Glorious Gaming julkaisi monipuolisesti muokattavat GMMK 3 -pelinäppäimistöt

NeliYgönen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
02.07.2020
Viestejä
215


NeliYgönen kirjoitti uutisen/artikkelin:
Yhdysvaltalainen Glorious Gaming on julkaissut uudet GMMK 3 -pelinäppäimistöt, joista tulee saataville neljä valmista ”bulkkimallia” laajempaan myyntiin, mutta valmistajan nettisivuilla pyörivä Boardsmith-palvelu antaa käyttäjän konfiguroida omaan tyyliinsä sopivan näppäimistön hurjalla määrällä erilaisia vaihtoehtoja niin ulkoasun kuin tekniikankin suhteen.

[embed]

Neljä valmista näppäimistömallia ovat GMMK 3 ja GMMK 3 HE sekä näiden Pro-versiot, mutta jokaisesta on edelleen valittavissa 65-, 75- ja 100-prosenttiset kokovaihtoehdot. Lisäksi Pro-mallit tulevat sekä langallisena että langattomana (2,4 GHz & Bluetooth 5.2). GMMK 3:n HE-malleissa näppäinhattujen alla on magneettikentällä toimivat Hall Effect -kytkimet, joilla käyttäjä voi säätää näppäinpainalluksen rekisteröintiä perinteisiä kytkimiä monipuolisemmin.



Lanseerauksen mielenkiintoisin osuus on eittämättä Glorious Gamingin uusi Boardsmith-konfiguraattori, joka antaa käyttäjien rakentaa mieleisensä GMMK 3 -näppäimistön lukuisten eri koko-, väri-, näppäinhattu- ja kytkinvaihtoehtojen joukosta. Valmis tuote toimitetaan Yhdysvalloista käsin koottuna. Esimerkiksi kytkimiin – Hall Effect -mallisiin tai perinteisiin – saa valita haluamansa tuntuman Linear-, Clicky- ja Tactile-vaihtoehdoista ja runko on valittavissa eri sävyissä niin muovisena kuin metallisenakin. Lisäksi näppäinhattuja on saatavilla sekä Windows- että macOS-kokoonpanoihin. Lopullisen tuotoksen hinta määräytyy sillä, miten premiumia osaa näppäimistöönsä valitsee, mutta taideteoksestaan voi joutua pulittamaan useita satoja dollareita.

Suomessa valmiit GMMK 3 -mallit tulevat saataville lähiaikoina esimerkiksi Powerin, MaxGamingin ja ProShopin kautta seuraavin hinnoin, mutta valmistajan tiedotteessa ei täsmennetty, minkä kokoisiin malleihin hinnat pätevät:
  • GMMK 3 – 150 €
  • GMMK 3 HE – 220 €
  • GMMK 3 PRO – 280 €
  • GMMK 3 PRO HE – 350 €

Lähde: Sähköpostitiedote, Glorious Gaming (1, 2)

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
26.05.2017
Viestejä
130
Mikä siinä on että lähes turha nappi kuten END sopii näihin mutta ei Print Screen. Käytän itse ALT+Print Screen päivittäin ja sen kanssa oli minulla esim Asuksen kanssa ongelmia jossa ei sitä erikseen ollut kun se ei toiminut niin että alt+function+print screen(vaati function napin). Asuksen ohjelma että tuon macrottaisi ei onnistunut silloin ainakaan järkevästi mutta ei sitä tarvisi makrotella jos olisi vain erillinen Print Screen.
 

Marti77

Team H2O
Liittynyt
16.12.2016
Viestejä
4 592
530€ sain hinnaksi kun kasasin Hal kytkimillä 100% näppisen ja langaton.
RandomfrankP testasi jo näppiksen ja ainakin Hal kytkimissä on ongelmia kiinnityksen kanssa.
Kutenkin parempi vaihtoehto kun asus azoth extreme näppis ja maksaisin jo 100€ ylimääräistä ettei tarvitse armory crate käyttää.
 
Liittynyt
05.02.2021
Viestejä
651
530€ sain hinnaksi kun kasasin Hal kytkimillä 100% näppisen ja langaton.
RandomfrankP testasi jo näppiksen ja ainakin Hal kytkimissä on ongelmia kiinnityksen kanssa.
Kutenkin parempi vaihtoehto kun asus azoth extreme näppis ja maksaisin jo 100€ ylimääräistä ettei tarvitse armory crate käyttää.
Toivottavasti Glorious Core toimii tällä näppiksellä.
omassa GMMK Pro:ssa ei tuolla uudemmalla edes pystynyt conffata näppäimiä uudestaan ja piti ladata tuo legacy joka toimi tällä kertaa. Vuosi takaperin sekin veti näppiksen ihan tilttiin ja piti googlettaa miten tehdä factory reset.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
252 345
Viestejä
4 389 209
Jäsenet
72 987
Uusin jäsen
vantaa1980

Hinta.fi

Ylös Bottom