Huawei esitteli vastamelusankakuulokkeet, Bluetooth-kaiuttimen ja titaanisen älykellon

Juha Kokkonen

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 781
Mate 40 -malliston ohessa Huawei esitteli myös joukon uusia oheislaitteita.

Käytännössä kyseessä on Watch GT 2 -kello, jonka kuorissa on Porsche Design -muotoilu. Porsche Design -versiossa on titaaninen runko ja ranneke sekä safiirilasinen näyttösuoja. Lisäksi softapuolelle on lisätty Porsche Design -kellotauluja, muutoin kello on toiminnoiltaan identtinen normaaliversioiden kanssa. Porsche Design Huawei Watch GT 2 -älykellon suositushinta on 695 euroa. Älykellon saatavuus Suomessa vahvistuu myöhemmin.

Freebuds Studiot ovat Huawein ensimmäiset sangalliset korvien päälle tulevat kuulokkeet, jotka tarjoavat myös aktiivisen vastamelutoiminnon. Kuulokkeissa on metallinen kehys, kosketuskontrollit, kuusi mikrofonia, kaksoisantenni sekä 24 tunnin akunkesto. Huawei FreeBuds Studio -kuulokkeiden myynninaloitusaika Suomessa vahvistuu myöhemmin. Huawei FreeBuds Studio -kuulokkeiden suositushinta on 299 euroa.

Huawei Sound on Devialetin kanssa yhteistyössä suunniteltu Bluetooth-kaiutin, joka asettuu mallistossa syyskuussa Suomessa myyntiin tulleen Sound X -mallin alapuolelle. Kaiuttimen sisällä on kolme diskanttielementtiä, bassoelementti sekä kaksi passiivisäteilijää. Kaiuttimen Globaali suositushinta on 199 euroa, mutta sen Suomen saatavuutta ei ole vielä vahvistettu.

Huawei Eyewear II -lasit ovat Gentle Monsterin kanssa yhteistyössä toteutetut kuulokesilmälasit, jotka ovat saatavissa neljässä eri tyylissä. Lasien sankoihin on integroitu kuulokkeet ja kotelossa latautuvaa toistoaikaa on tarjolla kerralla viisi tuntia. Saapumisesta Suomen markkinoille ei ole lasien osalta tietoa.

Lähteet:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
645
Hiukan hämmentävä tuo "Buds" sangallisten over ear -luurien nimessä. Huihaillakin aiemmat FreeBudsit olleet nappikuulokkeita.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
106 983
Viestejä
2 158 671
Jäsenet
43 767
Uusin jäsen
kookookoo

Hinta.fi

Ylös Bottom