Induktiolevy kesäkeittiöön

Liittynyt
05.11.2016
Viestejä
2
Haetaan kokemuksia/suosituksia toimivista induktiolevyistä, jotka soveltuvat ulkokäyttöön ja liikuteltaviksi. Use casenä siis keittolevy ulkotiloihin grillin kaveriksi.

Suuntaa-antavana esimerkkinä tällainen halpamalli jollainen vastaava minultakin jo löytyy: Prego 1-osainen induktiokeittolevy | Motonet Oy

Tuossa halpalevyssä mikä itsellä jo on (mikä ei siis kuitenkaan ole täysin sama kuin linkin takana oleva) on ongelmana aivan käsittämättömän huono tehonsäätö. Ensinnäkin joku mielipuoli on suunnitellut tämän vehkeen kontrollit siten että teho säädetään valitsemalla "riisin", "paistamisen", "hot potin" jne väliltä (kuka nyt haluaisikaan valita sen tehon ihan vaan joltain lineaariselta asteikolta? :D ). Toiseksi tehonsäädön resoluutio on niin karkea että sopivaa tehoasetusta esim. tomaattikastikkeen keittämiseen ei ole - pienimmällä teholla kastike ei edes kiehu, seuraavalla mahdollisella tehoasetuksella kiehuu jo helvetisti ja palaa pohjaan.

Haussa induktiolevy missä vastaavia ongelmia ei ole. Toisin sanoen liikuteltava levy missä tehonsäätö suunnilleen samanlainen kuin missä tahansa keittiöön kiinteästi asennettavassa levyssäkin. Onkohan kukaan kesäkokkailija törmännyt moiseen?
 
Liittynyt
05.11.2016
Viestejä
2
Itellä on Severin ja säädöt riittää hyvin.



Kiitos suosituksesta!

Osaatko arvioida yhtään tuon säänkestävyyttä? Oletko esim. jättänyt levyä sateella ulos?

Tarkoituksena ei siis ole täysipäiväisesti jättää levyä elementtien armoille, mutta kun taivasalla kuitenkin kokkaillaan joskus aina sade pääsee yllättämään.
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
244 813
Viestejä
4 272 097
Jäsenet
71 562
Uusin jäsen
lissaw96

Hinta.fi

Ylös Bottom