Google Drive -käyttäjien tiedostoja kadonnut – Google tutkii asiaa

NeliYgönen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
02.07.2020
Viestejä
123


NeliYgönen kirjoitti uutisen/artikkelin:
Jotkut Google Drive -pilvipalvelun työpöytäversion käyttäjistä on raportoinut tiedostojensa yllättävästä katoamisesta kuluneen viikon aikana. Yksi käyttäjä on esimerkiksi kertonut toukokuun jälkeen lisättyjen tiedostojensa kadonneen kokonaan. Ongelma ei ilmeisesti koske sovelluksen Android- ja iOS -versioita ja työpöytäversiossakin se näyttää sijoittuvan välille v84.0.0.0 – 84.0.4.0.

Google Driven tukisivustolla yhtiön työntekijä on kertonut ongelman olevan tiedossa ja sanonut asiaa tutkittavan. Vaikka suoraa korjausta ongelmaan ei vielä ole, Google kehottaa käyttäjiä välttämään Google-tilin ja Drive-työpöytäsovelluksen välisen linkityksen poistamista. Lisäksi käyttäjiä neuvotaan olemaan poistamatta DriveFS-hakemistoa tietokoneiltaan ja tekemään tästä varmuuskopio.

DriveFS-hakemiston polku on seuraava:
  • Windows: %USERPROFILE%\AppData\Local\Google\DriveFS
  • macOS: ~/Library/Application Support/Google/DriveFS

Varmuuskopiointi on suotavaa, vaikka tiedostoja ei olisikaan kadonnut.

Lähde: Wccftech, Google Drive Help

Linkki alkuperäiseen juttuun
 

user9999

Platinum-jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
3 032
Jos työasemasta menee säännölliset varmistukset niin sieltä ne löytyy. Esim. macOS menee automaattisesti tunnin välein TimeMachine varmistus.
 
Liittynyt
03.11.2016
Viestejä
577
Onkos tässä defaulttina päällä se asetus, että tiedostoja ei pidetä omalla PC:llä vaan vain pilvessä, kuten onedriven kohdalla on?
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 444
Viestejä
4 191 500
Jäsenet
70 744
Uusin jäsen
smuuU

Hinta.fi

Ylös Bottom