Kanadalainen Formify luo hiiren asiakkaan käden muotojen mukaan

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 695


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Hiirimarkkinoilla on nykypäivänä vaikea erottua selvästi kilpailijoistaan, kun samat perusmuodot toteutuvat firmasta riippumatta. Kanadalainen Formify aikoo rikkoa tämän säännön

Formify on päättänyt lähteä kilpailemaan hiirimarkkinoista Kickstarterin kautta. Yhtiö pyrkii erottumaan muista tarjoamalla jokaiselle asiakkaalleen uniikin, juuri tämän tarpeisiin suunnitellun hiiren. Asiakkaan täytyy toimittaa yhtiölle vain kuva kädestään, jonka perusteella luodaan uniikki 3D-tulostettava runko hiirelle.

Teknisellä puolella hiiren silmänä toimii PixArtin 3395, jonka luvataan yltävän 26 000 DPI:n tarkkuuteen, 50G:n kiihtyvyyksiin ja 650 tuuman sekuntinopeuteen. Pääpainikkeet on toteutettu Kailh 8.0 Clear -kytkimillä ja rullassa ei ole mitään kotiin kerrottavaa. Muita painikkeita tai muita vastaavia hiirestä on turha etsiä. Hiiren paino on keskimäärin noin 55 grammaa. Hiiri on yhteydessä tietokoneeseen tarkemmin määrittelemättömällä matalan viiveen yhteydellä.

Formify Mousen saa edullisimmillaan omakseen noin 128 euron Super Early Bird -hintaan. Kun 175 kappaleen erä on myyty loppuun siirrytään 600 kappaleen Early Bird -erään noin 148 euron hintaan ja lopulta normaalihinnaksi tulee noin 162 euroa. Hiirien toimitusten odotetaan alkavan joulukuussa ja rahoitus toteutetaan vain, mikäli kampanja saavuttaa varsin maltillisen, reilun 27 000 euron tavoitteensa.

Lähteet: Formify, TechPowerUp

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
22.12.2019
Viestejä
598
Pelkkä valokuvan perusteella luotu 3d-malli kourasta, ja sen perusteella ohjelmallisesti luotu "optimaalinen" hiiri ei vielä herätä kauheasti innostusta. Kaipa tuohon liittyy oleellisesti myös käyttäjän mieltymykset gripistä ja toissijaisena hiirimatto, rannetuet, yms. on oleellisia vaikuttavia tekijöitä. Toivottavasti tuolla hinnalla kysyvät siis asiakkaalta tilauksen yhteydessä myös muuta kuin pelkän kuvan kämmenestä.
 
Liittynyt
02.12.2019
Viestejä
649
Ehkä tollainen voi olla ok niille muutamalle, jotka käyttää palm grippiä, mutta kaikille muille taitaa olla vaan huonompi vaihtoehto.

En näe millään, että osaisivat esim. mun käden kuvasta tehdä mulle sopivan fingertip-hiiren.

Hyvänä puolena voidaan mainita silti se, että speksit on kunnossa. Ei olla sorruttu johonkin surkeaan budjettisensoriin, löytyy ok kytkimet sekä painokin on pidetty kurissa.
 
Liittynyt
12.07.2022
Viestejä
193
Savimöykky käteen ja siitä hyvä hiiri-ote. Se sitten lähetetään hiiren valmistajalle ja näin saadaan tarkka kuva käden otteesta.
 
Liittynyt
26.12.2020
Viestejä
485
Savimöykky käteen ja siitä hyvä hiiri-ote. Se sitten lähetetään hiiren valmistajalle ja näin saadaan tarkka kuva käden otteesta.
Tämä!

Itsekkin hieman epäilen, että saisin pelkän valokuvan perustella omaan kätöseen ja pitkään käyttöön sopiva hiiren. Oikeasta kädestä, eli hiirikädestä on murtunut muutama sormi ja rystynen. Pikkurilillä ei ole lähinnä kuin kaksi eri asentoa, suora ja täysin koukistettu ja tämä aiheuttaa aika usein ongelmia hiirien suhteen. Sormet ja käsi kipeytyy todella nopeasti ja muutoinkin on epämielyttävän tuntuista pidellä melkein jokaista hiirtä kädessä. Yleensä roikotankin tuota pikkurilliä reippaasti yli hiirien reunan, niin se auttaa edes hieman. Muutoin ideana hyvä, sillä oma käsi on tosiaan todella iso ja sormet pitkät. Markkinoiden isoimmatkin hiiret meinaavat olla turhan pieniä. Tätä pitääkin tutkia.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 792
Voisko tuon -fy päätteen jo bännätä tuotenimistä.
spotify (kai ensimmäinen)
taxify (näin virossa tämmösen)
streamplify ..
ja nyt joku formify
 
Liittynyt
05.11.2016
Viestejä
1 530
Voisko tuon -fy päätteen jo bännätä tuotenimistä.
spotify (kai ensimmäinen)
taxify (näin virossa tämmösen)
streamplify ..
ja nyt joku formify
Eikös nä -fy firmat oo kaikki vähän sellaista turhahkoa huttua.

Itselle myös eka ajatus oli, että ei kyllä omasta lapiosta saa pelkällä valokuvalla mitään sopivaa hiirtä aikaiseksi, toki jos pyytävät ottamaan valokuvan alta sellaisessa omalle kädelle hyvässä hiiriotteessa, mutta ehkä en luottaisi, enempi juuri siihen savivaluun tai itse käteen muokattuun. Tein aikanaan revolveriin kahvan omalle kädelle sopivaksi, oli aika hunajaa, ei oikein stocki Glock M19 tuntunut hyvältä sen jälkeen.
 
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
239
Liian pieniä hiiriä tehdään nykyään kämmenotteiselle. Käytän nykyään ergonomisista syistä tälläistä pystyhiirtä mutta sekin saisi olla vähän isompi. Rullapainike on keskisormen ensimmäisen nivelen kohdalla vaikka lähempänä sormenpäätä sen käyttö tuntuisi paljon luontevammalta.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
243 128
Viestejä
4 252 029
Jäsenet
71 277
Uusin jäsen
atteh

Hinta.fi

Ylös Bottom