Google sulkee Stadia-palvelun tammikuussa 2023

finWeazel

FIREd
Tukijäsen
Liittynyt
15.12.2019
Viestejä
5 221
Hyvä politiikka googlella asiakkaiden suhteen, jos ei ole jotain ketunhäntää piilotettu pieneen printtiin. Rauta ja peliostoksista saa rahat takaisin nyt kun stadia ajetaan alas. Mä en koskaan edes harkinnut stadian käyttämistä sen proprietary luonteen vuoksi. Mun mielestä Nvidian avoimempi vuokraa vain rautaa pilvestä(geforce now) ja pelaa jo omistamiasi pelejä lähtökohta on parempi. Tästähän kyllä pelistriimauspalvelu-ketjussa joskus kovasti myös väännettiin.

We will be refunding all Stadia hardware purchases made through the Google Store, and all game and add-on content purchases made through the Stadia store. Players will continue to have access to their games library and play through January 18, 2023 so they can complete final play sessions. We expect to have the majority of refunds completed by mid-January, 2023. We have more details for players on this process on our Help Center.
 
Liittynyt
23.01.2019
Viestejä
348
Kyllähän se siltä vaikuttaa että ihan kunnialla tuon ajasalon hoitavat, siitä pisteet.

Ei vaan kyllä Googlen palveluja kohtaan herätä yhtään luottamusta, että strategia tuntuu melko poukkoilevalta kun palveluita avataan ja suljetaan vähän riippuen siitä mikä kulloinkin vaikuttaa hyvältä idealta tai ehkäpä sen mukaan ketkä kulloinkin sattuvat olemaan asioista päättämässä. Alkusoittoa vaikeuksille oli tietysti aiemmin tapahtunut oman pelinkehityksen ajasalo mikä sekin (pelipuoli) oli kokonaisuudessaan outo harharetki, sillä näin tyhmästi luulisi että tuon kokoluokan yrityksessä ei olisi voinut tulla yllätyksenä kuinka vaikeaa ja kallista AAA-pelin tekeminen on. Vaatii monien vuosien pitkäjänteistä työtä ennen kuin mitään tuloksia voidaan odottaa.
 
Liittynyt
03.03.2017
Viestejä
196
Ei nyt silleen yllätä. Teknologia ei ole valmis. Ihan hirveetä pelata jotain FPS pelejä pilvessä.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
5 095
Käyttäkee sitä hakua, tästäkin on iso ketju ja siellä on tästä kirjoitettu jo pikkasen aiemmin...
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
192 786
Viestejä
3 488 435
Jäsenet
62 208
Uusin jäsen
ggasiguus

Hinta.fi

Ylös Bottom