Intel uskoo löytäneensä juurisyyn 13. ja 14. sukupolven Core -prosessoreiden vakausongelmiin

Liittynyt
16.12.2016
Viestejä
319
Kovaa ajoa, ei asiakkaan näistä tulisi murehtia. Olet maksanut tuotteesta ja sen tulee toimia, jos ongelmia ilmenee niin takuuseen.
Ajatuksena oikea, mutta tässä kohtaa itse kyllä odottelisin elokuun korjauksen.
Tarpeeton riski ottaa periaatteen vuoksi, vaikka takuusta uuden saakin tarvittaessa.

Ottaen huomioon, että jos kaatuiluja ilmenee, niin ensin on varmistuttava ongelman syystä ja sen jälkeen edessä koneen purkua ja kasausta & takuuprosessin läpikäyntiä.
 
Liittynyt
10.01.2019
Viestejä
17 825
Pitäisi hakea uusi 13700-pohjainen kone muutaman päivän päästä, mitähän sen kanssa tekisi ennen elokuun korjausta - töpseli irti siihen saakka? Vai heinäkuun bios sisään ja kovaa ajoa?
Hyvä kysymys, jos tiedät että riski osa, tai jopa hajoaa, niin aika kovat käyttötarve pitää olla että sen ottaisi käyttöön ennen korjausta.
Mutta jos ääriväite on se että osa hajoaa jos sitä käyttää, niin miten sen korjauksen sitten ajattelee asentavan. Mielukuva kuitenkin se että ei ne samointein hajoa, riskitaso hämärä.

Kovaa ajoa, ei asiakkaan näistä tulisi murehtia. Olet maksanut tuotteesta ja sen tulee toimia, jos ongelmia ilmenee niin takuuseen.
Jos tarve on isompi kuin se vaiva takuu/virhevastuu jumpasta ja siitä aiheutivasta käyttökatkosta, niin joo, pakkohan se.

Tosin silloin miettisin jotain muuta hankintaa, sellaista jonka odottaa olevan ehjä ja toimiva heti.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
248 213
Viestejä
4 326 356
Jäsenet
72 186
Uusin jäsen
Astral Voyager

Hinta.fi

Ylös Bottom