Huawei toi myyntiin täyslangattomat ja muotoilullaan erottuvat FreeClip-nappikuulokkeet

NeliYgönen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
02.07.2020
Viestejä
128


NeliYgönen kirjoitti uutisen/artikkelin:
Kiinalainen Huawei on tuonut Suomessa myyntiin täyslangattomat FreeClip-nappikuulokkeet, joita se mainostaa korvakäytävät avoimena pitävällä muotoilulla ja kaarevalla "C-bridge-rakenteella", joka on joustavaa nikkeli-titaaniseosta. Lisäksi Huawei on nimennyt korvakäytävän suulle asettuvan osan "Acoustic Balliksi" ja korvan taakse asettuvan osan "Comfort Beaniksi". Muotoilu nappikuulokkeissa on symmetrinen eikä niissä ole varsinaista oikea-vasen-jaottelua.

[gallery size="medium" ids="95994,96030,95995"]

FreeClipit pitävät sisällään 10,8 millimetrin kaksimagneettiset kaiutinelementit ja äänten vuotamista ulospäin ehkäistään "käänteisillä ääniaalloilla". Molemmissa kuulokkeissa on puhemikrofonin lisäksi kaksi lisämikrofonia, jotka tekoälyn avulla selkeyttävät puheluita vaimentamalla taustaääniä. Varsinaista vastamelutoiminnallisuutta FreeClipit eivät kuitenkaan tarjoa. Kosketuskomennot toimivat kuulokkeiden kaikissa kolmessa osassa, eli käyttäjä voi napauttaa mihin kohtaan kuulokkeita tahansa esimerkiksi tauottaakseen musiikin tai vastatakseen puheluun.

Nappikuulokkeilla on IP54-luokitus, eli ne ovat pöly- ja roiskesuojatut, mutta latauskotelolla ei IP-luokitusta ole. Yksi nappikuuloke painaa 5,6 grammaa ja kotelo 45 grammaa. Kotelon USB-C-liitännällä onnistuu kahden watin lataus ja täyteen ladatun kotelon kanssa kuulokkeiden akunkestoksi luvataan yhteensä 36 tuntia. Yhdellä kotelolatauksella FreeClipeille luvataan kahdeksan tuntia jatkuvaa musiikintoistoa.

Huawei FreeClip -nappikuulokkeet ovat myynnissä 199 euron suositushintaan mustan ja violetin värisenä. Hinta.fi-sivustolla kuulokkeiden alin hinta on 179 euroa.

Lähde: Huawein lehdistötiedote, Tuotesivu, Hinta.fi

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
29.08.2018
Viestejä
1 241
Näyttää olevan jo kattavasti arvostelujakin laitteilla. Ilmeisesti ovat yllättävän mukavat ja toimii hyvin jos pitää olla hereillä ympäristön suhteen. Mutta ohjaus, mikrofoni ja äänenlaatu ei keskimäärin ole
arvostelijoita miellyttänyt. Itselläkin voisi kiinnostaa äänikirja tms käytössä ja musiikin kuuntelun puutteet voi avoimessa rakenteessa hyväksyä, mutta silloin kyllä mikrofonin pitäisi olla budsiluokassa hyvä ja ohjauksen pelittää.
 
Liittynyt
25.11.2017
Viestejä
77
Näistä olisi kiva saada jotain vertailua jossain kohtaa, kun tuntuu että markkinoilla on kohta lukuisia vaihtoehtoja.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 507
Viestejä
4 201 688
Jäsenet
70 914
Uusin jäsen
higvlad

Hinta.fi

Ylös Bottom