Juuresten tilaaminen netistä - onko yhtäkään verkkokauppaa olemassa?

Viestiketju alueella 'Ruoka & juoma' , aloittaja Kraikas, 27.04.2018.

 1. Kraikas

  Kraikas BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  336
  Rekisteröitynyt:
  25.04.2018
  En jaksaisi millään kantaa porkkanoita ja perunoita lähikaupasta, vaan haluaisin tilata juuressatsin kotiin. Onko Suomessa ainuttakaan viljelijää yms, joka myisi juureksia netissä ja postittaisi ne vielä?

  Yritin googlailla, mutta esim. täältä pitää hakea itse: Tilausohjeet - Osta netistä laadukkaat lähikasvikset - Porvoon Perunan verkkokauppa

  Tai sitten verkkosivut ovat tätä tasoa: Vanhalan tila: perunaa, varhaisperunaa, kauralyhteitä, avomaan vihanneksia

  Onko suomalaiset maajussit ja jyväjemmarit niin kädettömiä, etteivät jaksa postitella perunoita suoraan kuluttajille "ahneiden" kauppaketjujen ohi?
   
 2. wildeem

  wildeem

  Viestejä:
  1
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Vaikkei ihan suoraan juuri tuota olekkaan niin törmäsin itse tällaiseen palveluun, joka vaikutti kiinnostavalta: Kasvimaani
   
 3. Kraikas

  Kraikas BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  336
  Rekisteröitynyt:
  25.04.2018
  Toimituehdoissa lukee: "Tilaukset käsitellään aina torstaisin, viikkoa ennen kasvisboxien toimitusta. Keskiviikkoon mennessä tehdyt tilaukset ehtivät mukaan seuraavaan toimituserään. Tuotteita toimitetaan kahden viikon välein, aina parillisilla viikoilla."

  Aika hitaasti tulevat. Onhan tämä tietysti parempi kuin ei mitään. Ilmeisesti juurekset kannattaa tällä hetkellä tilata nettiruokakaupasta esim. Kauppahalli24:stä tai sitten Alepan kauppakassilla, jos asuu pk-seudulla.
   
 4. Pertti Kosunen

  Pertti Kosunen Basic Input/Output System

  Viestejä:
  3 114
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
 5. Kraikas

  Kraikas BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  336
  Rekisteröitynyt:
  25.04.2018
  Joo... Jotenkin vaan on sellainen mielikuva, että jos maajussit laittaisivat perunoita, porkkanoita jne. pahvilaatikkoihin, ja postittaisivat ne, niin voisi tulla halvaksi. Jostain syystä näitä palveluita ei vaan ole, ehkä se ei sitten olisi kannattavaa.
   
 6. greenlight

  greenlight

  Viestejä:
  1 621
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Posti ei ainakaan normaalin palvelumaksun piirissä suostu tuollaisia paketteja käsittelemään, joten kyllä se olisi palveluna kalliimpi kuin normaalille verkkokauppojen krääsälle. Toinen ongelma on sitten siinä, että maajussien pitäisi palkata henkilökuntaa hoitamaan logistinen puoli, kun jokainen porkkana pitäisi erikseen paketoida ja postittaa eri puolille Suomea. Markettitoimituksissa riittää heittää pari tonnia porkkanaa pakun perälle yhdessä satsissa.
   
  superapina tykkää tästä.
 7. Pertti Kosunen

  Pertti Kosunen Basic Input/Output System

  Viestejä:
  3 114
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Hyvän Elämän Ruokakauppa - Tervetuloa

  Olihan tuolla mukana tuo Svarfvarsin luomutila. Tosin ei näytä olevan nyt juuri mitään myynnissä, myynti taitaa olla sesonki-painoitteista.

  (Posti taitaa nykyisin hoitaa nuo Kauppahalli24:n toimitukset.)
   
 8. humpparaakki

  humpparaakki

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Etkö pääsisi helpommalla, kun syksyllä kävisit hakemassa joltain maajussilta muutaman säkin kumpaakin ja jemmaa kellariin? Taitaa pelkkien postikulujen hinta pompata sen verran kovaksi postin taksoilla, ettei tuo kovin kannattavaa ole. Varsinkin jos kyse on lähes ilmaisesta tuotteesta kuten peruna tai porkkana.
   
  tle88 tykkää tästä.
 9. tle88

  tle88

  Viestejä:
  858
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Yllättävän moni on myös jonkin sortin harrastelija puutarhuri. Olen itse ostanut työkaverilta perunoita, ihan priimaa ja käteistä käteen periaatteella. Edullisia ovat olleet. Syynä ostamiseen oli oikeastaan se, että sain haluamaani laatua.

  T -.-