Hauskat kotivideot by Roni Back

Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
379
Tänään klo 19:00, Nelonen

Njoo, entisiä hauskoja olen joskus katsellut mutta tämä on jotain aivan muuta.
Nyt menossa. Tulee mieleen joku South Park jossa Eric Cartman tekee samat.

edit: lukkoon vaan koko threadi, en vaan kykene katsomaan tuota enään
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
16.04.2019
Viestejä
18
Hiukan tuntuu että Roni Backistä on tulossa uusi Mikko Lempilampi joka änkee naamansa joka ikiseen ohjelmaan.
Itse kanssa yritin katsoa mutta noin vartin jälkeen ei vaan enää pystynyt.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
473
Ekaa kertaa kuulin koko Bäckistä. Ohjelma kyllä oli aivan kerta kaikkiaan vuoden pohjanoteeraus. Kyllä on suomalainen tv-viihde surkeassa jamassa.
 
Liittynyt
23.11.2018
Viestejä
174
Mistäs tämän näkee eikö se ollut nelosen ohjelma? Ainakaan ei ruudussa ollut. Niin paljon kuraa saanut, että pakko vilkasta kuinka paskaa se oikeasti on.
 

DaNightlander

Powered by 3dfx Voodoo
Liittynyt
20.02.2017
Viestejä
574
Eihän tämä Jethrolle pärjää, mutta kelpo haastaja kuitenkin. Menee siihen samaan osastoon kuin monet muutkin legendaaristen viihdesarjojen rebootit, jotka onnistuvat löytämään toinen toistansa ärsyttävimpiä juontajia. Jos aikaisemmin juontaja on tehnyt sarjan, niin nyt se saa tekemään ennalta ehkäisevän liikesarjan.
 
Liittynyt
14.07.2017
Viestejä
678
Enpä ole aiemminkaan juuri katsonut hauskoja kotivideoita, koska harvoin ne juuri naurattavat ja telkkaria en muutenkaan pahemmin katso. Periaatteesta jätän vastedes katsomattakin kun Nelonen aika törkeällä tavalla viskasi entisen juontajan sivuun kuin tiskirätin joka oli juontanut ohjelmaa jo monta vuotta ja laittoi jonkun hemmetin tubettajan tilalle. Sinänsä ei ole mitään Roni Backia vastaan, en hänen tubevideoitaan katso, mutta Nelosen toiminta oli mielestäni tökeröä.
 
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
211
Olihan tää ihan hirveetä, ei meilläkään pystytty kattomaan kuin jotain 10minuuttia... Kenenkähän valopään idea oli että Roni päästetään ääneen jokavälissä laukomaan mukahauskoja juttuja? Luulis että noilla on joku raati jolle näytetään tekelettä ennenkuin pistetään eetteriin.

Sampo oli just hyvä, se vaan piipahti välillä kommentoimassa jotakin eikä yrittänyt varastaa showta liikaa. Tietenkin aattelin että ehkä sitä on vaan ite tullu vanhaksi eikä iske juontajavaihdos mutta yllätyin kun mun vuosia Ronia seuranneet jopa fanittaneet nyt 7. ja 9. -luokkalaiset tytsyt totes kans että "ihan paska" ja lähtivät kesken ohjelman pätkimään... enkä oo kuullu että oisivat enää paljon Ronin selostuksia tuubista kuunnelleet.
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
774
Ei jatkoon. Tasonlasku oli kyllä niin raju, että toista kertaa en ohjelmaa vaivaudu katsomaan. Kenkää vaan päättäjälle joka vaihtoi juontajaa.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 175
Pystyin vartin katsomasn ja sitten piti vaihtaa kun aivoihin alkoi sattumaan.

Olihan ne Sampon jututkin aika puujalkahuumoria mutta tuo Roni Back suoraan ärsyttää eikä ole mitenkäänpäin hauska. Lisäksi minua kiinnostaa nähdä ne hauskat videot, ei jonkun törpön juontajan vammailut. Eipähän tarvi siis katsoa jatkossa.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
283
Mistäs tämän näkee eikö se ollut nelosen ohjelma? Ainakaan ei ruudussa ollut. Niin paljon kuraa saanut, että pakko vilkasta kuinka paskaa se oikeasti on.
Nelosen ohjelmia mutta näköjään ei Ruudusta näy. Onko niin paska ohjelma vai jotain tekijänoikeusjuttuja taustalla että eivät nettiin näitä laita? :D
 
Liittynyt
21.09.2017
Viestejä
34
Todella hauskaa hupiviihdettä on Roni Backin kotivideot. Olen ala-asteelta asti fanittanut häntä, koska hän on hyvä nuorisoidoli eikä koskaan ilkeile! Lisäksi hänellä on kaunis hymy, niin tykkään kyllä hänen videoohjelmastaan paljon!
 
Liittynyt
11.03.2017
Viestejä
55
Nojaa, voisi kai sitä huonompiakin idoleita olla ja vaikka en ole näitä uusia kotivideoita nähnyt, niin kyllähän tuo Roni Suurmestarissa ainakin menetteli.
 
Liittynyt
07.11.2018
Viestejä
504
Heh, Sampon juontama Hauskat kotivideot oli ainoa Neloselta katsomani ohjelma. Tämän juontajan vaihdon jälkeen lähti kanava pois suosikkilistalta (voikohan kanavan poistaa kokonaan LG:n viritetyistä kanavista?), MTV3 lähti jo kauan sitten kiitos Putouksen.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
101
Sampolle muuten taisi käydä kuin Sampsalle Muron kanssa, tavallaan hän oli luonut koko ohjelman ja vetänyt sitä +10 vuotta ainakin ja sitten vaan tylysti kenkää ilman mitään varoitusta...
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
102 396
Viestejä
2 055 131
Jäsenet
42 240
Uusin jäsen
Myzzy

Hinta.fi

Ylös Bottom