Ghostbusters: Afterlife

Liittynyt
09.04.2018
Viestejä
1 991
Bill Murray on mukana tuomassa jatkoa alkuperäisille oikeille Ghostbustersseille. Kesällä 2020 pitäisi olla ulkona :kippis:


It's official! A new Ghostbusters movie is quickly moving forward at Sony, with Jason Reitman set to direct and co-write. Son of Ghostbusters (and Ghostbusters 2) director Ivan Reitman, Jason Reitman told Entertainment Weekly that the new movie will take place in the same universe as the 1984 classic:

“This is the next chapter in the original franchise. It is not a reboot. What happened in the ‘80s happened in the ‘80s, and this is set in the present day.”

Plot details are being kept under wraps, but with Dan Aykroyd continuing to beat the drum for all things Ghostbusters, we imagine at least some of the original cast will be returning as their original characters. Reitman will be co-writing the screenplay with Gil Kenan and Variety is reporting that filming will begin this summer, with plans to release the new movie in the summer of 2020, so expect to hear much more about casting and the plot over the next few months.
Jason Reitman to Direct and Co-Write New GHOSTBUSTERS Movie - Daily Dead
 
Liittynyt
24.06.2017
Viestejä
480
Bill Murray on mukana tuomassa jatkoa alkuperäisille oikeille Ghostbustersseille.
Missä kerrotaan, että Bill Murray on mukana EW:n artikkelissa sanotaan, että vielä ei tiedetä keitä projektissa on mukana Jason Reitmanin lisäksi. Murray olisi hyvä syy olla kiinnostunut.
 
Liittynyt
09.04.2018
Viestejä
1 991
Liittynyt
24.06.2017
Viestejä
480
Episodi moista väittää ja parilla muullakin sivulla moinen väite esitetty. Luulisi kyllä tässä hepun pyörähtävän vaikka vain pikaisesti.
Sääli, että tuolle väitteelle ei ole mitään lähdettä. Mitä nopean tutkimisen jälkeen löysin, niin Dan Aykroyd on sanonut haastattelussa joulukuussa, että uutta osaa sarjaan ollaan käsikirjoittamassa ja kaikki kolme elossa olevaa hahmoa mahdollisesti esiintyvät siinä.

Yksi mahdollinen juoni on Venkmanin ja Weaverin hahmon lapsi ja hänen elämänsä seuraaminen. Venkman kuolisi tässä versiossa elokuvan ensimmäisessä kohtauksessa. Tämä siis netin elokuvasivustoilta.

Itse en usko Murrayn mukana olemiseen.
 

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 676
Toi teaseri antaa pahan viban siitä että jotkut Teinix tyypit löytää tuon Ecto-1:n jostain ladosta 2020 ja alkaa hölmöilemään sen kanssa.
 
Liittynyt
09.04.2018
Viestejä
1 991
Toi teaseri antaa pahan viban siitä että jotkut Teinix tyypit löytää tuon Ecto-1:n jostain ladosta 2020 ja alkaa hölmöilemään sen kanssa.
Jos tuosta jotain voisi veikata, niin joku alkuperäisistä (Murray) viettää tuolla farmilla eläkepäiviään, kun autoon jääneet loukut laukeaa ja helvetti on irti. Ehkäpä näiden jälkeläiset joutuu haamuhommiin.
 
Liittynyt
09.04.2018
Viestejä
1 991
Vanhat naamat on mukana jossain määrin.

'Ghostbusters': Ernie Hudson Claims "Everybody Is in" for Sequel


Saattavat haamujen sijaan puhua möröistä, ettei kiina sensuroi filmiä :facepalm: Toivottavasti tuo koskee ainoastaan kiinadubbia :vihellys:

Though we still have a lot to learn about the plot of the newly announced Ghostbusters 3, you wouldn’t think it’d be the most outrageous of fan theories to suggest that the story will somehow involve ghosts, but it seems that even this assumption just might be jumping the gun.

To elaborate, Jason Reitman’s Ghostbusters threequel comes to us in a very different time from the 1984 and 1989 films that his father Ivan Reitman directed, and among the factors that Hollywood needs to take into consideration these days is the all-important China market. As may know, many a major release in the past has undergone tweaks and made compromises in order to secure distribution in the region, and one thing that the Chinese censors are known to be sensitive about is ghosts.

With this in mind, perhaps it should be less surprising than it is that KC Walsh from Geeks WorldWide has reported inside intel that the studio is considering the possibility of avoiding calling the entities in Ghostbusters 3 “ghosts,” and may instead refer to them as “monsters.”
Ghostbusters 3 May Have To Avoid Using The Word Ghost In The Film
 

neko

ᓚᘏᗢ
Make ATK Great Again
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 217
Juonena lienee se, että löytyy kummitus, joka syö kaikki uudet leffaideat joita Hollywoodissa kuumeisesti värkätään. Tämän vuoksi jo käytettyjä täytyy uudelleen lämmitellä, ja siksi soitetaan GB:lle.

GB hoitelee ko. iljetyksen, ja uusia raikkaita ideoita on taas tulvillaan hollywoodi. Mutta, kyse on tietenkin elokuvasta, ei todellisuudesta.

Ja varmuuden vuoksi, minusta on ihan hyvä vaikka tekevätkin lisää näitä, jos tehdään hyvin ja mielellään osa vanhoista naamoista, vaikka vähän sivummalla. Ei mitään varsinaista negatiivista en aisiassa näe. Kunhan leukailin tätä vanhojen ideoiden kaivamista.:)
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 765
No nytten:
Ghostbustersin naisversiota tähdittänyt raivostui tulevasta miesversiosta: Mu**ku veto, jotain mitä Trump tekisi

The Wrap uutisoi, että vuoden 2016 Ghostbusters -elokuvaa tähdittänyt Emmy-ehdokas Leslie Jones oli kiivastunut Twitterissä Jason Reitmanin tulevasta haamujengi-filmatisoinnista. Vuoden 2016 versiossa päähenkilöt olivat naisia, toisin kuin alkuperäisissä Haamujengi -elokuvissa.


Reitmanin versio palaa juurille siinä mielessä, että kyseessä on jatko-osa alkuperäisille Bill Murrayn, Dan Aykroydin, Sigourney Weaverin, Harold Ramisin ja Rick Moraniksen Haamujengi -elokuville. Kolmannen elokuvan ohjaa alkuperäisten ohjaajan Ivan Reitmanin poika.

Jones kuitenkin vihastui siitä, että ”naisversio” jätetään kokonaan huomiotta. ”Jotain sellaista mitä Trump tekisi”, hän tviittasi ja kertoi kaiken olevan nöyryyttävää. ”(Trumpin äänellä) ’Aion tehdä uusiksi Ghostbusteeeeersin, parempi miesten kanssa, siitä tulee valtava. Ne naiset eivät ole Ghostbusteeeeeerseja’ äh, niin ärsyttävää. Niin mu**ku liike.”

Myöhemmin hän selvensi kantaansa, että mikäli tuleva Ghostbusters menestyy paremmin edellinen Ghostbusters, se tulee näyttämään siltä, että ”pojat ovat parempia”.
No nytten elämme mielenkiintoisia aikoja.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
1 026
Haha, pitänee vääntäytyä pitkästä aikaa elokuvateatteriin tuon tullessa. Turhan vastakkainasettelun aika ei selvästikään ole ohi.
 

Ben Horne

Town Leader
BANNED
Liittynyt
14.12.2019
Viestejä
216
Siis mitä. Eihän tuossa näkynyt ketään vanhaa näyttelijää vai kuka se yks harmaantunut oli?
 
Liittynyt
15.08.2019
Viestejä
415
Youtuben kommenteissa itkivät onnesta että tämä on mestariteos ja oikea kolmas osa sarjalle. Tunnelmaa ja juontakin on ehditty ylistämään ja lippuja jonotetaan.

Yllättävän harvassa huomiot että tässä pääosassa on 13-16 vuotiaat ja trailerin huipennus on autolla kaahailu. Miten tuo lupaa sen parempaa kuin naisversio, jossa oli kuitenkin pääosissa alan tutkijoita aivan kuin alkuperäisessäkin.
 
Liittynyt
09.04.2018
Viestejä
1 991
Youtuben kommenteissa itkivät onnesta että tämä on mestariteos ja oikea kolmas osa sarjalle. Tunnelmaa ja juontakin on ehditty ylistämään ja lippuja jonotetaan.

Yllättävän harvassa huomiot että tässä pääosassa on 13-16 vuotiaat ja trailerin huipennus on autolla kaahailu. Miten tuo lupaa sen parempaa kuin naisversio, jossa oli kuitenkin pääosissa alan tutkijoita aivan kuin alkuperäisessäkin.
Naisversiossa oli tärkeintä feminismin esilletuonti, juoni ja näyttelijät oli aivan kamalia. Tässä sentään jatketaan juonta ja ollaan alkuperäiselle sarjalle uskollisia. Kyllä tässä satakertaa enemmän lupausta teineistä huolimatta on. Ehkä tällä samalla yrittävät luoda pohjaa uudelle ghostbusters sukupolvelle.

 
Liittynyt
15.08.2019
Viestejä
415
Tuskin sentään. Katsoin sen kun johonkin suoratoistoon tuli ja kyllä se ihan loppuun asti katsottava elokuva oli. Toki varsin pop-kohellus varsinkin lopputaiston osalta, mutta vähemmän vähemmän petyin siihen kuin esim. Total Recallin uusintaversioon.

Tuon juopon horinat on samaa tunnelinäköistä unelmointia kuin aiemmin mainitsemat Youtube-kommentit. Jos laitetaan yläkoululaiset samoihin hommiin kuin vuosia alaa tutkineet aikuiset, miten se voi kunnioittaa alkuperäisiä? Jos kersatkin osaa saman saatuaan perintönä välineet, oliko alkuperäisten teot sittenkään niin merkittäviä? Reboot sentään irroitti itsensä omaksi maailmakseen, jolloin sävyn vaihto vähemmän vakavaksi oli sallittua eikä ajoittaiset kulttuurilliset kannanotot haitannut. Harvasta elokuvasta 100% hyväksyy, mutta tähän toivoisi traileria enemmän aikuisia mukaan. Koheltava ja vapaasti ajatteleva lapsi on hyvä sivuhahmo monessa elokuvassa, mutta joukko lapsia keskenään ei ole uskottavaa näissä hommissa.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
972
Ehkä tällä samalla yrittävät luoda pohjaa uudelle ghostbusters sukupolvelle.
No aika turvallinen veto Sonylta. 2016 paskalle ei yksinkertaisesti uskallettu tehdä jatkoa ja keski-ikäiset miehet ei ole tällä hetkellä vaihtoehto, joten kokeillaan sitten lapsinäyttelijöitä. Internet jättää ne helpommin rauhaan.

Sonylle Ghostbusters taitaa olla tällä hetkellä lähinnä lelumainos, jonka täytyy sisältää brändiin kuuluvat asiat. Ecto 1 check, slimer check, proton packs check. Mukaan täytyy vielä tunkea kaikki elossa olevat haamujengiläiset ja pari muuta, että saadaan mahdollisesti vanhat fanit raahautumaan leffateatteriin, mutta miksi ihmeessä joku alkuperäisestä leffasta pitävä menisi katsomaan tätä tuotosta? PC-kulttuurin aallonharjalla tuskin kannattaa odottaa mitään lähellekään yhtä viihdyttävää kuin alkuperäinen leffa oli. Markkinointihemmo väittää sen olevan Ghostbusters, mutta takaraivossa on varmasti huijatuksi tulemisen tunne, jos erehtyy maksamaan leffalipusta.

Vuoden 1984 GB toimi helvetin hyvin aika laajalle yleisölle. Se möi ihan helvetisti leluja ja muuta oheiskrääsää, vaikka pääosassa oli juurikin rumat keski-ikää lähenevät miehet ja yksi niistä oli vieläpä nuoria opiskelijatyttöjä metsästävä tohtori Venkman. Just sellainen roolimalli, joka sopii hyvin kakaroiden leikkeihin.

Lapsille se olikin vain puhtoista toimintaa ja komediapuoli aukesi lähinnä varttuneemmalle yleisölle. Toimii vieläkin vaikka tässä reilun 30 vuoden aikana kyseinen leffa on tullut katsottua lukemattomia kertoja.
 

Subv1sa

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
892
Iha sama ketä siin näyttelee. Mä meen kattoo ECTO-1:stä :rofl:
 
Liittynyt
09.04.2018
Viestejä
1 991
Tuskin sentään. Katsoin sen kun johonkin suoratoistoon tuli ja kyllä se ihan loppuun asti katsottava elokuva oli. Toki varsin pop-kohellus varsinkin lopputaiston osalta, mutta vähemmän vähemmän petyin siihen kuin esim. Total Recallin uusintaversioon.

Tuon juopon horinat on samaa tunnelinäköistä unelmointia kuin aiemmin mainitsemat Youtube-kommentit. Jos laitetaan yläkoululaiset samoihin hommiin kuin vuosia alaa tutkineet aikuiset, miten se voi kunnioittaa alkuperäisiä? Jos kersatkin osaa saman saatuaan perintönä välineet, oliko alkuperäisten teot sittenkään niin merkittäviä? Reboot sentään irroitti itsensä omaksi maailmakseen, jolloin sävyn vaihto vähemmän vakavaksi oli sallittua eikä ajoittaiset kulttuurilliset kannanotot haitannut. Harvasta elokuvasta 100% hyväksyy, mutta tähän toivoisi traileria enemmän aikuisia mukaan. Koheltava ja vapaasti ajatteleva lapsi on hyvä sivuhahmo monessa elokuvassa, mutta joukko lapsia keskenään ei ole uskottavaa näissä hommissa.
Kertonee enemmän sinusta, kuin elokuvasta, jos fembusterssia hyvänä pidit. Aivan käsittämätöntä tuubaa alusta loppuun.

Tämä on jatkoa elokuville, ei remake. Johan tuossa trailerilla näytettiin katkelmia alkuperäisestä. Ilmeisesti yksi tai useampi on näiden jälkeläisiä, joten hyvinkin kunniottaa alkuperäistä. Eikähän vanhat pierut siellä nuorisolle jotain neuvoja jakele, miten välineitä käytetään.
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
428
Ghostbusters on yks niistä mitkä vois antaa vaan olla. Niistä teki hyviä juurikin ne alkuperäiset näyttelijät ja sen oman aikakautensa henki. Ei tämmönen nykypäivän CGI actionpauhu jaksa kiinnostaa, varsinkaan kun pääosassa on jotain 12 vuotiaita mikkihiiriä. Kauhulla odotan, että joku munapää alkaa väsäämään jotain nykypäivän Back to the Future leffaa. Nää kaikki kasariklassikoiden rebootit on melkeen järjestään täyttä paskaa.
 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
878
Ghostbusters on yks niistä mitkä vois antaa vaan olla. Niistä teki hyviä juurikin ne alkuperäiset näyttelijät ja sen oman aikakautensa henki. Ei tämmönen nykypäivän CGI actionpauhu jaksa kiinnostaa, varsinkaan kun pääosassa on jotain 12 vuotiaita mikkihiiriä. Kauhulla odotan, että joku munapää alkaa väsäämään jotain nykypäivän Back to the Future leffaa. Nää kaikki kasariklassikoiden rebootit on melkeen järjestään täyttä paskaa.
Back to the Futuren onneks Zemeckis taitaa omistaa leffojen oikeudet eikä halua että niistä tehdään remakeja. Toivotttavasti perijät ajattelee samoin. Mutta joo, ei tämä cgi:llä parane.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
972
Back to the Futuren onneks Zemeckis taitaa omistaa leffojen oikeudet eikä halua että niistä tehdään remakeja. Toivotttavasti perijät ajattelee samoin. Mutta joo, ei tämä cgi:llä parane.
Mietinkin tuossa jokunen aika sitten, että miten ihmeessä kukaan ei ole mennyt paskomaan tätä elokuvasarjaa. Voiskohan nuo oikeudet laittaa jonkun säätiön suojaan, jonka säännöissä kielletään kulttuuriperinnön paskominen? :think:

Toinen vaihtoehto on toki olla maksamatta paskasta. Päätin Last Jediä katsoessani, että tämä oli vihonviimeinen kerta, kun menen katsomaan leffateatteriin Disneyn Star Wars -tekeleitä. Laajensin boikotin koskemaan kaikkia rebootteja ja hulluun nykyaikaan sovitettuja jatko-osia.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 123
Mietinkin tuossa jokunen aika sitten, että miten ihmeessä kukaan ei ole mennyt paskomaan tätä elokuvasarjaa. Voiskohan nuo oikeudet laittaa jonkun säätiön suojaan, jonka säännöissä kielletään kulttuuriperinnön paskominen? :think:
Muistan hyvin omasta nuoruudestani bustersit hypetyksineen ja sen, kuinka lintsasin koulusta päästäkseni elokuvateatterin tarjoamaan ghostbustersin ilmaisnäytökseen. Se oli kulta-aikaa, mutta ne ajat ovat myös jo menneet, johon ei uudet busters -leffat enää vaikuta millään tavalla. Ne ajat on ja pysyy mielessäni kulta-aikana ja leffat kulttileffoina.

Tykkään kyllä että uusia leffoja ja uusintoja tehdään ja jokainen on aina mahdollisuus hyvään leffailtaan. Mutta jos leffa ei maistu, niin jättää kesken ja siirtyy seuravaan. Tämä on tätä yksikertaisen miehen yksinkertaista elämää ;)

P.S. Voisin kyllä katsoa Back to the Futuren remaket, jos joskus tulee :cigar2:
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
728
Siis mitä. Eihän tuossa näkynyt ketään vanhaa näyttelijää vai kuka se yks harmaantunut oli?
Ei kai ekassa trailerissa kaikkea kannata paljastaa. Jos kuuntelit tarkasti, se "call it luck, karma" yms. höpöttäjä oli selvästi Bill Murray.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
334
Olihan tämä vähän Stranger Thingsin vanavedessä tehtyä teinihuttua, mutta varovaisen optimistinen olen trailerin perusteella. Saattaisin harkita jopa elokuvateatterissa katsomista. Se autolla ajelu pellossa kyllä näytti jotenkin rumalta CGI:ltä joten voi olla, että elokuva perinteisesti ryssitään liiallisella efektienkäytöllä ja turboahdetulla toiminnalla lyhyine leikkauksineen.

Sitä feministiversiota yritin aikanaan avoimin mielin katsoa, mutta oli vain aidosti paska huonoilla näyttelijöillä.
 

sauron

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
18.06.2021
Viestejä
65
Tänään tulee traileri pihalle. Tämän kohdalla on vielä jotain toivoa, ettei ole wokeroskalla pilattu.Edit. Tuossa traileri. Vähän enemmän CGI:tä viimevuotiseen verrattuna.

 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 765
Ite ei osaa oikein sanoa mitä odottaa tästä, perus viihdyttävä leffa ghostbuster mausteilla?
Ei se naisversio niin kamalan kamala ollut kerranhan tuon katsoi mutta tuskin tulee tästäkään mitään selaista klassikkoa mitä tulisi katsottua muutamien vuosien välein kuten ekoja osia.

Jos saa lainata ketjua niin kannattaa kokeilla sitä Ghostbuster peliä ja nykylaitteistolle siitä on remaster versio.
Aykroyd ja Ramis käsikirjoittivat pelin joten voitaneen puhua "virallisesta" jatkosta elokuville.

Ja sitten jos haluaa katsella ekoista leffoista hikisten leffanörttien ja japen mietteitä elokuvista niin löytyy täältä:

 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
140 693
Viestejä
2 684 814
Jäsenet
52 522
Uusin jäsen
harrrisalonen

Hinta.fi

Ylös Bottom