io-tech toivottaa kaikille mukavaa uuttavuotta ja alkavaa vuotta 2022!

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 269


Juha Kokkonen kirjoitti uutisen/artikkelin:
Joulun jälkeinen väliviikko kului kuin siivellä ja nyt io-techissä juhlistetaan hetken aikaa vuoden vaihtumista. Kuluneella viikolla sivustolla julkaistiin testiartikkelit uusimman sukupolven Apple Watchista sekä Motorolan Moto g51 -älypuhelimesta, YouTubessa nähtiin puolestaan videot HDMI 2.1 -standardiin, GeForce RTX 2060 -uusintapainokseen sekä Huawein WiFi Mesh -reitittimiin liittyen.

Kuluneena vuonna koronapandemia jatkoi valitettavasti myllerrystään, mutta se ei onneksi haitannut juurikaan io-techin toimintaa ja sisällöntuotantoa. Näytönohjainmarkkinoilla saatavuusongelmat jatkoivat piinaamistaan valitettavasti koko vuoden ja loppuvuodesta saatavuusongelmat koskivat myös muita uutuuskomponentteja, kuten DDR5-muisteja. Älypuhelinmarkkinoilla tilanne polki ehkä aavistuksen paikallaan jopa viime vuosiin verrattuna, eikä markkinat tarjonneet mitään mullistavaa uutta. Paras hinta-laatusuhde löytyi tänäkin vuonna ylemmästä keskiluokasta.

Heti alkavan vuoden 2022 alkupuolella nähtäneen uutuusprosessoreita ja näytönohjaimia niin AMD:ltä, Inteliltä kuin NVIDIA:ltakin. Älypuhelinmarkkinoilla valmistajat aikovat ennakkotietojen mukaan aikaistaa huippumalliensa julkaisua tammi-helmikuulle.

io-techin toimitus kiittää kaikkia lukijoita kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille mukavaa alkavaa vuotta 2022!

t. Sampsa, Juha, Petrus, Niko, Oskari ja Joona

Linkki alkuperäiseen juttuun
 

DarkkiFIN

Sosiaalisesti etääntynyt
Liittynyt
17.07.2017
Viestejä
1 592
Hyvää uuttavuotta porukoille! Toimitukselle vielä kiitokset hyvistä artikkeleista, niitä on ollu mukava lukea ja etenkin suomeksi vielä. Vaikea uskoa että meillä on näin asialleen omistautunut tekniikka saitti suomen maalla. Foorumin kirjottelijoille kanssa iso käsi, kivasti saa jeesiä ongelma tilanteisiin näiden masiinoiden kanssa. :)
 
Liittynyt
10.04.2019
Viestejä
112
Kiitos Iotech mahtavasta vuodesta. Pistitte riman korkealle vuodelle 22. Hyvää uutta vuotta io-techille ja foorumilaisille.
 
Liittynyt
03.04.2017
Viestejä
6 190
Hyvää Uutta Vuotta kaikille.
Jos koronasta pitää jotain hyvää sanoa, niin nyt on ollut aikaa kirjoitella ja lukea viestejä. :)
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
237 430
Viestejä
4 161 390
Jäsenet
70 408
Uusin jäsen
allun90

Hinta.fi

Ylös Bottom