Ilmoitusten filtteröinti sijainnin mukaan?

Liittynyt
26.10.2016
Viestejä
673
Olisi kiva pystyä helposti näkemään itseään lähellä olevat ilmoitukset.

teknisen toteutuksen helppoudesta ei tietoa :)
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
8 837
Pitäisi kai olla joku pakollinen otsikko tason pudotusvalikko, josta valita kaupunki ja jota ilman ei voisi luoda kauppailmoitusta.
Sekin voisi auttaa, että myyntipohjassa muokattais sanamuotoja. Puhutaan jostain yksittäisestä tagista, kun tekstialueen alapuolella avainsanoista. Menee sit varmaa ohi monilta.

Paikkakunta (ilmoita myös otsikossa ja tagissa)
Olisi selkeempi muodossa "Paikkakunta (lisää myös otsikkoon ja avainsanoihin)" ?

Näyttökuva 2023-9-8 kello 12.01.09.png
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
8 837
Unohtu herrat tägätä eli @Sampsa ja @Juha Kokkonen, olisko paikallaan yllämainittu pieni muutos? Ehkäpä myös tossa avainsanat tekstikentässä voisi mainita, että paikkakunta-avainsana pitää ainakin olla. Jos tosta kentästä voi tehdä pakollisen, nii virheviestissä/punatekstissä voisi tuo info olla. Paikkakunta-pudotusvalikkohan se tietty paras olisi.
 

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 100
Unohtu herrat tägätä eli @Sampsa ja @Juha Kokkonen, olisko paikallaan yllämainittu pieni muutos? Ehkäpä myös tossa avainsanat tekstikentässä voisi mainita, että paikkakunta-avainsana pitää ainakin olla. Jos tosta kentästä voi tehdä pakollisen, nii virheviestissä/punatekstissä voisi tuo info olla.
Kyllä tuollaisen sanamuotomuutoksen varmasti toteuttaa helposti, mutta noiden toteutumisen valvontaan ei kyllä ole resursseja, eli käyttäjät voivat niitä sitten merkitä jos haluavat.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
8 837
Kyllä tuollaisen sanamuotomuutoksen varmasti toteuttaa helposti, mutta noiden toteutumisen valvontaan ei kyllä ole resursseja, eli käyttäjät voivat niitä sitten merkitä jos haluavat.
Askel kerrallaan. Otsikoissakin kuite hyvällä prosentilla paikkakunta, vaikka se pitää sinne itse ymmärtää kirjoittaa :) E: ja kyseessähän on lähinnä kauppiaan omaa kaupantekoa helpottava toimi, jota moni ei hoksaa tehdä. Ei tota rangaistavaksi/valvottavaksi "virheeksi" tarvi tehdä.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
07.02.2017
Viestejä
1 969
Juuri näin. Joskus oikein ihmettelee kuinka huonosti myynti-ilmoitukset ovat laadittu. Otsikkoon kyllä kirjoitetaan lukuisin adjektiivein kuinka superhieno ja tehokas peli on on kyseessä, mutta ei paikkakuntaa. Itse ostan pelkästään noudoilla ja jätänkin järjestelmällisesti lukematta ilmoitukset joissa ei ole paikkakuntaa suoraan näkyvillä. Ei jokaista ilmoitusta jaksa oikeasti klikkailla, jos tarjontaa tuotteesta vain on runsaammin.

Eli oikeanlainen näkyvyys on tavallaan kaikkien etu lopulta.
 
Liittynyt
29.06.2017
Viestejä
122
Siis no itsehän toteuttaisin tämän yllä mainitun näin, pieni vaiva oikeestaan jokaiselle. ja korjaisi asian mutkitta. eli pieni lisäys tonne profiiliin itsessään.
 

Liitteet

Liittynyt
26.10.2016
Viestejä
673
Omasta mielestä kun tuon paikkakunnan löisi avain sanaksi seuloisi se suoraan käyttäjä pohjan ilmotuksien kohdalta.
Noissa paikkakunnissa on se ongelma, että jos asuu pienessä kunnassa niin ei kukaan jaksa seuloa lähialueensa kaikkia pikkukuntia siinä toivossa, että jotain mielenkiintoista löytyy. Tietenkin myyjästä kiinni kirjoittaako lähimmän ison paikkakunnan mukaan vaiko oman pienen pitäjänsä mukaan sijainnin.

Radikaalein tapa olisi pelkästään noudolla myyville tehdä omat alueet, esimerkiksi Etelä-Pohjanmaa, Pirkanmaa, jne... Tosin vaikka oma idea, niin en kyllä vanno hyväksi :)
 
Liittynyt
10.05.2023
Viestejä
336
Noissa paikkakunnissa on se ongelma, että jos asuu pienessä kunnassa niin ei kukaan jaksa seuloa lähialueensa kaikkia pikkukuntia siinä toivossa, että jotain mielenkiintoista löytyy.
Voisihan siihen maakunnankin lyödä tägiksi. #paimio #varsinais-suomi

Ei kyllä tule toimimaan, koska ei tuota kukaan kumminkaan omaksu, mutta näin teoriatasolla... :)
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
233 815
Viestejä
4 116 039
Jäsenet
69 820
Uusin jäsen
Pelam

Hinta.fi

Ylös Bottom