Myydään HTC Vive (2016) Täydellinen wireless paketti

Liittynyt
21.10.2021
Viestejä
14
Myytävä tuote: HTC Vive
Hinta: 550€
Tuote ostettu (mistä ja milloin): HMD Ostettu iobbs kauppapaikasta 12/2021. DAS, VR Coverit & siirrettävät jalat majakoille 01/2022
Kuitti löytyy (takuu voimassa): DAS Takuu voimassa & kuitti löytyy. HMD oheistarvikkeineen ostettu käytettynä, ei kuittia.
Muuta huomioitavaa: Voidaan tarvittaessa sopia myös, että tuon paikalle. Keski- ja Etelä-Pohjanmaan alueella toimitus onnistuu.
Paikkakunta (ilmoita myös otsikossa): Kokkola & Seinäjoki
Toimitustapa: Nouto, postitus mahdollinen erikseen sovittaessa ostajan vastuulla ja kustannuksella.
Maksutapa: Mobilepay, käteinen, tilisiirto


Myynnissä siis otsikon mukainen, täydellinen HTC Vive paketti jossa mukana kirjaimellisesti kaikki herkut ja tarvikkeet mitä tähän laitteeseen nyt voi tarvita.
Eli mukaan siis:
- HTC Vive HMD (2016), 90Hz 1080x1200 per silmä, 2160x1080 resoluutio
- 2 kpl HTC Vive Base Station 1.0 majakat. (Kolmas majakka löytyy jostain, mutta siitä on ylempi IR- diodi rikki. Sen voi korjata muutaman euron varaosalla jos haluaa, heitän mukaan mikäli löytyy).
- Majakan virtalähteet x4
- Sync- kaapelit x2
- Alkuperäinen tether kaapeli
- Alkuperäinen linkbox moduuli
- HTC:n alkuperäinen, käytännössä uusi DAS- headmount. Ostettu 01/2022 ja käytetty ehkä kymmenen kertaa. Kuitti mukaan ja takuu voimassa.
- Täydellinen wireless adapteri- setti jossa mukana: HMD:n kiinni tuleva vastaanotin, PCI- wireless kortti, PC- vastaanotin ja kaikki tarvittavat kiinnikeet sekä DAS, että original headmounttiin
- HTC:n oma akku wiereless adapterille, muistaakseni n. ~8000mAh kapasiteetti. (n. ~1,5h peliaikaa. Tuli minullekin käytettynä joten lataus hieman kärsinyt). Mukana myös HTC:n "klipsi" mallinen vyökotelo akulle.
- Cloudberry 15000mAh powerbank (Lähes käyttämätön, ostettu 02/2022 Motonetistä) Peliaikaa tällä n. ~3h. Toiminut itsellä moitteetta kun kiinnitin velcro nauhoilla DAS- mounttiin kiinni. Kuvista näkee!
( Linkki akun myyntisivulle: Cloudberry 15 000 mAh PD varavirtalähde QC 3.0 3 A 2 x USB-A 2,4 A | Motonet Oy )
- Vault tech, Fallout aiheiset silikonisuojat ohjaimille ja HMD:lle. Näitä ilmeisesti joskus myyty FO4 julkaisun aikaan keräilytuotteena, ostettu tori.fi
- Alkuperäiset HTC Vive Wand- malliset ohjaimet. Toimii moitteetta, akut hyvässä kunnossa ja kestää pitkiä pelituokioita
- Cloudberry verkkovirtalaturi kahdella USB-A paikalla + 2x HAMA USB-A <> Micro-USB kaapelit ohjainten samanaikaiselle lataamiselle
- VR Cover, PU- keinonahkaiset vaihdettavat kasvonsuojat sekä DAS- mountille, että kasvo-osalle. Helposti pyyhittävissä mikrokuituliinalla tai vaikka paperipyyhkeellä eikä ime pisaraakaan hikeä toisin kuin alkuperäinen HTC:n suoja. Paketissa 2kpl Face covereita ja 1kpl DAS covereita. Lisäksi mukaan alkuperäiset suojat.
- 2kpl Kaiutinstandeja majakoille. Ostettu musiikkiliikkeestä, todella tukevat ja ehjät alkuperäisine osineen. Maksimikorkeus 190cm. Itselläni toiminut kiitettävästi kun laittoi majakat alkuperäisissä kiinnikkeissään nippusiteellä standin päähän kiinni, olen itse +190cm pitkä, enkä huomannut ongelmia majakoiden tunnistuksessa pelin aikana, eli lyhyemmällä ihmisellä ainakin pommin varmasti toimii. Yli 200cm en mene enää takuuseen...

Siinä suunnilleen kaikki, mitä mieleen tuli. Kysymällä lisää tietoa ja kuvia saa vaikka sähköpostiin. Tosin, tuossa nyt on käytännössä PCI korttia lukuun ottamatta kaikki tarvikkeet kuvissa ja HMD:stä kuvat edestä ja takaa. PCI kortti vielä koneessa kiinni, mutta lähtee hyvin nopeasti jos ostaja löytyy.

Koko setti on täysin toimivana kerätty pois käytöstä. Testimahdollisuutta ei valitettavasti ole, mutta toimivuustakuu laitteella tietenkin on.
NOUDOT ETUSIJALLA!!!
Tämä setti alkaa olla sitä kokoluokkaa (ja sen verran herkkiä osia), että postittaminen tulee kalliiksi, työlääksi ja on riskialtista. Jos haluat postilla niin varmaan onnistuu, mutta silloin ostajalla täysi vastuu.

EDIT#1: Vaihtoa voi myös ehdottaa puhelimeen + väliraha.
Hakusessa esim. seuraavat: Samsung Note 20 Ultra, Oneplus 8 Pro, Sony Xperia 5 III tai Sony Xperia 10 III

EDIT#2: En myy tässä vaiheessa mitään erikseen, pakettina menee.

EDIT#3: Hintaa vielä viilattu sopivammaksi.

MMM

Kuva:
 

Liitteet

Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
199 095
Viestejä
3 578 865
Jäsenet
63 327
Uusin jäsen
mr.bigland

Hinta.fi

Ylös Bottom