Intel julkisti NUC M15 Laptop Kit -whitebook-kannettavan

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 515


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Intelin NUC- eli Next Unit of Computing -konseptin alle on sovitettu tähän asti erittäin pienikokoisia, ITX-kokoluokkaa pienempiä tietokoneita. Nyt Intel on kuitenkin päättänyt julkaista NUC-brändätyn whitebook-kannettavan.

Bishop County -koodinimellä kehitetty Intel NUC M15 Laptop Kit on ns. whitebook-kannettava. Whitebook-kannettava tarkoittaa tässä tapauksessa Intelin kumppaneille ja asiakkaille tarkoitettua lähes barebone-ratkaisua, jossa Intel on suunnitellut kokoonpanon rungon, emolevyn ja muut osat ja asiakas valitsee tai lisää mukaan vain tietyt haluamansa komponentit.

[embed]

NUC M15:n sydämenä sykkii Intelin 11. sukupolven Core-prosessori Iris Xe -grafiikkaohjaimella ja kannettava on suunniteltu sopimaan Intelin Evo-brändin vaatimuksiin. Intelin kumppaneiden ja asiakkaiden on kuitenkin pidettävä huoli, että myös lopputuote osuu edelleen Evo-brändin mittoihin, eli mittavia muutoksia kannettaviin ei voi tehdä.AnandTechin mukaan ensimmäinen NUC M15 -kannettava on Schenkerin Vision 15. Sen 15,6-tuumainen näyttö tarjoaa kosketustuen sekä maksimissaan 450 nitin kirkkauden. Kannettava on varusteltu Core i7-1165G7 -prosessorilla, 16 gigatavulla LPDDR4X-4266-muistia ja Samsungin 250 Gt:n 970 Evo Plus -SSD-asemalla, mutta siihen voi halutessaan konfiguroida myös PCIe 4.0 -väyläisen 980 Pro -SSD-aseman.

Kannettavassa on kaksi USB Type-C -mallista USB4 / Thunderbolt 4 -liitäntää, yksi kullakin sivulla, jotka kumpikin tukevat kannettavan latausta. Lisäksi kannettavassa on kaksi USB 3.2 Gen 2 Type-A -liitäntää, HDMI-liitäntä ja yhdistetty kuuloke- ja mikrofoniliitäntä. Yhteydet onnistuvat Wi-Fi 6- ja Bluetooth 5.1 -standardien mukaisesti. Sivuston mukaan Schenker ei ole hakenut kannettavalleen lopullista Evo-siunausta ainakaan vielä, mutta kannettava täyttää sen ehdot.

Intelin NUC M15 Laptop Kit -whitebook-runkoon perustuvien kannettavien toimitukset tullaan aloittamaan ensi vuoden tammikuussa.

Lähde: Intel

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
05.02.2017
Viestejä
5 147
Sikäli kun olen Tiger Lake -testejä lukenut, niin ilmeisesti monet valmistajat ruuvaavat TDP:tä alas verrattuna referenssitoteutukseen. Täten on ihan mielenkiintoista nähdä, että mihin Intelin itsensä valmistama laite pystyy, eli vastaako se viimein suorituskyvyltään referenssitoteutusta. Tosin tuon Schenkerin mallin hinta on 1499 euroa, joten ei ehkä liene järkevä hankinta kovinkaan monelle suorituskyvystä riippumatta.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 139
Viestejä
4 193 414
Jäsenet
70 685
Uusin jäsen
Danxku

Hinta.fi

Ylös Bottom