• Tiedote: TechBBS-keskustelufoorumi on ollut viime päivinä palvelunestohyökkäyksen kohteena. Palvelu pyritään pitämään pystyssä tarvittavilla väliaikaisilla toimenpiteilla ja asiaa hoidetaan viranomaisten avustuksella. Keskustelua aiheesta >>

Gigabyte ja Maingear julkaisivat johdot piilottavan Project Stealth -kitin ja -tietokoneen

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
18 572


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Gigabyte on lyöttäytynyt yhteen Maingearin kanssa ja julkistanut Project Stealth -tietokoneenrakennussarjan sekä Maingear Stealth -tietokonesarjan. Stealth-osat ovat mustanpuhuvia ja ne on suunniteltu piilottamaan mahdollisimman paljon johtoja näkyvistä.


Project Stealth -rakennussarja on periaatteessa ATX-yhteensopiva, mutta siinä on hyödynnetty Maingearin patentoimaa tapaa siirtää liittimiä emolevyn selkäpuolelle. Myös esimerkiksi näytönohjaimen virtaliittimet ovat emolevyn puolella näytönohjainta ja näytönohjain on mitoitettu siten, että ne tulevat juuri emolevyn reunan yli mahdollistaen piilossa kulkevat johdot suoraan kotelon syövereihin, kiitos takapuolen kaapelit peittävän suojalevyn sopivaan kohtaan lisätyn läpiviennin.

[gallery link="file" columns="2" size="medium" ids="75719,75720"]

Rakennussarja sisältää Gigabyte Z690 Aorus Elite Stealth -emolevyn, GeForce RTX 3070 Gaming OC 8G Stealth -näytönohjaimen ja Aorus C300G Stealth -kotelon. Mustan teeman rikkoo vain verrattain hillitty RGB-valaistus; esimerkiksi näytönohjaimessa on valaistu vain Stealth-teksti, emolevyssä VRM-siilen päältä löytyvä Aorus-teksti ja kotelosta virtalähdekotelon ja etupaneelin Aorus-logot sekä kaksi koristevalolistaa niin ikään etupaneelissa. Maingearin Stealth Gaming PC tulee sisältämään samat osat ja kustomointivara jää muisteihin ja SSD-asemiin.

Gigabyten mukaan Project Stealth -tietokoneenrakennuskitti tulee myyntiin lähiaikoina, mutta ei tarkentanut päivämäärää sen tarkemmin. Myös hintatiedot ovat vielä häiveverhon takana.

Lähde: Gigabyte

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
03.11.2016
Viestejä
64
Mikseivät vaan integroi koko poweri emoon ettei kaapeleita tarvitse lainkaan?
 
Liittynyt
08.12.2017
Viestejä
901
Mikseivät vaan integroi koko poweri emoon ettei kaapeleita tarvitse lainkaan?
Yksi välimuoto voisi olla standardipaikat liittimille kotelossa niin, että emolevyn voi työntää paikoilleen ja johdot on esim. jonkun palkin sisällä piilossa. 12V emolevyissähän on sitten myös jännitemuuntimia emolevyllä, joten poweri voi olla paljon yksinkertaisempi. Tällainen olisi koneen siisteyden kannalta tosi mukava, mutta vaatisi paljon standardointia lisää emolevyjen ja virtalähteiden osalta. Kaikkia johtoja ei silti saisi pois tai rajoittaisi hieman liikaa.
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
257
Mieleeni nousee kysymys miksi nuo virtaliittimet ovat vieläkin pystyasenossa? Eikö olisi paljon siistimpi kun se lähtisi emolevyltä sivulle niinkuin sata-liittimet?
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
170 635
Viestejä
3 155 612
Jäsenet
57 771
Uusin jäsen
Mikaelrekola

Hinta.fi

Ylös Bottom