Hp- CM1312 MFP laserJet jumittaa paperilla

faq

Liittynyt
26.01.2019
Viestejä
37
Sellainen vika, että lähes joka toinen paperiarkki jää jumiin heti paperikaukalon jälkeen siten, että sen saa kyllä laitetta purkamatta irroitettua. Voiko tuolle suhteellisen helposti tehdä mitään? Laite yli 10 v wanha, joten huoltoon ei kannata enä' viedä.
 

KLF

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 809
Googlen kuvahaku kertoi enemmän kuin mallinumero.

Ota paperikaukalo pois, siellä kolossa pitäis näkyä akseli jossa on paperin poimintakumi (kuva tuossa amazonin linkissä). Se kumi kovettuu aikaa myöden tai kovassa käytössä kerää paperipölyä itseensä jonka jälkeen se liukuu siinä paperin päällä eikä poimi niitä kunnolla. Hätäkorjauksena toimii joskus paperikaukalon pitäminen mahdollisimman täytenä jolloin se poimintakumi tarraa vähän paremmin paperiin kiinni.

Joskus riittää kun sitä kumia putsaa oikealla aineella ja siitä tulee jälleen kimmoisa. Muutaman minuutin homma, toki sitä purkkia ei kannata itse ostaa vaan poimintakumi irti ja tulostinhuoltoon hattu kädessä. Samalla vaivalla toki sen sitten jo vaihtaakin.

tälläinen taitaa olla korjaussarja, kannattaa tosin varmista vielä että on oikeaan malliin koska juuri samaa mallinumeroa ei mainita ilmoituksessa.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 030
Viestejä
4 189 509
Jäsenet
70 854
Uusin jäsen
rata-mestari

Hinta.fi

Ylös Bottom