HP mylläsi koko tietokonevalikoimansa brändäyksen uuteen uskoon

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 732


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Uusien tuotesarjojen tuonti markkinoille ja vanhojen hylkääminen ovat arkipäivää, mutta harvinaisempaa on koko linjaston myllääminen yhdellä kertaa. HP on kuitenkin nähnyt ns. ”tekoälytietokoneiden” saapumisen olevan oivallinen hetki tehdä juuri niin.

HP on päättänyt hylätä perinteiset tuotelinjansa kuten Spectre ja Pavilion korvatakseen ne yksinkertaistetulla, helposti ymmärrettävällä tuoteportfoliolla. Jatkossa yhtiön kuluttajatietokoneet tunnistaa Omni- ja yritystietokoneet Elite- tai Pro-etuliitteisistä nimistään. Lisäksi yhtiö lanseerasi tyylitellyn AI-logon (uutisen pääkuvassa) Copilot+ PC -yhteensopiville tietokoneilleen. HP:n pelibrändi Omeniin muutos ei vaikuta.



Kuluttajapuolella tuotteet on jaettu viiteen kategoriaan: U eli Ultra, X, 7, 5 ja 3. Saataville tulee OmniBook-kannettavat, OmniStudio AiO -kokoonpanot sekä OmniDesk-työpöytätietokoneet kustakin luokasta. Yrityspuolella kategorioita on yhteensä kuusi: U eli Ultra, X, 8, 6, 4 ja 2. Ensimmäiset neljä tulevat saataville EliteBook-, EliteStudio- ja EliteDesk-malleina ja jälkimmäiset kaksi ProBook-, ProStudio- ja ProDesk-malleina.

Lähde: HP

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
20.06.2017
Viestejä
2 585
Tämä kyllä ihan hyvä homma. Selkeyttää kyllä. HP Elitebookit on omaan käyttöön läppärien kuninkaita. Saa nähdä sitten mikä noista Elitebook malleista on se paras itselle.
 

Retale

Premium-jäsen
S Y N T H W A V E
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 019
Mihin kategoriaan ZBook osuu? Tähän asti on ainakin selkeästi ollut Elitebookin yläpuolella.
 
Liittynyt
12.09.2020
Viestejä
1 068
Mihin kategoriaan ZBook osuu? Tähän asti on ainakin selkeästi ollut Elitebookin yläpuolella.
Oma veikkaus on että Elitebook Ultrina myydään nykyisiä ZBookeja vastaavat koneet. Z poistunee satunnaisista syistä...
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
243 614
Viestejä
4 248 841
Jäsenet
71 370
Uusin jäsen
janiselin

Hinta.fi

Ylös Bottom