Google Daydream -tuki saapumassa päivityksenä Galaxy S8 -malleihin

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 469Google on ilmoittanut virallisella Google VR -tilillään Google+:ssa Samsungin Galaxy S8 -mallien saavan viimein Daydream-tuen. Googlen mukaan Daydream-ready-päivityksen syöttäminen on aloitettu Galaxy S8- ja Galaxy S8+ -puhelimille.Päivityksen myötä puhelimet tukevat Googlen Daydream-virtuaalitodellisuusalustaa. Päivitys tulee saataville mitä ilmeisimmin portaittain, sillä ainakaan io-techin testilaitteisiin sitä ei ollut vielä tarjolla. Käyttäjäraporttien mukaan päivitykseen liittyy myös serveritason muutoksia, jotka eivät liity OTA-päivitykseen. Jotkut käyttäjät ovat joutuneet tyhjentämään Google VR -palvelun välimuistitiedot ennen Daydream-tuen aktivoitumista.

Daydream on Googlen virtuaalitodellisuusalusta (VR-platform), joka esiteltiin Google I/O-tapahtumassa viime vuoden keväällä. Daydream-ominaisuudet toimivat yhteensopivilla puhelimilla, joista löytyy riittävästi suorituskykyä, yhteensopiva järjestelmäpiiri sekä tarvittavat anturit. Daydream-yhteensopivia puhelimia voi käyttää Googlen Daydream View VR-headsetin kanssa.

Lähde: Google+

Huom! Foorumiviestistä saattaa puuttua kuvagalleria tai upotettu video.

Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 699
Jännä ratkaisu Samsungilta, ottaen huomioon että Galaxy-laitteille on jo oma Gear VR, jota usein jaellaan ilmaiseksi kylkiäisinä. Samsung on muutenkin yrittänyt tuottaa kaikki softaratkaisut ym omasta takaa Googlen sijaan.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
242 869
Viestejä
4 242 132
Jäsenet
71 261
Uusin jäsen
Dcode

Hinta.fi

Ylös Bottom