HP:lta uudistettuja kannettavia Spectre- ja Envy-mallistoihin

Juha Kokkonen

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
10 955
HP on julkistanut joukon uusia Spectre- ja Envy-malliston kannettavia 13,3-17,3 tuuman kokohaarukkaan. Laitteiden hinnat alkavat noin 1000 eurosta. Saatavuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

HP:lta uutuuskannettavia luovaan hybridityöhön ja arkeen

Uusi 13-tuumainen Spectre-kannettava ja Envy-sarjan uutuudet ovat nappivalintoja luovaan työskentelyyn, yhteistyöhön ja vapaa-ajan projekteihin.
Uutuudet lyhyesti:
HP Spectre x360 13.5-inch 2-in-1 -kannettava on maailman ensimmäinen 13,5-tuumainen x360 taiteltava kannettava, jonka 5 MP IR-kameralla videopuheluiden kuvanlaatu on taattu ja yhteistyö sujuvaa.

HP Envy x360 13.3-inch 2-in-1 -kannettavan jopa 20,5 tunnin akunkesto tuo joustavuutta työskentelyyn.

HP Envy x360 15.6-inch 2-in-1 -kannettavan suorituskyky riittää monenlaiseen luovaan työskentelyyn. Kannettava on saatavilla sekä Intelin että AMD:n prosessorilla.

HP Envy 16-inch ja HP Envy 17.3-inch -kannettavientehot antavat mahdollisuuden vaativampaankin työskentelyyn missä vain.

HP on julkistanut uudet HP Spectre- ja HP Envy -kannettavat, joilla esimerkiksi luova freelance-työskentely sekä erilaiset vapaa-ajan luovat projektit sujuvat saumattomasti. Pandemian aikana yleistyneen hybridityöskentelyn myötä kannettavilta odotetaan myös hyviä ominaisuuksia virtuaaliseen yhteistyöhön, suorituskyvystä tinkimättä.
“Luovia projekteja tekevät muutkin kuin esimerkiksi valokuvaajien tai suunnittelijoiden kaltaiset luovan työn ammattilaiset. HP:n Spectre- ja Envy-sarjoista löytyy vaihtoehtoja monenlaisten käyttäjien tarpeisiin hybridiarjessa”, sanoo HP Suomen kuluttajatietokoneista sekä pelikoneista vastaava tuotepäällikkö Juhani Tuomisto.
Uusien Spectre- ja Envy-kannettavien materiaaleista osa on kierrätettyä metallia sekä merestä kerättyä kierrätysmuovia.
Sujuvaa yhteistyötä
Uutuuskannettavissa on valmiina HP Presence sekä HP GlamCam -toiminto, jotka takaavat korkealuokkaisen äänenlaadun ja laadukkaat videopuhelut. Koneissa on:
 • 5 MP kamera kirkkaan kuvanlaadun varmistamiseksi
 • HP Auto Frame ja HP Dynamic Voice Leveling -toiminnot, jotka pitävät huolen, että puhujan ääni kuuluu ja kuva näkyy riippumatta siitä, missä osassa huonetta hän on
 • Taustavalon automaattinen korjaus
 • Puhujan kasvoja ehostava Appearance Filter -toiminto
 • Network Booster -toiminto tiedonsiirtonopeuden optimointiin näytön jumittumisen ja puheluiden katkeamisen välttämiseksi
Suorituskykyä ja sopivat ominaisuudet kaikkeen suunnittelutyöhön
Spectre- ja Envy-uutuuskannettavien ominaisuuksissa riittää valinnanvaraa riippuen siitä, millaisia ominaisuuksia käyttötarkoitus edellyttää. Saatavilla on esimerkiksi:
 • Luonnollisen kuvanlaadun mahdollistava, jopa 4K OLED-näyttö ja kaksinkertaisen virkistystaajuuden tarjoava 120 Hz:n näyttö
 • Visuaalisen sisällön työstämistä helpottava kosketusnäyttö
 • Monta eri näyttökokoa erilaisilla kuvasuhteilla (3:2-kuvasuhde verkon selaamiseen ja projektinhallintaan, 16:9-kuvasuhde videoiden katseluun ja viihteelle ja 16:10-kuvasuhde videoiden ja äänen editointiin)
 • Intel® Evo™ -alustat, joissa on koneen suorituskykyä parantavat 12. sukupolven Intel® Core™ -suorittimet
Pitkäkestoista tehoa
Intelin suorittimilla varustelluissa laitteissa on lisänä virranhallintaominaisuudet, joilla koneen akunkestoa on mahdollista pidentää.
 • Power Saver -tila pidentää akunkestoa aina, kun latausmahdollisuutta ei välttämättä ole nopeasti saatavilla.
 • Intel® Dynamic Tuning -teknologiaa hyödyntävä In-bag detection -toiminto säätelee kannattavan virrankulutusta ylikuumenemisen välttämiseksi aina, kun kone on laukussa.
 • Adaptive Battery Optimizer -toiminto seuraa koneen virrankulutusta, lataustilaa ja käyttöaikaa, jotta akku säilyy hyvässä kunnossa.
 • Smart Sense -toiminto optimoi muun muassa laitteen suorituskykyä ja lämpötilaa sen perusteella, mitä ohjelmia koneella on käynnissä.
Moni käyttää luovaan työskentelyyn useita laitteita samanaikaisesti. Sen vuoksi kaikissa Spectre- ja Envy-uutuuskannettavissa on valmiiksi asennettuna HP Palette, digitaalinen työtila, joka helpottaa työskentelyä useammalla laitteella samanaikaisesti. Koneissa on lisäksi HP PhotoMatch -toiminto, jolla on helppoa löytää henkilön kasvot valokuvista, Concepts -ohjelma luonnosteluun, HP QuickDrop helppoon ja langattomaan tiedostojen siirtelyyn sekä Duet for HP, jolla käyttäjä voi laajentaa työtilaansa ja yhdistää koneen helposti toiseen laitteeseen.
Hinnat ja saatavuus
 • HP Spectre x360 13.5-inch 2-in-1 -kannettava: Saatavuus ja hinnat tarkentuvat myöhemmin.
 • HP Spectre x360 16-inch 2-in-1 -kannettava: Saatavuus vahvistuu myöhemmin. Hinnat alkaen 1 699,99 euroa
 • HP Envy x360 13.3-inch 2-in-1 -kannettava: Saatavuus vahvistuu myöhemmin. Hinnat alkaen 999,99 euroa.
 • HP Envy x360 15.6-inch 2-in-1 -kannettava: Saatavuus vahvistuu myöhemmin. Hinnat alkaen 999,99 euroa.
 • HP Envy 16-inch -kannettava: Saatavuus vahvistuu myöhemmin. Hinnat alkaen 1 499,99 euroa.
 • HP Envy 17.3-inch -kannettava: Saatavuus vahvistuu myöhemmin. Hinnat alkaen 1 199,99 euroa.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
170 769
Viestejä
3 155 950
Jäsenet
57 797
Uusin jäsen
SirEdwin

Hinta.fi

Ylös Bottom