H1Z1 - PC

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Khauron, 20.06.2018.

 1. Khauron

  Khauron

  Viestejä:
  121
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Huomasin tuon PS4 / PS4PRO -threadin, mutta en löytänyt PC:lle vastaavaa... Joten tässä tulee.

  Kaveri näytteli PS4:llä tuota, ja ihan hyvin pärjäsikin. Nyt PC:llä tuota pelanneena muutamia solo sekä 5Vs5 -pelejä, muutamat asiat ovat alkaneet pännimään:
  1) Miksi, oi miksi, paikallaan olevia kulkuneuvoja ei näy kartassa. En ole saanyt näkymään missään pelimuodossa. Melkein aina ne samoissa paikoissa on odottamassa, mutta silti.
  1.5) Cratet sama homma; onko PC-versiossa edes niitä?
  2) 5Vs5 -pelimuodon joukkue ei näy kartassa. Siis mitä vittua?! Oikeastiko ne olisi sieltä jollain kiikareilla tihrustettava muiden joukosta?
  3) Aseiden ja armorin epäsuhtaisuus PS4 Vs. PC. Mönkijällä (PC-versiossa) kun ajelet karkuun, niin AR15:sta ja AK47:lla olet hyvinkin kaukaa laaki ja vainaa, vaikka kaikki varusteet on kunnossa. Tuntui lisäksi aika epäsuhtaisen kaukaa mitä kaveri otti minulta hengen pois. PS4:lla kestää vielä pienen tulituksen, aivan toista luokkaa mitä tässä PC-versiossa. Ja mönkijällä olet hyvinkin karussa.

  Pieniä ovat vielä omat tunnit, ja osaaminen varmasti samaa luokkaa, mutta kun ensin näki tuo PS4 -version, niin melko paskan maku on alkanut valumaan suuhun. Olisin ollut jo täysin valmis aloittamaan tämän pelaamisen, mutta nuo 1, 1.5, sekä 2 -kohdat ovat jo showstopper -asteikolla.

  Apuja? Kohtalotovereita?