Honor julkaisi ensimmäisen lehdistötiedotteensa itsenäisenä yrityksenä

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
2 205


Diizzel kirjoitti uutisen/artikkelin:
Viime viikon perjantaina, 22. tammikuuta, kiinalainen Honor julkaisi ensimmäisen tiedotteensa Huaweista irtautumisen jälkeen. Viime marraskuussa uutisoimme Huawein myyvän Honor-brändinsä Shenzhen Zhixin New Information Techonologylle. Myynnin taustalla oli Yhdysvaltain ja Kiinan välisen kauppasodan myötä Huaweille seuranneet rajoitteet ja niiden myötä syntyneet taloudelliset haasteet kiinalaisyritykselle.

Uudessa tiedotteessaan Honor julkisti uuden View40-älypuhelimen ja alusti uutta brändistrategiaansa täysin itsenäisenä yrityksenä. Tiedote painottaa Honorin halua kehittyä globaaliksi ikoniseksi brändiksi, joten yrityksen aikomus pysyä globaaleilla markkinoilla Huaweista eroamisesta huolimatta on varsin selvä. Yhtiö myös määritteli uuden sloganinsa ”Go Beyond”, joka tarkoittaa vapaasti suomennettuna pidemmälle menemistä.

Tiedotteessaan Honor määrittää strategiansa keskittyvän jatkossa kolmeen pääpilariin: Kaikki skenaariot, kaikki kanavat ja kaikki ihmiset, minkä lisäksi myös vanhempi 1+8+N-strategia jatkuu. Käytännössä vanhempi strategia tarkoitti sitä, että julkaisuissa Honor pyrki pitämään yllä laajemman ekosysteemin, joka muodostui puhelimista (1), muista älylaitteista, kuten tableteista, kannettavista tietokoneista ja puettavista älylaitteista (8) sekä verkkoihin liittyvistä laitteista ja ominaisuuksista (N).

Globaaleille markkinoille Honor ei tiedotteessaan julkaise yhtään tuotetta, mutta valmistaja kertoo varmistaneensa yhteistyökumppaneikseen muun muassa AMD:n, Intelin, MediaTekin, Microsoftin, Qualcommin, Samsungin, SK Hynixin ja Sonyn. Yhteistyökumppanilistauksen perusteella voitane olettaa, ettei Huaweita koskeneet kauppapakotteet ainakaan vielä ole periytyneet Honorille, minkä myötä yhtiö pystyy mahdollisesti kilpailemaan globaaleilla markkinoilla entistä omistajayritystään vapaammin.

Lähde: Honor

Linkki alkuperäiseen juttuun
 

Taneli-

☤ Virallinen ⚔ testaaja ☣
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
7 832
Tässähän voi varovaisesti alkaa toivoa että pitävät yllä ja jatkavat myös nykyisten puhelinten päivityksiä ja mahdolliset aiemmat pelot poistuvista Googlen palveluista, suomalaisista pankkipalveluista jne. eivät luultavimmin pääse toteutumaan.

Tosin kyllä tuo ison iskun on ottanut brändinä ja jos oikein muistelen ei enää Suomessa tai maailmalla ole se eniten puhelimia myynyt (yhdessä Huowein) puhelimia tekevä taho.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 857
Eräs Kiinan hallituksen omistama yritys myy osansa toiselle samanlaiselle joka nyt sattuu olemaan kirjoilla jossain muualla kuin Kiinassa. Kelpaako Hongkong? Vaikka tämän omistaakin jokin toinen viaton Kiinalainen yritys. Tässähän nyt ei ole mitään epäilyttävää ja kaikilla on kaikki hyvin, ja kaikilla on edelleen varmaan nämä saman firman toimittamat puhelimet päivityksineen käytössä :coffee:
 

VmH

Liittynyt
06.02.2020
Viestejä
907
Kiinassa on kaikki mahdollista. Vaikka kiertää myyntirajoitukset siirtämällä puhelinten valmistus sisar -brändille. Kiinassa yritysten omistusoikeus ei kuulu koskaan yksityis -henkilöille loppupeleissä, kun puolue määrää kirjaimellisesti ihan kaikesta.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
243 128
Viestejä
4 252 063
Jäsenet
71 277
Uusin jäsen
atteh

Hinta.fi

Ylös Bottom