Sieltä se keskikesän juhla alkaa taas vääjäämättä lähestymään. Mitäs porukka on suunnitellut tämän juhannuksen menuksi?
Itsellä alkaa olla suurinpiirtein ruokatarjonnat hahmoteltuna.
Lisukkeet:
Coleslaw
Vihersalaattia
Marinoitua sipulia
Pekoni-aura-herkkusienet
Täytetyt chilit/paprikat
Grillattuja valkosipulinkynsiä
Kasvisvartaita
Grillattuja ananasrenkaita
Maissia + maustevoi
Itsetehtyä jallusinappia
Proteiinit:
Sitruuna-hunaja marinoitua broileria
Kasslerpihvejä
Ribsejä
Erilaisia makkaroita
Jälkkäri:
Valkosuklaamousse
Muurinpohjaletut + mansikoita + kermavaahtoa
Itsetehtyä jäätelöä
Juomina vesi, maito, limut, siideri ja olut. Ryyppäjäisiä ei ole tulossa.
Tälläinen sekalainen kattaus olisi suunnitteilla jakaa eri päiville. Makkaraa toki grillataan varmasti joka päivä. Ruokailijoita n.10hlö. Lisukkeet, jälkkärit, marinadit, rubit ja kastikkeet väsätään itse. Ja kaupan tarjouksista/ valikoimista riippuen jotain kalaa tulee myös pöytään.
Tämä jussi vietetään poikkeuksellisesti kotona, joten helppoa varautua sadekeleihin niin etteivät haittaa grillailua. Suunnitelmissa käyttää tiili- pallo- ja kaasugrilliä + muurikkapannua niin saa saumattomasti ruoat kypsiksi juuri silloin kun halutaan.
Onneksi tuli testattua kaasugrilliä sen verran, että kaasu loppui. Ei ole ollut kolmeen vuoteen kyseinen kapistus käytössä, mutta nyt pyhitän sen ribsien hitaaseen kypsyttelyyn.
Itsellä alkaa olla suurinpiirtein ruokatarjonnat hahmoteltuna.
Lisukkeet:
Coleslaw
Vihersalaattia
Marinoitua sipulia
Pekoni-aura-herkkusienet
Täytetyt chilit/paprikat
Grillattuja valkosipulinkynsiä
Kasvisvartaita
Grillattuja ananasrenkaita
Maissia + maustevoi
Itsetehtyä jallusinappia
Proteiinit:
Sitruuna-hunaja marinoitua broileria
Kasslerpihvejä
Ribsejä
Erilaisia makkaroita
Jälkkäri:
Valkosuklaamousse
Muurinpohjaletut + mansikoita + kermavaahtoa
Itsetehtyä jäätelöä
Juomina vesi, maito, limut, siideri ja olut. Ryyppäjäisiä ei ole tulossa.
Tälläinen sekalainen kattaus olisi suunnitteilla jakaa eri päiville. Makkaraa toki grillataan varmasti joka päivä. Ruokailijoita n.10hlö. Lisukkeet, jälkkärit, marinadit, rubit ja kastikkeet väsätään itse. Ja kaupan tarjouksista/ valikoimista riippuen jotain kalaa tulee myös pöytään.
Tämä jussi vietetään poikkeuksellisesti kotona, joten helppoa varautua sadekeleihin niin etteivät haittaa grillailua. Suunnitelmissa käyttää tiili- pallo- ja kaasugrilliä + muurikkapannua niin saa saumattomasti ruoat kypsiksi juuri silloin kun halutaan.
Onneksi tuli testattua kaasugrilliä sen verran, että kaasu loppui. Ei ole ollut kolmeen vuoteen kyseinen kapistus käytössä, mutta nyt pyhitän sen ribsien hitaaseen kypsyttelyyn.