Hill Climb Racing 2

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja SweeneyTodd, 12.12.2019.

 1. SweeneyTodd

  SweeneyTodd Smooth Operator Tukijäsen

  Viestejä:
  1 168
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Vieläkös muut pelaa tätä peliä?

  Itse innostuin uudestaan, kun tähän putkahti tiimit. Tuolta ropisee hyvässä tiimissä kiitettävän paljon kolikoita ja osia ja lisäksi team eventeissä tarvitsee kehittää tasaisesti kaikkia autoja, niin on omat autot parantuneet kummasti. Max autoja ei kyllä vielä ole kuin pari, mutta pikku hiljaa...

  Tasolla Legendary 23 olen nyt menossa, total rank 279 656.

  Jos muita pelaajia löytyy, niin täällä voisi keskustella ja jakaa vinkkejä peliin.
   
 2. Zaiffa

  Zaiffa

  Viestejä:
  66
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Legendary 102 tasolla mennään ja top10 tiimissä, gp reilu 6k. Hyvin jaksellut vääntää, varsinkin näiden team eventtien myötä.
   
 3. MedHot

  MedHot

  Viestejä:
  1 048
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itsekkin käyn ajelee nuo team eventit aina pois. Satunnaisesti rälläillyt muutenkin :) Hauskaa hetkittäistä ajanvietettä edelleen.
   
 4. hedzod

  hedzod

  Viestejä:
  38
  Rekisteröitynyt:
  28.02.2017
  Ainoa mobiilipeli älypuhelinten aikakaudella, mitä olen jaksanut pelata alkua pitemmälle. Aikoinaan ensimmäistä Hill Climb Racing tuli pelattua lähes koko autotalli auki ja tätä kakkosta heti julkaisusta asti lähes päivittäin ne 10 voittoa + joku arkku koko ajan avautumassa.

  Team Eventit oli hieno uudistus peliin ja on tuonut reilusti lisää mielenkiintoa. @Zaiffan kanssa taidettiin olla hetki samassa joukkueessakin. Pelaajakunta pelin "huipputasolla" taitaa olla aika iäkästä verrattuna yleisiin mielikuviin mobiilipelaamisesta - ehkä vain vanhemmat pelaajat ovat jaksaneet pysyä pelin parissa ja kehittää autojaan siten että team eventeissä pystyy pärjäämään. Hauskinta tässä onkin ollut pelin ympärille muodostuneet yhteisöt, vanhat ukot jotka eivät olleet ikinä kuulleetkaan esim. discordista, on saatu päivittäin höpisemään pelin taktiikoista ja tietenkin siinä ohessa kaikesta muustakin.

  Kehittäisivät peliä vain enemmän perinteisen kilpa-ajamisen suuntaan, nykyään on aivan liikaa ihme temppuilua haasteina...
   
 5. SweeneyTodd

  SweeneyTodd Smooth Operator Tukijäsen

  Viestejä:
  1 168
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Voi olla joo. Itse olen ikämiehet joukkueessakin. :)

  Tuo pakettien kuskaus ei kyllä suju yhtään. Aina täräyttää johonkin töyssyyn niin, että kamat sinkoilee. Onko tuohon jotain kikkaa vai pitääkö vaan tyytyä jämäpisteitä keräilemään?
   
 6. Jumi

  Jumi

  Viestejä:
  1 119
  Rekisteröitynyt:
  27.03.2017
  Hyvin tehty peli kyllä. Syksyllä pelasin paljon kuukauden ajan, mutta sen koommin en ole koskenut.
   
 7. hatih

  hatih

  Viestejä:
  633
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Jossain vaiheessa kokeilin mutta jotain mikromaksuroska-tyylistä oli jonka takia palasin ykköseen. En muista että oliko se pakkomainoksia, odottelua että pääsi pelaamaan maksamatta vai mitä mutta muistan että muuten peli vaikutti kivalta. Mikä nykytilanne on, pääseekö pelaamaan milloin haluaa niin kauan kuin haluaa ilman rahan ruinaamista?
   
 8. Krugy

  Krugy

  Viestejä:
  39
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Tuleehan tuota mätettyä, legendary 124, total rank 1,3M.

  Team Rallin kuhinaa, avoin tiimi btw awink awink ja aktiivisia jäseniä vailla, tehdään tilaa sitten tarvittaessa...

  Lähinnä yksi aktiivisempi kaveri jonka kanssa kisataan dailyä ja weeklyä, muut menee siinä sivussa.

  Taitavat perus pelissä edelleen haluta rahaa muutaman kisan välein, itse maksoin sen euron (?) että sai pois, enää kynivät arkuissa mutta ne videot sitten 'katselen'.

  Oon säästelly uusiin autoihin vähän rahnua, saisivat pullauttaan jonkun pihalle, kohta 23M crediittiä jemmassa :p
   
  Edqar tykkää tästä.
 9. Hyrava

  Hyrava

  Viestejä:
  479
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Säännöllisen epäsäännöllisesti tulee pelailtua. Välillä saattaa olla parinkin kuukauden tauko ja välillä tulee pelailtua joka päivä. Nyt ei ole varmaan ainakaan viikkoon tullut pelattua kertaakaan

  Yksi kulkine on yhtä vailla max sekä muutama muu hyvin lähellä. Levelistä ai ole mitään hajua...
   
 10. SweeneyTodd

  SweeneyTodd Smooth Operator Tukijäsen

  Viestejä:
  1 168
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ykkösestä tuttua adventure-kisaa saa ajaa niin paljon kuin huvittaa. Cup-kisoista palkintoja mahtuu "kaappiin" kolme arkkua. Sen jälkeen pitää odotella, että arkku avautuu tai maksaa timanteilla. Toki, jos raha eiole pääasia, niin aika-ajokisoja voi ajella myöskin niin paljon kuin huvittaa.
   
 11. ottulo

  ottulo

  Viestejä:
  57
  Rekisteröitynyt:
  07.08.2017
  Päivittäin tulee jonkin verran pelailtua, toisina enemmän ja toisina päivittäiset 10 voittoa jos edes sitä. Rahaa en ole laittanut kiinni senttiäkään, vaikka nuo mainokset välillä ärsyttävät.

  En tiedä tarkoititko @hatih yllä olevaa, ilmaispelaajille tuputettavia mainoksia vai pelin oman "kaupan" tarjouksia, mutta ainakin ilmaisena noita mainoksia tulee satunnaisesti cupien ym. ajojen jälkeen (ei eventeissä kuitenkaan) ja itse ilmaisia päivityksiä tai arkkujen välittömiä avauksia klikkaillessa. Adventurea ja aika-ajoja saa ajella niin paljon kuin huvittaa, mutta toki myös cupeja. Arkkuja ei mahdu kolmea enempää kerralla, mutta saa niistä silti pisteitä ja kolikoita normaalisti.

  Tiimi tosiaan on tuonut lisää intoa. Joskus aiemmin olen pariin otteeseen pelannut, jälkimmäisellä kerralla legendary-tasolla muutaman kuukauden, mutta koska en liittänyt pelitiliä muihin tileihin, on tili hävinnyt puhelimen vaihtuessa. Nyt ollaan "kolmatta" kierrosta edetty jonkin verran legendarylle ja jonkinlaisessa tiimissäkin mukana, jota tosin tuntuu hidastavan epäaktiiviset jäsenet. Lieneekö syynä jatkuva lipsuminen asetetusta minimivaatimuksesta jäsenille ("xyz on mun kaveri, saako tulla mukaan" jne) vai mikä. Vähän näemmä Rallin kuhinaa edellä tällä hetkellä (Overdrive!).

  Kaksi ensimmäistä vehjettä on täyteen kehitetty valinnaisia "lisälaitteita" lukuunottamatta, tiimikisojen vuoksi melkein kaikki koneet on kuitenkin ostettu ja vähän päivitettykin. Adventure-kentistä on avattuna kolikoilla vasta kaksi, joten ei tekeminen ihan äkkiä lopu. Tiimien lisäksi myös eventtejä ja ratoja on tullut muutama lisää sitten viime pelailun.
   
 12. Jezetus

  Jezetus

  Viestejä:
  118
  Rekisteröitynyt:
  23.08.2018
  Legendary 41 täällä. Hyvä peli! Tulee hakattua tätä säännöllisen epäsäännöllisesti, kuitenkin lähes päivittäin ainakin hiukan.
   
 13. BaTTman

  BaTTman

  Viestejä:
  802
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Kotona pi-holen takaa tulee kyllä pelailtua silloin tällöin. Se blokkaa kätevästi nuo mainosvideota.

  Voisin kyllä sen verran tukea pelin kehittäjiä että katselisin noita mainoksia, mutta kun tuppaa järjestään olemaan niin mahtavat äänet niissä mainoksissa. Ja toisaalta sen verran harvoin tulee pelailtua, että en viitsi peliä ostaa että pääsisi niistä mainoksista siten? Onko se mahdollista muuten?
   
 14. SweeneyTodd

  SweeneyTodd Smooth Operator Tukijäsen

  Viestejä:
  1 168
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  VIP-jäsenyydellä saa mainokset pois, mutta on aika suolaisen hintainen. 10€/kk. Tällöin videon tilalla on VIP-painike, jolla arkut/osat saa auki odottelematta ja videoita katselematta.
  Myös block this estää mainosvideot, mutta se tarkoittaa sitten sitä, että jokaisen arkun kohdalla pitää odotella se 3 tuntia, jos ei maksa timanteilla.
   
  BaTTman tykkää tästä.
 15. Zaiffa

  Zaiffa

  Viestejä:
  66
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Tosiaan jos paljon pelaa, niin kannattaa ostaa vaikka tuo 1,99€ paketti 200 timantille, niin pääsee niistä pakollisista mainoksista lopullisesti eroon. Jos haluaa ilmaisarkkuja availla, niin sitten voi valita katsooko vaiko eikö.
   
  hedzod ja BaTTman tykkäävät tästä.
 16. hedzod

  hedzod

  Viestejä:
  38
  Rekisteröitynyt:
  28.02.2017
  Rahalleen parhaan vastineen saa kuitenkin luultavasti juuri VIP-jäsenyydellä. Sillä saa päivittäin oman VIP-arkun, josta saa 60 timanttia (plus vähän rahaa ja osia. Yhdenkin kuukauden jäsenyydellä saa siis jo aika hyvän varaston timantteja kerättyä. Uusimmassa päivityksessä tuli lisäksi tuo Premium Pass, joka sisältyy VIPiin.

  Viime kuussa otin itse ensimmäistä kertaa VIPin ja vaikea siitä on nyt luopua, niin mukava ne kaikki "ilmaiset" arkut ja scräpperit on vain napata auki.

  Mutta satunnaiset pelaajat pystyy tosiaan pelaamaan ihan ilmaiseksi ja lähes ilman mainoksia, nuo "ilmaiset" palkinnot kun on täysin vapaaehtoisia avata.
   
 17. SweeneyTodd

  SweeneyTodd Smooth Operator Tukijäsen

  Viestejä:
  1 168
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Onko kukaan laskenut, että kumpi on kannattavampaa - avata kaikilla timanteilla kisoista saatuja arkkuja auki vai kerätä timantteja esim. 400 ja ostaa niillä kaupasta arkku?
   
 18. hyppykuppa

  hyppykuppa

  Viestejä:
  27
  Rekisteröitynyt:
  11.01.2019
  No mitä nyt tuota vilkaisin niin järkevämpi on kai availla ainakin noita 12 timangin arkkuja kuin se että pulittaisi tuosta arkusta 400 timangia.
  Itse yleensä availen nuo 12 timantin arkut jos en jaksa laittaa sitä väsynyttä videota pyörimään.
   
  SweeneyTodd tykkää tästä.
 19. Blondie

  Blondie

  Viestejä:
  159
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Hyödyllisempää on tuhlata niitä timantteja ajettuihin arkkuihin.
   
  SweeneyTodd tykkää tästä.
 20. Edqar

  Edqar

  Viestejä:
  1 460
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
  Laskeskelin kans, että arkuilla saa ~40000 enemmän rahhoo (1000 timantilla).

  Noi team eventit on ihan jees vaihtelua puuduttavaan cuppien grindaamiseen. Väkeä saisi olla enemmän tiimissä, että pärjäisi. Rallin kuhinaa on tiimi ;)
   
 21. SweeneyTodd

  SweeneyTodd Smooth Operator Tukijäsen

  Viestejä:
  1 168
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Joo. Tuolla arkkujen availulla olen nyt mennyt.

  Nuo muut eventit, kuten nyt keulimiskisa tuo kanssa kivaa vaihtelua. Välillä aina niissä saanut jonkun voitonkin, mikä aina tuo uutta intoa. Noissa joukkuekisoissa ei kärkisijoille ole ollut asiaa. Pitäisi olla paremmat autot... ja ajotaidot. :)
   
 22. Uncle Blacksmith

  Uncle Blacksmith

  Viestejä:
  58
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jos joku tiimiä kaipaa ja pelailee suht säännöllisesti, niin Autorävä tiimissä on vielä jokunen paikka vapaana. Sijoitus pyörii siellä 500-600 välillä.

  Toisinaan nollakuskeja siivoillaan.