Jääkiekon MM-kisat 2024

Liittynyt
28.12.2019
Viestejä
3 116
USA:n hypetetty tähtisikermä taipui Tsekille. Tämä lämmittää sydäntä. USA sulaa Aina viimeistään välierissä.
 
Liittynyt
30.10.2020
Viestejä
26
Siihen päätty ne kisat. Lämmintä kuravelliä alusta loppuun. Toivottavasti ens vuonna paremmalla menestyksellä!
 
Liittynyt
13.07.2020
Viestejä
711
Hahaa mikä artikkeli hesarissa. Kirjoitettu selvästi ennen viimeistä ottelua valmiiksi ja ei päivitetty mitenkään. Jopa jatkoajan "perehtynyt" konsensus vaihtui viimeisen pelin aikana.


Ei nyt vaan tänä vuonna saatu haalittua parhaita ja kun moni muu maa sai kaikkien aikojen parhaat joukkueet kisoihin mukaan. Ei voinut olla esimerkiksi Jaloselta sattumaa, että vasta sitten laitettiin Jukuri-ketju pystyyn kun sitä aidosti tarvittiin, vaan kyseessä oli mestarivalmentajan temppukirjan kuuluva peliliike. Ja silti Ruotsi tarvitsi voittoon sellaisen jäähyn, jota ei oltaisi vihelletty toiseen suuntaan.

Toimittaja ei ole tajunnut pointtia Jalosen pelissä ja eikä, ettei turnausmuodossa ole merkitystä missä välissä se paras joukkue kohdataan kun kaiken menestyksen jälkeen kulta on oikeastaan ainoa, joka tyydyttää kansaa. Jotain Ahoa ja kumppaneita olisi voitu odottaa, mutta ainakin nimeltä mainittu olisi ollut häidensä takia joka tapauksessa estynyt ja tämäkin valittu kokoonpano näytti viimeisen ottelun perusteella niin voittavalta kuin ikinä pystyy nimellisesti ylivoimaista vastustajaa vastaan. Pahin moka tai "moka" tietämättä taustoja oli, ettei Filppulat, Manniset jne. tulleet Genevestä jostain syystä.

Tunnustan, että yllä itseltäni katkeraa tekstiä, mutta alkoi vituttamaan Jalosen puolesta, joka ansaitsee kaiken mahdollisen kiitoksen.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
4 212
Jep, Jaloselle hatut päästä. Jätkä on venyttänyt jämäjengejäkin huikeisiin saavutuksiin ja samalla osoittanut että kyseessä todellakin on joukkuepeli.
 
Liittynyt
25.01.2019
Viestejä
4 016
jalosen takia suomi ei enää menesty.
Haluatko avata perusteluin hieman tuota?

Noin muutenhan Suomen joukkue pesi kasvojaan eilen tappiosta huolimatta hyvin eikä mitään syytä häpeään ja maansuruun ole. Nyt kääntyi tällä kertaa näin, aika monta kertaa on kääntynyt toisinpäin viime vuosina.

Vaikka en pidä Jalosen pelitavasta, on Suomen peli ollut tehokasta ja tulospainotteista. Minä olen joskus käyttänyt termiä katsojavihamielinen, mutta hattu päästä Jalosta kohtaan, jos voittava auto on kaunis Ferrarin mielestä, on se voittava joukkue myös kova.
 
Liittynyt
25.01.2019
Viestejä
4 016
Lopettaa valmentamisen. :(
Tuskin nyt kokonaan lopettaa, maailmassa on maita jotka tarvitsevat osaavan, tulosta tekevän maajoukkuevalmentajan, esim Tsekki voisi olla potentiaalinen kohde. Mutta nyt on uuden valmentajan aika nousta piiskaamaan joukkuetta ja Jalonen jättää kyllä isot saappaat + paljon perintötaakkaa hyvässä ja pahassa.
 

emagdnim

...
Tukijäsen
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
10 299
Jalonenki käyny vähä kuumana matsin jälkeen :D Kyl oikee/parempi joukkue sinänsä voitti, mut oliha toi vika jäähy kyseenalainen ja olisin mielummin nähnyt iha pelaamalla tehdyn lopputuloksen.

– Näytimme videon tuomaritarkkailijalle, joka toki on aina tuomareiden puolella riippumatta siitä, että mitä siellä tapahtuu. Eihän virheistä ikinä myönnetä mitään. Hän (tarkkailija) katsoi sen pari kolme kertaa, eikä kertaakaan osu hanskaan. Sitten hän sanoo, että se on ihan ok viheltää jäähy tuossa, kun hän luuli, että osui. Se on silloin ok. Se on sääntö, että jos luulee, että osuu, luulee, että on virhe, niin silloin voi viheltää. Sanoin, että mitä helvettiä, mitä meidän pelaaja saa tehdä, jos nostaa kaksi kertaa mailaa, eikä osu hanskaan ja tuomari luulee, että osuu hanskaan. Viheltää, kun luulee, vaikka ei osukaan. Että se ei ole sitten tuomarivirhe. Pyysimme, että voisitko sanoa, että se oli virhe. Sillehän ei voi enää mitään. Kerro nyt, että se oli virhe – että hän näki sen väärin. Täällä on kuulemma semmoinen sääntö, että voi viheltää väärin, Jalonen aloitti tykityksen.
– Siellä tuli kevyitä ja meidän hyväksi niitä ei tullut hirveästi. Siellä oli pari paikkaa, missä meidän olisi pitänyt olla ylivoimalla. Vähän olimme alakynnessä tuossakin mielessä. Tulee aina välillä mieleen, että kenen persettä ne nuolevat NHL:n suuntaan, jotkut. Oikeasti. Ollaanko väärässä vai ei, mutta siltä se välillä tuntuu, Jalonen murahti.
 
Liittynyt
28.10.2021
Viestejä
238
Vaikka Jalosen sädekehä alkoi parin vuoden sisällä selvästi himmentyä, oli hyvä, että päästiin näinkin pitkälle. Olisihan se ollut aika kurjaa, jos Jalosen aika olisi päättynyt sellaiseen farssiin, jossa Suomi olisi jäänyt ensimmäistä kertaa pudotuspelien ulkopuolelle. Tietysti Jalonenkin olis voinut viimeistään näissä kisoissa päivittää pelikirjaansa, sillä nähtiihän se jo viime vuonna, että samanlaista tykistystä ei ollut enää luvassa. Taitaa muuten 2022 finaali Kanadaa vastaan olla viimeinen kerta, kun Suomi on voittanut ns. suuren kiekkomaan?

Joka tapauksessa kiitokset Jaloselle, jonka toisella valtakaudella saaliksi jäi olympiakulta, 2 MM-kultaa ja MM-hopea. On siinä Pennasella tavoitetta, jos aikoo samanlaista menestystä hamuta.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
36
Olihan tuo tuomaripeli ihan farssi. Molemmat joukkueet pelasi hyvin puhtaasti niin minkä helvetin takia tämmöisessa kuolemanpelissä pitää ruveta viheltämään tommoisia höpöhöpö jäähyjä, olisi antanu pelaamalla ratkaista. Ei siinä, olihan Ruotsi enemmän niskan päällä pelissä mutta olisi nyt saanu ratketa vähän reilummin silti.
 
Liittynyt
07.07.2017
Viestejä
503
Jalonenki käyny vähä kuumana matsin jälkeen :D Kyl oikee/parempi joukkue sinänsä voitti, mut oliha toi vika jäähy kyseenalainen ja olisin mielummin nähnyt iha pelaamalla tehdyn lopputuloksen.
Hidastuksia kelaamalla löytyy kyllä osuma alakäteenkin, varsinkin ihan tilanteen alussa, jos sellainen halutaan löytää.. Tuskin tuomari tuota huomasi, mutta melkein pakkohan tuo oli tuomarin viheltää, kun oli selkeä maalipaikka tulossa ja joku junnu koittaa roikkua mailan kanssa perässä varsin pitkään... Barkov olisi tuon klaarannut puhtaasti / huomaamattomammin, kuten ehkä Konstakin 10 vuoden päästä.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
30.10.2016
Viestejä
185
Ei sitä kyllä mikään pakko ollut viheltää. Mitään törkeyteen viittaavaa ei ollut, ruotsalaisen vauhtia ei hidastettu, ruotsalaiseen ei osuttu, hurri ei kaatunut tai isommin edes horjunut, jälkitilanteessa ei tullut Suomelle mitään "etua" kuten ylivoimahyökkäystä eikä suomen kenttäpelaaja edes saanut kiekkoa haltuunsa kun mokke töni sen pois ruotsalaisen lavan alta. Ihan perse vihellys jota ei ollut pokkaa perua. Kylläpä tympäisee.
 
Liittynyt
20.06.2017
Viestejä
1 999
Onko tietoa onko Suomen joukkue hajaantunut matkustamaan kotiin kuka minnekin vai eikö media vaan ole huomioinut paluuta lainkaan? Kun ei kai ne jää sunnuntaihin asti pelejä katsomaan, varmaan kiinnostaa juuri nyt :D
 
Liittynyt
25.01.2019
Viestejä
4 016
Hahaa! Itse toivotan Tsekin tervetulleeksi uudestaan jääkiekon suurmaihin! Edes tuomarit eivät pystyneet pelastamaan Ruotsia.
Hyvin lopulta pelasivat mitä näin viimeisen erän. Uskomattominta on kyllä hurrien alisuorittaminen tuolla joukkueella. Eivät he suomipelissäkään ihmeitä tehneet ja tänään pannukakku.
 
Liittynyt
13.07.2020
Viestejä
711
Hyvin lopulta pelasivat mitä näin viimeisen erän. Uskomattominta on kyllä hurrien alisuorittaminen tuolla joukkueella. Eivät he suomipelissäkään ihmeitä tehneet ja tänään pannukakku.
Juuh ei voi väittää vastaan. Pelkäsin aluksi Ruotsin murskavoittoa, mutta olihan tuo koti-isäntä lopulta myöskin hiton taitava joukkue ja vähän ihmeissään miten Suomi pärjäsi noinkin hyvin kun en sitten lopulta ottanut kisapakettia mistään ja en nähnyt muita pelejä. Pistivät roikkua hyökkäysalueelle ja jo joku ottaa sen vastaan niin kuin olisi tullut suoraan maatapitkin lapaan. Granlund oli leijonien ainut joka pystyi tuollaisiin teknisiin suorituksiin.

Nyt vielä Sveitsi voittoon Kanadasta. Ennakkoon olen päättänyt kannattavani loppuottelussa Tsekkiä, vaikka olisikin Sveitsille ensimmmäinen ja on vähän siinä ja siinä, mutta koti-isäntää on aina kiva kannattaa kun suhtautuvat intohimolla peliin toisin kuin Tampereella edellisissä kisoissa, joissa hävetti muun yleisön puolesta niin paljon, että alkoi hävettää itseäkin, että oli tullut paikalle.
 
Liittynyt
31.03.2021
Viestejä
1 694
Ruotsille kova pala ja katkeraa kalkkia jos jäävät taas ilman mitalia. Ruotsin edellinen MM-mitali on vuodelta 2018. Sen jälkeen kun Ruotsi on pysynyt mitalien ulkopuolella, Suomi on napsinut kaksi kultaa ja yhden hopean.
 
Liittynyt
05.11.2016
Viestejä
582
Toivottavaati Sveitsi menisi jatkoon. Ei tota Kanadan iänkuista finaalissa peliparina jaksa innostaa seurata sitä finaalipeliä. Ja jos finaaliin menevät niin toivottavasti Tsekki voittaisi sen
 
Liittynyt
25.01.2019
Viestejä
4 016
Sveitsi kahden maalin johdossa ensimmäisen erän jälkeen, mutta kanukit ovat kyllä useasti nousseet. pikkuisen pitäisi saada nyt kanukkien kasetti koetukselle enemmän, niin jäähyaition ovi käy.
 
Liittynyt
13.07.2020
Viestejä
711
Kyllähän tuo Kanada on pelottavan hyvä, niin kuin aina, mutta toistaiseksi Sveitsin veska on vakuuttanut, sekä myös toki muun poppoon tehokkuus varsinkin ylivoimalla. Kärjistäen kukaan ei tiedä edes Kanadassa, että näitä kisoja pelataan, joten aina pohjoisamerikkalaiset itsellä ainakin inhokkeja.
 
Liittynyt
25.01.2019
Viestejä
4 016
Sveitsi kyllä kusee tämän jos ei nyt ryhdistäydy, typeriä jäähyjä ja bussi poikittain omalla sinisellä ei kestä loppuun asti.
 
Liittynyt
13.07.2020
Viestejä
711
Sveitsi kyllä kusee tämän jos ei nyt ryhdistäydy, typeriä jäähyjä ja bussi poikittain omalla sinisellä ei kestä loppuun asti.
Ihan kauheata katsoa välierää Sveitsiä kannattavana, vaikka johtaisivatkin toistaiseksi. Valmentaja häviää sata nolla Jalosen taktiselle ymmärrykselle. Melkein kuin kerjäisivät tasoitusta ja tappiota.

Ei näköjään hypnoosi kanna ihan kolmanteen erään. Toki kertoimien perusteella Sveitsi tästä kampeaa voiton ja tsäkällä voivatkin sen tehdä, mutta vähän niin kuin musta pilvi koko ajan päällä.
 
Liittynyt
13.07.2020
Viestejä
711
Näin!!! Loistavaa! Ja parasta näin huomenna Tsekkiä kannattavana, että Sveitsi oli jo nyt väsynyt. Yleensä ensimmäisen välierän pelannut on voittanut finaalin (11 vuoden ajalta 9-2 ensimmäisen välierän edustajan eduksi).

EDIT:
Kanada hävisi rankkareilla, WTF! Luulin ettei mitään jakoa rankkareissa Kanadaa vastaan.

Ja ei tule Ruotsille se mitali helpolla, saas nähdä jatkuuko mitaliton putki edelleen.
Useamman läpiajon otti jo pelin aikana Sveitsin veska.
 
Liittynyt
31.03.2021
Viestejä
1 694
Kanada hävisi rankkareilla, WTF! Luulin ettei mitään jakoa rankkareissa Kanadaa vastaan.

Ja ei tule Ruotsille se mitali helpolla, saas nähdä jatkuuko mitaliton putki edelleen.
 
Liittynyt
25.01.2019
Viestejä
4 016
Loppu hyvin. Oli kyllä vaikea peli Sveitsille ja suurimmaksi osaksi omien toimien johdosta.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
2 048
Eikö kellään muulla kuin viaplaylla ole oikeuksia näyttää pronssiottelu? Eilen kumpikin välierä oli katsottavissa maikkarilta. Erikoista, että tänään vai kultaotteluun on oikeudet ja pronssipeliä ei televisioida edes maksullisessa Katsomo-paketissa. Vai enkö mä ymmärrä nyt jotain?
 
Liittynyt
25.01.2019
Viestejä
4 016
Pronssiottelu ei liene semmoinen kansallisesti tärkeä ottelu minkä EU määrää näyttämään ilmaiseksi (kun Suomi ei pelaa siinä)?

Edit: Minä tulkitsen pronssiottelun kyllä mainittuun 'välierä- ja loppuottelut' kohtaaan, mutta maikkari ei varmaan ole ollut kiinnostunut? Viaplay on sen kyllä velvoitettu tarjoamaan.

"miesten jääkiekon maailmanmestaruuskilpailujen välierä- ja loppuottelut sekä Suomen maajoukkueen ottelut on lähetettävä kokonaan suorina lähetyksinä".
 
Viimeksi muokattu:

emagdnim

...
Tukijäsen
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
10 299
Joo kaipa se viaplaylla näkyy ilman urheilu-tilaustakin.
 

emagdnim

...
Tukijäsen
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
10 299
Ja toivottavasti kisoja ei järjestetä enää ikinä Suomessa
Haluatko tarkentaa? Mut joo on kyl hienoa, että ei ole totuttuja joukkueita finaalissa. Jotenki tuntuu, että Ruotsi-Kanadakin on harvinainen kaksikko viimeisissä peleissä?

Mutta mitäs tää nyt meinaa? Kirjoittaako iltis kummallisesti olettaen, että ilmaismatsi voidaan nähdä vain maikkarin palveluista vai eikö se viaplaykaan sitä sit näytä ilmaiseksi?

 
Liittynyt
26.06.2017
Viestejä
1 708
Haluatko tarkentaa? Mut joo on kyl hienoa, että ei ole totuttuja joukkueita finaalissa. Jotenki tuntuu, että Ruotsi-Kanadakin on harvinainen kaksikko viimeisissä peleissä?

Mutta mitäs tää nyt meinaa? Kirjoittaako iltis kummallisesti olettaen, että ilmaismatsi voidaan nähdä vain maikkarin palveluista vai eikö se viaplaykaan sitä sit näytä ilmaiseksi?

Jos Suomi pelaisi niin näkyisi mutta kun ei pelaa niin ei näy?
 

emagdnim

...
Tukijäsen
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
10 299
Jos Suomi pelaisi niin näkyisi mutta kun ei pelaa niin ei näy?
Kantsis seurata vähä keskustelua.. lain mukaan (tulkinnan mukaan) jääkiekon pronssimatsiki pitäisi näkyä ilmaiseksi (välierä- ja loppuottelut). Sillä nyt ei ole väliä, jos ei mtv ole oikeuksia ostanut.

Pronssiottelu ei liene semmoinen kansallisesti tärkeä ottelu minkä EU määrää näyttämään ilmaiseksi (kun Suomi ei pelaa siinä)?

Edit: Minä tulkitsen pronssiottelun kyllä mainittuun 'välierä- ja loppuottelut' kohtaaan, mutta maikkari ei varmaan ole ollut kiinnostunut? Viaplay on sen kyllä velvoitettu tarjoamaan.

"miesten jääkiekon maailmanmestaruuskilpailujen välierä- ja loppuottelut sekä Suomen maajoukkueen ottelut on lähetettävä kokonaan suorina lähetyksinä".
e: No ei näy ilmaiseksi:
Näyttökuva 2024-05-26 kello 13.32.03.png

e: jatko-kysymykseen tuli myöntö, että joo kait pitäis. mut onko näin, että heidän ei tartte "koska ovat suoratoistopalvelu"? Onko oikea syyllinen mtv, jonka olisi pitänyt ostaa lähetys oli siinä suomi mukana tai ei? Vai pitäiskö viaplayn lähettää, ku tolla perusteellahan nätisti vois kiertää lakia.
e2: vai onko lakia aina tulkittu näin, että pronssipelit ei ole merkittävä?
e3: kolmas mahdollisuus, oon vain idiootti? :D

Näyttökuva 2024-05-26 kello 13.36.42.png
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
28.10.2021
Viestejä
238
Mutta mitäs tää nyt meinaa? Kirjoittaako iltis kummallisesti olettaen, että ilmaismatsi voidaan nähdä vain maikkarin palveluista vai eikö se viaplaykaan sitä sit näytä ilmaiseksi?
Muutenkin aika ontuva selitys. Kyllä viime vuonna pronssiottelu näkyi ilmaiseksi MTV3:lta, vaikka Suomi ei siinä pelannut. Kyseisessä ottelussa vastakkain oli siis Latvia ja USA.
 
Liittynyt
02.01.2017
Viestejä
235
Onko sitten interwebsin ilmaisesti puolella mahdollisuuksia nähdä kyseisestä ottelua, kun MTV rikkoo lakia?

EDIT
 
Liittynyt
25.01.2019
Viestejä
4 016
Onko sitten interwebsin ilmaisesti puolella mahdollisuuksia nähdä kyseisestä ottelua, kun MTV rikkoo lakia?
EDIT
Missä kohtaa maikkari rikkoo lakia? Sehän ei omista oikeuksia, eli ts. panttaa niitä ja estä ketään näyttämästä ottelua. Ei mikään asetus tai laki pakota ketään näyttämään ottelua, tuo aiemmin linkkaamani Valtioneuvoston asetus on tarkoitettu yksinoikeuksien avulla 'kiristämisen' välttämiseksi, esim. oikeuksien omistaja ei halua tarjota oikeuksia muille tahoille. Todennnäköisesti Viaplay on tarjonnut velvoitteen mukaisesti, mutta ainuttakaan kolmatta osapuolta ei kiinnosta tarjota sitä ns. eetteriin.
 

emagdnim

...
Tukijäsen
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
10 299
Missä kohtaa maikkari rikkoo lakia? Sehän ei omista oikeuksia, eli ts. panttaa niitä ja estä ketään näyttämästä ottelua. Ei mikään asetus tai laki pakota ketään näyttämään ottelua, tuo aiemmin linkkaamani Valtioneuvoston asetus on tarkoitettu yksinoikeuksien avulla 'kiristämisen' välttämiseksi, esim. oikeuksien omistaja ei halua tarjota oikeuksia muille tahoille. Todennnäköisesti Viaplay on tarjonnut velvoitteen mukaisesti, mutta ainuttakaan kolmatta osapuolta ei kiinnosta tarjota sitä ns. eetteriin.
Eli jos viaplaylla on yksinoikeudet eikä tahdo näyttää ilmaiseksi, nii voivat täyttää velvoitteen myymällä ylihinnalla, johon kukaan ei tartu? Sen jälkee bisnes on bisnestä? Oon käsittänyt, että velvoite tarkoittaa, että oikeuksien haltija on velvoitettu näyttään ilmaiseksi, jolloin ei voi oikee hinnalla kiristää jos ei itse tahdo ilmaiseksi jakaa? Eli jos ei oo kellekkää myynyt, niin viaplayn harteilla se on?
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 365
Pronssiottelu ei ole välierä tai loppuottelu, niin mitään velvoitettakaan ole.
 

emagdnim

...
Tukijäsen
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
10 299
Pronssiottelu ei ole välierä tai loppuottelu, niin mitään velvoitettakaan ole.
Kai se tämä onkin se oikee vastaus ellei joku tee valitusta jonnekki viranomaiselle(?) tarkastaakseen tulkintaa tulevaisuutta varten. Laki on vaa kirjoitettu niin, että voisi toisinki tulkita. Lisäksi se, että pronssiotteluita on ennenki näytetty ilmaiseksi, oli suomi mukana tai ei tukee tota tulkintaa.

e: ja kyl tässä iha periaattestaki vänkään, ku viaplay kerta oikeuksien omistaja on. Kyykyttänyt asiakkaitaan ihan tarpeeksi muutenki ja haalinut oikeuksia. Jos vähääkää harmaalla kulkevat, nii pitää nostaa ääntä.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
03.04.2017
Viestejä
6 322
Kai se tämä onkin se oikee vastaus ellei joku tee valitusta jonnekki viranomaiselle(?) tarkastaakseen tulkintaa. Laki on vaa kirjoitettu niin, että voisi toisinki tulkita. Lisäksi se, että pronssiotteluita on ennenki näytetty ilmaiseksi, oli suomi mukana tai ei.
Mustakin vaikuttaa, että on haluttu tulkita tota lakia erilailla kuin sen tarkoitus on ollut. Laissa: "miesten jääkiekon maailmanmestaruuskilpailujen välierä- ja loppuottelut" Loppuottelu on eria asia kuin loppuottelut => Väkisin tulee mieleen, että on tarkoitettu myös pronssiottelua näytettäväki, kosko jo välierä (t) pitää näyttää.
 
Liittynyt
27.01.2017
Viestejä
1 239
Rahat pois vaan hirveä valitusaalto menemään jos ei näy. Vielähän toi voi tulla vaikka 5 kanavalle mutta ei vaan näy ohjelmatiedoissa.. ei ois eka kerta.
 
Liittynyt
13.07.2020
Viestejä
711
Samaa olin tulossa ihmettelemään, ettei pronssiottelu näy telkkarissa. Olisi ollut hyvä paikka Viaplayn näyttää pronssiottelu maistiaisiksi tulevia vuosia varten. Tosin itselläkin ollut joskus menneisyydessä sillä tavalla hyvät tulot, että saatoin ottaa jonkun muutamankympin tilauksen ihan vain katsoakseni yhden matsin ja ehkä jopa unohtaa tilauksen voimaan. Ehkä vastaavia ihmisiä on sitten niin paljon, ettei kannata? Tai tiedossa, ettei lähetysoikeudet ole tulevaisuudessa välttämättä itsellä (joku varmaan osaa sanoa kenellä on tulevaisuudessa lätkän mm-kisa oikeudet)?

Hauskasti itse ollut sitä mieltä, että pronssiottelu on turha pelata (ihan pelaajien näkökulmasta), mutta nyt kyllä mielellään katsoisi kun kerrankin haluaisin kannattaa Ruotsia.

Maikkarin tuo pitäisi tällä kuviolla joka tapauksessa näyttää tai niin itse näen asian tällä kuviolla. Viaplay voisi paikata halutessaan ja jotain intressejä siihenkin löytyisi.
 

emagdnim

...
Tukijäsen
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
10 299
Maikkarin tuo pitäisi tällä kuviolla joka tapauksessa näyttää tai niin itse näen asian tällä kuviolla. Viaplay voisi paikata halutessaan ja jotain intressejä siihenkin löytyisi.
En kyl ymmärrä mitä maikkari tossa edes menettäis. Samat mainostajat siellä varmaa joka tapauksessa olisi (ollut ainaki), oli se suomi-matsi tai ei. Ainaki olisivat voineet myydä mainokset sillä periaatteella, että siellä on ketä on. Katsojia mitä ilmeisimmin löytyy kuitenkin.

e: itsellä vaa ketuttaa viaplayn asenne asiaan. Eivät ole saaneet myytyä matsia maikkarille, nii ei sit itsekkää sitä näytä (ilmaiseksi), vaikka edelleen oman (ja joidenki muiden) tulkinnan mukaan pitäisi näyttää. Myös asiakaspalvelija mainitsi, että joo(5 minuutin hiljaisuuden jälkeen), mut koskis mukamas vain televisio-yhtiöitä. Ei noilla vissii omaa kanavaa televisiossa ole Suomessa (vai liittyykö tv5 jotenki heihin?), mut vähintään ilmainen striimi pitäis löytyä. Viafreetä ei vissii enää ole?
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
247 041
Viestejä
4 317 736
Jäsenet
71 961
Uusin jäsen
rm49

Hinta.fi

Ylös Bottom