Hyvä siivutuskone/viipalointikone

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Jny
  • Aloitettu Aloitettu

Jny

Liittynyt
17.12.2016
Viestejä
277
Ja hei kaikille tätä lukeville. Haussa on siis siivuja tekevä vekotin kun veitsellä ei vaan saa tarpeeksi ohutta. Tai saa mutta kauheen hidasta puuhaa. Itse tykkään savustella/grillata lihaa ja siivuttaa niitä sitten leiväpäälle ja pääruuaksi. Myös savustettu ja siivutettu liha on kiva pakastaa vakuumissa ja ottaa pienissä erissä käyttöön tarpeen mukaan.

Kokemusta nyt on sellaisesta muovisista lähillä leipäviipaloijakoneista sekä tuosta prego/kramfors 60e tekeleestä mitä löytyy useista kaupoista. Tuota samaa konseptia näyttää tehtävän aika monella merkillä. Ilmeisesti kaikki kopioi jotain brändi vehjettä tai sitten kaikki tulee vaan samalta tehtaalta ja niihin lätkikään eri merkki.

Mitä nyt olen tutkinut niin Saksalainen Ritter ja Graef voisi olla ne paremmat merkit mitä nyt on helposti saatavilla vapailta markkinoita.

Mitä itse siis käytette lihan, leivän, kasvisten yms. siivutukseen/viipalointiin?
Miten helppo laitteesi on puhdistaa? Miten hyvin liukukelkka ja työnnin toimivat? Kuinka suurta palaa se voi leikata? Turvallisuus ja helppokäyttöisyys?

Kiitos jo etukäteen vastanneille!
 
Vanha lanka, mutta herätellään.. itselläkin ollut ajatuksissa siivutuskoneen hankinta, löytyykö kokemuksia/suosituksia?
 
Täältä löytyy Ritter Arcus3.
Pätevä vehjes ollut. Mukana tuli sahalaitainen - ja kinkkuterä.
Ostopaikkaa en muista, mutta tarjouksessa oli, niin raatsi ostaa.
 
Ja hei kaikille tätä lukeville. Haussa on siis siivuja tekevä vekotin kun veitsellä ei vaan saa tarpeeksi ohutta. Tai saa mutta kauheen hidasta puuhaa. Itse tykkään savustella/grillata lihaa ja siivuttaa niitä sitten leiväpäälle ja pääruuaksi. Myös savustettu ja siivutettu liha on kiva pakastaa vakuumissa ja ottaa pienissä erissä käyttöön tarpeen mukaan.

Kokemusta nyt on sellaisesta muovisista lähillä leipäviipaloijakoneista sekä tuosta prego/kramfors 60e tekeleestä mitä löytyy useista kaupoista. Tuota samaa konseptia näyttää tehtävän aika monella merkillä. Ilmeisesti kaikki kopioi jotain brändi vehjettä tai sitten kaikki tulee vaan samalta tehtaalta ja niihin lätkikään eri merkki.

Mitä nyt olen tutkinut niin Saksalainen Ritter ja Graef voisi olla ne paremmat merkit mitä nyt on helposti saatavilla vapailta markkinoita.

Mitä itse siis käytette lihan, leivän, kasvisten yms. siivutukseen/viipalointiin?
Miten helppo laitteesi on puhdistaa? Miten hyvin liukukelkka ja työnnin toimivat? Kuinka suurta palaa se voi leikata? Turvallisuus ja helppokäyttöisyys?

Kiitos jo etukäteen vastanneille!
Noi pienet markettimallit on vähän kyllä sellaista itsensä kiusaamista, jos yhtään on enemmän ajatus siivutella ja haluaa hyvän pitkäikäisen pelin. Suosittelen katsomaan jotain käytettyä oikeaa metallista leikkelekonetta jos oikeasti meinaa saada hyvät siivut, helposti pestävän ja kestävän ja huollettavan koneen. Hienoja käytettyjä saa alta kahden sadan jos on aikaa hetki kyttäillä sopivaa. Niitä on myös ihan kohtuullisen kokoisiakin, vaikka onhan ne usein jonkin verran noita gigantin malleja isompia.
 
  • Tykkää
Reactions: Jny

Statistiikka

Viestiketjuista
264 000
Viestejä
4 572 503
Jäsenet
75 343
Uusin jäsen
Nibs02

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom