HMD Global julkaisee uusia puhelimia 19. maaliskuuta - uutuuspuhelimet mukana Bond-elokuvassa

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 452


Juha Kokkonen kirjoitti uutisen/artikkelin:
HMD Global on tiedottanut tänään uusien puhelimiensa julkaisusta sekä niiden esiintymisestä osana tulevaa James Bond -elokuvaa. Yrityksen tuotejohtaja Juho Sarvikas suositteli jo tiistaina Twitterissä merkitsemään kalenteriin päivämäärän 19. maaliskuuta ja tänään yritys vahvisti julkaisevansa kyseisenä ajankohtana uusia puhelimia Lontoossa järjestettävässä tilaisuudessa.

Tulevaan No Time to Die -elokuvaan liittyen HMD paljasti, että elokuvassa esiintyy yrityksen tuleva ensimmäinen 5G-puhelin, joka on epävirallisten ennakkotietojen mukaan Snapdragon 765 -piiriä käyttävä Nokia 8.3 5G. Elokuvasta voi myös bongata mm. Nokia 7.2- ja 3310-mallit.

Valitettavasti elokuvan näkemistä joutuu kuitenkin odottamaan vielä tovin, sillä elokuvan ensi-ilta ilmoitettiin tänään siirrettäväksi marraskuulle koronaviruksen takia. HMD Globalin Juho Sarvikkaan mukaan ensi-illan siirtyminen ei kuitenkaan haittaa, vaan "loi meille upean mahdollisuuden rakentaa jännitystä yhteistyön ympärille". "Elokuvan keskiössä on innovaatio, ja käyttämämme teknologian kanssa Bond-yhteistyö tekee puhelimistamme ainoan laitteen, jonka kukaan, edes 00-agentti, tarvitsee”, Sarvikas jatkaa tiedotteessa.

HMD:n Lontoossa järjestämässä julkaisutilaisuudessa odotetaan ennakkohuhujen perusteella nähtävän Nokia 8.3 5G-, Nokia 5.3- ja Nokia 1.3-puhelimet. Tietoihin kannattaa kuitenkin suhtautua vielä osin varauksella.

Lähde: Lehdistötiedote

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
26.12.2016
Viestejä
97
Toivottavasti tekee yhtä hyvin kuin Ericsoni teki 007 puhelimen... Se Saint (Pyhimys) Nokia 9000 oli hiukan heikko... Ja myös hackermanin Nokia seikkailu oli kanssa hiukan heikko Die Hard 4 sessa vai kolmosessa...Nokia 9300i jos oikein muistan, toisaalta ne oli oikeita puhelimia :) toisin kuin Ericsonin leikki puhelin. "phone goes other way around you ... you ... "
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
112
Onkohan uutuuspuhelimessa jo toimiva kamera? Nokia 9 Pureviewin omistajana on valokuvien ottaminen puhelimella jäänyt ihan minimiin. (Kamerasofta kaatuilee, toimii ja käynnistyy todella hitaasti ja kuin pisteenä i:n päälle softan AI ei juuri koskaan toimi kuten olettaisi, esikatselukuvan hyvä rajaus on muuttunut lopulliseen kuvaan täysin, tai hämärässä otettu kuva on aivan täysin musta (ja samassa tilanteessa esim. Nokia 6.1 ottaa vielä ihan järkeviä kuvia, tai ainakin sellaisia mistä tunnistaa kuvattavan kohteen))
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
112
Ha! Nyt vasta huomasin tuon mainoskuvan! Siis ihanko oikeasti siinä puhutaan kaiutinpuhelua? :D "nerokasta"
 
Liittynyt
25.11.2017
Viestejä
77
Varmaan ovat HMD:llä iloisia kun leffa siirrettiin huhtikuulta marraskuulle.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
112
Näkkäripuhelu!
Noh, ei tämä muutenkaan taida tulla olemaan mikään menestys.
Ai tolla on nimikin, itse olen mieltänyt vaan kaiutinpuhelua tuolla tavoin puhuvat vain käyttäjiksi jotka eivät ymmärrä että jos painaa vahingossa kaiutinpuhelun nappia, niin siitä samasta napista saa ohjattua puhelun takaisin korvakuulokkeeseen.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
242 351
Viestejä
4 230 625
Jäsenet
71 210
Uusin jäsen
Hmph

Hinta.fi

Ylös Bottom