Google julkaisi uuden Chromebook Plus -kategorian kannettaviin

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 883


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Google on julkaissut tänään uuden tuotekategorian Chromebook-tietokoneisiin. Erillisen Chromebook Plus -kategorian tarpeen voi kuitenkin nähdä kyseenalaisena, sillä sen käytännössä merkitsevin määritelmä on vähintään kaksinkertainen suorituskyky viime vuoden jälkimmäisen puoliskon myydyimpiin Chromebookeihin verrattuna. Millä suorituskykyä testataan ei ole kerrottu.Käytännössä vaatimuksia on hieman enemmänkin: prosessorin on oltava vähintään Intelin 12. sukupolven Core i3 tai AMD:n Ryzen 3 7000 -sarjaa, muistia on oltava vähintään 8 Gt, tallennustilaa 128 Gt ja näytön on oltava 1080p-resoluution IPS-paneelilla tai paremmalla. Lisäksi vaatimuslistalta löytyy vähintään 1080p-resoluution webbikamera, joka tukee temporaalista kohinanpoistoa.

Chromebook Plus -kannettavista pitäisi löytyä sisäänrakennettuna Googlen omia sovelluksia, joista ainakin osaa on terästetty uusin AI-ominaisuuksin. Esimerkkinä yhtiö nostaa esiin Google Photos -sovelluksen, jonka Chromebook Plus -versiosta löytyy tekoälypohjainen Magic Eraser, jolla voi kätevästi poistaa valokuvista toivomattomia kohteita. Yhtiö lupaa tuoda lisää tekoälyominaisuuksia suoraan ChromeOS-käyttöjärjestelmään ensi vuoden aikana.

Uudet Chromebook Plus -kannettavat tulevat saataville alkaen 9. lokakuuta. Kannettavia on luvassa tässä vaiheessa Acerilta, Asukselta, HP:lta ja Lenovolta. Yhdysvalloissa veroton lähtöhinta uusille Chromebookeille on $399.

Lähde: Google

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
14.12.2016
Viestejä
2 784
400 taalaa chromebookista, joka olisi oikeasti hyvä… Toki sen 600 egeä suomessa, mutta jos noi speksit pitää niin ei hullumpi nettipäätteitä ollenkaan!
 

TunTuri

oh4etc
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 216
Läppärireppuun kakkosläppäriks peliläppärin viereen halpa chromebookki tori.fi:stä olikin ihan yllättävän hyvä heräteostos. Perus juutubet, tsätit ja nettiselauksen hoitaa ja kone latautuu vaikka kännykkälaturista. Ihan jees, että noita tulee nyt tehokkaampanakin sit.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
247 426
Viestejä
4 315 153
Jäsenet
72 031
Uusin jäsen
snowman233

Hinta.fi

Ylös Bottom