HBO Nordic

Viestiketju alueella 'TV- & nettisarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Kautium, 17.10.2016.

Tagit:
 1. itarumaa

  itarumaa

  Viestejä:
  1 093
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Hbo:n palvelussa on kyllä toki puutteensa, mutta on siellä paljon mieluista katsottavaa ja tuntuu että uskalletaan ottaa riskejä sarjoissa eikä mennä sitä keskitietä (ala netflix). Nyt on Prime irtisanottuna ja seuraavaksi otan kyllä uudestaan HBO:n. Katsottavana on ainakin Killing Eve 2 kausi, Game of Thrones 8 kausi, Strain 4 kausi, Veep 7 kausi näin alkuun.
   
 2. Mika__

  Mika__ Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 388
  Rekisteröitynyt:
  25.01.2019
  ^ omasta mielestä HBOn sarjojen laatu mennyt hurjasti alaspäin kultavuosista (GoT, Chernobyl ja True Detectiven 1. kausi olivat tilastovirheitä :D).

  En tiedä oliko ennen sitten vähemmän katsottavaa, mutta vaikkapa Sopranos, Band of Brothers, The Wire, Generation Kill, Boardwalk Empire, Westworldin 1. kausi jne. ovat sillä tasolla, että ne osin muokkasivat koko alaa eteenpäin ja nostivat rimaa huimasti johon useampi toimija alkoi tähyämään.

  Voihan olla, että noiden uusien sarjojen tarinat eivät ole vain itseä kiinnostanut ja jostakin ne ovat ihan huippuja. :hungry:

  Olen kyllä yhtä sarjaa odottanut jo vuosia, ehkä se ilmestyy vielä joskus: Masters of Air, Mighty Eight vai millä nimellä se sitten tuleekaan, eli kolmas Hanksin ja Spielbergin sotasarja ja trilogian viimeinen osa (Band of Brothers, The Pacific osat 1 ja 2). Toivottavasti siihen mennessä HBO Nordic saa ulos jotain muuta kuin pikselimössöä.
   
  Ukko Ylijumala tykkää tästä.
 3. SweeneyTodd

  SweeneyTodd Smooth Operator Tukijäsen

  Viestejä:
  1 032
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Sarjakeskusteluun pitää sanoa, että Westworldin hehkutukseen en yhdy. Kahteen kertaan olen ytittänyt sitä katsoa. Nyt menossa eka kausi puolessa välissä ja ei vaan meinaa jaksaa. No, pitää yrittää taistella loppuun.
  Wire on hyvä, mutta samaa mieltä siitä, että aivan ylihypetetty. Ehdottomasti katsomisen arvoinen, mutta ei nyt mikään maailman paras sarja.

  Gomorrahia suosittelen kaikille rikossarjoista kiinnostuneille. Ei tosin ole hbo:n tuotantoa, mutta hieno sarja.
   
  anonyymi tykkää tästä.
 4. TML

  TML Tukijäsen

  Viestejä:
  1 955
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Westworld ensimmäinen kausi oli suhteellisen kiehtova ja jaksoi hyvin katsoa, mutta toisella kaudella loppui itsellä mielenkiinto täysin.
   
  FinMaky, emviiex ja (poistettu käyttäjä) tykkäävät tästä.
 5. Elvis Jagger

  Elvis Jagger

  Viestejä:
  1 561
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Tuota olen aina väliajoin googlannut. Hiljaista on ollut mutta kyllä tuo ilmeisesti oikeasti edelleen on suunnitteilla, mutta edelleen niin alkuvaiheessa että varsinaisia uutisia ja virallista promomateriaalia tuskin tulossa vielä vuoteen tai kahteen.

  What We Know So Far About Masters of the Air: The Latest on HBO's Upcoming WWII Miniseries About The Mighty Eighth | Footsteps Research | Personalized WWII Research & Storytelling
   
 6. Mika__

  Mika__ Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 388
  Rekisteröitynyt:
  25.01.2019
  Vielä aikataulussa jos noin 10v aina väliä sarjoilla -> 2001, 2010 ja 2020/2021...
   
 7. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 518
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Sama. Ykköskauden katsoin lopulta kovan hypetyksen seurauksena ja olihan se ihan ok. Kakkoskautta en ole jaksanut edes aloittaa.

  Tuo on taas kerran yksi tarpeettoman nokkela sarja, jonka lopullinen idea ja eri kohtausten tarkoitus aukeaa useimmille vasta lueskelemalla kasan "what really happened in Westworld" -artikkeleita sarjan katsomisen jälkeen. Älykäs viihde on toki hyvä asia, mutta en tiedä onko tämä sitä, kun välillä kohtausten tarkoituksellinen sekoittaminen ja niiden sisältämät erilaiset metaforat tapahtumien välillä kääntyvät itseään vastaan. En hirveästi välitä siitä, että sarjan katsominen on kuin yhdestä väristä koostuvan v-maisen palapelin kasaamista. :D
   
  anonyymi ja Daagen tykkäävät tästä.
 8. Ukko Ylijumala

  Ukko Ylijumala BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  20.07.2019
  Aikalailla samaa mieltä. Ei nämä uudet HBOn sarjat useinkaan sytytä enää samalla lailla kuin vanhemmat.

  Tiedä sitten olenko itse muuttunut ajan kuluessa, vai onko sarjat paskentuneet. Makuasioitahan nämä toki ovat.
   
 9. Melchor

  Melchor

  Viestejä:
  130
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Mikä tämä Gösta sarja oikein on, aivan kamalaa katseltavaa. Sijoittuu ruotsin pikkukaupunkiin jossa kuitenkin "ruotsalaiset" vähemmistöä, vai onko meininki oikeasti naapurissa tuossa tilassa.
   
 10. Esa1000

  Esa1000

  Viestejä:
  191
  Rekisteröitynyt:
  08.10.2017
  Listaa tehdessäni tuo arvioinnin lisääminen kävi kyllä mielessä. Toistaiseksi tein listan enimmäkseen omaksi ilokseni, ehkä joku päivä viikon päästä alkavalla kesälomalla innostun lisäämään jonkinmoiset kommentit tuonne.
   
 11. Esa1000

  Esa1000

  Viestejä:
  191
  Rekisteröitynyt:
  08.10.2017
  Eniten ehkä itse pidän sarjoista jotka edes jollain tavalla liittyvät oikeisiin tapahtumiin. Kuten esim. Boardwalk Empire, Rome, Chernobyl, The Deuce, I'm Dying Up Here, Vinyl, Snowfall ...
   
 12. Pempula

  Pempula

  Viestejä:
  12
  Rekisteröitynyt:
  21.06.2019
  Listallasi ei jostain syystä näkynyt John Adamsia tai Generation Killiä, joita suosittelen, mikäli et ole katsonut. Samoin The Disappearance piti otteessaan. Vikingisä ei myöskään listalla. Nuo viimeksi mainitut eivät toki HBO:n sarjoja, vaikka valikoimassa ovatkin.
  Joistain sarjoista olen kanssasi kyllä eri mieltä, esim. Kidding mielestäni hyvä ja Hap and Leonard taas lopulta jotain aivan muuta, samoin CB Strike myös aika tusinasarja. Jos historiallisuus taustalla riittää niin myös Turn saattaa sopia, vaikka itselleni ei toiminut (tällä hetkellä ei valikoimissa, mutta palannee taas jossain vaiheessa).
   
 13. Make

  Make Tekee järkeä. BANNED Tukijäsen Köyhä

  Viestejä:
  537
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Miten HBO:ssa poistetaan kohteita "Jatka katselua" listalta? Vai poistuvatko ne itsekseen? Muutamaa leffaa olen katsonut niin nyt ne näkyvät tuossa koko ajan...
   
 14. HMV

  HMV Merkittävä käyttäjä Make ATK Great Again

  Viestejä:
  569
  Rekisteröitynyt:
  07.01.2017
  Poistuvat jonkun ajan päästä. Voit toki vauhdittaa asiaa palaamalla leffaan ja katselemalla lopputekstit, jolloin se kuittautuu katsotuksi. Surkea softa, mistä johtuu kaikki älyttömyydet.
   
 15. Zacksa

  Zacksa

  Viestejä:
  1 283
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Snowfall on kyllä kiistatta kovin sarja joka nyt pyörii. Ihmeen vähän hehkutettu missään.
  City on a hill ei myöskään ole huono
   
  ttjm tykkää tästä.
 16. jhu

  jhu

  Viestejä:
  15
  Rekisteröitynyt:
  19.12.2016
  Onkos muilla Android-tv-sovellusta käyttävillä ollut ongelmia kuvan pätkimisen kanssa viime aikoina? Tullut katsottua The Deucea ja ainakin siihen aikaan kun itse sitä katsoo (22-23 välillä), niin freimejä putoilee välistä välillä oikein rutkasti ja äänikin pätkii. Alkuillasta tai päivällä ei juurikaan tee tuota, mikä viittaisi siihen, että HBO:n serverit kyykkää välillä eikä sovellus osaa yhtään sopeuttaa kuvanlaatua datavirran vaihteluun.

  HBO:n tekniseen tukeen otin yhteyttä, mutta käskivät vain palauttaa telkun tehdasasetuksille - mitä en tosiaan viitsisi yhden sovelluksen takia tehdä koska pitää kaikki asetukset säätää taas kohdalleen sen jälkeen. Netti tulee lankaa pitkin telkkariin 80M valokuidusta ja kuten arvaattekin, kaikki muut suoratoistopalvelut toimivat moitteetta...
   
 17. Raikku

  Raikku

  Viestejä:
  2 164
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Doom Patrol season 2:sta sanotaan että alustana dc:n oma ja Hbo max, eli onko sitten selviä että täällä tulee taas sitten Nordiciin?
   
 18. El Bromista

  El Bromista

  Viestejä:
  15
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  HBO:n 1998 minisarja From Earth to the Moon tullut HBO:lle toistoon kuuhun laskeutumisen 50-vuotispäivän kunniaksi, suosittelen jos aihe edes vähänkään kiinnostaa.
   
 19. mikkelson

  mikkelson

  Viestejä:
  1 426
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Todennäköisesti jos DC:n oma palvelu ei ole silloin Suomessa saatavilla niin tulee sitten HBO Nordic:n kautta.
   
 20. Clebekki

  Clebekki

  Viestejä:
  66
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2018
  Viimeksi muokattu: 02.08.2019
  Elvis Jagger tykkää tästä.
 21. yeoltelly

  yeoltelly

  Viestejä:
  79
  Rekisteröitynyt:
  27.08.2017
  Voisin sulattaa kaiken muun huonon tässä palvelussa, mutta kun toi bitrate on vaan niin surkea. Karmeaa pilata katselukokemus tollasella pikselimössöllä.
   
  FinMaky, sonof, Elvis Jagger ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 22. Ukko Ylijumala

  Ukko Ylijumala BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  20.07.2019
  Tämän huomaa todella hyvin, kun välillä pitää taukoa HBO:sta ja käyttää muita palveluita.

  Käytin äsken parin vuoden tauon jälkeen uuden ilmaiskuukauden, ja voi pojat että on eroa kuvanlaadussa muihin palveluihin nähden. Sellaista pikselimössöä vähänkin nopeammassa liikkeessä, että taitaa taas jäädä siihen yhteen ilmaiskuukauteen tämäkin kokeilu.

  Kai ne takoo sen verran rahaa paskallakin kuvalla ja käyttöliittymällä että ei tarvitse parannuksia tehdä.
   
  Elvis Jagger tykkää tästä.
 23. Mika__

  Mika__ Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 388
  Rekisteröitynyt:
  25.01.2019
  No eiköhän GoT:n jälkeen käy mukavasti kato kun ei ole enää mitään katsottavaa monellekaan mitä ei olisi jo nähnyt tai edes haluaa katsoa. Vaikea uskoa että tuosta enää kukaan vapaaehtoisesti maksaa kun mitään ’pakkoa’ ei ole.
   
 24. Elvis Jagger

  Elvis Jagger

  Viestejä:
  1 561
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  No on kyllä aika vakio haista paska -vastaus aspalta. Turha kokeilla. Sovelluksen uudelleen asennus ja/tai app datan nollaus (en tunne Android tv:tä, mutta olettaen että toimii samoin kuin mobiili-Android) olisi parempi ohje mutta tuskimpa se on tässä tapauksessa siitäkään kiinni.
   
 25. jhu

  jhu

  Viestejä:
  15
  Rekisteröitynyt:
  19.12.2016
  Jep, jo ensimmäisessä viestissäni sanoin, että nuo on jo kokeiltu. Eikä tietenkään mitään vaikutusta. Tosin täytyy myöntää, että Android-tv on astetta hämmentävämpi tapaus, koska keväällä Netflix-sovellus alkoi kaatuilla koko ajan eikä siihen auttanut kuin telkun palauttaminen tehdasasetuksille. Asiaan saattoi vaikuttaa kyllä sekin, että Netflix-sovellus on "järjestelmäsovellus" eikä sitä voinut käsin poistaa.

  No, ongelma on vähentynyt onneksi, mutta edelleen noita satunnaisia freiminpudotuksia tulee.
   
 26. Flou

  Flou

  Viestejä:
  39
  Rekisteröitynyt:
  15.12.2016
  Ongelma on siinä, että katsot vain muutaman jakson sarjasta. Sarja lähtee kunnolla käyntiin vasta jossain 5. tai 6. jakson paikkeilla. Ja, jos katsot sitä jakson tai kaksi per vuosi, et ikinä pääse "hahmojen sisälle". Ne on silloin vain naamoja.Hahmot ja tuo kaupunki tekee sen tarinan. Ei mitkään actionwau -tapahtumat ala Game of Thronesin jälkimmäiset kaudet.
   
  vipe tykkää tästä.
 27. Ukko Ylijumala

  Ukko Ylijumala BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  20.07.2019
  Itsellä iski Sopranos ihan täysillä. Mielestäni paras sarja koskaan tehty.

  The Wireen en tosin koskaan päässyt sisälle. Aina jäi kesken ekan kauden alussa. Turha sitä on väkisin katsoa, jos ei vaan maistu.

  Makuasioita sanoi koira kun pallejansa nuoli. :)
   
 28. Flou

  Flou

  Viestejä:
  39
  Rekisteröitynyt:
  15.12.2016
  HBO hyötyy kyllä älyttömästi (laadullisesti) näistä muitten kanavien sarjoista ainakin Pohjoismaitten alueella. Snowfall on muistaakseni FX:n ohjelmia ja City on a Hill vastaavasti Showtimen sarja.
  Eipä siinä, saa kyllä rahoilleen vastinetta, kun HBO:lta näkyy myös muitten sarjoja. Itku pääsisi, jos tuolta lähtisi kaikki muu kuin HBO:n oma tuotanto pois ja Showtimen sarjoista pitäisi maksaa erikseen (en muuten maksaisi).
   
 29. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  6 518
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Vai niin. Tarkensin tosin seuraavassa postauksessa näin:
   
 30. perato

  perato

  Viestejä:
  3 144
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Paitsi et jokainen sarja on melkeen tämmönen. Asiasta tehty aikapaljon tutkimustakin, että Netflixissä sarjojen keskimääräinen koukuttumisjakso on jossain 5-10 välillä. Muutenki sarjat luottaa paljon siihen, että sit 5-10 jakson jälkeen sitä jotenki koukuttuu henkilöihin eikä itse tarinaan. Nykyään varsinki ku sarjoja on satoja nii en näe mitää syytä miks itteä pitäs kiusata kattomalla jotain paljon kehuttua sarjaa jos se ei napostele samaan tapaan ku ite nykyään jätän kaikki klassikkoleffat väliin joista osaan jo heti arvata ettei kinosta.
   
  nakkirakki tykkää tästä.
 31. Flou

  Flou

  Viestejä:
  39
  Rekisteröitynyt:
  15.12.2016
  Onko muut katsoneet HBO:n uutukaista Euphoriaa? Vaikka kyseessä onkin Jenkkinuorisoa koskeva sarja, on tuo ote jokseenkin paljon rujompi ja varmaan myös realistisempi kuvaus verrattuna kaikkiin noihin CW:n kiiltokuvasarjoihin. Tietty nää nuoret osaa myös oikeasti näytellä muutakin kuin kaunista. Huumeita, väkivaltaa, parisuhdedraamaa, seksiä ja osittain myös vanhemmuuden sekä teini-iän tuskaa, siitä on sarja tehty.

  Itselleni tämä sarja upposi tosi hyvin ja toinenkin kausi muistaakseni varmistui tässä jokunen aika sitten. Pääosaa esittää taitelijanimi Zandaya tms. (uuden Spider-Manin Mary Jane).
   
 32. neko

  neko Make ATK Great Again

  Viestejä:
  2 336
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  On katsottu 1. jakso, ja ajattelin katsoa kun kaikki jaksot ovat ilmestyneet (onko jo?). Vaikutti tutustumisen arvoiselta.
   
 33. ExSeitan

  ExSeitan

  Viestejä:
  1 296
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Täälläkin on Euphoriaa katsottu. Vaikka tulee vähän likainen setämiesolo katsoessa. Kovasti on meno muuttunut hurjemmaksi Beverly Hils 90210 ajoista nuorista aikuisista kertovissa sarjoissa. Plussaa Eric Danen mukana olosta, joka on hahmonsa kaltainen pervo tosielämässäkin joidenkin lööppien perusteella. :)
   
 34. Flou

  Flou

  Viestejä:
  39
  Rekisteröitynyt:
  15.12.2016
  Kyllä. Tänään tuli ekan kauden vika jakso ulos.
   
 35. tomih

  tomih

  Viestejä:
  561
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Euphoria oli ihan jees ja sen perään etusivu sattui mainostamaan leffaa nimeltä Share. Ajattelin katsella, kun vaikutti uppoavan samaan teemaan ja nyt on kyllä pakko todeta, että vmp. Tarina, ohjaus, kuvaus, tuotanto ja äänimaailman ihan hirveetä tuubaa. Piti ihan kahdessa osassa kattoo, kun oli niin tylsä leffa.
   
 36. James

  James

  Viestejä:
  766
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Beforeigners vaikuttaa ihan kivalta. Harmi ettei mukavasta ideasta kuitenkaan raatsittu tehdä pykälän tai parin verran laadukkaampaa sarjaa. Tähän astiset pari jaksoa kuitenkin ihan viihdyttävää katsottavaa.
   
 37. GuntherPrien

  GuntherPrien

  Viestejä:
  727
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Onko muilla ollut ongelmia uusien jaksojen listauksen kanssa? Vaikuttaa, että uusien jaksojen listaus päivittyy pari kertaa viikossa. Kuitenkin kun sarjan nimellä hakee niin uudet jaksot kyllä löytyy, mutta niitä ei listata. Näin ainakin androidilla ja PS3:lla.
   
 38. HarhaanJohtaja

  HarhaanJohtaja

  Viestejä:
  268
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Selaimellakin ollut tuota samaa.
   
 39. jeppejehu

  jeppejehu

  Viestejä:
  373
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tykkäsimpä paljon tuosta City on the hillistä. Olihan se Kevin Bacon vähän sterotypinen sikailijapoliisi, mutta kokonaisuudessaan eka tuotantokausi oli hyvä.
   
 40. neko

  neko Make ATK Great Again

  Viestejä:
  2 336
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Vihjattuani tätä sarjaa kommentoidessani Ylen dokkaria Historia: Kun nörtit muuttivat maailman, tein foorumilla haun tästä Halt and Catch Fire -sarjasta. Tosiaan ihmeen vähän tästä sarjasta on kommentteja, vaikka toki oma ketjukin löytyy. Ketju on "tynkä" kuin suomenkielinen Wikipedia.;)

  Siksi tein tikusta asiaa, ja vastasin tähän viestiin, jotta pääsen sanomaan: jos sinulla on HBO käytettävissä, niin katso tämä mainio sarja, saat sentään jotain vastineeksi HBO:n maksusta.:happy: ja ;) Vaikka sarja on fiktiivinen, sillä on joitain tositapahtumien tapahtumia/henkilöitä tunnistettavissa (googlettamalla löytää), ja useita tietotekniikan historian merkkipaaluja esitellään sarjassa, ei tokikaan dokumentinomaisesti. Ja hyvä niin, tässä tapauksessa.:tup:

  No niin. Päivän hyvä työ tehty.

  Lisätään vielä "traileri"
   
  Viimeksi muokattu: 01.09.2019
  Diziet Sma ja Mika__ tykkäävät tästä.
 41. Tiktok

  Tiktok

  Viestejä:
  48
  Rekisteröitynyt:
  22.03.2017
  No hyvimpä meni taas. Hbo nordicin sain 6 kuukaudeksi ilmaiseksi, mutta laatu niin kuraa että ei tota pysty katsomaan.
   
 42. Flou

  Flou

  Viestejä:
  39
  Rekisteröitynyt:
  15.12.2016
  Itse tykkäsin kovasti sarjasta, vaikka loppua kohti osa tarinalangoista lähti vähän tyhmään suuntaan. Aika vähälle huomiolle sarja jäi laadukkaista näyttelijöistä huolimatta. Etenkin tuo viiden henkilön pääkaarti on todella laadukas ja karismaattinen porukka. Aina tulee hyvälle mielelle, kun näkee Bosworthia esittäneen Toby Hussin jossain sarjassa/elokuvassa, ihan vain tuon Halt & Catch Fire roolin myötä.
   
 43. Hifiguru

  Hifiguru

  Viestejä:
  218
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  itsekin katsoin vuosia sitten 2 ekaa kautta....pitäs ottaa taas ilmanen kuukausi niin näkis loput
  tosiaan tää on ehdottomasti paras jos tykkää tietotekniikasta ja sen historiasta ja vaikkei tykkäiskään niin puhtaana draamanakin huippuluokka
   
 44. neko

  neko Make ATK Great Again

  Viestejä:
  2 336
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Itsellä sama Scoot McNairyn kanssa. :) Oikeastaan vasta Halt and Catch Firen jälkeen olen "löytänyt" hänet, kaverihan on ollut monessa mukana.

  Odotan kieli pitkällä tänä vuonna tulevaa Narcos: Mexico -sarjan 2. kautta, jossa 1. kauden kertojan äänenä ollut McNairy astuu esiin Walt Breslin hahmossa. Toivottavasti sarjan taso paranee, sillä ensimmäinen kausi oli kuin piiitkä pilottijakso (omasta mielestäni). Mielenkiinto sarjaa kohtaan heräsi takaisin 1. kauden viimeisestä kohtauksesta, jossa Walt Breslin astuu kuvaan mukaan. :tup:

  (Ja joo, sarja on Netflixin)
   
 45. IcePen

  IcePen Typo Generaatroti ;-)

  Viestejä:
  5 322
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mistä/miten.
   
 46. Bustis

  Bustis

  Viestejä:
  126
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ainakin LG:n OLED-telkkarin ostaneille on tarjolla, kunhan rekisteröityy kuitteineen 15.9. mennessä
  https://www.lg.com/fi/hbo-promotion
  Sinänsä ehkä heikointa mahdollista matskua telkkarin kykyjen demonstroimiseen banding-efekteineen kaikkineen.
   
 47. dude86

  dude86

  Viestejä:
  855
  Rekisteröitynyt:
  14.06.2017
  Tekstityksen paikka vaihtelee ja koko on välillä aika pieni. Ei ole mitään järkeä laittaa tekstiä ihan alas.

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
 48. Bustis

  Bustis

  Viestejä:
  126
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Onko chromecast? Sen kanssa oli välillä tekstit ylämummossa ja fiksailivat niitä HBO:n päässä (CC1:een ei Googlelta ilmeisesti enää tulossa sen kummempaa tukeakaan.)
  HBO Go and Subtitle issues - Chromecast Help
   
 49. dude86

  dude86

  Viestejä:
  855
  Rekisteröitynyt:
  14.06.2017
  Operalla katon Elisan kautta, ilmainen kokeilu kyseessä. Niska ei oikein tykkää tuosta näytön alatasosta, näyttöä voi tietysti nostaa, mutta ei tuossa sijainnissa mitään järkeä ole, pitää myös kattoa kauempaa. Sopranos oli aikanaan kehuttu sarja, ei vain kanava näkynyt silloin telkkarista...