Hyvä ohjelma kuvien paranteluun?

JesseR

Tukijäsen
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
1 107
Hei, koittanut hakea ja googlettaa mutta vaikuttaa enemmän olevan aivan huijausohjelmia tarjolla.

Eli tarttis löytää softa/palvelu millä saisi vanhoja hieman epätarkkojakin kuvia parannettua laadultaa vaikka jollain AI kikkareella.

Onko kokemusta?
ios, windows tai linux
 

Freeze

Elitisti
Team Folding @ Home
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 196
Olen ostanut tämän jo allekirjoitan, että todellakin toimii. Tekee esimerkiksi vanhoissa valokuvissa hämmästyttävää jälkeä.
 
Liittynyt
05.02.2021
Viestejä
616
Oma kokemus Video AI kanssa on vähän niin ja näin, mutta tyytyväinen silloin kun toimii.

Topaz tiimi rahastaa versioinilla ja uusin versio on periaatteessa beta mitä testataan maksavilla asiakkailla. Video AI 4 -> 5 oli alkuun pelkkä uudistettu UI täynnä bugeja jossa asetukset eivät välttämättä edes toimineet. Nykyään toimii paremmin.

Esim toissapäivänä laitoin noin 40 klippiä prosessoimaan ja päätinkin lopettaa ne. Kone meni täysin lukkoon 15 minuutiksi niin että ei auttanut kuin painaa napista virrat poikki.
Nuo kehittäjät ovat tehneet tuon niinkin typerästi että se lopettaa nykyisen prosessoinnin, poistaa sen listalta, aloittaa seuraavan prosessoinnin, lopettaa sen... 40 kertaa putkeen joka jumittaa sitten koko koneen ellei itse poista jonoa aloittaen viimeisimmästä.

eli jos tuon ostaa niin voit odottaa kaikenlaisia ongelmia ja nykyinen versio on se mistä maksat. Korjauspäivitykset ja lisätyt ominaisuudet nykyiseen versioon on tietysti ilmaisia, mutta jos haluat päivittää esim gigapixel 8 tulevaisuudessa ja sen uusiin ominaisuuksiin niin maksa lisää.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
251 365
Viestejä
4 379 186
Jäsenet
72 763
Uusin jäsen
hiivat

Hinta.fi

Ylös Bottom