Huawei julkaisee P40-älypuhelimensa maaliskuussa Pariisissa Android 10:llä

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 374Huawein kuluttajaliiketoimintaa johtava Richard Yu on kertonut ranskalaisen lehdistön haastattelemana Shenzhenissä tulevan P40-malliston julkaisusta. Uudet P40-mallit tullaan julkaisemaan maaliskuun lopulla ja paikkana on parin aiemman vuoden tapaan tapaan Pariisi. Tarkemmasta päivämäärästä ei ole vielä tietoa. Tapahtumassa julkaistaan ainakin P40- ja P40 Pro -mallit.

Yun mukaan uudet P40- ja P40 Pro -mallit tulevat tarjoamaan ennennäkemättömän designin sekä parempaa kuvanlaatua, -suorituskykyä ja -autonomiaa edeltäjiinsä nähden. Laitteissa on Android 10 -käyttöjärjestelmä ja tuorein EMUI-käyttöliittymä. Yrityksen Harmony OS -käyttöjärjestelmä ei ole käytössä ainakaan Euroopassa myyntiin tulevissa laitteissa. P40-mallit tullaan lanseeraamaan Huawein omilla Mobile Services -palveluilla Googlen palveluiden sijaan, sillä Huawei ei saa linsensoida uusia ohjelmistoja Googlelta. P40-malliston kerrotaan tulevan saataville kaikkien tavanomaisten jakelukanavien kautta.

Toistaiseksi tulevien P40-mallien ulkonäöstä tai ominaisuuksista ei ole vuotanut juurikaan tietoja. Laitteet käyttävät suurella todennäköisyydellä yrityksen uusinta Kirin 990 -järjestelmäpiiriä ja jatkavat kamerayhteistyötä Leican kanssa. Takaa saattaa löytyä jopa viiden kameran toteutus.

Lähteet: Frandroid, GizChina

Kuva: Frandroid

Huom! Foorumiviestistä saattaa puuttua kuvagalleria tai upotettu video.

Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)

Palautelomake: Raportoi kirjoitusvirheestä
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 438
Viestejä
4 191 125
Jäsenet
70 743
Uusin jäsen
Kalapoju22

Hinta.fi

Ylös Bottom