Huawei esitteli uudet vähävirtaiset Watch GT 4 -älykellonsa

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 604


Juha Kokkonen kirjoitti uutisen/artikkelin:
Huawei on esitellyt tänään Barcelonassa uudet Watch GT 4 -älykellonsa. GT-mallisto asemoituu alkukesästä julkaistujen Watch 4 -mallien alapuolelle tarjoten hieman suppeammat ominaisuudet, mutta pidemmän akunkeston. Watch GT 4 tulee saataville sirompiin ranteisiin sopivassa 41 mm koossa sekä suuremmassa 46 mm koossa. Ensin mainittuun on tarjolla kaksivärinen Piano Key -ranneke, metallinen Milanese-punosranneke sekä valkoinen nahkaranneke. Suuremmassa versiossa on tarjolla teräsranneke, nahkaranneke ja kumiranneke. Kellon kuoret ovat terästä ja taustakuori polymeerikomposiittia. Rakenne on IP68-suojattu.

41 mm mallissa näytön läpimitta on 1,32 tuumaa ja 46 mm mallissa 1,43 tuumaa. Molemmissa malleissa AMOLED-paneelin resoluutio on 466 pikseliä läpimitalla. Yhteys puhelimeen tapahtuu Bluetooth 5.2:n avulla ja kellossa on myös NFC, kaiutin ja mikrofoni. Pienemmän mallin akku on kooltaan 323 mAh ja suuremman 524 mAh. Akunkesto on aiempien Watch GT -sukupolvien tapaan hyvä - virtaa luvataan riittävän suuremmalle mallille pariksi viikoksi ja pienemmälle viikoksi. Lataaminen tapahtuu langattomasti ja täysi lataus saavutetaan noin 100 minuutissa. Kaksitaajuuksisen satellittipaikannuksen kerrotaan olevan 30 % aiempaa parempi ja toimivan myös tiiviisti rakennetussa kaupungissa juostessa. Kellot ovat yhteensopivia sekä iOS- että Android-puhelimien kanssa.

[gallery link="file" size="medium" ids="90533,90528,90527"]

Ohjelmistopuolella Huawei kertoo keskittyneensä urheilu- ja terveysominaisuuksien parantamiseen. Taustalla toimii päivitetty TruSeen 5,5+ -sykemittausalgoritmi, joka hyödyntää mittausten analysoinnissa tekoälyä. Uusia terveysominaisuuksia ovat mm. 15 % aiempaa tarkemmin kuukautiskierron ensimmäisen päivän ennustava Menstrual Cycle Management 3.0 ja unenaikaisen hengityksen seurantaan kehitetty Sleep Breathing Awareness. TruSleep-unenseuranta on myös päivitetty 3.0-versioon ja se tarjoaa entistä parempaa tietoa unisykleistä. Sovelluspuolella uutta on Stay Fit, joka avustaa käyttäjää kalorienhallinnassa. Yli 100 urheilutilan joukkoon on lisätty mm. padel ja e-urheilu. Kellon käyttöliittymässä on tehty uudistuksia sovellusvalikkoon ja pikavastauksiin.

Huawei Watch GT 4 -malliston ennakkomyynti alkaa Suomessa välittömästi 14. syyskuuta ja kauppoihin ne saapuvat 2. lokakuuta. 46 mm malli kumihihnalla maksaa 249 euroa, teräksisestä mallista teräshihnalla pyydetään 369 euroa. Pienempi 41 mm versio maksaa valkoisella nahkarannekkeella 249 euroa, Milanese-rannekkeella 299 euroa ja hopeisella teräsrannekkeella 399 euroa.

Yritys esitteli samassa tapahtumassa myös FreeBuds Pro 3 -kuulokkeet, Eyewear II -älylasit, Huawei Watch Ultimate Gold Edition -kultakellon sekä uudet MatePad -tabletit PaperMatte-päivityksillä.

Lähde: sähköpostitiedote

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Viimeksi muokattu:

Jambbos

Tukijäsen
Liittynyt
19.07.2019
Viestejä
146
Ei aiheuta päivityspainetta GT3 46mm -mallista. Lähimaksua en kaipaa kelloon ja pitkän akunkeston lisäksi hyvät terveysominaisuudet ovat itselle olleet tärkempiä ominaisuuksia.
 

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 604
GT4 Pro ja sitä myöten EKG-mittaus jäivät nähtävästi uupumaan.
Pro-versiot on aina tulleet vasta myöhemmin, ei siis edellisessäkään sukupolvessa tullut samaan aikaan GT3:n kanssa.
Kuka näitä Kiinan vakoilulaitteita ostaa?
Näille heitolle olisi aina mukava nähdä jonkinlaisia perusteluja, eli nyt tässä tapauksessa vaikkapa faktaa siitä, että Huawei on vakoillut kelloillaan/mobiilituotteillaan Euroopassa. Muutoin menee ihan huutelun puolelle.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 580
Huawein kellot ovat raudan puolesta kivoja. Tämä meikäläisenkin GT2 Pro on rakenteellisesti mainio, akku kestää käyttöä helposti viikon (ei ihan 24/7 ranteessa kuitenkaan) ja ominaisuudet riittää hyvin jos vaan puhelinta pystyy kuskaamaan bluetoothin kantaman päässä esim. repussa. Se vaan tympii kun tosiaan Huawein softaa ei löydy Google Play Storesta vaan se pitää ladata .apk:na. Kaiuttimen äänenvoimakkuus saisi olla isompi että ei tarvitsisi pitää korvaa kiinni ihan kellossa kun puhuu puhelua sen kautta.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
246 782
Viestejä
4 313 547
Jäsenet
71 908
Uusin jäsen
iija

Hinta.fi

Ylös Bottom