1. Live: io-techin viikon tekniikkakatsaus podcast. Keskustellaan viikon kuumimmista tietotekniikka- ja mobiiliaiheista. Suora lähestys YouTubessa tänään klo 15-16.

  Poista ilmoitus

Iron Sky 2 - Ensi ilta (vihdoinkin) tammikuussa 2019?

Viestiketju alueella 'TV- & nettisarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja yks-vesa-vaan, 19.07.2018.

 1. yks-vesa-vaan

  yks-vesa-vaan

  Viestejä:
  304
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Eilen viimeksi julkaistu uutinen että Iron Sky 2 ensi-ilta olisi vihdoinkin tulossa valkokankaille 16.1.2019. Vähän kyllä herättää tuokin epäilystä, viime vuonna tuli juteltua yhden elokuvan tekemisissä hyvin keskeisesti mukana olleen kanssa ja ensi-illan piti olla jo tänä vuonna helmikuussa eikä tuohon pitänyt olla enää tuolloinkaan mitään estettä. Toisin kuitenkin kävi ja nyt sitten pitäisi olla esteet raivattu ja leffan tulo varmaa. Saa nähdä kuinka käy, parasta toki toivon mutta vähän tässä on nyt pelkona että käy samalla tavalla kuin Mannerheim-elokuvalla aikoinaan. (toki tämä on nyt sentään jo kuvattu, Mannerheim-elokuvassa ainoastaan ottivat rahat ja juoksivat karkuun)

  Onko kenelläkään tietoa minkälainen oikeusjuttu tässä Iron Sky 2 taustalla oikein on ollut? Siitä on liikkunut vähän huonosti mitään kunnollista tietoa.

  Tässä uutta teaseria:
   
 2. IcePen

  IcePen Typo Generaatroti ;-)

  Viestejä:
  5 386
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tämän porukan aikaisemmatkin joukorahoitusleffat venyivät vuosia alkuperäisestä tavoitteestaa mutta tulivat lopulta joten tuolle viivästymiselle ei kannata laskea sen suurempaa painoarvoa.
   
  Viimeksi muokattu: 21.07.2018
 3. GuntherPrien

  GuntherPrien

  Viestejä:
  757
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ei sen kummenpaa mitä lehdissä on asiasta juttua ollut.

  Suomalaisen jättielokuvan ensi-ilta siirtyy ensi vuodelle – taustalla tekijänoikeusriita ja rahapula: ”Tinkimättömät laatuvaatimukset”

  Raju riita Iron Sky -elokuvan tekijänoikeuksista ratkesi – ”Toivottavasti kiusaaminen loppuu nyt”
   
 4. Rensu

  Rensu

  Viestejä:
  436
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tänään se vihdoin tapahtuu. Johan tätä saikin tovin odotella.
   
 5. emviiex

  emviiex

  Viestejä:
  95
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Odotellaan lähinnä että koskahan luvatut tavara Perkit saapuu.

  Itsellä oli varattuna myös pari rooli perkkiä jotka Iron Skyn porukka kusi reisille kun päättivät vaihtaa kuvauspäivämäärän viimetingassa. Siinä ei paljon lomia eikä lentolippuja enää siirrelty.

  Ja sitten taisteltiinkin rahojen palautusten kanssa puolisen vuotta. Ei jatkoon...
   
 6. Starglazer

  Starglazer Tukijäsen

  Viestejä:
  1 375
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Uskomatonta kyllä, tämä oli vielä huonompi kuin ykkönen. Ykkösessä huumori toimi joten kuten, tässä ei sitten pätkääkään. Haluaisin niin sanoa että tämä oli paras elokuva ikinä, mutta ei tämä vaan toiminut millään tasolla.
  2/10, yksi tähti kun ei voi vähempää antaa ja toinen siitä että elokuva ylipäätään saatiin aikaiseksi.
   
  hmb, Rusna ja Rensu tykkäävät tästä.
 7. Rensu

  Rensu

  Viestejä:
  436
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jep. Hämmentävän huono leffa. Odotukset oli kovat ja aikamoisen pettymyksen kanssa salista ulos. Pari hauskaa kohtausta ja loput oli vaivaannuttavaa vitsin vääntöä. Tehosteet oli ihan jees välillä, mutta paikoitellen kyllä näytti että oli joko mielenkiinto tai rahat loppunu niitä tehdessä.
  Tuo 2/10 voisi olla aikalailla kohillaan ja samoin perusteluin kuin Starglazer...
   
  Starglazer tykkää tästä.
 8. EnterSandman

  EnterSandman Köyhä

  Viestejä:
  716
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  20 miljoonaa well spent, oliko torssonen tän leffan teossa enää mukana. Oikeudessa ainakin jotain tekijänoikeuksia väännettiin. Ilmeisesti ainakin jatkaa star wreckkiä.
   
 9. WhoMe

  WhoMe

  Viestejä:
  35
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Juuri elokuvateatterista palanneena, ei voi kun todeta että harvoin on näin pettynyt olo odotuksiin nähden.
  Kovat oli odotukset elokuvan suhteen, mutta elokuvassa mätti käytännössä kaikki. Juoni oli aivan järjetön, jotain tapahtumaa kun pohjustettiin ja odotti jotain radikaalia ratkaisua, niin mentii siitä mistä on aita matalin tai ennalta arvattavin ja koko homma lässähti.
  Roolisuoritukset aivan kauheaa kuraa, jotenkin näyttelijöistäkin paistoi läpi asenne, että koitetaan saada tää nyt purkkiin jotenkin ja kaikki eleet ja eläytyminen oli tasoa "kesäteatteri".
  Vitsit jos niitä tuossa oli, aiheutti lähinnä myötähäpeää, viittaukset nykyjan trendeihin ja ilmiöihin toistivat toisiaan ja niitä jankattiin kyllästymiseen asti.
  Kohtauksien lavastus näytti siltä, että johonkin olohuoneeseen olisi kasattu kohtauksia varten rojua ja kuvattu.
  Efektit oli aivan hirveän päälleliimatun oloisia, "green screen" hyppäsi suorastaan silmille ja maskeeraus paikoin aika noloa.

  Ei ihmetyttänyt ensimmäisen puolen tunnin jälkeen miksi teatterissa oli ehkä 30 henkeä, oli tuo niin luokaton tekele.

  Jos hakemalla hakee jotain positiivista tästä elokuvareissusta, niin popcorneissa oli sopivasti suolaa...elokuvalle 1/10 ja tämäkin ihan vaan kannatuksen vuoksi.
   
  Rusna, Starglazer ja Joenssen tykkäävät tästä.
 10. Jumi

  Jumi

  Viestejä:
  1 065
  Rekisteröitynyt:
  27.03.2017
  Niitä kotivideotyylisiä Star Wreckkejä tuli jokunen katsottua joskus 2000-luvun alussa ja niistä jäi positiivinen mieli kun amatöörien kotivideoita kumminkin olivat. Sitten tuli se hehkutettu "oikea elokuva" Star Wreck ja se oli aivan perseestä! Niin perseestä ettei Iron Skyt ole kiinnostanut pätkän vertaa, eikä ole tullut edes sitä pientä kiinnostuksen kipinää mikä yleensä löytyy uusia elokuvia kohtaan.

  No okei, jos joku tekisi vaikka 5-10 minuutin koosteen youtubeen Iron Skyiden surkeista vaivaannuttavista vitseistä niin saattaisin katsoa, enempää aikaa en tuohon paskaan tuhlaa.
   
 11. Poppamies Tuliliemi

  Poppamies Tuliliemi

  Viestejä:
  31
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mie tykkäsin tästä, semmonen 3+/5 tälle. Minusta päähahmot ja kemiat toimi kivasti, huumori upposi minuun ja yleinen henki oli mainio myös. Miinusta kertojamonologista joka oli ontuvaa aika usein ja vähän juonenkuljetuksesta, joka ei ihan osannu täydellisesti liimata kohtauksia yhteen vaan välillä oli melkosia pomppuja.

  Mutta kokonaisuutena olin ilahtunut, kelpo jatko-osa ja toimiva pläjäys. En itse ainakaan pettymyksen tunteita kokenut.
   
 12. Starglazer

  Starglazer Tukijäsen

  Viestejä:
  1 375
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kyllä Star Wreck oli paljon, paljon hauskempi kuin tämä kakkonen. Siinä oli just sopivasti nörttihuumoria. Paistoihan siitä läpi että se oli keittiössä renderöity mutta minusta se vaan lisäsi sen vetivoimaa :) Pirkin hahmon olisi voinut kirjoittaa paremmin, sen käytös oli aika epäloogista.
  Oliko teillä muilla muuten kuvan ja äänen synkkauksen kanssa elokuvan alussa ongelmia? Oulussa kesti muutaman minuutin että kuva ja ääni oli synkassa. Aika häiritsevää.
   
  Cuthalu tykkää tästä.
 13. Incredible Buff

  Incredible Buff

  Viestejä:
  1 246
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eka onnistui olemaan ihan viihdyttävä. Tämä ei. Kamalaa skeidaa ja heikkoja vitsejä.
   
 14. River Hudson

  River Hudson

  Viestejä:
  609
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Tuota Torssosen roolia mietin tuossa just viikko sitten kun nimeä ei näy tässä mitenkään. Ei ilmeisesti osallistunut tekemiseen enää ollenkaan vaikka ekassa oli kai aika isossakin roolissa. Menikö välit Vuorensolaan kokonaan vai mikä kuvio tuossa oli? Torssonen ilmeisesti kuitenkin jatkaa Star Wreckin tekemistä vfx hommien ohella.
   
 15. EnterSandman

  EnterSandman Köyhä

  Viestejä:
  716
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016

  Tarkemmin tuota juttua luin niin torssonen ei ole mukana tuossa oikeusriidassa, oisko vaa katottu ettei enää rahkeet riitä tuon kokoluokan elokuvaan. Tai sitten oli tarjolla muita hommia, torssonen voi tulla itte selittään kun on tännekkin liittynyt :vihellys:
   
 16. spertti

  spertti

  Viestejä:
  60
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mun mielestä ei ollut täysin paska. Muutaman kerran nauroin ihan ääneenkin. 4/10 . Pettymys toki, mutta kannatti tuo silti käydä katsomassa.
   
 17. Tualamino

  Tualamino

  Viestejä:
  20
  Rekisteröitynyt:
  11.12.2018
  Onneksi luin elokuvan yhden tähden arvosteluita etukäteen, odotukset oli todella alhaalla.. ja siihen nähden meinasi leuka loksahtaa, sillä tämähän oli hyvä tuotos! Elokuvaa on turha verrata Star Wreckiin kun budjetissakin on eroa noin ~19.99 miljoonaa, mutta olen nähnyt paljon huonompia yli 100 miljoonan Hollywood-elokuvia. Siihen nähden mitkä oli lähtökohdat ~20 vuotta sitten, onhan tämä ihan huikeaa nähdä kotimaista kädenjälkeä isolla kankaalla.. ei paras näkemäni elokuva, eikä edes paras näkemäni "kotimainen" elokuva, mutta erittäin hyvä. Toki saa minulta myös vähän Suomi-lisää, mutta 4/5 tähteä.
   
  rane58 ja Poppamies Tuliliemi tykkäävät tästä.
 18. IcePen

  IcePen Typo Generaatroti ;-)

  Viestejä:
  5 386
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tarkoituksena on selvästi ollut tehdä niin "huono leffa" että se on tosihyvä, mutta siinä tarkoituksella onnistuminen on erittäin hankalaa.

  Jo ennakoteaserit/trailerit antoi vähän sen viban että nyt on ahdettu liianmonta pöhkökoomista yksityikohtaan yhteen ja samaan leffaan.
   
 19. Rusna

  Rusna

  Viestejä:
  461
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Leffa oli 1/10, kuten moni totesikin. Ei toiminut kyllä yhtään mikään. Pitääkin katsoa ykkönen uudestaan onko aika kullannut senkin.

  Vielä tosta ensi-illan kokemuksista, kuten tapahtuman sivullekin kommentoin:

  Oli kyllä valitettavan surkea tekninen toteutus tuo alkupuheiden striimaus. Olimme Tennispalatsin salissa 3, ja striimin ääni kuului kuin kaivosta jos kuului. Alun nauhoitetussa haastattelussa huulisynkat oli mitä oli. alkupuheiden ääni ja kuva pätkivät ja välillä kuvaa kelattiin ruudulla eteenpäin. Jos Scape salissa oli hyvä tunnelma, se ei kyllä välittynyt linjoja pitkin kun ei yleisön mahdolliset suosionosoitukset kuuluneet linjoille. Lähinnä vahva myötähäpeä tuli striimausta katsoessa, mikä on ihan valtava sääli!
   
  Starglazer tykkää tästä.
 20. Starglazer

  Starglazer Tukijäsen

  Viestejä:
  1 375
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Oulussa oli samaa vaivaa. Jopa Vuorensolan haastattelu jäi kuulematta kokonaan mikä kyllä harmittaa. Siis se ennen varsinaista juontoa salista. Järjestäjät joutuivat koko ajan, ainakin kymmenen kertaa, vaihtamaan striimin lähdettä varalähteiden välillä.
  Siitä huolimatta tuo ennakkotunti ennen elokuvaa oli minusta paljon antoisampi ja hauskempi kuin itse elokuva. Ketonen tylytti haastattelijaa kunnolla :D
  Myös Udo Kieristä sai todella hauskan miehen kuvan kun sekoili menemään.
   
 21. ymja

  ymja

  Viestejä:
  29
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tampere Plevna Scape-sali kuittaa myös kämäisen striimin :tdown:
  Kun lopulta suht vakaa/vähiten pätkivä löytyi, niin siinä ääni+kuva tuli hieman hidastettuna aiheuttaen lievän Remonttireiska-efektin :lol:

  Itse leffalle en myöskään korkeita pisteitä anna. Trailereissa esiintyneet Trex-hitlerit ja Putinit olivatkin yhden scenen kertakäyttökamaa ja muutenkin vaikutti hätäisesti kasatulta pätkältä. Audio/video-osasto kuitenkin omaan puurokorvaan ja puusilmään ihan maukasta settiä :tup:
   
  Starglazer tykkää tästä.
 22. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  4 620
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  On kyllä sääli kun miettii, millaiset mahdollisuudet vaikka millaiselle huumorille Putin olisi tarjonnut, ja Trump tietysti myös nykyhistoriassa, mutta minkäs teet kun leffa on ikivanha jo syntyessään ja ykkösosan perusteella huumori on muutenkin aika kevyttä kamaa. Itse en kakkosta ole vielä nähnyt ja voi olla, ettei kiinnostakaan nähdä.

  Vaikuttaa kumminkin siltä, että tässäkin elokuvassa ilmeisesti CGI on pääroolissa ja pääasia, ja kaikki muu on sitten enemmän tai vähemmän vasemmalla kädellä vedetty, kuten tietysti Torssosen tuotannoissa myös aikojen alusta lähtien. Se on jännää tehdä tietokoneella lentäviä avaruusaluksia ja survoa niihin 20 miljoonaa euroa, eihän muut asiat kuten käsikirjoitus ja näyttelijäsuoritukset ole niin justiinsa, kyllähän ne hoitaa itse itsensä siinä sivussa..? ;)
   
  Viimeksi muokattu: 20.01.2019
  Starglazer ja Rensu tykkäävät tästä.
 23. Aku79

  Aku79 BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 040
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Samuli Torssonen ei ole ollut tietääkseni missään tekemisissä tämän 2 osan kanssa.
  Tämän 2 osan on käsikirjoittanut joku jenkki.

  Torssoselta on tulossa Star Wreckille jatkoa joskus hamaassa tulevaisuudessa.
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2019
  Starglazer ja Cuthalu tykkäävät tästä.
 24. rane58

  rane58

  Viestejä:
  857
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Kriitikot ja muka-älyköt teilasivat leffan, sen on pakko olla hyvä....! :tup:
   
 25. DJhessu

  DJhessu

  Viestejä:
  47
  Rekisteröitynyt:
  26.11.2018
  Hienoa, että on uskoa jäljellä. :rofl:
   
  Rensu tykkää tästä.
 26. Starglazer

  Starglazer Tukijäsen

  Viestejä:
  1 375
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Valitettavasti tällä kertaa se ei mennyt niin, ainakaan omalla kohdalla :(
   
 27. Henkka77

  Henkka77

  Viestejä:
  3 533
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mää menossa kattomaan Iron Sky:ta juonen takia.. :facepalm:

  Oikeasti??
   
 28. Starglazer

  Starglazer Tukijäsen

  Viestejä:
  1 375
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No totta h*vetissä! Sehän se ykkösen suola oli, täysin päätön juoni :D
   
 29. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  8 498
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jaa, vai että tuhnu tuli. Ykkösestä kyllä jo vuosia kun tullut katsottua, mutta mielestäni oli ihan mukiinmenevä.

  No, muutenkaan en tykkää leffateatterissa käydä mitään katsomassa*, niin ei tarvitse vaivautua.

  * mukavampi kun saa rauhassa käydä jääkaapilla ja tupakalla. :D
   
 30. Tualamino

  Tualamino

  Viestejä:
  20
  Rekisteröitynyt:
  11.12.2018
  Suurilta osin itse komppaan tämän arvostelun huomioita: Arvostelu: Iron Sky The Coming Race

  Kuten jo edelläkin totesin niin mä tykkäsin, myös juonesta, ja ylipäätänsä kaikista Suomi-viittauksista. Ja tosiaan iso peukku ihan sille, että visuaalisesti näyttäviä scifi-elokuvia uskalletaan nykyään tuottaa myös muualla kuin Hollywoodissa.

  Jobs-alajuoni oli alussa erittäin nokkela "1984-paradoksi-parodia", mutta keskivaiheessa se kieltämättä pääsi jo lässähtämään, alustus loppupuolen ratkaisuun oli jo selkeästi pedattu. Trumpia ja Putinia en elokuvaan itse osannut edes kaivata.

  ---
  "Unfortunately no-one can be told what Iron Sky is - you have to see it for yourself!"
   
 31. Tualamino

  Tualamino

  Viestejä:
  20
  Rekisteröitynyt:
  11.12.2018
  (tuplapostaus)
   
 32. KLF

  KLF

  Viestejä:
  674
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itse leffa loppui oman kellon mukaan n. 20:20 eli 1h20min pitkä lopputekstit pois lukien, tällä kertaa en jäänyt edes niitä katsomaan.
  Tuliko mitään lisäkohtausta tekstien joukossa/jälkeen?

  Tästä leffasta vain haluaisi pitää paljon enemmän mitä se ansaitsee. Se näytti hyvältä, kuulosti hyvältä. Juoni... no. Tuntui vähän siltä että hypitään kohtauksesta toiseen ja joka välistä on jäänyt leikkauspöydälle viisi minuuttia tarpeellista tavaraa. Olisi ihan mielenkiintoista tietää oliko esimerkiksi sillä Ketosen Putinilla paljonkin kuvattuja kohtauksia niiden molempien lisäksi jotka itse leffaan päätyi... :p
   
  Starglazer tykkää tästä.
 33. Tualamino

  Tualamino

  Viestejä:
  20
  Rekisteröitynyt:
  11.12.2018
  Kalinkan soidessa punaisen planeetan pinnalta paljastui uusi tukikohta, joka oli sirpin ja vasaran mallinen. Tuotahan oikeastaan pedattiin (tai spekuloitiin) jo ykkösleffan lopussa.
   
 34. KLF

  KLF

  Viestejä:
  674
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Juu, sen mä itseasiassa näin mutta kyseisen kohtauksen jälkeen livahdin teatterista jotta ehdin ajaa paikallispostiin hakemaan pakettia :D
   
 35. rane58

  rane58

  Viestejä:
  857
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Mennä nyt katsomaan tuollaista leffaa vakavalla naamalla ja etsimään epäjohdonmukaisuuksia tieteestä ja juonesta....? :facepalm:
  -Se on viihdykettä, hupia, huumoria ja ei missään nimessä TOTTA.... :joy:
   
 36. Aku79

  Aku79 BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 040
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Jos haluaa katsoa oikeaa Star Wreckia niin suosittelen kyllä tätä.

  Tämä on ehkä paras fani elokuva mitä on tehty.


   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2019
  rane58 tykkää tästä.
 37. fokkusu

  fokkusu

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Tehosteet oli kyllä hienot ja sen muskeliäijän läppä, muuten kyllä ei oikeen iskeny leffa.

  En ymmärrä esim. kenestä oli hyvä idea nostaa niin tärkeään osaan se Jobs-uskonto?
   
  Rensu ja Starglazer tykkäävät tästä.
 38. KLF

  KLF

  Viestejä:
  674
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ehkä se kässärin tehnyt jenkki oli pettynyt windows puhelin tai android käyttäjä ;)
   
  fokkusu tykkää tästä.
 39. DJhessu

  DJhessu

  Viestejä:
  47
  Rekisteröitynyt:
  26.11.2018
  :eek::eek::eek:
   
  rane58 tykkää tästä.
 40. Algron28

  Algron28

  Viestejä:
  1 571
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tänään kun kävin katsomassa niin ei ollut salissa kuin minun lisäksi neljä muuta katojaa. Kertonee siis paljon ja paskaahan se oli.

  Omasta mielestä juonessa ei ollut mitään mukaansa tempaavaa, vaan joukko tietokone efektien päälle liimattuja halpoja kierrätysvitsejä joista osa tuntui hyvinkin väkinäisiltä. Ykkös osan juonessa oli sentää joku logiikka. Myöskin se kertojan monologi josta tuli sinkkuelämää sarja mieleen ärsytti. Yksikään elokuvan hahmoista ei ollut millään tasolla sellainen että siihen olisi voinut samaistua tai edes mitenkään "kiintyä". Ne kun eivät oikein herättäneet mitään positiivisia tunteita. Monessa kohtaa tuli myös tunne että elokuvaan oli ahdettu niin paljon tavaraa ja hahmoja ettei niitä keretty oikein hyödyntää ja monet tuntuivatkin jäävän vain nopeiksi vilahduksiksi joilla ei ollut juuri merkitystä.

  Tuntuikin että koko elokuvan tarkoitus oli vain pedata sijaa sarjan kolmannelle osalle jota arvelen vahvasti ei tulla koskaan näkemään.
   
 41. Algron28

  Algron28

  Viestejä:
  1 571
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Vähän offtopickia mutta tietääkö kukaan tuosta mr. Torssosen star wreckin kohtalosta? Nopea googlaus kertoi että 2018 olisi pitänyt tulla star wreck timecrash niminen lyhytelokuva mutta missään ei lue että kävikö näin. Myös viralliset sivut kertoo että työnalla ja julkaisu 2018.
   
 42. Aku79

  Aku79 BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  1 040
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Eiköhän sieltä jossain vaiheessa jotain tule.
  Star Wreckin luoja Samuli Torssonen paljasti, mitä uusille Star Wreck -elokuville kuuluu nyt | Muropaketti.com
   
  Starglazer tykkää tästä.
 43. umeet88

  umeet88

  Viestejä:
  547
  Rekisteröitynyt:
  27.04.2017
  Onko täälä kukaan saanut indiegogon kautta tulleita steelbook blurayta? 5v sitten rahoittanut, eikä ole näkynyt. Kesällä aspa vastaai että elokuussa levyt painetaan, mutta sen jälkeen radiohiljaisuus.
   
 44. Starglazer

  Starglazer Tukijäsen

  Viestejä:
  1 375
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eipä ole tullut. Itsekin olen ihmetellyt että mitä tuolle tapahtui. Floppasikohan tämä niin pahasti ettei heillä ole varaa noita toimittaa?
   
 45. emviiex

  emviiex

  Viestejä:
  95
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Minä odottelen $300 julistetta edelleen. En pidätä hengitystä.
   
 46. umeet88

  umeet88

  Viestejä:
  547
  Rekisteröitynyt:
  27.04.2017
  Elokuulle lupaili että menossa painoon, ja tuolloin vastasivat sähköpostiin.
   
 47. Dafur

  Dafur

  Viestejä:
  58
  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
  Boxofficemojon mukaan lipputulot kansainvälisesti n. 400000 USD, joten aikalailla pahasti mennyt penkin alle budjetti huomioiden.
   
 48. Rusna

  Rusna

  Viestejä:
  461
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Julisteella on hyvä sytyttää vaikka sauna. Uusi leffa oli kyllä niin huono että en edes sitä steelbookia välttämättä edes halua. Ykkösestä se olisi kyllä ollut kova.
   
  emviiex ja Rensu tykkäävät tästä.
 49. umeet88

  umeet88

  Viestejä:
  547
  Rekisteröitynyt:
  27.04.2017
  Ei ole tullut itte leffaa nähtyä, ku ajattelin periaatteesta kattoa steelbookista sitten. Muutama vuosi takaperin t-paita postissa tupsahti, no 80 paita sitten :)