lisää semmoinen 6kg.
   
 26. Haukka81

  Haukka81

  Viestejä:
  710
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Isän alkukeväästä todettu syöpä paljastunut paljon odotettua pahemmaksi nyt, aikaa ei ole kuin viikkoja enää. Ei pystytä hidastaa koska yleisvointi liian heikko että vois aloittaa mitään. Ja voinnin nousuun heikot mahdollisuudet.

  63 täytti vasta ja piti syksyllä metsästellä ja töissäki oli. Sitten keväällä tuli tuo löytö. Äitikin eläkkeelle jäämässä ja olivat kaikkea suunnitelleet enne tuota nyt kun olisi aikaa enempi...

  Tuska mitä tunne nyt on uskomaton, vihaa, turhautumista ja surua.

  Vittu että elämä osaa olla paskaa!
   
 27. Freeze

  Freeze Elitisti Team Ryzen Team NVIDIA

  Viestejä:
  851
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Otan osaa, @Haukka81 - näitä syöpäcaseja on ollut suvussa ja töissä, eikä niitä ole koskaan mukava käsitellä.
   
 28. atomi

  atomi tieteen hypoteesi

  Viestejä:
  1 014
  Rekisteröitynyt:
  11.07.2017
  joskus olise joku tilasto 33% ihmisistä näkee eläkeiän. et ei tässä kovin kannata mitää suunnitella
   
  rane58 ja Kaitzschu tykkäävät tästä.
 29. edup

  edup

  Viestejä:
  2 086
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No juu ei ollu. Tuosta voi vähän koittaa hahmottaa että moniko kuolee ennen 65. ikävuottaan: Tilastokeskus - Kuolleet 2017
   
 30. Touhutippa

  Touhutippa

  Viestejä:
  333
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ei ole tarkoitus vaikuttaa kylmältä tai tunteettomalta, mutta jos selviämismahdollisuudet olisivat liki olemattomat hoidosta huolimatta, niin liekö tuota kärsimystä olisi kovin kannattava jatkaakaan hidastamalla. Noi syövät on kuitenkin sellaisia perkeleitä, että jos ei mahdollisuutta parantua, niin melkein sitten mahdollisimman nopeasti kärsimyksestä pois.

  Eipä tuo elämä kovin reilua ole. Itseltäni myös hiljattain kuoli läheinen ja psykiatrin puheille olen menossa, kun laukaisi ties mitä tuolla pääkopassa. Voimia kovasti!
   
 31. Technocrat

  Technocrat

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Voimia ja jaksamista! Omalla lähisukulaisella myös todettiin syöpä keväällä jota nyt hoidetaan, ei pitäisi olla vakavaa ja lääkärin mukaan 95% potilaista parantuu tuosta hoidoilla mutta on tässä silti hieman pelko persiissä että mitä jos. Eli ei ihan niin paha kuin tuo sinun tilanne mutta samankaltaisia fiiliksiä kävin itse läpi ennen kuin tuli lisää tietoa tuosta vakavuudesta.
   
  Haukka81 tykkää tästä.
 32. Edqar

  Edqar

  Viestejä:
  1 293
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
  Meidän perheellä oli kovat ajat vastaavan tilanteen kanssa viitisen vuotta sitten. Elämä ei ole reilua. Isä ei polttanut ja alkon kanssa maltilla. Kyseisestä syövästä kun luki niin hyvin pieni osa oli hengissä 5v jälkeen, vuoden päivät hoitoja ja lähtö... :itku:
  Voimia!
   
 33. kjns

  kjns

  Viestejä:
  2 250
  Rekisteröitynyt:
  21.11.2016
  Ei tässä oikein muuta voi kuin toivoa jaksamisia @Haukka81. Syövän perkelettä tullut itsekin seurattua läheltä nuorempana kun tauti vei isoäidin...
   
 34. Taika-Jim

  Taika-Jim

  Viestejä:
  918
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  Juu, voimia kaikille tilanteessa oleville.
   
 35. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  2 800
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Otan myöskin osaa. Syöpäkärvistelyä tullut katseltua ja kaikki piti olla melko ok(selkä kipeä) ennen kuin noin 1kk päästä saattohoidon kautta kylmäkaappiin.
  Vituttaa itsemurhaavat paskat geenit ja se kun sotahullut kylvävät mielummin rahaa sotakalustoon kuin esim. syövän nujertamiseen.
   
 36. Mika__

  Mika__ Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 354
  Rekisteröitynyt:
  25.01.2019
  Lomat perkele loppuu huomenna, aavistuksen jo vituttaa.
   
 37. Johan_V

  Johan_V

  Viestejä:
  540
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Minua ainakin vituttaa tuollaiset sukupuolittuneet nimekkeet nykyaikana.
   
 38. ikuhappy

  ikuhappy

  Viestejä:
  491
  Rekisteröitynyt:
  27.11.2016
  Itsellähän ei oikein kerennyt alkaakaan ennen kun nyt loppuu. Töissä on ollut paha alimiehitys ja lomat vedetty kesällä minimiin (2vko putkeen). Lisäksi eka viikko meni hoitaessa kaikenlaista pakollista ja "pakollista" epämiellyttävää siviilihommaa, jota ei ylitöiden yms. takia ollut ehtinyt töissä ollessa hoitaa. No ainakin nyt on toisella lomaviikolla ollut hyvät säät, mitä nyt sisällä kotona 30 astetta.
   
  Oravamedian käpy tykkää tästä.
 39. Damathacus

  Damathacus

  Viestejä:
  480
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Ainakin osasit ajottaa lomasi niin että oli hyvät lomailu kelit.
   
 40. mmst1

  mmst1

  Viestejä:
  407
  Rekisteröitynyt:
  17.06.2019
  Alkoi muutaman vikan viestin luettua vituttaa kun omien vanhempien ikääntyminen on jotenkin surullista katsottavaa. Siltä kantilta siis, että koska tulee se piste että täytyy laittaa hoitokotiin tai eivät muuten enää pärjää. Nythän he on hyvässä kunnossa, mutta kumminkin. Varmaan joku ymmärtää mitä haen...

  Nytkin tekis mieli melkein muuttaa takaisin kotipaikkakunnalle että pääsis heidän kanssa puuhastelemaan kun vielä ovat kunnossa. Vaikka se ei oikein olis oman elämän kannalta järkevä ratkaisu.

  Taidanpa mennä huomenna käymään taas.
   
  Maso, Pepsodentti, Kan Dee Dokata ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 41. Haukka81

  Haukka81

  Viestejä:
  710
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Tattis kaikille, kyllä tää tästä. Näin se menee.

  Mutta syöpä on paskamaisin tauti mitä tullu vastaan. Toki on muitakin, mutta syöpä se yleisin.
   
 42. Leo_Greta

  Leo_Greta

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  14.03.2019
  Täällä samat fiilikset.
   
  mmst1 tykkää tästä.
 43. Centteri

  Centteri

  Viestejä:
  963
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Omat vanhemmat kuolleet. Anoppi ja appiukko alzheimer ja dementia. Toinen ei muista ja toinen sekaisin. Väliin toki parempia hetkiä mutta raskasta "olla mukana". Molemmat vielä kotona+kotihoito mutta silti...
   
 44. jm82

  jm82

  Viestejä:
  6 060
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Oma pää ei oikein kestänyt papan ja mummun hautajaisiakaan. Mutta toiset mummu ja pappa on kyllä vielä oikein hyvässä kunnossa. Toki työkavereitakin on kuollut neljä ennen eläkeikää. Kun kaksi isomummua kuoli, niin silloin olin vielä itse paremmassa voinnissa, niin ei ottanut niin koville. Tuo masennuskin on vähän ikävä sairaus. Ei ainakaan oikein mitään mahkuja olla työkunnossa.
   
 45. rane58

  rane58

  Viestejä:
  830
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Tuskin olisin nähnyt eläkeikääni 63v, ellen olisi päässyt työkyvyttömyyseläkkeelle, hetkonen, enhän ole vieläkään sitä nähnyt.... :nb:
   
 46. rane58

  rane58

  Viestejä:
  830
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Voimia teille kaikille, tämä elämä on niin tätä, meillä kaikilla....
   
  Haukka81 tykkää tästä.
 47. Zerrod

  Zerrod

  Viestejä:
  1 024
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Täälläpäin kun koulut alkavat about puolentoista viikon päästä niin vähä sellanen tutina että meikäläinen ei päässy sisään, luulis jo että ois jonkulainen ilmotus tullu.
  Katsoo sitten syksyllä uudelleen kun jatkuvassa haussa on se seuraava... ööh vaihde?
   
 48. edup

  edup

  Viestejä:
  2 086
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eikö ne tulokset nyt nykyään julkaista nettipalveluissa ym? Ei kai sitä tässä Postin luvatussa ihmemaassa kannata jäädä mitään paperisia hyväksymislappusia oottelemaan?
   
 49. Zerrod

  Zerrod

  Viestejä:
  1 024
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Niinhän sitä luulisi muttei täälläpäin.
   
 50. Canttu

  Canttu

  Viestejä:
  109
  Rekisteröitynyt:
  05.08.2018
  Aikaa ja vaivaa laitettu reilusti parvekechileihin ja nyt niissä on saatana kirvoja. Pari kertaa jo raidattu, mutta lisää tulee. Tänään raahasin kaikki 20kpl suihkuun ja suihkuttelin. Huomenna lisää raidia kaupasta. Perkele.
   
  Pepsodentti tykkää tästä.