Jos vertaat itse keittämääsi riisiä erilliseen kiinalaisesta ravintolasta ostettuun lisäkeriisiannokseen luultavasti huomaat eron. Lisäksi kuten sanottu tuossa keittimessä ei tarvitse valvoa vieressä, hämmentää tai edes puolen päivän sisällä käydä katsomassa sitä ja silti saa hyvää valmista kuumaa ruokaa. Siihen saa (ainakin tähän malliin) myös esim. vihanneksia, sieniä, kalaa tai jotain muuta päälle hautumaan (se höyrytysosa).
Eli se vain parantaa elämän laatua kun ruoka maistuu paremmalta eikä tarvitse seistä vieressä tekemässä / hämmentämässä. Myös eri ohjelmilla voi valita haluaako tehdä ruskeaa vai vaaleaa riisiä, puuroa, keittoa, höyryttää jotain vai valmistaa esim. linssejä.
Tietysti jos ei edes kertaa viikossa normaalisti osta/syö riisi/keitto/puuro/linssi tyyppisiä ruokia niin onhan tuo turha kapine (kuten kaikki tuotteet joita ei käytä).
Ainakin itselläni jos tavallisessa kattilassa tein riisiä ei niistä saanut tahtoessaan jokaista jyvää helposti eroteltua ja jos ei seisonut vieressä ja sekoitellut helposti paloi myös pohjaan. Toki siihen kattilaan saa sitten ehkä enempi ruokaa kerralla mahtumaan mutta kyllä tuossakin tilavuus riittää useamman henkilön ruokailuun (2 litran vetoisuus).
www.verkkokauppa.com