Kerro miksi tänään vituttaa! :(

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja perusmuro, 17.10.2016.

 1. atomi

  atomi tieteen hypoteesi

  Viestejä:
  958
  Rekisteröitynyt:
  11.07.2017
  käskivaa seurailemaan ja tarvittaessa ensiapuun. ja epäili paineitten menevän lähelle toisiaan sen piilorytmihäiriön takia, silloin ei kuulema mittarit saa tarkkaa lukemaa alapaineesta. toi rytmihäiriö ei näkyis ekg:ssäkään et pitäisi olla useamman päivän seurannassa ennenku saisvat jotenkin pähkäiltyä

  edit: olo alkoi tuntua normaalimmalle 16.30 , ja samantien paineetkin normalisoitui kun se mieto sydäri hellitti. 96/64
   
  Viimeksi muokattu: 23.07.2019
 2. Unohdus

  Unohdus

  Viestejä:
  5
  Rekisteröitynyt:
  23.07.2019
  Avataan nyt bbs.oi-urani sitten valituksella:

  Roskaajat vituttaa, erityisesti tupakoitsijat. Pystyn jotenkin, nippa nappa, ymmärtämään, miksi ne röökintupit heitetään maahan (”Äiti siivoaa ja mä oon riippuvainen, yhyyy”), mutta miksi se tyhjä askikin pitää rutata ja heittää maahan? Ja nuuskapurkkeja viskelevät pikkupaskiaiset perässä isojen esimerkkiä seuraten. Jos noi ei ole roskaväkeä, niin mikä sitten!
   
  pinppi, neko, Poppamies ja 12 muuta tykkäävät tästä.
 3. Taika-Jim

  Taika-Jim

  Viestejä:
  885
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  Ei saakeli. Empä haluais kokea mietoa voimakkaampaa sydäriä. Voimia bro.
   
  atomi tykkää tästä.
 4. Reindeerman

  Reindeerman

  Viestejä:
  8
  Rekisteröitynyt:
  10.04.2019
  Kuulin tänään kun pomo haukku mut ihan pystyyn puhelimessa työkaverille. Nyt on kyllä työmotivaatio ihan nollissa
   
  jhalmu, mopnex, Skøgø ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 5. Kasi

  Kasi

  Viestejä:
  183
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2019
  Mistä syystä? Tuollaiset eivät esimiehenä saisi olla. Palaute annetaan aina kahden kesken, eikä koskaan ulkopuolisille!
   
 6. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  8 240
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Nyt kuulostaa kyllä huonolta esimieheltä muutenkin. Jos alainen suoriutuu jostakin huonosti, niin ensimmäinen reaktio ei voi olla, että haukutaan sitä muille. Silloin on itsekäs etuoikeutettu ¤#¤"!"#, eikä johtaja. Hyvä esimies tekee parhaansa sillä materiaalilla, mitä hänellä on ja auttaa koulutuksella, opastuksella ja alloimalla alaista hänelle sopiviin hommiin sitä työntekijää tuottamaan parhaan työpanoksen ja pitämään motivaation korkealla. En siis ole esimies, mutta olen nähnyt huonoja pomoja. Tuo on huonon johtamisen merkki.
  Melkein kannattaa sivusilmällä katsella toista työpaikkaa. Vähintäänkin kannattaa ottaa asia puheeksi työpaikalla joskus (kai teillä on vähintään kerran vuodessa palautetilaisuus pomon kanssa?), ettei se jää kaivamaan ja aiheuta ahdistusta. Mieluiten pian, mutta kyllä se muualle katselukin voi motivoida.

  --

  Itsellä kastui matto, ja nyt mietin, että onko se ihan roskiskamaa, kun näyttää huonokuntoiselta päivän parvekekuivauksen jälkeen ja taas pitäisi ostaa uusia juttuja, ja se vitutti, mutta mun huolet on pieniä @Reindeerman verrattuna. Tsemppiä!
   
 7. Nutjob

  Nutjob

  Viestejä:
  117
  Rekisteröitynyt:
  15.02.2017
  Hajoitin taas puhelimen. Se ei pahemmin vituta, eikä myöskään rahallinen menetys.
  Enemmän vituttaa se että joudun käydä ostamassa uuden puhelimen ja kuuntelemaan niitä liittymä-tyrkyttäjiä.
   
 8. Reindeerman

  Reindeerman

  Viestejä:
  8
  Rekisteröitynyt:
  10.04.2019
  Se jutteli työasioita sen toisen kaa ja alko sitten avautumaan sille puhelimessa että en osaa tehä sitä tätä ja tota toisin ku muut tässä firmassa. Olisihan se ollut ihan kiva kuulla iha face to face jos oon saanut huonoa palautetta asiakkailta.
  Tää on tämmöinen pieni firma missä firman omistaja toimii ainoana esimiehenä ja ei meillä oo mitään kehitys keskusteluja
   
 9. kjns

  kjns

  Viestejä:
  2 195
  Rekisteröitynyt:
  21.11.2016
  Tämä, työntekijä varmasti tiedostaa puutteensa ja osaa kehittää itseään jos ei saa kuulla palautteita vaan häntä haukutaan selän takana muille työntekijöille. Mikä vittu noita joitain luupäitä vaivaa, niin maailman perusasia ettei mitään määrää ja senkin kanssa mennään lepikkoon että soi :facepalm:
   
 10. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  2 655
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Nää on näitä pikkufirmojen "etuja". Samoin kuin kaikki muukin "neuvottelu". Aika sanelupolitiikkaa se pikkufirmoissa on.
   
 11. Taika-Jim

  Taika-Jim

  Viestejä:
  885
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  Vahva vittuilun ja pienen egon maku pomolla nyt. Olen itse päässy mikromanagerista ja Master Of The Universen ikeestä pois, niin kyllä se nyt jälkeenpäin mietityttää, kun niinkin monta vuotta jaksoi sitä kurmotusta, vähättelyä, jatkuvasti lisääntyviä työtehtäviä ja vastuita. Viimeisillään hoidin neljän ihmisen hommia, tuotannossa kolmella työstökoneella, asiakaspalvelussa puhelimessa, tavaran noudossa ja lähetyksessä, sekä tiskillä ja varastossa lastaamassa tavaraa pois/sisään. Niinjoo, sometukset ja markkinointi ja sähköposti myös. Kiitosta ei tietenkään tullut mistään, vaikka tuon kaiken ohessa vielä myin lisäpalveluita, suunnittelin ja tein asiakkaan puolivalmiit kötöstykset priimaksi. Palkka ei tosin noussut mihinkään.

  Nyt rupes vituttamaan kunnolla
   
  Oper, Kan Dee Dokata, Edqar ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 12. Junaski

  Junaski

  Viestejä:
  900
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Heräsin viime yönä ihan saatananmoiseen korkeaan vihellykseen, ja ihmettelin että mikä hitto viheltää 10 minuuttia putkeen. Menin katsomaan ikkunasta niin lokin perkele tepastelee pihalla ja pitää semmoista koirapillimäistä vihellystä, toivotaan että ensi yönä ei tule takaisin. Aika ihmeellistä kuitenkin kun en ole ennen kuullut lokin pitävän tuollaista ääntä, lienee varmaan joku kehitysvika tms. :wtf:
   
 13. Damathacus

  Damathacus

  Viestejä:
  465
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Olisin kyllä ite ampunut ilmakiväärillä tuollasen perkeleen lokin samantien pois.
   
 14. Tenitsi

  Tenitsi

  Viestejä:
  183
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Elenian vuosittainen siirtohintojen korotusilmoitus. Syyskuusta alkaen +9%. Ihanan kallista.
   
 15. muppelo

  muppelo

  Viestejä:
  883
  Rekisteröitynyt:
  25.11.2016
  Jäi mittarilla tankkaamisen jälkeen pappa jauhamaan paskaa eikä vahingossakaan autoonsa siirrä edestä ja tasan näki et siinä odotan. Suu vaan käy ja käy mut auto ja pappa pönöttää edessä.
   
 16. ttjm

  ttjm

  Viestejä:
  4 861
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ne piipittävät on kai niitä poikasia. Näyttää jo ihan täyskasvuisilta, mutta ruokinnassa vielä. Itellä on pari sellasta tossa takapihan parkkiksella. Pahinta on ne kirkuvat emot kun tulee paikalle.
   
 17. Nutjob

  Nutjob

  Viestejä:
  117
  Rekisteröitynyt:
  15.02.2017
  Tiedättekö sen tunteen kun teillä on joku todella epä-suosittu mielipide, mutta ette halua halua ottaa sitä puheeksi koska se ei ole oikeasti mitään niin tärkeää että siitä jaksaisi alkaa vääntämään, joten jos aihe tulee puheeksi niin vain myhäilette ja koetatte olla osallistumatta keskusteluun?
  No minun epäsuosittu mielipiteeni on se, että pidän Beatlesia todella geneerisenä ja tylsänä. Se ei herätä minussa mitään tunteita. Vähän kuin hissi-musiikkia.
  No kaverini (beatlesia fanittava) poikaystävä on todella hermostunut tästä, yrittää jatkuvasti saada jotain riitaa aikaiseksi asiasta. Tänään rupesi kuittailemaan kun laitoin musiikkia kovemmalle kun olivat meillä syömässä ja radiosta tuli Queenia. En kuulemma saisi kuunnella sitäkään kun en arvosta Beatlesiä. Pitäisi kuunnella kuulemma Justin Bieberiä ja räppiä.
  Tämä mies on neljäkymppinen.
   
  Poppamies, hsalonen, Tarnado ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 18. Raaka

  Raaka

  Viestejä:
  246
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2018
  Tälläisten tapausten kanssa varmaan heittäisin vaan lisää vettä kiukaalle, jos homma vaan jatkuu. Nokkiinsa ottaminen toisten makuasioista on hölmöläisten hommaa.

  "Soittavatkohan tässä livevedossa itse, kun yllättävän hyvin pysyvät tahdissa."
  "Ei mikään ihme, että Lennonkin ammuttiin ku teki niin huonoja kappaleita"
   
  GadnenMulkoSilmä, Tinke-80 ja Tarnado tykkäävät tästä.
 19. Kurgan

  Kurgan

  Viestejä:
  40
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Pari viikkoa pitäisi lomaa pidellä huomisen jälkeen. Koiranpentua haetaan huomenna joten sille seurapoikana olemista + mukulat jne. Nyt pitäisi harkita vakavasti loman siirtämistä kun on niiiin paljon hommia. Hommia mitkä asiakkaat olisi voineet tilailla vähän aiemmin kuin kesän alussa. Toki ne on oikeassa ja homma ikävä kun koneet loppu tukkurilta.

  Niitä jäähdyttymiä pitäisi asennella. Ei nyt oikein inspiroidu kun on tullut väännettyä tehdaskohteen jäähyjä reippaat pari kuukautta käytännössä yksin (apua oli, ei varsinaisesti kaverit omalla alallaan. Vika viikko yksin) iltaysiin asti lauantaisinkin. Luvattiin palkita oikein jos siirtelisi. Viimeksi oli "palkittu" saanut firman logolla varustetun mukin.

  Vähän toki himottaisi.

  Työkaveri lomaili heinäkuun. Palaa ma hommiin. Ehkä ei niin hootsita se oletettu muki.
   
 20. nestori

  nestori

  Viestejä:
  136
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Muista vanha viisaus: kukaan ei ole korvaamaton eikä rahoja saa hautaan mukaan.
   
  neko tykkää tästä.
 21. ZoooRiin2.0

  ZoooRiin2.0

  Viestejä:
  285
  Rekisteröitynyt:
  25.11.2016
  Muijja päätti sitten lyödä kämpän sisutuksen uusiksi. Plussaa siinä se, et saan siirrettyä etätyöpisteeni olkkariin. Pitkää miinusta tulee huomisestua Ikean reissusta ja ”Oho pitikö tosta kääntyä” -kommenteista koko 2h matkan ajan. Ihan kun ei olis tarpeeksi jo menoerää, ku joudun laittaa duunithinkpadin huoltoon omaan piikkiin
   
 22. Zerrod

  Zerrod

  Viestejä:
  1 005
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Vittuko pitäis kaikkia auttaa mutta mitään ei heru omaan suuntaan, jos ois edes jonkulaiset tulot niin muuttaisin helvettiin täältä ja haistattaisin paskat kaikille tutuille.
   
  Oravamedian käpy tykkää tästä.
 23. Leo_Greta

  Leo_Greta

  Viestejä:
  254
  Rekisteröitynyt:
  14.03.2019
  En IT-alan hommissa. Mielenkiinto vaan ollu kaikkeen nollissa...
   
 24. ttjm

  ttjm

  Viestejä:
  4 861
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Sanat "perheenisä" ja "perheenäiti". Käyttääkö näitä iltapaskojen kohutoimittajien lisäksi joku muu?
   
 25. Damathacus

  Damathacus

  Viestejä:
  465
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Miten oikein onnistuit säätämään niin että duunikoneen huolto menee omasta pussista? Itse nähnyt tapauksia missä vaikka kaataa kahvia koneen päälle niin firma huoltaa.
   
  ttjm tykkää tästä.
 26. Mr X

  Mr X

  Viestejä:
  137
  Rekisteröitynyt:
  19.12.2018
  Naapurin mamma sanoi mulle ainakin, että siinäpä vasta oikein kunnon perheenisä, kun oli selvinnyt, että ukolla oli toinen perhe Latviassa. Työn ohella siellä duunannut lapsen toisen mummon kanssa ja sujuvasti surffasi aika ajoin tänne puolelle.:)
   
 27. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  2 655
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Se tuo statusta viesteihin.
  "Sinkkumies Toni järkyttyi rannalla näkemästään "miesjunasta""" ei kuullosta ihan samalta kuin perheenisä joka järkyttyy.
   
  Nutjob ja ttjm tykkäävät tästä.
 28. Taika-Jim

  Taika-Jim

  Viestejä:
  885
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  Parturien hinnat vs. siellä kulutettu aika. 20e ois ihan ok, jos ja kun se homma hoituisi kymmenessä minuutissa. Mutta ei, pitää puoli tuntia istua siinä ja jutustella niitä näitä. Ymmärrän toki, että käsityö ja alan ammattilainen, mutta kun nimenomaan toivoo silleen jurona ja tyypillisenä miehenä, että hoida homma äkkiä, tässä rahat ja adios. :rofl:
   
  neko, Leo_Greta ja Oravamedian käpy tykkäävät tästä.
 29. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  2 655
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Siis jokuko juttelee parturissa? Ite en oo käyny parturissa kymmeneen vuoteen, mutta kun kävin ni se oli. sisään, "Moi", "Siili", Seiska käteen ja vartin päästä kassalle maksu ja "Moikka" ja ulos. Ei siitä pidä tehdä tekemällä vaikeaa :D
   
  Leo_Greta, Kaitzschu ja Taika-Jim tykkäävät tästä.
 30. Taika-Jim

  Taika-Jim

  Viestejä:
  885
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  Einiin, kerrot toiveen, sivuilta lyhyt ja päältä vähän pois, niin silti menee se ilmeisesti lakisääteinen 20-30min. Siilin osaan itekki ajella :D
   
 31. oestrus taurus

  oestrus taurus

  Viestejä:
  2 121
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Katso, onko valikoimassa halvempi "koneajo", jossa saksia ja vahaa ei käytetä eikä pulisonkien haluamisia kysytä. Koneajossa sanoo millit, mitkä haluaa sivulle ja päälle.

  Näin ainakin omassa parturissa lasku lähes puolittui sekä aika nopeutui merkittävästi, vaikka tulos oli aika sama. Ehkä vähän karheampi, kuin "parturipaketti", mutta ajaa asiansa.
   
 32. Centteri

  Centteri

  Viestejä:
  916
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eräs iso ketju tarjoaa eri hintaisia parturiaikoja, alkaen 13,90 aina 29,90 asti. Halvin hinta on muistaakseni arkisin 8.30-10 ja siitä asteittain nousee. Itse kävin eilen Jumbossa normi leikkaus+pesu 19,90eur ja aika oli 9.20.
   
 33. Taika-Jim

  Taika-Jim

  Viestejä:
  885
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  "Katso, onko valikoimassa halvempi "koneajo", jossa saksia ja vahaa ei käytetä eikä pulisonkien haluamisia kysytä. Koneajossa sanoo millit, mitkä haluaa sivulle ja päälle."

  Juujuu, mutta kun en halua mitään hipsteriä, vaan perus sivut siistiksi ja päältä vähän pois, vaikka viikatteella tai ruohonleikkurilla. Pointti oli parturoitsijan ajan ja oman ajan minimoimisessa.

  menen ajamaan partaa, ihan ilmaiseksi
   
  Viimeksi muokattu: 26.07.2019
 34. Kurgan

  Kurgan

  Viestejä:
  40
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Varsinkaan minä en ole. Tusinaan mahtuu parikymmentä ja nekin on innokkaampia saati osaavampia. Kuhan heiluttelen käsiäni ja välttelen herroja.

  En siirtänyt lomaa.

  Haettiin koiranpentu joka nukkui automatkan. 3-vuotias koira vähän ihmeissään tulokkaasta mutta tuntuu hyväksyvän muutoksen elämässään.

  Viskipullon, laphroaigia antoivat kun olin niin kuulemma vääntänyt ylkkää. Mustaa Larsenia mesosin joskus toimistolla juovani mutta käy se tämäkin. Enkä kyllä ole maistanutkaan sitä mustaa vielä, kuhan soitin suutani. Se muki jäi nyt saamatta mistä tuota juoda...
   
  Tarnado tykkää tästä.
 35. oestrus taurus

  oestrus taurus

  Viestejä:
  2 121
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Parturi-kampaamon tuotteella ei tässä tapauksessa pulisonkeja lukuunottamatta ollut parran kanssa mitään tekemistä.
  Olen kyllä ihmetellyt aikoinaan tuotakin.
  Copy pastaan tähän:

  "
  Miksi kampaamo- ja parturihinnoissa on yhä eroa? – näin asiaa selittävät yrittäjät
  HIUKSET Asiakas ei voi määritellä leikkaamiseen käytettävää aikaa, sanoo yrittäjä.

  Parturi-kampaaja Jenna Vierimaa leikkasi Minna Railon lyhyet hiukset parturityönä Salon Klipsissä kauppakeskus Jumbossa. Railon hiukset tarvitsivat vain nopeaa siistimistä.

  Armi Suojanen
  Sukupuoleen perustuva hinnoittelu on ollut tasa-arvolain mukaan kiellettyä tasan 30 vuotta. Silti lyhyttukkaiset naiset maksavat hiustensa leikkaamisesta useimmiten 10–20 euroa enemmän kuin miehet.

  Parturi-kampaamot eivät saisi hinnoitella erikseen naisten ja miesten hiustenleikkauksia. Nykyinen tapa onkin määritellä leikkaukset parturityöksi ja kampaamotyöksi.

  Töiden välistä hintaeroa selitetään työhön kuluvalla ajalla ja erilaisilla leikkaustekniikoilla. Tähän on jo totuttu.

  Miksi kampaamo- ja parturihinnoissa on yhä eroa? – näin asiaa selittävät yrittäjät
  "
  Siksi tuo parturipaketti näissä eriskummallisesti näemmä liikkuu.

  *********
  Koneajo ei kumminkaan ole automaattisesti täysin buliksi vetämistä, vaan leikkaus vain toteutetaan liki kokonaan koneella, asiakkaan tahdon mukaan.

  Vinkkauksen tähän koneajoon sain eräältä ystävälliseltä parturilta, jolla olin käynnytkin säännöllisesti.

  *********
  Jos taas sanot, "leikkaa tuokkaa sivusta niin ja päältä näin", niin sehän leikkaa automaattisesti, niin kuin yrityksen etuna laskuttaa sopii. Eli saksia, ruiskua, kampaa yms. käyttäen.
  Sana koneajo vähentää sitten tuota prosessien määrää.
   
 36. Taika-Jim

  Taika-Jim

  Viestejä:
  885
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  Juuh okidoki, muistan seuraavalla kerralla :D
   
 37. Gwilherm

  Gwilherm

  Viestejä:
  412
  Rekisteröitynyt:
  30.11.2017
  Taitaa toi sun lehti pelastaa juttelulta :D itse kanssa meen sisään ja sanon mitä haluan, mutta koskaan en selviydy juttelematta. Kai ne parturit kokee että asiakkaan mielestä kiusallista olla vaan hiljaa ja tuijotella peiliin, joten ne alottaa keskustelun.
   
 38. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  2 765
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  "Sisäsiittolassa" multa kysyi random kerrostalomummeli, että "Kenes poikia sitä ollaan?"
   
 39. atomi

  atomi tieteen hypoteesi

  Viestejä:
  958
  Rekisteröitynyt:
  11.07.2017
  netti pätkii 5min välein dns katoo. ei voi pelata nettipelei
   
 40. Lumimies

  Lumimies

  Viestejä:
  834
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Pitäsi kaikkee tehdä mitä on jättänyt "kesälomalle tehtäväksi" mutta ei millään huvittaisi varsinkin kun on kuuma. Kaiken lisäksi joku jumi painaa vasemmassa olkapäässä/kainalon seudulla sillein että kämmensyrjässä/pikkurillissä lievää tunnottomuutta. Painoakin on tullut 3kk:ssa lisää semmoinen 6kg.
   
 41. Haukka81

  Haukka81

  Viestejä:
  691
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Isän alkukeväästä todettu syöpä paljastunut paljon odotettua pahemmaksi nyt, aikaa ei ole kuin viikkoja enää. Ei pystytä hidastaa koska yleisvointi liian heikko että vois aloittaa mitään. Ja voinnin nousuun heikot mahdollisuudet.

  63 täytti vasta ja piti syksyllä metsästellä ja töissäki oli. Sitten keväällä tuli tuo löytö. Äitikin eläkkeelle jäämässä ja olivat kaikkea suunnitelleet enne tuota nyt kun olisi aikaa enempi...

  Tuska mitä tunne nyt on uskomaton, vihaa, turhautumista ja surua.

  Vittu että elämä osaa olla paskaa!
   
 42. Freeze

  Freeze Elitisti Team Ryzen Team NVIDIA

  Viestejä:
  835
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Otan osaa, @Haukka81 - näitä syöpäcaseja on ollut suvussa ja töissä, eikä niitä ole koskaan mukava käsitellä.
   
 43. atomi

  atomi tieteen hypoteesi

  Viestejä:
  958
  Rekisteröitynyt:
  11.07.2017
  joskus olise joku tilasto 33% ihmisistä näkee eläkeiän. et ei tässä kovin kannata mitää suunnitella
   
  rane58 ja Kaitzschu tykkäävät tästä.
 44. edup

  edup

  Viestejä:
  2 052
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No juu ei ollu. Tuosta voi vähän koittaa hahmottaa että moniko kuolee ennen 65. ikävuottaan: Tilastokeskus - Kuolleet 2017
   
 45. Touhutippa

  Touhutippa BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  329
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ei ole tarkoitus vaikuttaa kylmältä tai tunteettomalta, mutta jos selviämismahdollisuudet olisivat liki olemattomat hoidosta huolimatta, niin liekö tuota kärsimystä olisi kovin kannattava jatkaakaan hidastamalla. Noi syövät on kuitenkin sellaisia perkeleitä, että jos ei mahdollisuutta parantua, niin melkein sitten mahdollisimman nopeasti kärsimyksestä pois.

  Eipä tuo elämä kovin reilua ole. Itseltäni myös hiljattain kuoli läheinen ja psykiatrin puheille olen menossa, kun laukaisi ties mitä tuolla pääkopassa. Voimia kovasti!
   
 46. Technocrat

  Technocrat

  Viestejä:
  169
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Voimia ja jaksamista! Omalla lähisukulaisella myös todettiin syöpä keväällä jota nyt hoidetaan, ei pitäisi olla vakavaa ja lääkärin mukaan 95% potilaista parantuu tuosta hoidoilla mutta on tässä silti hieman pelko persiissä että mitä jos. Eli ei ihan niin paha kuin tuo sinun tilanne mutta samankaltaisia fiiliksiä kävin itse läpi ennen kuin tuli lisää tietoa tuosta vakavuudesta.
   
  Haukka81 tykkää tästä.
 47. Edqar

  Edqar

  Viestejä:
  1 266
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
  Meidän perheellä oli kovat ajat vastaavan tilanteen kanssa viitisen vuotta sitten. Elämä ei ole reilua. Isä ei polttanut ja alkon kanssa maltilla. Kyseisestä syövästä kun luki niin hyvin pieni osa oli hengissä 5v jälkeen, vuoden päivät hoitoja ja lähtö... :itku:
  Voimia!
   
 48. kjns

  kjns

  Viestejä:
  2 195
  Rekisteröitynyt:
  21.11.2016
  Ei tässä oikein muuta voi kuin toivoa jaksamisia @Haukka81. Syövän perkelettä tullut itsekin seurattua läheltä nuorempana kun tauti vei isoäidin...
   
 49. Taika-Jim

  Taika-Jim

  Viestejä:
  885
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  Juu, voimia kaikille tilanteessa oleville.
   
 50. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  2 765
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Otan myöskin osaa. Syöpäkärvistelyä tullut katseltua ja kaikki piti olla melko ok(selkä kipeä) ennen kuin noin 1kk päästä saattohoidon kautta kylmäkaappiin.
  Vituttaa itsemurhaavat paskat geenit ja se kun sotahullut kylvävät mielummin rahaa sotakalustoon kuin esim. syövän nujertamiseen.