Generation Zero (PC, PS4, XOne) julkaisu 2019

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja vma, 10.06.2018.

 1. vma

  vma Tukijäsen

  Viestejä:
  267
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016

  Generation Zero | Our End Is Their Beginning
  Avalanche Studios - News - ANNOUNCING GENERATION ZERO

  Avalanche Studiolta (Just Cause-pelisarja, Mad Max) uutta peliä tulossa. Peli sijoittuu kuvitteelliseen Ruotsiin 1980-luvulla. Vihollisina on mechejä ja pelissä on 4 pelaajan co-op.
  Pääseeköhän pelissä ajamaan aidoilla Saabeilla ja Volvoilla? :joy:
  Tämä julkistus tuli itselle yllätyksenä. Itse olen pelannut tähän mennessä kaikki Just Causet ja Mad Maxin läpi ja tykännyt peleistä paljon, joten tämä menee todennäköisesti ostoon. Hyvä lisä tuo co-op moninpeli.
   
 2. Rane

  Rane RTX ON

  Viestejä:
  1 260
  Rekisteröitynyt:
  01.11.2016
  Jännä konsepti. Toivottavasti ei petä, sillä hyvin cooppipelejä ei ole liikaa. :)
   
 3. nopeahuoli

  nopeahuoli

  Viestejä:
  17
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  80-luvun ympäristöstä ja roboteista tulee mieleen Simon Stålenhagin piirustelut. Liekö mies itse pelin kehityksessä mukana vai onko vaan otettu vaikutteita? Co-opista plussaa kanssa. Vaikuttaa mielenkiintoiselta jo pelimaailman perusteella, menee seurantalistalle.
   
 4. vma

  vma Tukijäsen

  Viestejä:
  267
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kolme eri sandboxia näyttäisi Avalanche Studiosilta tulevan. Olisiko Just Cause 4 yksinpeli, Generation Zero co-op ja Rage 2 sitten isompi moninpeli, jää nähtäväksi. Vaihtoehtoja ainakin on tarjolla.
   
 5. P c L A Y E R

  P c L A Y E R

  Viestejä:
  1 188
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Tänään alko closed beta ja tässä muutaman tunnin nyt tyyppaillu. Peli on kyllä pirun nätti ja tunnelmallinen noin niin kun graffojen puolesta, mutta sisältö on kyllä aika köyhää ainakin tässä vaiheessa. Lootataan taloja ja autoja jotka on kaikki melkin samanlaisia. Välillä ammutaan robottikoiria, jotka on melko tyhmiä tekoälyltään ja haastetta niistä ei hirvesäti ole.

  "Pääjuoni" eetenee siinä sivussa aina silloin tällöin, kun jaksaa mennä niihin paikkoihin, mihin peli aika suoraviivaisesti ohjaa. Jotenkin tämmöseen peliin itse kaipaisi enemmän semmosta itse löytämisen ja etsimisen tuomaa fiilistä ja haastetta. Ammuksia lojuu joka nurkassa kasapäin joten mitään haastetta ei tulke siltäkään suunnalta. Saisi nuo robotit olla tappavampia tai sitten ammuksia vähemmän, niin olisi jotain syytä vähän niitä vältellä. Lisäksi peli ilmoittaa aina, kun robotti spottaa sinut, mikä on kyllä myös ihan pirun tyhmää. Toisaalta nuo tuntuu spottaavan tällä hetkellä välillä seiniekin läpi, niin sinänsä ihan reilua ehkä kertoa. Toivottavasti noiden tekoäly paranee vielä.

  Pelissä on puitteet kunnossa, mutta sisältöä kyllä kaipaisi reilusti lisää ja robotteja pitäisi saada vaarallisemmaksi ja harvalukuisemmaksi, joka taas nostaisi tunnelman heti paljon jännemmäski/pelottavammaksi. Nyt tuo on tommosta aika lepposaa robojen ampuilua.

  Pistän screenshot ketjuun vähän kuvia.
   
  bulgur tykkää tästä.
 6. bulgur

  bulgur

  Viestejä:
  40
  Rekisteröitynyt:
  16.04.2017
  Jep, eipä lisättävää ylempään viestiin. Vähän köyhältä tuntui parin tunnin mätkimisen jälkeen. Puitteet olis kunnossa mut saas nähä. Täytyy tänään vielä töiden jälkeen vähän testailla mut robottikoirien mätkiminen ja kaman kerääminen ei pitemmän päälle innosta, etenki ku sitä kamaa lojuu joka puolella aivan hemmetisti. Ei oo semmosta selviytymistuntua kyllä sitten yhtään toistaseks ollu.
   
 7. Teemuki

  Teemuki

  Viestejä:
  179
  Rekisteröitynyt:
  07.01.2017
  Mulla 2x Beta-avainta jemmassa, yv:llä saa.

  Edit: Nämä menivät.
   
  Viimeksi muokattu: 19.10.2018
 8. IcyT

  IcyT

  Viestejä:
  97
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Täälläkin parí ylimääräistä avainta. Yv:tä ken tahtoo.
   
  emnait tykkää tästä.
 9. Phixion

  Phixion

  Viestejä:
  138
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  @IcyT yv laitettu mutta yhteensä tsrttisin 4 beta avainta (muutama kaverikin on kiinnostunut). Löytyykö keltään?
   
 10. KanJu_88

  KanJu_88

  Viestejä:
  126
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Julkaisu olisi nyt parin päivän päässä.
  Tuli itse kans tilattua ennakkoon, vaikka aika suolasella hintalapulla onkin varustettu. Miljöö, vuosikymmen ja trailerien soundtrack ainakin omalla kohdalla toimii, mutta onko pökäle vai kultaa? .. Se selvinnee pian.
   
 11. P c L A Y E R

  P c L A Y E R

  Viestejä:
  1 188
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  No syksyisen betan perusteella aikamoista tuubaa... Sisältöä ei ainakaan silloin ollut nimeksikään ja pelaaminen oli pirun tylsää... Paikoittain nätit maisemat that's it...

  En usko, että puolessa vuodessa mitään kovin dramaattista muutosta olisi tapahtunut, enkä missään nimessä olisi ainakaan ennakkitilannut.
   
  IcyT, Dudem ja KanJu_88 tykkäävät tästä.
 12. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 198
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tääkin vaikutti mielenkiintoselta mutta huonolta näyttää:
  Peliarvostelu: Generation Zerov

  Oliskohan että ajan kanssa paranee jos ei täyttä tyrmäystä saa pelaajissa että tekijöillä mielenkiintoo paremmaksi alkaa väsää kuten nykyajan peleissä tuupanut olemaan.
   
 13. P c L A Y E R

  P c L A Y E R

  Viestejä:
  1 188
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016

  Tuo listaus kyllä kuvaa tätä tekelettä aivan täydellisesti.

  Itsekkin olin todella kiinnostunut tästä niiden ekojen gameplay trailereiden perusteella. Täytyy kyllä sanoa, että osaava porukka ollu väsäämässä niita trailereita, siillä niiden luomasta tunnelmasta ei ole itse pelissä tietoakaan...
   
 14. MiKiM

  MiKiM

  Viestejä:
  82
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tuli hommattua tämä, mutta peli on niin kertakaikkisen rikki ettei sitä pysty kunnolla pelaamaan. Kaatuu aina ihan omia aikojaan ja tallennuspaikat hyppii miten sattuu kun peliä jatkaa uudestaan. Päivitystä odotellessa...
   
 15. Rikardo

  Rikardo

  Viestejä:
  257
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Itelläkin kaatuilee vähän väliä kun yhteys Steam-servereille katkeaa. Tän on saanut kierrettyä laittamalla Steami offline-tilaan. Ei toki auta jos haluaa moninpeliä pelata.
   
 16. Zathraz

  Zathraz

  Viestejä:
  7
  Rekisteröitynyt:
  10.10.2018
  Omatkin mietteet aika pitkälti edellämainittujen kaltaisia. Peli vielä itse sanoo, että aina ei ole hyvä tapella robottien kanssa. Tosin yleensä aina ne robotit vain tulee tuhottua, kun kuitenkin ammuksia ja muuta tilpehööriä on aivan liikaakin tarjolla. Jos pelissä olisi lisää selviytymiselementtejä tai tavaroiden rakentelua, peli kiinnostais paljon enemmän. Yleisesti pelimaailmaa on välillä tylsä tutkia, kun joka paikassa on samanlaisia taloja, samaa loottia, samoja robotteja vastassa eikä mitään erikoisia tapahtumia tule vastaan juuri ollenkaan.

  Teeman puolesta peli on aivan mahtava. Pelin käynnistäessä itsellä oli odottavainen olo ja todellakin halusin päästä tutkimaan lisää 80-luvun ruotsia. Halusin päästä selvittämään missä kaikki oikein ovat. Kuitenkin ei kestä pitkään kun huomaa, että tehtävät ovat vain paperilappujen keräämistä tai nauhotteiden kuuntelua. Jos silloin tällöin törmäisi johonkin muuhun ihmiseen, voisi se herättää taas intoa ja halua etsiä missä muut oikein ovat.

  Tykkäsin kyllä siitä, että peli ei suoraan osoita kartalla merkkiä minne pitää mennä. Teema on mahtava. Peli tosin kaipaa lisää tapahtumia maailmaan, lisää sisältöä sekä todella paljon optimointia.
   
  MiKiM ja P c L A Y E R tykkäävät tästä.
 17. MiKiM

  MiKiM

  Viestejä:
  82
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Onko joku pelannut tätä päivitysten jälkeen? Onko muuttunut yhtään parempaan suuntaan?
   
 18. MiKiM

  MiKiM

  Viestejä:
  82
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Itsellä kaatui edelleen noin 5min pelaamisen jälkeen..
   
 19. Rikardo

  Rikardo

  Viestejä:
  257
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Itellä kaatui ennen aina kun yhteys Steam-palvelimiin katkesi. Päivitysten jälkeen tulee vaan pelkät ilmoitukset asiasta.