Google Driven siirto?

Liittynyt
07.05.2019
Viestejä
70
Terve!

Onko jollain suositusta miten kannattaa tehdä Google Driven siirto uudelle tietokoneelle? Olen siis desktop-synkannut vanhalla PC:lläni Driveen kansion jossa yli teratavun verran dataa.

Mikä on kätevin tapa saada tämä uudelle PC:lle? Kyseinen kansio löytyy Drivestä "My Computer" ---> "Google Drive"-niminen kansio ja siellä tiedostot. Miten laittaa Drive tunnistamaan uusi kone myös samanlaiseksi "tietokoneeksi", eikä niin että se luo tuplakappaleet kaikesta tai pahimmillaan rupeaisi synkkaamaan uuden koneen tyhjää kansiota?

Eli; onko jollain kokemusta siitä että on synkannut kansiota Driveen PC:llä, vaihtanut koneen uuteen ja joutunut migratoimaan tuon kansion uudelle PC:lle? Miten tehdä tämä parhaiten?

Suurkiitokset auttajille!
 
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
448
Jos lataat sieltä G-driven setupista sen G-drive for desktop softan, niin voit määrittää mitkä G-driven hakemistot näkyy koneella. Eli tiedostot drivellä mutta synkattu koneelle.

Toki voihan ne sieltä myös ensin kopioida koneelle, poistaa driveltä ja taas synkata. Mutta jos tuo ensimmäinen ehdotus toimii niin voisi olla parempi.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 480
Viestejä
4 163 626
Jäsenet
70 414
Uusin jäsen
O&G

Hinta.fi

Ylös Bottom